ELENDIG SERVICEâŠ. Ikke sÃ¥ hjÊlpsomme, som de ellers reklamerer for. De skriver selv, at de er âeksperter klar til at hjÊlpe uanset situationenâ men det stemmer pÃ¥ ingen mÃ¥de overens med min ople... ãã£ãšèŠã
Kundeservice kvinden jeg kom i kontakt med var en meget sur dame. I burde mÃ¥ske opdrage jeres medarbejdere. NÃ¥r man ikke nÃ¥r at hente sin pakke fÃ¥r man et gebyr pÃ¥ 250kr. Det er jo fuldstÊndig vanv... ãã£ãšèŠã
Hvor er det sÃ¥ meget "for dÃ¥rligt" - samtlige kontant hÊveautomater i NexÞ har stort set vÊret nede siden fÞr jul. Kan i ikke snart fÃ¥ dem op at stÃ¥? I Þvrigt er det voldsomt provokerende at man sÃ¥ "k... ãã£ãšèŠã
Bestilte 800 USD fra Loomis og fik alt i $20-sedler â fuldstÊndig upraktisk. Kundeservice var kold og arrogant og henviste bare til vilkÃ¥r uden lÞsning. Ingen mulighed for at vÊlge seddeltyper eller... ãã£ãšèŠã
FahrkÃŒnste
Wenn die FahrkÌnste der Angestellten die QualitÀt der Dienstleistung spiegeln, dann gute Nacht. Kommt von links quer Ìber die Strassenbahngleise - ohne Vollbremsung wÀre das ein schöner crash geworden.
respektlÞs behandling
fuldstÊndig forfÊrdelig kasse apparat, der har ikke vÊret en uge siden 1/1-2024 hvor kassen har kÞrt optimalt. kundeservice forgår på en rigtige mafia måde, sÞde venlig og rare indtil din kasse apparat er landet i din butik, også ender i med at se de beskidte kort loomis kundeservice udnytter, da man forbundet i fÞlge kontrakten. i dag er ikke en slem dag i forhold til de andre gange, har ringet 4/5 gange jeg venter hver gang minimum 20minutter på at komme igennem, da jeg skal sende dem videoer på mail og det kan jeg ikke mens jeg snakker i telefon, de har også nÊgtet at ringe tilbage og jeg må ringe som en ny sag hver gang.
nu står jeg her midt på dagen uden en kasse apparat som hverken virker og et kunde service som ikke står til rådighed, da de ikke kan gÞre mere andet end de tilbyder mig en ny kasse, som jeg skal betale nogle omkostninger for og det skal siges at at jeg har service inkluderet min aftale.
Hold jer vÊk hvis i ikke ville have hovedpine i forhold til jeres kasse apparat, som er fuldstÊndig unÞdvendigt.
Jeg håber på at ende i retten med loomies, da jeg ville fÞre sag an mod dem via en advokat, når jeg når nÊrmere i dette forhold ville jeg opdatere jer.
Elendig kundeservice
De sidste tre uger har jeg brugt i omegnen af tre timer på at sidde i tlf. kÞ eller snakke med support. FÞrst kunne jeg ikke tage imod kortbetalinger eller MobilePay, det var så et simkort der skulle skiftes. Da simkortet skulle installeres virkede det ikke fÞr jeg, efter 45 minutters telefonkÞ, kom igennem til en medarbejder som fik det til at virke efter hun tilgik mit kasseapparat via fjernskÊrm. Da det problem så var lÞst kunne jeg ikke slå varer ind på mine fakturakunder og efter endnu en halv time i telefonkÞ skulle det så videre til teknisk support. Her ca. to uger senere virker det stadig ikke og har intet hÞrt fra support. I sidste uge prÞvede jeg så at opsige samarbejdet men tÊnk engang; jeg har intet hÞrt endnu...
Salget af Loomis har solgt enâŠ
Salget af Loomis har solgt en kasseapparat på 10000 plus moms og 300kr abonnement. dk. Maskine indbygget i kasse med software. Udover det de tag 1,7% af all kort. Det lyde meget maximum pris i market. Men efter 2 år deres sÊlge sige nu i har kun 2 muligheder 1 i skal oprette som ny kunder og lejer vores nye kasse med ekstra 100kr oven i om måneden eller i kan opsige og finde en anden firma fordi jeres kasse blev forÊldet mens vi har kÞbt den for 2,5 år. Siden Og han sige Loomis har ikke intereser jer fordi jeres virksomheder er for små.
Jeg fÞlge snydt, da vi har kÞbt apparatet med sikkert opdatering software og forsikret. Nu de prÞve og snyde os. Problemet er at jeg har anbefalt mange.