レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Super god service og flotte produkter Det var en god oplevelse at handle med jer og jeg er super glad for min t-shirt med Sleeve fra E Avantgarde. SÅ glad at jeg ikke gÃ¥r med andet og har mÃ¥tte kÞbe... もっず芋る

䌁業が回答したした

Altid hurtig levering, gode priser, lÊkre produkter og virkelig god kundeservice. Min pakke blev vÊk hos GLS, Heidi satte hurtigt en eftersÞgning igang, tilbÞd andre muligheder, hvis nu den ikke dukke... もっず芋る

䌁業が回答したした

Kontakter love-lingeri pÃ¥ Messenger ang levering da jeg er bekymret om mit lingeri kan nÃ¥ at komme frem til min bryllupsdag 2 dage senere. De svarer hurtigt tilbage at Hvis jeg bestiller det inden 1 t... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har handlet bÃ¥de i deres fysiske butik med ogsÃ¥ i deres netbutik og lige meget hvilket man vÊlger er services fantastisk. Jeg modtog fÃ¥ fÃ¥ dage siden min pakke fra deres netbutik som var sÃ¥ fl... もっず芋る

䌁業情報

1. ランゞェリヌ専門店
  2. 衣料品店
  3. 氎着店
  4. 䞋着店
  5. 婊人服店

圓該䌁業による蚘述

Forsendelse: Vi sender dine pakker via GLS eller PostNord i Danmark. Leveringspriser: Til pakkeshop uden omdeling: 39 kr. Privat levering med omdeling: 49 kr. Gratis fragt ved kÞb over 300 kr. Om os: Love Lingeri er en privat virksomhed, der specialiserer sig i lingeri, undertÞj og fremragende kundeservice. Vi handler udelukkende inden for EU for at kunne tilbyde vores kunder unikke og kvalitetsbevidste mÊrker. Vores mål er at udvide vores sortiment med både store og små stÞrrelser og tilbyde produkter i forskellige prisklasser. Vores historie: Love Lingeri blev grundlagt i 2017 som et hjemmebaseret projekt med en online webshop. I 2019 udvidede vi vores fokus og begyndte at specialisere os i salg af undertÞj, lingeri, kjoler og tilbehÞr. I 2023 åbnede vi vores fÞrste fysiske butik. Selvom vi har vokset os stÞrre, har vi valgt at bevare navnet Love Lingeri, da det stadig afspejler vores brand og kundernes behov. Vi udvÊlger vores brands med omhu, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af materialer eller design. For os er det essentielt, at vores produkter både er Êstetiske og behagelige at have på. Vores engagement: Kundetilfredshed er vores hÞjeste prioritet. Vores kundeservice er altid klar til at hjÊlpe dig. Vi bestrÊber os på at afsende dine varer hurtigt efter ordreafgivelsen, dog undtagen i weekender. Du kan stadig kontakte os eller besÞge vores butik i Kalundborg fra mandag til lÞrdag, eller efterlade en besked på vores telefonsvarer, så vender vi hurtigt tilbage. Har du spÞrgsmål, eller Þnsker du yderligere information, er du altid velkommen til at kontakte os via e-mail. Med venlig hilsen, Love Lingeri pigerne

4.8

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

193件のレビュヌ

Super glad for min t-shirt med Sleeve fra E Avantgarde.

Super god service og flotte produkter
Det var en god oplevelse at handle med jer og jeg er super glad for min t-shirt med Sleeve fra E Avantgarde. SÅ glad at jeg ikke gÃ¥r med andet og har mÃ¥tte kÞbe flere, sÃ¥ jeg kan skifte imellem dem. Fabelagtig service og Êgte skÞnne mennesker bag 🙏🏻 tak for en skÞn oplevelse.

2026幎4月12日
自発的なレビュヌ

KÊre Inge,

Tusind tak for din helt fantastiske anmeldelse og de 5 stjerner 😍

Det gÞr os sÃ¥ glade at hÞre, hvor meget du elsker din t-shirt med sleeve fra E Avantgarde – og hvor skÞnt, at du simpelthen har mÃ¥tte have flere, sÃ¥ du kan skifte imellem dem 🥰 Det er lige prÊcis sÃ¥dan noget, der gÞr vores arbejde sÃ¥ givende!

