âââââ Super tevreden over Loqater! Mijn fiets is zelfs twee keer teruggevonden dankzij hun tag. Echt ontzettend fijn en een geruststellend gevoel dat je fiets traceerbaar is als hij gestolen wordt.... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Schaf geen loqater aan, op het moment dat je fatbike gestolen word doen ze weinig moeite om hem te vinden. Ik heb op 3 augustus een diefstal melding gedaan, het is nu 20 augustus en nog niks vernome... ãã£ãšèŠã
De Fatbike van mân dochter was voor de tweede keer gestolen, bij de eerste diefstal is er gelijk actie ondernomen en was de Fatbike binnen 3 dagen weer teruggehaald. Onlangs is hij weer gestolen en... ãã£ãšèŠã
Ze hebben me geweldig snel geholpen, zaterdagochtend melding gemaakt, maandagavond was de bike gelokaliseerd bij een heler. Politie heeft hem door middel van Loqater kunnen oppakken en 2 dagen later k... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Voor motoren, scooters, (electrische) fietsen en al je andere mobiele eigendommen leveren wij kleine zenders. Met onze ervaren meldkamer en bijbehorende recoveryteams bieden wij gegarandeerd 24/7 hulp bij het terugvinden van je eigendommen. De meeste verzekeraars geven korting op de premie indien een Loqater is geplaatst.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Gewoon top!
Door loqater is mijn fiets heel snel weer teruggevonden en staat deze nu bij de politie waar ik nog op moet wachten maar hij is iig terecht dankzij de peilzender van loqater!
Erg fijn te woord gestaan en snel opgelost!
Fatbike gestolen en de volgende dag dankzij loqater alweer terug.
Werd erg fijn geholpen door het personeel.
Zeker een aanrader!
Toen mijn fabike gestolen was hebbenâŠ
Toen mijn fabike gestolen was hebben jullie er gelijk alles aan gedaan om het te vinden. Binnen paar dagen had ik mijn fabike weer terug.
Top service
Fatbike van mijn zoon was gestolen, aangifte en melding gemaakt, ze hebben mij actueel op de hoogte gehouden en binnen een week fatbike terug gevonden! Loqater zeker een aanrader.
TOP ERVARING en GOEDE MEDEWERKERS
Door drukte waren jullie eerst niet goed bereikbaar. Dit is prima opgelost met een excuus e-mail. Kan natuurlijk zo zijn dat het door drukte langer duurt.
Daarna was de communicatie duidelijk en ik wist wat ik kon verwachten. Ik werd ook gebeld door de privé rechercheur voor hij op pad ging. Ook toen de fiets gevonden was werd ik netjes gebeld. Mijn fiets is heel snel teruggevonden. Ik raad iedereen aan gebruik te maken van loqater.
Een top ervaring
Een top ervaring
Het was wat lastig een dealer vinden in de buurt en dat werd top opgepakt door de mevr die ik aan de telefoon had.
Binnen week hebben ze de zender geplaatst echt top service!!
Super bedankt
Loqater twee keer met succes geholpen
Loqater heeft mij tot twee keer toe ontzettend goed geholpen met het terug vinden van mijn gestolen scooter. Duidelijke communicatie en erg oplossingsgericht.
Omzetten track and traceâŠ
Wij hebben onlangs een scooter overgenomen en het omzetten van de track and trace was in âno timeâ gedaan. Super service!! Zeker een aanrader.
Topbedrijf
Fiets gestolen. Binnen 3 dagen weer terecht. Topbedrijf.
Binnen anderhalve dag onze gestolenâŠ
Binnen anderhalve dag onze gestolen fatbikes terug gevonden
Klantenservice is echt top denken graagâŠ
Klantenservice is echt top denken graag met je mee super vriendelijke en nemen de tijd om je te helpen me fiets is 3x gestolen en alle keren goed en snel weer terug gekomen top service
gestolen en terug gevonden
13 januari was mijn fatbike gestolen, ze wisten meteen waar die stond en ik heb em snel binnen 3 dagen weer terug gekregen. top service en vriendelijke mensen. zeker een aanrader.
Loze belofte, geen vertrouwen meer
Ik werd gebeld door Allsetra in opdracht van Loqater. Tijdens dit gesprek beloofde Youness mij dat ik gratis een nieuwe peilzender zou ontvangen als ik een positieve review zou achterlaten. Helaas is deze belofte niet nagekomen. Hierdoor ben ik mijn vertrouwen in Loqater kwijtgeraakt.
Top en betrouwbaar systeem
Bedankt voor het terug vinden van mijnâŠ
Bedankt voor het terug vinden van mijn fatbike
Super contact met de meldkamer vanâŠ
Super contact met de meldkamer van loqater
Je mag ze altijd bellen ð als er al info bekend is.
En houden je goed op de hoogte en was de fatbike weer snel terug ð door het opsporingsteam
Fatbike dankzij Loqater na 7 dagen gevonden
Op zondag 13 juli werd onze gloednieuwe fatbike gestolen.
We hadden duidelijke camera beelden waarop de dader goed zichtbaar is en ook de manier hoe relatief eenvoudig hij de fatbike meenam. We hebben direct melding gedaan bij de politie en alle beelden en zelfs de naam en verblijfplaats van deze persoon doorgegeven.
Gelukkig hadden we ook de Loqater en was het wachten op de locatie en actie vanuit Loqater.
(hier is dus helaas niet 24/7 accuraat de locatie van je fiets te zien....)
Ik was erg teleurgesteld toen er na 3 dagen geen enkel resultaat kwam (van beide partijen niet) en had de hoop opgegeven dat we onze fatbike nog terug zouden zien.
Loqater zegt een terugvind percentage te hebben van 97% .... en geloof het of niet .... wij horen nu bij die 97%!!
Precies een week later op zondag 20 juli kreeg ik bericht van de politie dat ze mijn fatbike hadden en ik hem kon komen ophalen. De fiets was gevonden door het GPS systeem, aldus de agent.
Uiteraard zijn we heel blij met Loqater!
Ik heb dankzij loqator me fatbike terugâŠ
Ik heb dankzij loqator me fatbike terug verder ben ik netjes geinformeerd dat de loqator vervangen moet worden ivm de batterij die leegraakt. Top service!
Hoge service snelle reacties
De service op het moment van diefstal was goed de samenwerking met de politie verliep vlot (volgende dag al terug gevonden) als ook de aftershave. Top geregeld
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã