weloveholidays レビュー

TrustScore 5段階評価の3.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Veldig fornøyd. Enkelt å sette opp reise og hotell. Rask bekreftelse på reise og opphold. Oppdatert informasjon gjennom hele oppholdet med innsjekk og gateinformasjon, samt kvittering på innlogget bag... もっと見る

5つ星のうち3の評価

To be a 4 star hotel we expect higher quality of cleaning. We had to change room 3 times. And with 4 star wifi should be included. Thinks like open wifi (at the rooms) should be mention in t... もっと見る

企業情報

1. 旅行代理店

当該企業による記述

Hos weloveholidays er målet vårt å gjøre verden tilgjengelig for alle. Som et av Storbritannias ledende (og raskest voksende) nettbaserte reisebyråer, tilbyr vi et enormt utvalg, enestående brukervennlighet og fantastiske priser som gjør drømmeferien til virkelighet med bare noen få klikk. Vårt hovedkontor i London huser et team av dedikerte ferieeksperter som ikke bare utvikler vår prisvinnende nettside og app, men som også støtter kundene våre før, under og etter reisen. Hvert år sender vi over 4 millioner fornøyde reisende til utlandet – og vi er så elsket av kundene våre at vi har vunnet flere priser for det. Alle våre reiser er beskyttet i henhold til pakkereiseloven, slik at du kan være trygg på at pengene dine er i gode hender. Ofte stilte spørsmål - https://www.loveholidays.com/no/faq/

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 25

レビューを書く

Kan ikke anbefales!

Flyet er jo greit nok, kommer frem til Spania så er ikke sjåføren som bestilt på plass. Kommer frem til hotellet, den såkalte *all inclusive* gjelder kun til lunsj og middag samt kun 3 stk drikke! Kan det kalles all inclusive da? Det er såvidt det er noe futt i aircondition på rommet! Det blir ikke flere reiser med disse!

2026年7月18日
5つ星のうち3の評価

Not good vacation

To be a 4 star hotel we expect higher quality of cleaning.
We had to change room 3 times.
And with 4 star wifi should be included.
Thinks like open wifi (at the rooms) should be mention in the ordering
This not not good.
And a 3 hours driving from airport should also be mentioned.
Then we had choosen another destination.
I guess this is first and last tour with Weloveholidays…

Veldig fornøyd

Veldig fornøyd. Enkelt å sette opp reise og hotell. Rask bekreftelse på reise og opphold. Oppdatert informasjon gjennom hele oppholdet med innsjekk og gateinformasjon, samt kvittering på innlogget bagasje.

2026年7月11日

Hyggelig betjening

Hyggelig betjening, litt slitt hotell og fasiliteter. God plass med flere basseng . Maten/buffen er helt grei men burde vært kvelder med forskjellige temaer s eks tacoaften , burgerafen, gresk aften. Drinker er veldig utvannet og smaker lite.

2026年7月14日

Hei Tore.

Takk for at du tok deg tid til å dele erfaringene dine fra turen med oss.

Det er veldig fint å høre at de ansatte var veldig vennlige, det er akkurat den opplevelsen vi ønsker at kundene våre skal ha.

Samtidig setter vi stor pris på at du er ærlig om det som ikke sto helt til forventningene. Anmeldelser som dette hjelper oss med å gjøre ting bedre i fremtiden!

Vi håper at du alt i alt hadde en fin ferie, og at vi får gleden av å ønske deg velkommen på tur med oss igjen ved en senere anledning ✈️.

Hotellet var fint

Hotellet var fint, maten var bra, godt utvalg, personalet var hyggelige, men rommene var noe slitt og sengene var harde. Totalt sett veldig fornøyd med oppholdet.

2026年7月19日

Hei Mirjam!

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge en anmeldelse!

Så utrolig hyggelig å høre at du var fornøyd med oppholdet totalt sett, og at både maten, utvalget og det hyggelige personalet var med på å gjøre turen bra ✨.

Takk også for at du gjør oss oppmerksom på tilstanden på rommene og sengene. Tilbakemeldinger som dette er utrolig verdifulle for oss.

Vi håper vi får gleden av å hjelpe deg med å planlegge neste reise også!

De beste hilsener

Fantastisk opplevelse

Fantastisk opplevelse

weloveholidays からの回答

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen, Morten!

Det er utrolig hyggelig å høre at du har hatt en så god opplevelse med oss under planleggingen.

Dersom du skulle ha noen spørsmål eller trenger hjelp med noe før avreise, er du alltid velkommen til å kontakte oss via chat under «administrer min booking» – vi hjelper deg gjerne!

Vi håper du får en fantastisk ferie✈️✨!