Dine ord om vores service betyder virkelig meget for os – tusind tak for dem 🙏🏻

Tak fordi du handler hos os igen og for at tage dig tid til at dele din oplevelse💖

De bedste hilsner,

God service.

God service og dejligt personale, altid klar til at hjÊlp og fÃ¥ en god snak♥

2026幎3月21日

KÊre Annika

Mange tak for din sÞde anmeldelse og de 5 stjerner 😍

Det glÊder os virkelig at hÞre, at du har haft en god oplevelse hos os – bÃ¥de i butikken og sammen med vores personale. Vi lÊgger stor vÊgt pÃ¥ at skabe en hyggelig og imÞdekommende stemning, sÃ¥ alle fÞler sig godt tilpas og gÃ¥r herfra med et smil🥰

Tak fordi du handler hos os igen🛍 – vi hÃ¥ber at se dig igen snart💖

God service hele vejen.

2026幎2月24日

KÊre Jens
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 4 stjerner😍

Det betyder alverden for os, at du igen har haft en god oplevelse med vores service. Vi gÞr os umage for at give en god og hurtig betjening hver gang, sÃ¥ det glÊder os virkelig, at det bliver bemÊrket🥰

Tak fordi du handler hos os💖 Vi glÊder os til at byde dig velkommen tilbage i butikken igen🛍

Love Lingeri pigerne

Lidt lÊngere levering, men ellers godt

Tog lidt lÊngere tid at komme, men kvaliteten er rigtig god og det var egentlig meget let at spore pakken

2026幎1月31日

KÊre Dina
Tusind tak for din anmeldelse og de fine ord om kvaliteten – det betyder rigtig meget for os🥰

Vi er glade for, at du oplevede det som let at spore pakken undervejs. Samtidig beklager vi, at leveringstiden fÞltes lidt lÊngere end forventet🫣 Vi arbejder altid pÃ¥ at fÃ¥ ordrer afsted sÃ¥ hurtigt som muligt, men der kan desvÊrre nogle gange opstÃ¥ lidt ekstra leveringstid hos fragtfirmaet.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det sÊtter vi stor pris pÃ¥. Vi hÃ¥ber, vi mÃ¥ forkÊle dig igen en anden gang 💖

Fine bluser.

Fine bluser.. god service.. hurtig levering

2026幎2月9日

KÊre Heidi,

Tusind tak for dine 5 stjerner og din skÞnne anmeldelse ✹

Vi er rigtig glade for at hÞre, at du har haft en god oplevelse med bÃ¥de vores service, hurtige levering og kvaliteten af vores bluser. Det betyder alverden for os at hÞre🥰

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at tage dig tid til at dele din oplevelse😍

Flot, passer perfekt men 5 hverdage undervejs

UndertÞjet passer perfekt, og ser prÊcis ud som i webshoppen, men der stod i bekrÊftelses mail en at jeg ville modtage det inden for 1-2 hverdage, der gik 5 hverdage. Det er ikke et stort minus men nok til at jeg kun giver 4 stjerner

2026幎1月31日

KÊre Louise

Tusind tak for din anmeldelse og de fine ord om vores undertÞj – det glÊder os rigtig meget, at det passer perfekt og lever op til dine forventninger🥰

Vi er kede af, at leveringstiden oplevedes som lÊngere end forventet. Du bestilte fredag aften, og da GLS desvÊrre ikke afhenter pakker i weekenden, blev din ordre fÞrst sendt afsted mandag🫣 Det stÃ¥r nÊvnt i vores handelsbetingelser, men vi forstÃ¥r sagtens, at det kan vÊre forvirrende, nÃ¥r der i bekrÊftelsesmailen stÃ¥r 1–2 hverdage – det er et rigtig godt input, som vi tager med os, sÃ¥ vi kan gÞre informationen tydeligere fremadrettet.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive – og for dine 4 stjerner😍
Vi hÃ¥ber at byde dig velkommen igen🛍

