企業が回答しました
企業が回答しました
Jeg har både lavet proteinbehandling og fået farvet hår hos Liya beauty skin. En meget sød frisør og lytter rigtig godt til kunderne. Hun fik farvet mit hår 2x for at komme frem til det ønsket res... もっと見る
Jeg var inde hos liya beauty skin for at få klippet mit hår. Blev mødt af en ung flink dame som var meget høflig og snaksnagelig.😁 Klipning var som ønsket og foregik hyggelig og professionelt... もっと見る
ネガティブなレビューの 33%に回答しています
通常48時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Jeg meget tilfreds. Med. Mine behandlinger og. Der er sket godt resultat❤️
Min søde kusine, har desværre haft en yderst dårlig oplevelse hvis denne frisør. Hun kommer hjem fra frisøren, hvor hun skulle have haft fået farvet hele håret og fikset ud groninger. De mørke ud groninger skulle fate ude i håret; så når de vokser at det ikke ville skabe den skarpe kant i håret når det vokser. Hun fortæller at hun fortæller frisøren hvad hun vil have, at der kommer farve prøver på bordet og men trods der blir sagt mange gange at men mørke farve skal fade ud i det lyse hår, starter hun med at ville blege roden, og stopper kun da hun får fortalt at det ikke var det hun skulle. Hun lysner nu roden af håret, som det eneste, og roden til resten af håret har nu stadig en tydelig linje. Der bliver ringet til salonen, hvor man hurtigt bliver cuttet af med “jeg er den bedste, jeg gir den bedste behandling, ingen gør det så godt som mig, jeg laver ikke fejl.” Hun ender med at gå ind i salonen igen, hvor hun decideret får at vide, at frisøren er klar over at hun ikke har gjort det hun skulle, men hun mener selv at det hun har gjort er 100x bedre, så det er derfor hun har gjort som hun har. Frisøren får forklaret at det da er meget sødt, men at det svare til at min kusine beder om rødt har og får det farvet blåt, bare fordi frisøren selv mener det er “bedre” uden at fortælle at det er det hun vil gøre. Min kusine vil gerne have bare nogle af pengene tilbage, da hun ikke har tiltro til frisøren længere, hvilket frisøren nægter at give hende. Ud over alt dette, så undre vi os også over, at min kusines hår bliver brugt som en reklame for at hun laver lyse striber, selvom det ikke er noget hun har lavet i min kusines hår.
Alt i alt en rigtig dårlig oplevelse, hvor vi min kusine på ingen måde føler sig mødt, og synes at når hun er på sit hår, har hun betalt 1.000kr for at hendes ud groning er blevet en tand lysere, men stadig er meget tydelig
Aldrig har vi fået SÅ dårlig en service ved en frisør før.
Vi kommer for at få lavet en service i hårfarvning, og Liya anbefaler en afblegning, for derefter at skulle farve det. Men håret er ødelagt, så hun vurderer at hun ikke kan komme mere end 1 farve i.
Hårfarven skal gå fra lyst til lidt mørkere, så enderne passer til udgroeningen.
Det ender med at udgroningen er lysere end længderne.
Når Liya bliver kontaktet, kører hun rundt i alt andet, og til sidst ender hun med at tilbyde at hun kan lave det om, mod en modbetaling på 799 kr., den første behandling kostede 999 kr., dog havde hun tidligere at lave det om gratis. Men tør ikke sætte mig i den frisørstol igen.
Vi er ærgerlige over at vi ikke havde læst Trustpilot inden, for vi kan se det er et generelt problem, at Liya udfører behandlinger, som ikke er blevet efterspurgt.
Jeg vil på det kraftigste fraråde alle denne frisør.
At få ordnet hår er en tillidssag, og den tillid er blevet brudt.
Jeg har aldrig oplevet noget lignende… jeg har aldrig været så ked af at forlade en frisør salon før. Jeg efterspurgte en service (hårfarve) og hun lavede noget helt andet. Jeg ville gerne have en mørkere hårfarve, og hun gør den lysere. Først starter hun med at komme afblegning i mit hår, jeg når at få hende stoppet - men allerede der viser det mig at hun slet ikke lytter til hendes kunder, og det handler kun om at tjene penge.
Jeg opsøger hende samme dag, hvor hun er uforstående overfor at hun ikke har levet op til den efterspurgte service. Hun mener hendes arbejde er gjort korrekt, og hun kan intet gøre ved det. Jeg går ud derfra 1000kr fattigere (kampagnetilbud) og med en besked om at jeg kan få det lavet hos hende for 799kr hvilket jeg IKKE har lyst til. Jeg skal ALDRIG sidde i hendes frisørstol igen!!

Liyabeautyskin からの回答
Jeg var hos Liya Beauty Skin, og jeg er rigtig tilfreds. Professionel behandling, søde medarbejdere og en dejlig, afslappet stemning. Min hud fik en skøn glød, og jeg kommer bestemt tilbage. Varmt anbefales🌸
Super god oplevelse. Sød og dygtig frisør, god service og jeg er meget tilfreds med resultatet. Kommer helt sikkert igen.
