LOU BIJOU レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Al meer dan 6 jaar bestel ik mijn armbandjes bij Lou. Altijd tevreden over de producten en snelle reacties. In de periode van december ‘25 tm juni ‘26 problemen gehad met levering en/of contact krijge... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Bij deze mijn waardering voor Lou Bijou. Ik bestel hier denk ik nu al 3 jaar gepersonaliseerde sieraden en tot op heden altijd tevreden. De bandjes blijven goed ook van kleur en gravure blijven m... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Service 0,0. Al meerdere mails en dm’s gestuurd en geen gehoor. Ik bestelde 3 armbandjes, 2 werden er geleverd waarvan 1 foutief gegraveerd door jullie! (Dubbelcheck gedaan ik had alle namen goe... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Al meerdere keren een bestelling gedaan. Super tevreden over! Zelfs mijn ring weer helemaal als nieuw gemaakt nadat deze was verbogen. Wel wat langere levertijd dan de 1 tot 5 werkdagen op de site.... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 7ä»¶

レビュヌを曞く

De beste service

De beste service! Ik heb nog een bandje erbij gekregen zo lief!

2022幎2月17日

Lieve Soukaina,

Onwijs bedankt voor je review! Jij verdient alle bandjes haha van de wereld! Haha 😃

Kwaliteit is echt top man al voor de 2e

Kwaliteit is echt top man al voor de 2e keer besteld bij jullie ik ben super tevreden!

2022幎2月9日

Beste Evie,

Onwijs bedankt voor de tweede bestelling & je fijne review! Heel veel plezier met je tricolor armbandje! 😃

Top service

Best ring ever!

2022幎2月4日

Hoi Rudsienne,

Wat super fijn om te horen dat de ring bevalt 😍 heel erg bedankt voor je bestelling & veel plezier met de ring!

Super mooi

Super mooi, heel blij mee

2022幎1月17日

Bedankt voor je review! 🀩⭐⭐⭐⭐⭐

Mooie armbandjes

Mooie armbandjes, snelle en fijne service!

2022幎1月14日

Beste Liz,

Onwijs bedankt voor je leuke review & je bestelling. 😍

5぀星のうち5の評䟡

Echt hele goede service en super

Echt hele goede service en super vriendelijk!!
Ik kan niet anders zeggen dan dat ze TOP zijn, en natuurlijk niet te vergeten mooie sieraden van goede kwaliteit.

2022幎1月14日

Hoi Natascha 😃

Bedankt voor je onwijs lieve review! Super fijn om te lezen. 🥰

5぀星のうち1の評䟡

It was 1-5 days waiting and im 8 days

It was 1-5 days waiting and im 8 days further and still havent had any email about my package but it was suposed to be track and trace

2022幎1月10日

Beste Thomas,

Bedankt voor je review.

De bestelling is geplaatst op 3 januari & binnen de aangegeven verzendtijd opgestuurd. Ik snap dat het vervelend is als hij toch later weggaat dan gehoopt, maar wij wisten helaas niet van de spoed af, dit kan altijd worden geregeld in overleg. Ik hoop dat je blij bent met de armbandjes 😊

Levering

Klein probleempje gehad maar deze is wel
zo goed opgelost.
Heb contact gehad via de mail daarna heeft Lou mij persoonlijk gebeld.
Wat heel prettig was.
Dus helemaal tevreden!

Ga zo door!

2021幎12月3日

Hoi Patricia,

Bedankt voor de positieve review, ik vind het super fijn dat wij samen toch nog tot een oplossing zijn gekomen, heel veel plezier met de armbandjes,

Top service!

Heel blij met de armbanden.
Ik had wat vragen en heb contact opgenomen. Super geholpen en optijd binnen zodat ik het cadeau kon geven 👍🏌👍🏌
Zelf draag ik de armbanden ook en je kan er alles mee doen. Douchen zwemmen etc ze blijven mooi!

2021幎12月3日

Hoi Mila!

Bedankt voor je review! Wat fijn om te lezen dat de bestelling op tijd is binnen gekomen & dat je deze op tijd hebt kunnen geven. Nogmaals bedankt voor de bestelling!

Top!!

Super vriendelijk..
Reageerd gelijk als je een vraag heb!!
Super blij met de armband

2021幎11月28日

Beste Chantal!

Bedankt voor je positieve review 😃
Veel plezier met je armband!

Love it!!!!!!

Love it!!!!!!! Zodra me salaris binne is staat de volgende bestellinh klaar🥰

2021幎11月23日

Celiiiiiiiine!

YOU MADE OUR DAY!

Bedankt voor je leuke review!

Xoxo

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス