Ik heb online Nirvi mangohouten Hemelbed besteld. Stevig massief hout bed, echter de houtsnijwerk achter op hoofdbord had in het midden een asymmetrisch goed zicht baar stuk eruit en 3 grote snijwerk... ãã£ãšèŠã

ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Altijd een visit waard! Veel woon inspiratie en mooie producten. Kanttekening: de levering duurt te lang. Ik heb woensdag een kleed gekocht. Dit was niet aanwezig in de winkel (minpunt) en wordt t... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Mirte ( werkenemer Zaandam) was goed op de hoogte hielp rustig en vriendelijk door haar leuke ervaring . Stof samples werden keurig zoals afgesproken opgestuurd Kan niet wachten tot de bestelling b... ãã£ãšèŠã
Ik had lampen gezien die uitverkocht waren en de klantenservice heeft de leverancier gebeld en gelijk een order aan gemaakt zodat ik de lampen al donderdag in huis had. En er werkt een hele vriendelij... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
Loods 5 ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
25 jaar Loods 5! Kom langs in onze woonwinkels in Amersfoort, Duiven, Maastricht, Sliedrecht en Zaandam of bestel online. Met meer dan 300 interieurmerken in allerlei stijlen.
Volg Loods 5 via onze Socials:
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Leuke winkel
Leuke winkel met uitgebreid en gevarieerd assortiment. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

Zeer vriendelijke winkelbediende
Zeer vriendelijke winkelbediende. Ze belde meteen naar de leverancier toen ik een product wilde bestellen dat niet meer leverbaar was. Ze heeft de bestelling vlot geplaatst.

Vriendelijk en behulpzaam personeel
Vriendelijk en behulpzaam personeel. Bij de kassa krijg ik de tip om de grotere goederen bij het magazijn op te halen. Hierdoor hoefde ik niet 2x te lopen en kon voor het magazijn parkeren.

Loods 5 ããã®åç
Personeel ziet je niet zitten, ook als ze niet met andere klanten bezig zijn....âŠ
Heb ruim een kwartier op een bank gezeten, op nog geen twee meter van twee verkoopsters, pal voor hun neus. Er is in die tussentijd geen van beide naar mij toe gekomen om te vragen of ze mij konden helpen of dat ik misschien informatie over de bank wilde hebben waar ik op zat. Alleen informeren is voldoende maar werd gewoon genegeerd. Als ze opkijken keken ze me recht in me gezicht aan, maar voor de rest geen reactie. Waren allebei druk op tablet bezig. Heb gewoon echt één van de dames aan moeten spreken omdat ik een bank wilde bestellen! Uiteindelijk word je dan wel geholpen.....misschien is dat wel de policy, geen actieve benadering, als men iets wil weten dan moet je het maar vragen!!

Loods 5 in Sliedrecht heeft een ruim enâŠ
Loods 5 in Sliedrecht heeft een ruim en gevarieerd aanbod aan meubels, woonaccessoires en andere artikelen voor je huis. Door de grote keuze en de verschillende merken is er voor iedereen wel iets passends te vinden. Ook de medewerkers verdienen een compliment: ze zijn vriendelijk, eerlijk en geven duidelijke informatie en uitleg over het systeem. Kortom, een fijne winkel die zeker een bezoek waard is.

Loods 5 ããã®åç
Mede omdat het bedrijf waar we ietsâŠ
Mede omdat het bedrijf waar we iets besteld hadden en de klantenservice erg vriendelijk en meedenkend waren.
We zijn erg tevreden met onze aankoop.

Goed geholpen
Goed geholpen! Bij een eerder bezoek hadden we een mooie set bijzettafeltjes gezien, maar die stonden er nu niet meer, medewerkster heeft deze vervolgens kunnen bestellen voor ons.

Loods 5 ããã®åç
Jammer van de dure prijzen en personeelâŠ
Jammer van de dure prijzen en personeel is niet aardig in de winkels!

Mooie collectie
Mooie collectie. Wel veel accessoires waar je eerst langs moet voordat je de korte route hebt uitgevonden. Verkoopadvies ook prettig verlopen.

Origineel assortiment en goeieâŠ
Origineel assortiment en goeie behulpzame verkopers

Loods 5 ããã®åç
Myrthe van de banken afdeling heeft onsâŠ
Myrthe van de banken afdeling heeft ons onwijs goed geholpen. Wist alles

Top service
Top service, zowel in de winkel als bij leveren van het product. Ik beveel deze winkel zeer aan!

Een boeiende ervaring
Om te beginnen een erg mooie ruimte zonder overbodige items. Grote luisterbereidheid waarnaar de klant op zoek is, zonder enige opdringerigheid om te 'verkopen'. Wij maakten na het waardevol advies onze keuze, die ons gisteren al thuis werd geleverd (gratis bovendien). Zeer de moeite: het was de trip vanuit Leuven naar Maastricht waard, wij komen zeker terug!

Alles in Loods 5 is een hele leukeâŠ
Alles in Loods 5 is een hele leuke ervaring. Personeel mega vriendelijk en een uitstekende artistieke assortiment. Elk bezoek is het 100% waard

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã