レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Nachtlampjes (a € 14 per stuk) die aangaan als je de kamer binnenkomt worden bij Lueas in setjes van 2 verkocht. Helaas gaf 1 lampje al na 2 weken de geest. Na melding bij Lueas stuurden zij de volg... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

5぀星のうち3の評䟡

Bestelde sensorlamp gaat steeds aan en uit in de schemering. Vervelend. Daarnaast geen antwoord gehad op gestelde vragen. Update: lamp knippert nog steeds, maar Na een 2e mail toch reactie en nu... もっず芋る

䌁業情報

1. むンタヌネット ショップ

圓該䌁業による蚘述

Lueas is de LED lampen aanbieder waar functionaliteit, kwaliteit en gebruiksgemak vooraan staan. Met onze automatische- en sensorverlichting maken we jouw huis en tuineen stuk aangenamer en veiliger. Uit onze ervaring is gebleken dat ‘s avonds en ‘s nachts meer vervelende incidenten gebeuren dan geliefd is. Denk dan aan struikel- en val partijen tijdens het traplopen of toiletbezoek in het donker. Hier hebben wij op ingespeeld door een productlijn te starten die helpt met het oplossen van deze problematiek. Naast problemen binnenshuis ervoeren we ook inefficiënties met tuinverlichting. Handmatig aan/uit zetten, niet op afstand kunnen besturen en bijvoorbeeld tijdschakelaars die je na verloop van tijd steeds weer opnieuw in moet stellen, moet toch beter kunnen, dachten we bij Lueas. Daarom bieden we tuinverlichting die automatisch werkt of via een app op je smartphone, die compleet te personaliseren is, zodat jij altijd en overal de controle in handen hebt. Wij zetten ons in voor een duurzame toekomst en richten ons op zonne-energie en zelfvoorzienende verlichting om het klimaat te verbeteren en de energiekosten te verlagen. Duurzaamheid Wij geloven in het bouwen aan een betere toekomst en zetten ons in om producten te creëren die milieuvriendelijk en duurzaam zijn. Kwaliteit Wij streven ernaar onze klanten producten en diensten van de hoogste kwaliteit te leveren. Veiligheid Wij geven prioriteit aan de veiligheid van onze klanten en zetten ons in om producten te leveren die de veiligheid in huis bevorderen.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 4ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Fijne lamp. Snel geleverd.

Helaas mijn lampje tijdens de vakantie vergeten mee te nemen uit de vakantiewoning. Gelijk nieuwe besteld, deze is snel geleverd. Ben er blij mee! Het lampje werkt goed bij beweging en blijft niet te lang branden. 1 keer per 12 dagen opladen is ruim voldoende. Misschien kan het opladen minder vaak maar voor de zekerheid.

2026幎8月3日
5぀星のうち3の評䟡

Service is goed

Service is goed
. Van het bedrijf
Alleen de uren van gevel verlichting.. zou op ze minst als die volgeladen is van zonne energie minsten 24 uur non stop op vol vermogen moeten branden ongeacht welk kleur.. welke modus.. betekent dat bij mindere dag met zonlicht Iedergeval half vol is wanneer zon onder gaat lantaarns kunnen iedergeval hele nacht branden.. zonder uit te vallen zelfs met 40% zonlicht opnamen komt ie vol te zitten.. dat is bij gevel verlichting lang niet haal baar

2025幎3月27日

Prachtige (smart)tuinlampen

Prachtige (smart)tuinlampen, uitstekende service. Een van de vier gekochte lampen was 'een beetje eigenwijs' en deed het niet zo goed en na onderzoek werd deze zonder probleem vervangen. En alles werkt nu perfect.

2025幎2月22日
5぀星のうち4の評䟡

Prima opgelost

Ik ben erg teleurgesteld. Na 1 1/2 week mijn bestelling nog steeds niet binnen. Contact kwam snel tot stand, maar stokte daarna weer even. Pakketje is blijkbaar verlogen gegaan. Lueas heeft voor mij een nieuwe besteld bij een concurrerende leverancier. Dat is natuurlijk top. Al met al heeft het wat langer geduurd, maar uitstekend opgelost.

2025幎1月9日

Wat een goede service

Na melding bij Lueas stuurden zij de volgende dag al een nieuw setje met 2 nachtlampjes op, die ik de daaropvolgende dag ontving.
Wat een service, ik zeg kopen bij Lueas !

2024幎11月19日

Fijne en snelle levering

Fijne en snelle levering, erg blij met het product. Ik ga een lamp bestel voor buiten en deze bevalt beter dan verwacht met een duidelijke handleiding.

Zeker een aanrader deze lampen van Lueas, zeer over te spreken.

2024幎10月7日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス