Allt var smidigt och enkelt. Hade kontakt med Cornelius som stÀllde en del frÃ¥gor om verksamheten vilket kÀndes seriöst och bra! Mitt enda lilla klagomÃ¥l Àr att det tog lite lÀngre Àn jag hade ön... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Nyligen blivit kund hos Lunas och upplevelsen började med frÃ¥gor om deras SASkort och hur det funkar med deras konton osv. Deras support Àr otroligt hjÀlpsamma och trevliga. Snabbt svar via deras ch... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
It's truly wonderful to be a Lunar customer. My husband and I are both Lunar customers, and I highly recommend this bank; we love it. Thank you, Lina, for helping me with my Bankgiro numberâyou were t... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Lunar fungerar precis sÃ¥ som jag vill att min företagsbank fungerar. Allt sköts digitalt, och de digitala funktionerna ger en allt man behöver. Det finns smidiga kopplingar till bokföringsprogr... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Lunarâs banking app makes managing your spending, budget and savings easy with its sublime user experience for both personal and business finance.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Pinsam bank
Pinsam bank! Först så tar dom avgifter för ett kort som jag aldrig fått, sen nÀr jag fört över alla pengar och vill avsluta så kommer dom på att jag måste ju betala 29 kr för övertrassrÀnta, så då kunde jag inte avsluta kontot... idioter!

Estelle var mycket hjÀlpsam
Estelle var mycket hjÀlpsam, tydlig och dessutom vÀldigt trevlig!

Lunar Sweden ããã®åç
Eric var vÀldigt hjÀlpsam och gjordeâŠ
Eric var vÀldigt hjÀlpsam och gjorde processen vÀldigt effektiv och snabb!

Lunar Sweden ããã®åç
En hjÀlpsam tjej/kvinna som var bra pÃ¥âŠ
En hjÀlpsam tjej/kvinna som var bra på det hon gjorde samt mkt trevlig

Grymt kundtjÀnst
Grymt kundtjÀnst, trevlig och hjÀlpsam agent samt bra kunskaper. 10 av 10ðððð

Bra hjÀlp Eric va vÀldigt hjÀlpsam
Bra hjÀlp Eric va vÀldigt hjÀlpsam

Snabbare Àn jag trodde
Snabbare Àn jag trodde och om man jÀmför med andra banker. Otroligt bra service min handlÀggare var Eric och något jag Àr jÀtte nöjd över Àr att han alltid följde upp i Àrandet.

Lunar Sweden ããã®åç
âŠNÀr man ansöka om att vara Kund hosâŠ
âŠNÀr man ansöka om att vara Kund hos Lunar, det tar 10 dagar om att bli godkÀnt eller om man bli blÃ¥st. Det kÀnns för lÃ¥ngsam, gammeldags.

Lunar Sweden ããã®åç
Mycket bra bemötande och snabbâŠ
Mycket bra bemötande och snabb återkoppling genom hela processen. Cornelius har varit tydlig med vilken information som behövts och har hanterat Àrendet professionellt och effektivt. Kommunikationen har varit enkel och smidig, och jag har kÀnt mig vÀl informerad under processens gång.

Lunar Sweden ããã®åç
Please donât send me any email notifications. I donât want you to change your mind about anything â I only need the information I asked for.
I have no further comments.
When a client makes a payment, I fully understand and agree that a transaction fee is required.
However, when I personally deposit my own savings into my own business account, I still have to pay a transaction fee â and this makes no sense to me.
This message is simply proof that I will immediately return the funds to my main bank after the term expires.
Sometimes it is better to pay more, as long as the bank does not irritate its customers the way Lunar does.
I am new to this, and this is my first â and it seems also my last â experience with your service.
I will gladly share my review on other platforms.
Best regards,

Lunar Sweden ããã®åç
Ttevligt bemötande och fick snabbtâŠ
Ttevligt bemötande och fick snabbt hjÀlp med mitt Àrende

Lunar Sweden ããã®åç
Det var att skicka tillbaka pengar somâŠ
Det var att skicka tillbaka pengar som kom till mitt konto på Luna bank efter jag hade tagit bort mitt konto dÀr.
JÀtte bra samtal och samarbete med medarbetare dÀr och det var smidigt att få tillbaka pengarna.
Tack så mycket !

Lunar Sweden ããã®åç
Snabb hjÀlp och bra kommunikation
Ingen telefonkö - den positiva upplevelsen startade redan dÀr :-). Jag fick snabbt hjÀlp med en ganska komplicerat Àmne, problemet löstes snabbt och effektivt!

Tusen tack Frans!
Tusen tack för all hjÀlp, Frans. Han löste mitt Àrende snabbt och smidigt. Jag Àr en supernöjd Lunar-kund och fÃ¥r alltid toppservice av alla duktiga medarbetare pÃ¥ supporten. Ni Àr bÀst ð€©

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