De beste hilsener

5つ星のうち5の評価

Fikk svar med en gang og alt ble fikset…

Fikk svar med en gang og alt ble fikset i løpet av et par minutter

Hei Anita,

Så fantastisk å høre! Det er utrolig hyggelig å vite at du fikk rask hjelp og at alt ordnet seg på bare et par minutter. Vi brenner for å gi god service, så denne tilbakemeldingen var skikkelig stas å få!

Tusen takk for at du delte erfaringen din med oss, og riktig god tur når den tid kommer!

5つ星のうち2の評価

Anbefales ikke

Hotellet, rom med utsikt og balkong... Vel døra til balkongen lot seg ikke åpne, balkongen var 4 0 cm bred hav utsikt vel så rett i bygninger rett frem for balkongen, mye trafikk støy.
Maten var ikke veldig bra 2 poeng
Lite basseng.
Beliggenheten ikke så bra
Hyggelig betjening på hotellet

Hei Helene,

Det er veldig leit å høre at oppholdet og rommet ikke står til forventningene dine. Samtidig er det hyggelig at du møter en blid og hjelpsom betjening på hotellet.

Siden du er på ferie nå, har vi sendt deg en e-post for å følge deg opp direkte. Sjekk gjerne innboksen din (og søppelposten dersom den ikke dukker opp).

Vi håper vi kan bidra til at du får en bedre opplevelse resten av turen, og ønsker deg en fortsatt fin ferie videre!

fungerer bra

fungerer bra, lett å bestille turer

Hei Lukas,

Så utrolig hyggelig å høre at du syns det fungerer bra og at det var lett å bestille reisen hos oss! Vi jobber hele tiden for at bestillingen skal være så enkel og smidig som mulig, så denne tilbakemeldingen setter vi stor pris på.

Tusen takk for at du delte erfaringen din, og riktig god tur når den tid kommer!

5つ星のうち2の評価

Prisen ble mye dyrere enn det var…

Prisen ble mye dyrere enn det var oppgitt i starten.

Hei,

Det er leit å høre at du sitter igjen med denne opplevelsen, da vi alltid ønsker å være helt åpne og tydelige om prisene våre.

Startprisen som vises i søket inkluderer de rimeligste rom- og flyalternativene tilgjengelig i sanntid. Hva som er inkludert i denne prisen varierer fra flyselskap til flyselskap – noen har håndbagasje inkludert, mens andre tar ekstra for blant annet innsjekket bagasje, spesifikke seter eller transfer. Dersom man velger å legge til slike tilleggstjenester underveis i bestillingen, vil totalsummen oppdateres før du bekrefter kjøpet.

Vi setter uansett pris på at du deler din tilbakemelding med oss, slik at vi kan fortsette å gjøre prisoversikten så klar og tydelig som mulig.

Riktig god tur når den tid kommer!

5つ星のうち1の評価

Nå har vi kommet fem til vårt dobbelt

Nå har vi kommet fem til vårt dobbelt! rom , som er kun et rom uten fungere tv med 4 personer ved hverandre !!!! Absolutt den verste TUREN den glemmer vi ALDRI og vi fikk ikke sett fortball kampen

2026年7月11日

Hei Enana,

Det er veldig leit å høre at ankomsten og rommet ikke har stått til forventningene, og at dette har lagt en demper på ferien deres.

Dersom det oppstår tekniske feil som at TV-en ikke fungerer, eller om romfordelingen ikke oppleves som forventet ved ankomst, er det svært viktig at dette meldes fra om umiddelbart til resepsjonen på hotellet. På den måten får hotellet mulighet til å rette opp i feil eller finne en bedre løsning for dere med en gang.

Vi ønsker likevel å undersøke hva som har skjedd. Vennligst logg inn på din side og send inn en "Henvendelse etter reisen", slik at vårt team kan gå gjennom saken og ta dette videre med hotellet.

5つ星のうち1の評価

Ansatte var ikke hyggelig unntatt de…

Ansatte var ikke hyggelig unntatt de som jobba i resepsjonen. Romservice var skikkelig dårlig og damene uhøflige. Hvis de ikke trives på jobben sin..da må dem ikke la den går over kundene.

2026年7月3日

weloveholidays からの回答

Takk for at du deler opplevelsen din med oss. Det er veldig leit å høre at møtet med romservice og hotellbetjeningen trakk ned helhetsinntrykket ditt, selv om det er hyggelig at resepsjonen ga god service.

Vi ønsker alltid at våre gjester skal bli møtt med varme og profesjonalitet. Tilbakemeldingen din om hotellets service blir tatt videre slik at hotellet kan følge dette opp internt.

Vi setter pris på at du gir oss beskjed, og håper du likevel fikk et fint opphold.

weloveholidays からの回答

Tusen takk for tilbakemeldingen!

Det er vi veldig glade for å høre. Det er nettopp slik vi ønsker at det skal være – både enkelt å finne og lett å bestille reisen.

Riktig god ferie når den tid kommer!

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。