Aankoop en service vanuit Löwik ging prima. Bij bezorging bleek dat er bij 1 vd tafels een constructiefout zat zodat 1 poot niet goed kon worden vastgemaakt. Bezorgdienst Brinks zou er een service mel... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Online een mooie bank gezien. Toen in de winkel geweest en nog meer inspiratie op gedaan. Fijne communicatie met de verkoper. Bestellen ging vlot! Hopelijk is onze bank er op tijd. Al met al een prett... ãã£ãšèŠã
Heel goede service!! Caltana uitschuifbaar deens eettafel. Donker bruin. Heel mooi degelijk tafel, alleen de afmetingen kloppen niet. Deze afmetingen is aangegeven (hxbxd) 078x100x200/260... ãã£ãšèŠã
Mooie winkel met groot assortiment. Keuze genoeg. Mooie eetkamerstoelen en design sfeerverlichting gekocht. Jammer van de 4-6 weken levertijden op de stoelen. Verder prima geholpen.
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Bij Löwik Wonen & Slapen begint inrichten met een dagje genieten. De enorme woonboulevard is gevestig in 1 grote winkel vol woonideeën. Van de kleinste woonwens tot de grootste dromen zijn levendig verbeeld. Vele prachtige ingerichte woonkamers, smaakvolle en gezellige keukens, warme sfeervolle slaapkamers inspireren bezoekers tot een nieuwe kijk op het leven in huis.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Goed
Goed personeel goed geregeld prima service personeel toppie
Topwinkel!
Erg fijne winkelervaring hier. Heel prettig dat het personeel je rustig laat kijken en bij vragen direct klaarstaat om te helpen en te adviseren.
De winkel is netjes en overzichtelijk ingericht.
Helaas zat er een klein mankement aan onze dressette, maar de manier waarop deze is opgelost, verdient alle lof.
De kast staat inmiddels prachtig in de kamer.
Bedankt voor de snelle en professionele service.
Deze winkel is echt een aanrader!
Zeer goed geholpen door Moniqeu hadâŠ
Zeer goed geholpen door Moniqeu had alle tijd voor ons.
Een woonwinkel om aan te bevelen.
Goed advies,vriendelijk personeel Goede service, klein probleempje met een fauteuil is netjes opgelost.
We zijn tevreden met onze meubels ð
Fam Leusink
Top advies gehad voor keuken en super resultaat
Top advies gehad voor keuken, denken mee, deskundig advies, nemen tijd voor je en het is geen probleem wat te wijzigen. Komen afspraken na
Ik heb gebeld over wieltje voor stoelenâŠ
Ik heb gebeld over wieltje voor stoelen die Löwik geleverd heeft in 2007, ze zijn er achter aan gegaan binnen een dag een mail dat ze deze wieltjes konden leveren.
Direct bestel en binnen een paar dagen afgeleverd op huis adres.
Houdt zich aan afspraken en handeltâŠ
Houdt zich aan afspraken en handelt alles correct af
alles verloopt naar wens
een mooie zaak met een enorm groot en divers aanbod. verschillende prijsklassen. we gingen oriënteren voor een bank maar kwamen het voor ons perfecte model al tegen en daarom gelijk besloten. Vriendelijke en duidelijke hulp bij bestellen. De leveringstermijn klopte precies en een bezorgafspraak was snel gemaakt. Wij zitten inmiddels naar onze zin!
Alles goed en netjes geleverd en zelfsâŠ
Alles goed en netjes geleverd en zelfs eerder dan verwacht.
Alles betalen bij aflevering.
Top advies over Inhouse bank
Al een tijdje was ik opzoek naar een bank van Inhouse en uiteindelijk ben ik naar Lowik gegaan om de bank in het echt te zien en te proberen.
De verkoper heeft nog een paar technische details toegelicht, waardoor ik nog een paar opties heb gewijzigd. Deze info had ik niet gehad als ik de bank online had besteld. Met andere woorden: Kennis en kunde van de verkoper is TOP!!!!
Ik heb helaas bij andere brijven ook andere ervaringen.....
Bank is inmiddels geleverd en voldoet aan alle verwachtingen.
Brinks transport pakt alles netjes uit en denkt met de klant mee. Ook hier niets op aan te merken.
Ga vooral zo door!
Dutchbone kastje
Super gaaf kastje besteld deze is snel geleverd en goed verpakt aangekomen. We werden goed op de hoogte gehouden over de leverdatum.
Erg tevreden
Goede kennis van het personeel, vriendelijk geholpen. Bezorging ging ook super en netjes optijd
Zeer goede hulp en aardig personeel
Zeer goede hulp en aardig personeel! Echt een aanrader!
Erg goed geholpen door Lennart enâŠ
Erg goed geholpen door Lennart en netjes geplaatst door de monteur.
Lennart, bedankt voor de hulp, goede tips en ook vooral de mooie aanbieding die je voor me hebt gemaakt
Groet , Rienk van 123rookkanaal
Super service
Snellere levering dan verwacht, mooie stoelen, werden netjes in elkaar gezet, keurige bezorgers.
Ruime keuze en correcte levering
Lowik heeft een ruime keuze en meedenkend personeel. Daardoor is het mogelijk om de inrichting van een woning bij elkaar passend uit te zoeken.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã