Jeg bliver overrasket hver gang. Gode priser og overraskende hurtig levering. Jeg bestilte i går og hentede pakken i dag.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Supergod vejledning og hjÊlp af Patricia da jeg skulle kÞbe vintertÞj til hesten. Frisk og venlig, meget serviceminded og helt klart stor faglig viden om alle produkterne, sÃ¥ vi fandt hurtigt den beds... ãã£ãšèŠã
Wauw her er bare top service og hurtig levering. Jeg havde bestilt en forkert stÞrrelse, fik den sÞdeste hjÊlp da jeg ringede for at fÃ¥ vejledning og havde allerede den nye vare tilsendt og modtaget... ãã£ãšèŠã
Jeg bliver gang pÃ¥ gang overrasket over bÃ¥de kvalitet og den levering jeg fÃ¥r. Jeg fÃ¥r det nÊrmest altid dagen efter jeg har bestilt, og man kan fÃ¥ bÃ¥de prisbillige ting og kvalitets/mÊrkevarer. J... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
LundemÞllen er en butik med et stort udvalg af rideudstyr og tÞj og tilbehÞr til jagt og outdoor. Derudover har vi stort udvalg af foder til alle dyr, samt brÊndsel. Vi sÊtter service i hÞjsÊdet, og lÊgger vÊgt på den personlige betjening, samt uddannelse af personale ift. udstyr, grej og foder. Har du spÞrgsmål kan du altid ringe til os, eller skrive til os på kundeservice@lundemoellen.dk. Du kan ringe til os mandag til fredag fra kl. 10-17 og lÞrdag fra kl. 9.30-13.
é£çµ¡å
Fuglebjerglundvej 7, 4250, Fuglebjerg, ãã³ããŒã¯
- info@lundemoellen.dk
- lundemoellen.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Ja jeg er sÃ¥ tilfreds bÃ¥de medâŠ
Ja jeg er så tilfreds både med produktet og med den hurtige betjening ,har en ridepig så det bliver sikkert ikke sidste gang TAK
Altid dejlig hurtig med levering og godâŠ
Altid dejlig hurtig med levering og god kunde service
Medarbejder behagelig at tale med ogâŠ
Medarbejder behagelig at tale med og hurtig levering, under 24 timer
Utrolig hurtig og venlig ekspedition.
Utrolig hurtig og venlig ekspedition af min ordre.
Jeg bestilte om tirsdagen, og allerede om onsdagen var min pakke kommet til afhentning.
Super hurtigtð
Hurtig og god!
Når jeg kan, så anvender jeg LundemÞllen.
De er utroligt sÞde at kommunikerer med og så har man nogle gange indtryk af at de spurter ud og sender varen afsted, så hurtigt de kan. Sidst gik der under en time fra bestilling til den var på vej.
Gode priser og godt udbud
Super nem hjemme side hurtig levering
Super nem hjemme side hurtig levering
Hurtig ekspedition og god pris
Super service og lynhurtig levering ð
Rigtig fin hjemmeside
Rigtig fin hjemmeside, gode priser og hurtig levering. Alt var i bedste orden.
God onlineside og hurtig levering.
God onlineside og hurtig levering.
Fuld tilfredshed herfra.
Det var en fantastisk god op oplysendeâŠ
Det var en fantastisk god op oplysende hjemmeside. Fik varen fra en dag til den anden, og det kÞbte levede helt op til mine forventninger.
Hurtig levering og nem returnering
Hurtig levering og nem returnering
Hurtig levering.
Super fint retur varer system
Bestilte en varer der desvÊrre ikke passede til mit behov. Det var min fejl, kunne godt have undersÞgt det bedre.
Se sendte det retur og fik besked 2 dage efter. De havde modtaget pakken retur og pengene vil gå ind på min konto dagen efter.
2 x porto ved behov for returnering
OBS på at du betaler 39 kr for levering og så yderligere 39 kr ved returnering. Koster altså 80 kr for en vare til gennemsyn, så vÊr sikker på det kan beholdes, hvad du kÞber. KÞbte en taske , hvor ingen mål stod angivet på hjemmesiden og da den så kom, var den meget stÞrre end forventet. Kostede mig så 80 kr at konstatere det. Er du sikker på dit kÞb, er varer, udbud og forsendelse helt fint.
God stor bold som jeg håber holder bedre end de forrige jeg har kÞbt, andre steder.
Anbefaler denne butik.
Fin bÞrste og hurtig leveringðð
Rigtig god og hurtig service
Rigtig god og hurtig service. Jeg opdagede efter ordren gik igennem at jeg manglede et vÊgtmålebånd jeg troede jeg havde lagt i kurven. Jeg skrev herefter hvordan vi lÞser det bedst og hurtigst. Om de ville annullere ordren og jeg så skulle lave det på ny. Men de gav mig et hurtigt svar på hvordan jeg let kunne bestille min vare og stadig få det pakket med den fÞrste pakke så jeg ikke skulle betale ekstra porto.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