Jeg bliver overrasket hver gang. Gode priser og overraskende hurtig levering. Jeg bestilte i går og hentede pakken i dag.
Supergod vejledning og hjÊlp af Patricia da jeg skulle kÞbe vintertÞj til hesten. Frisk og venlig, meget serviceminded og helt klart stor faglig viden om alle produkterne, sÃ¥ vi fandt hurtigt den beds... ãã£ãšèŠã
Wauw her er bare top service og hurtig levering. Jeg havde bestilt en forkert stÞrrelse, fik den sÞdeste hjÊlp da jeg ringede for at fÃ¥ vejledning og havde allerede den nye vare tilsendt og modtaget... ãã£ãšèŠã
Jeg bliver gang pÃ¥ gang overrasket over bÃ¥de kvalitet og den levering jeg fÃ¥r. Jeg fÃ¥r det nÊrmest altid dagen efter jeg har bestilt, og man kan fÃ¥ bÃ¥de prisbillige ting og kvalitets/mÊrkevarer. J... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
LundemÞllen er en butik med et stort udvalg af rideudstyr og tÞj og tilbehÞr til jagt og outdoor. Derudover har vi stort udvalg af foder til alle dyr, samt brÊndsel. Vi sÊtter service i hÞjsÊdet, og lÊgger vÊgt på den personlige betjening, samt uddannelse af personale ift. udstyr, grej og foder. Har du spÞrgsmål kan du altid ringe til os, eller skrive til os på kundeservice@lundemoellen.dk. Du kan ringe til os mandag til fredag fra kl. 10-17 og lÞrdag fra kl. 9.30-13.
Fuglebjerglundvej 7, 4250, Fuglebjerg, ãã³ããŒã¯
Hurtigt levering 2 dage fra bestilling
Alting god og hurtig betjening
Alting god og hurtig betjening
Venlig betjening
Hurtig respons på udsolgt vare. Venlig og hurtig betjening. Vil gerne handle ved dem igen
LÊkre ridebukser
Super godt tilbud på rideleggings, og de blev sendt omgående. LÊkre leggings, helt som beskrevet, god kvalitet til prisen.
âïžâïžâïžâïžâïž
Godt udvalg af vare, og meget hurtig levering!
Bestilte mandag morgen og kunne hente pakken tirsdag formiddag.
En duper god oplevelse med nemâŠ
En duper god oplevelse med nem bestilling og hurtig levering til aftalt tid
Rigtig god betjening..ððŽ
Altid lynhurtige!
Hurtig ekspedition
Hurtig ekspedition, og de havde det, jeg havde brug for til ok pris.
Super kÞbsoplevelse.
Super kÞbsoplevelse.
Har for fÞrste men bestemt ikke sidste gang handlet hos LundemÞllen. KÞbte online 2 produkter hvoraf det en måtte returneres, da jeg havde kÞbt for lille stÞrrelse.
Meget hurtig levering samt tilbagebetaling af den returnerede vare.
Nemt hurtigt og nu venter vi pÃ¥ atâŠ
Nemt hurtigt og nu venter vi på at gaven bliver modtaget og produktet kan prÞves.
Hurtig og god service
God service og hurtig levering
God service og hurtig levering
Altid hurtig levering og superâŠ
Altid hurtig levering og super oplevelse ved testcenter af bid. Biddet fungerede ikke for min hest og pengene (minus gebyr for brug) var hurtigt overfÞrt tilbage. Jeg handler ofte her, og det bliver jeg ved med
Fin overskuelig hjemmeside
Fin overskuelig hjemmeside og hurtig levering
Den bestilte vare blev leveret dag toâŠ
Den bestilte vare blev leveret dag to efter bestilling. Fin service
Hurtig levering og fin vare.
Hurtig levering og varen svaret til forventningerne.