Igen rigtig god service

2026幎1月8日

KÊre Bitten
Tusind tak for din dejlige anmeldelse og de 5 stjerner😍

Det betyder alverden for os, at du igen har haft en god oplevelse med vores service. Vi gÞr os umage for at give en personlig og hurtig betjening hver gang, sÃ¥ det glÊder os virkelig, at det bliver bemÊrket🥰

Tak fordi du handler hos os igen💖 Vi glÊder os til at byde dig velkommen tilbage i butikken igen🛍

Love Lingeri pigerne

Billede og fremsendte produkt var

Billede og fremsendte produkt var retvisende. Hurtig ekspedition

2026幎1月7日

KÊre Marie
Tusind tak for din fine anmeldelse og 5 stjerner😍

Vi er glade for at hÞre, at bÃ¥de produkt og billede levede op til dine forventninger – og at du har oplevet en hurtig ekspedition hos os. Det betyder meget for os at levere en god og tryg oplevelse, bÃ¥de fÞr og efter kÞbet🥰

Vi hÃ¥ber, du bliver rigtig glad for dit kÞb og ser frem til at byde dig velkommen tilbage pÃ¥ shoppen igen 🛍

Love Lingeri pigerne

God service hurtig levering kvalitet

God service hurtig levering kvalitet. dog kunne jeg ikke passe den men ingen problemer i at returnere og få sine penge tilbage. Har kÞbt tÞj her fÞr det kan varmt anbefales

2025幎11月28日

KÊre Nancy

Vi er rigtig glade for at hÞre, at du har haft en god oplevelse med både vores service, hurtige levering og kvaliteten af vores produkter. Det betyder meget for os ❀

Selvom det er Êrgerligt, at varen ikke passede denne gang, er vi glade for, at returneringen gik nemt og problemfrit – sÃ¥dan skal det vÊre! Vi arbejder hele tiden pÃ¥ at gÞre bÃ¥de kÞbs- og retur processen sÃ¥ nem og tryg som muligt.

Tak fordi du handler hos os igen og for din varme anbefaling💖 Vi glÊder os til at byde dig velkommen tilbage pÃ¥ shoppen igen 🛍

Super tilfreds kunde

Super fin kjole og hurtig levering 💕🙌🙌🙌

2025幎12月9日

KÊre Malika
Tusind tak for din skÞnne anmeldelse! 😍
Vi er sÃ¥ glade for at hÞre, at du er tilfreds med kjolen og den hurtige levering – det betyder meget for os 🥰

Din feedback motiverer os til at blive ved med at levere gode oplevelser og produkter, og vi håber at byde dig velkommen igen snart hos Love Lingeri 💖

HjÊlpsom og god service

Jeg fandt ud at jeg vil heller returnere varen. Det skete uden besvÊr og jeg fik hjÊlp fra firmaet. Og pengen er tilbagebetalt.

2025幎11月20日

KÊre Vivien
Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse med os🥰

Vi er glade for at hÞre, at du fandt vores service hjÊlpsom, og at returneringen forlÞb nemt og problemfrit. Det betyder meget for os, at du fÞlte dig godt hjulpet hele vejen😍

Tusind tak, for du valgte vores webshop, vi håber at kunne betjene dig en anden gang😃

ja god oplevelse

2025幎10月16日

KÊre Kunde

Vi er dyb taknemlig for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner🀩 Det sÊtter vi stor pris pÃ¥.
Det glÊder os at hÞre, at du har fÃ¥et en god oplevelse🥰
Hos Love Lingeri Þnsker vi kun det bedste for vores kunder😊 Tusind tak, for du valgte vores webshop, vi hÃ¥ber at kunne betjene dig en anden gang😃

