レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Dejlig sommerafslutning for klinikken hos LuLo. Vi havde forudbestilt plads til at lave smykker eller male på keramik efter arbejde. Der blev serveret kolde og varme drikke og lidt sødt dertil. Vi ha... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Super fine øreringe til virkelig god pris. Dog blev pakken sendt et andet sted hen til afhentning end ønsket.

5つ星のうち5の評価

Modtog desværre et defekt hårspænde. Men modtager to nye som kompensation - uden ekstra omkostninger og forsendelsesudgifter. Dejligt. Og betyder man kan være tryg ved at bestille fremover, også selv... もっと見る

5つ星のうち5の評価

At man både kan købe smykker- ægte ferskvandsperler, sølv og andre metaler, som er lavet af indehaver af butikken. Flere kunder og gode veninder i butikken og der kan dekoreres egne skåle, vaser, fi... もっと見る

企業情報

1. 宝石店

当該企業による記述

LuLo.dk sælger unikke smykker og accessories, der er designet med passion, til overkommelige priser. Alle vores smykker håndlavet, så du kan være sikker på at dit smykke er unikt og skabt til dig.

4.8

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Jeg har købt nogle øreringe og et…

Så fine smykker!

Jeg har købt nogle øreringe og et armbånd som jeg skal have på til min helt store dag. De er SÅ smukke og lige hvad jeg ønskede.
Øreringene blev lavet efter ønske og armbåndet blev lavet ud fra min størrelse.

Jeg fik dog ikke den lille gave med som var lovet - men selv den bedste kan fejle ;-)

Jeg kommer igen!

2022年5月25日

Spændende varer

Spændende varer, lækker indpakning, Højt serviceniveau og behagelig kundebetjening.

2022年5月1日

Hej Helle,
Mange tak for din utrolig flotte anmeldese!😊
Jeg håber på at se dig i butikken igen ✨

5つ星のうち5の評価

Levede op til mine forventninger

Den halskæde jeg havde bestilt levede op til mine forventninger. Hurtig levering og pæn indpakning.

2022年4月15日

Hej Camilla,

Mange tak for din fine anmeldelse. Vi er så glade for at høre at du blev glad for din halskæde!😍

Vi glæder os til at betjene dig igen i fremtiden✨

Meget smukke smykker

Meget smukke smykker, hurtig levering og god kvalitet. Der køber jeg helt klart fra igen.

2022年4月13日

Hej Ida,

Tak for dit køb, og ikke mindst din flotte anmeldelse🤩
Vi glæder os til at betjene dig igen!✨

Virkelig flotte øreringe

Virkelig flotte øreringe, men næsten umulige selv at lukke.

2022年4月4日

Hej Laila,

Tak for den fine anmeldelse!✨
Jeg er ked af at høre det med låsen. Hvis du skriver en mail til vores kundeservice kontakt@lulo.dk, så skal vi nok få det løst med en anden type lås🌸

Skønneste halskæde

Skønneste halskæde. Lever op til billeder og beskrivelse. Hurtig forsendelse. Godt indpakket. Dejlig oplevelse!

2022年4月3日

Hej Joan,

Mange tak for din fine anmeldelse, og ikke mindst de flotte ord! ♥️
Jeg håber vi får fornøjelsen af at betjene dig igen✨

sød og venlig betjening

sød og venlig betjening, unikke smykker, et besøg værd

2022年3月7日

Hej Bibi

Mange tak for din fine anmeldelse, og dit besøg i butikken 🌸
Jeg glæder mig til at betjene dig igen✨

Hej Helle😊
Mange tak for din 5 stjernede anmeldelse, det sætter vi stor pris på!
Vi glæder os til at betjene dig igen i fremtiden✨

Fine øreringe

Fine øreringe.
Fint opkald fra butikken, vedr lidt lang levering.
Men forretningen var uden skyld i det.

2021年12月16日

Hej Anette✨
Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive denne flotte anmeldelse. Det betyder meget for os.

Vi håber at du blev glad for dine flotte øreringe😊

Mega tilfreds

2021年12月15日

Hej Mathilde,

Tak for denne gode anmeldelse fra dig - den varmer!
Vi er glade for, at du er tilfreds med dit køb hos os😊🍌

Vi håber på at vi kan få lov til at betjene dig igen!✨

5つ星のうち4の評価

Udmærket men for lang tid inden jeg…

Udmærket men for lang tid inden jeg kunne afhente pakken

2021年12月8日

Hej Kirsten,

Mange tak for at du har taget dig tid til at skrive din anmeldelse.

Vi beklager mange gange den leveringstid der har været på din ordrer. Vi har været en del presset her i december måned, men det skal selvfølgelig ikke gentage sig igen.

Jeg har sendt en rabatkode til din email, som du kan bruge på dit næste køb✨

Vi håber at du ellers har haft en god oplevelse med at handle hos os!😊

5つ星のうち5の評価

Ikke mindre end 5 stjerner her fra!!!

Hurtig levering, god kundeservice og perfekt kvalitet! Hvad kunne man mere ønske sig!!

2021年11月29日

Hej Josefine,

Mange tak for din flotte anmeldelse!😊
Det er dejligt at høre du har haft en god oplevelse ved at handle her hos os! Vi glæder os til at kunne hjælpe dig igen✨

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。