Jeg havde en virkelig god oplevelse hos frisøren. Jeg blev taget godt imod, og hele stemningen i salonen var rolig og behagelig. Klipningen blev præcis som jeg ønskede, og hårvasken var afslappende og professionel – en ren forkælelse! Personalet var venlige og lyttede til mine ønsker. Jeg kan helt klart anbefale stedet til andre, og jeg kommer helt sikkert igen.
Altid en super god oplevelse! Meget imødekommende og smilende, man føler sig virkelig velkommen. Professionel behandling, god rådgivning og flotte resultater hver gang. Priserne er også rigtig fair. Kan varmt anbefales!
Jeg har både lavet proteinbehandling og fået farvet hår hos Liya beauty skin. En meget sød frisør og lytter rigtig godt til kunderne. Hun fik farvet mit hår 2x for at komme frem til det ønsket resultat.
Jeg har også for nogle måneder siden lavet hår opsætning samt makeup, det var også meget flot.
Bare at jeg har været der flere gange på et år, hentyder til det er godt arbejde fra hendes side af. Så, stærk anbefaling herfra❤️
Jeg har i dag fået lavet reflekser samt klippet lidt af spidserne. Fik god professionel hjælp til valg af farve på reflekser og der blev brugt et godt produkt, som gav mit tørre hår noget tiltrængt fugtighed.
Jeg er glad for resultatet.
Alt i alt en god oplevelse, så hermed min anbefaling til Liya👍
Jeg er virkelig imponeret over den gode service og imødekommenhed, jeg har oplevet. Udover det, er jeg utrolig glad for de gode behandlinger og de flotte resultater, jeg har fået. Jeg kan varmt anbefale klinikken! Tusind tak!☺️🙏
Der var rigtig god service med en forståelse af hvad jeg som kunde gerne vil have. Der bliver "kræset" om en. Frisøren har aldrig stået skarpere.
Fantastisk oplevelse.
Kan anbefale det til alle der søger en god klipning.
Min datter blev klippet af en ung og meget dygtig kvinde. Hun var meget talende og gav en god service. Resultatet var meget flot, og min datter gik ud med et smil på læben. Ikke sidste gang hun bliver klippet her.
mega skuffende oplevelse...
Når jeg tager til frisør er det med tillid til at de ved hvad de laver, men i dag fik jeg desværre kun ondt i maven over at sidde i stolen.
Det er første gang jeg er hos Liya Beuty Skin, og jeg så frem til en god og professionel oplevelse, da det er det de lover på deres hjemmeside.
Min frisør beder mig tage plads, men snakker ellers ikke rigtig til mig. De ved jeg skal have klippet spidserne, da jeg har skrevet det i min booking. Men jeg ønskede også lidt volumen i håret som jeg plejer. Da det er 1 år siden jeg sidst var ved frisør er mit hår meget trængende. Hun spørger mig om 1cm er nok? Jeg er ikke frisør, og kommer med troen i at de ved hvad de laver. Jeg siger at det er lang tid siden sidst, og at det virkelig trænger. Derefter viser hun mig 1,5 cm at mine totter, og spørger om det er ok. Normalt får jeg altså klippet min. 5cm af, når jeg får klippet spidser.
Allerede her begynder jeg at blive urolig, og har lyst til at forlade stolen. Herefter giver hun sig til at glatte mit hår, og sætter mit hår i totter. MEN hun sætter min skilning 180 grader af hvad er naturligt, og jeg kommenterer på det. Derefter giver hun mig kammen, og beder mig om at finde skildningen selv...
Ikke særlig professionelt.
Jeg rejser mig til sidst, da hun er færdig med at klippe. Og jeg fornemmer at mit pandehår er klippet skævt, og at mine spidser nærmest ikke er rørt.
Da jeg når til betalingen betaler jeg 350kr, selvom alle store skilte udenfor salonen siger 250kr.
Jeg er meget skuffet, og føler jeg har betalt for en service som ikke lever op til kravet for at være frisør. Øv.
Jeg har været ved den her frisør engang og jeg var igen derover idag lørdag den 15/32025 jeg fortalte hvordan jeg ville klippes jeg sagde jeg skulle ha det kort i siderne og i nakken og så tog hun bare en trimmer og så gik hun villig o gang jeg sagde det er for kort og jeg ville ha pandehår ligesom jeg plejer men hun ville ikke høre på mig hun brugte ikke engang ti min og så var hun færdig så siger hun er du tilfreds men jeg sagde nej jeg er ikke tilfreds gav hende 250 kr og gik grædene ud af hendes butik det var ligesom om hun havde travlt med at få mig ud lad vær med at blive klippet derover hun var i gang med en mand en af hendes lands mænd og hun brugte utrolig nok meget tid på ham alt for meget lad nu vær med at blive klippet af hende medmindre du er en af hendes landsmand kvinde
Rigtig god behandling med et flot resultat ..klipning og lyse striber , ikke sidste gang jeg kommer.
Klipning var som ønsket og foregik hyggelig og professionelt på sammetid.
Det er ikke sidste gang jeg ankommer her☺️.
Mvh Susanne
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。