De bedste hilsner og rigtig god weekend

Hurtig og nemt

2025幎10月10日

KÊre Lene
Tusind tak for din fine anmeldelse og 5 stjerner✹

Vi er glade for, at du har haft en hurtig og nem oplevelse hos os – prÊcis som vi Þnsker det skal vÊre🥰
Vi hÃ¥ber, du bliver glad for dit kÞb og ser frem til at byde dig velkommen igen hos Love Lingeri 💖

Hurtig og venlig betjening

Hurtig og venlig betjening

2025幎10月29日

KÊre Maria
Tusind tak for din fine anmeldelse og 5 stjerner🀩

Det glÊder os meget at hÞre, at du har oplevet bÃ¥de hurtig og venlig betjening hos os – det er prÊcis den slags oplevelse, vi Þnsker at give alle vores kunder 💌

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – vi håber at se dig igen hos Love Lingeri🥰

God kvalitet.

God kvalitet.
God pris.
Hurtig levering.

2025幎10月17日

KÊre Berit
Tusind tak for den gode anmeldelse og 5 stjerner🀩

Vi er rigtig glade for at hÞre, at du er tilfreds med bÃ¥de kvaliteten, prisen og den hurtige levering. Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse ❀ – vi strÊber hver dag efter at give vores kunder netop dét!

Vi hÃ¥ber, du fÃ¥r stor glÊde af dit kÞb, og du er altid velkommen tilbage hos os🥰

Super god service og flotte produkter

Det var en god oplevelse at handle med jer og I var venlige og hjÊlpsomme da min pakke blev voldsomt forsinket. Fantastisk service og Êgte mennesker bag 🙏🏻 tak

2025幎9月18日

KÊre Maria

Tusind tak for den gode anmeldelse og 5 stjerner🀩
Vi er virkelig glade for at hÞre, at du har haft en god oplevelse med bÃ¥de vores produkter og kundeservice💖
Det betyder meget for os, at vores kunder får en hurtig og smidig service – også når uforudsete ting som en forsvundet pakke opstår.
Endnu en gang tak for dine pÊne ord – og fordi du tog dig tid til at skrive dem. Vi glÊder os til at byde dig velkommen igen🥰

Super tilfreds med innershorts’ne

Super tilfreds med innershorts’ne. Virkelig god kvalitet, der holder faconen efter utallige vask.

2025幎3月17日

KÊre Pia
Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🌟
Vi er virkelig glade for at hÞre, at du er sÃ¥ tilfreds med vores indershorts – og at kvaliteten og pasformen holder, selv efter mange vaske. Det betyder meget for os at vide, at vores produkter lever op til forventningerne😍

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det vÊrdsÊtter vi virkelig 💖

De bedste hilsner🌞
Love Lingeri pigerne

Fin underkjole og hurtig levering

2025幎7月14日

KÊre Anne

Tusind tak for din flotte anmeldelse og 5 stjerner🀩
Vi er glade for at hÞre, at du er tilfreds med din underkjole og hurtige levering – det betyder meget for os.

Vi håber at se dig igen snart hos Love-Lingeri.dk🥰

Love Lingeri pigerne

Super nemt og hurtigt at finde rundt på

Super nemt og hurtigt at finde rundt på LOVE LINGERI shop.
Bestilte til min forlovede
og varen kom efter to dage.
Kan kun give mine bedste anbefalinger ☀☀☀

2025幎7月14日

KÊre John

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de varme anbefalinger🀩
Vi er virkelig glade for at hÞre, at du havde en god oplevelse med at navigere rundt pÃ¥ vores webshop, og at gaven til din forlovede nÃ¥ede hurtigt frem🥰
Det betyder meget for os, at du tog dig tid til at skrive – og vi hÃ¥ber, at du (og din forlovede!) blev rigtig glade for kÞbet💕

Stort udvalg og hurtig levering

Stort udvalg og hurtig levering

2025幎6月30日

KÊre Per

Tusind tak for din flotte anmeldelse og 5 stjerner🀩
Vi er glade for at hÞre, at du er tilfreds med vores store udvalg og hurtige levering – det betyder meget for os.

Vi håber at se dig igen snart hos Love-Lingeri.dk🥰

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。