Jeg har ingen klager overhovedet. Jeg bestilte sÞndag eftermiddag og fik min pakke 2 dage efter. Det er billigt men virkelig god kvalitet. Jeg syntes helt sikkert du skal bestille fra Looze
JEG VIL BARE SIGE!! At det er en vanvittigt imÞdekommende sÞdt personale som lavede et hel danse hold s trÞjer med logo og god pris og sÃ¥ venlige !! Jeg vil kun bruge mine penge der! 6 stjerner... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Simpelhen det bedste firma at bestille fra - bestiller den ene dag, nÊste dag fÃ¥r jeg varen. Total luxsus service. Fik en trÞje i forkert farve, nÊste dag lÃ¥ den rigtige farve allerede klar til mig.... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hurtig levering, hurtig svartid ift. valg af stÞrrelse og super fint tÞj :) Bestilte buks uden elastisk og en sweatshirt - virkelig god kvalitet ift. prisen. Skal helt klart have flere af bukserne ud... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
En butik som sÊlger det lÊkreste og hyggeligste joggingtÞj. Vi tilbyder et udvalg af både Carhartt, Fruit of the Loom og LOOZE, så du kan finde det, der passer bedst til dit behov. Hvis du har spÞrgsmål, er du altid velkommen til at skrive til os på hej@looze.dk eller på Instagram @loozedk. Vi håber du bliver lige så glad som de andre sÞde mennesker, der har skrevet anmeldelser af os.
BaldersbÊkvej 24, 2635, IshÞj, ãã³ããŒã¯
- +45 32 14 32 18
- hej@looze.dk
- looze.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Vanvittig tilfreds
Fantastiske priser og den hurtigste levering jeg lÊnge har oplevet. Jeg handler der 110% igen!
Super service
Super service
LÊkkert tÞj
Hurtig forsendelse
De havde sendt et par bukser for lidt i pakken, men ringede til dem og de blev sendt med det samme, så havde dem allerede nÊste dag. Virkelig god service.
Kan klart anbefale
Super service!!!
Super service og hurtig levering. Kan varmt anbefales!
Godt produkt og super service
Super service og hurtig levering. Kan varmt anbefales!
Bestilte julegave i går kl. 14
Bestilte julegave i går kl. 14 og har allerede modtaget pakken dagen efter. Det synes jeg er hurtig levering. Ud over det er Looze.dk betydelig billigere på Fruit of the Loom produkter end andre webshops som Boom m. fl. Og fuldstÊndig samme modeller de kÞrer med. Elsker det.
LÊkkert tÞj og super hurtig ekspeditionâŠ
LÊkkert tÞj og super hurtig ekspedition og levering, kan varmt anbefale at handle her.
Super god oplevelse
Super god oplevelse, og meget hurtig levering. De bedste anbefalinger
Super lÊkkert og tÞj og helt fantastiskâŠ
Super lÊkkert og tÞj og helt fantastisk service.
Kan kun anbefales !
Super hurtig levering og en god pris