レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Rychlé jednání. Objednali jsem pobyt na poslední chvíli, kdy odjezd byl hned druhÜ den. Vyčerpávající informace přiÅ¡ly obratem s přesnÜm popisem, co bude následovat a jak dále postupovat. VÅ¡e bylo dok... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Naprostá spokojenost. Rezervace bez problémů, komunikace emailem naprosto v pořádku. Následné dotazy zodpovezeny do druhého dne na vÜbornou. Ubytováni luxusni, lokalita také (union lido, IT)- vÅ¡e jako... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

We liked our position almost at the beach, clean facilities, well supplied shop in the camp and bakery shop. What we dislike much was, that our electric scooter was stolen. We talked to the police in... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Perfektní, rychlé a sluÅ¡né jednání. Velmi ochotnÜ personál a nejnişší ceny. Organizace v kempu byla úşasná a první dovolená která neměla ani jednu chybu. TakÅŸe jsem tento rok znovu zvolily dovolenou p... もっず芋る

䌁業情報

1. ツアヌ オペレヌタヌ
  2. 自炊匏宿泊斜蚭

圓該䌁業による蚘述

LuxCamp je Váš specialista na LUXusní-CAMPing dovolenou po celé Evropě. Jako největší online zprostředkovatel kempů na světě nabízí LuxCamp kaÅŸdÜ den nové nabídky, od přibliÅŸně 80 poskytovatelů ubytování v kempech. V současné době působí jako zprostředkovatel ve 13 evropskÜch zemích a snaşí se nabídnout nejlepší kempy v Evropě.

連絡先

(123)

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

S rezervací spokojenost

S rezervací spokojenost, ale nikdo mně neodpověděl na dotazy v rámečku, proč ho tam tedy máte?

2023幎5月18日

VáşenÜ pane Augsten,

Ve vaší rezervaci, kterou jsme od vás obdrşeli jste bohuşel do poznámky nevyplnil şádnÜ dotaz.
Na základě dnešního telefonického rozhovoru jsme vám nyní odeslali doplňující informace na váš email.
V případě jakÜchkoliv nejasností nás prosím vÅŸdy kontaktujte.
Můşete tak učinit na naší webové stránce lux-camp.cz po kliknutí na kontakt v pravém horním rohu a následně na odeslat şádost taktéş pravém horním rohu.

5぀星のうち1の評䟡

I could sleep like no they were singing

I could sleep like no they were singing playing like super loud. Okay if it was to 10 or 11 pm i would be quiet but now it’s 2:31 AM AND THEY ARE STILL PLAYING and they don’t seem that they would end. I just arrived and i am tired from the way.

2023幎5月21日
自発的なレビュヌ

Váşená paní Řeháková,

Mrzí nás, ÅŸe po příjezdu do kempu jste měli nepříjemnou zkuÅ¡enost s hlučícími návÅ¡těvníky kempu.
Je třeba tuto stíşnost předat na místě samotnému kempu.

5぀星のうち5の評䟡

Pokyny pro rezervaci byly jasné a

Pokyny pro rezervaci byly jasné a srozumitelně. Trošku nepřehledné okénko pro zadávání datum-od, do.

2023幎5月6日

Váşená paní Svobodová,

Při zadávání datumu stačí vybrat datum příjezdu a ve druhém okénku je třeba vybrat počet nocí.
To znamená, şe pokud jedete na tÜden, vyberete 7nocí.

5぀星のうち4の評䟡

Společnost by se měla lépe prosadit na trhu cestovního ruchu.

Společnost by se měla lépe prosadit na trhu. Je málo známá na trhu cestovního ruchu a tudíş jsem i já podlehla "panice ". Získávala jsem informace o Vás mezi přáteli, kteří vyuşívají k cestování pravidelně jinou společnost. Prohlédla jsem i recenze. BohuÅŸel VaÅ¡e společnost je neznámá.

2023幎4月24日

DobrÜ den paní Královská,

LuxCamp je předním evropskÜm specialistou na kempingovou dovolenou s více neÅŸ 25 lety zkuÅ¡eností.
Na českém trhu působíme krátce cca. 3rokem s podporou v českém jazyce.

LuxCamp CZ je součástí dánské cestovní skupiny DBF-Travel AG, která se od roku 1994 specializuje na organizaci kempování po celém světě.
V roce 2017 byl LuxCamp sloučen s největší evropskou kempovací skupinou "Camping Vision AG", ale zůstal samostatnou značkou.

Věříme, ÅŸe si postupně získáme důvěru i u českÜch zákazníků a budou s naÅ¡imi sluÅŸbami spokojeni.

5぀星のうち5の評䟡

Komunikace byla vÅŸdy příjemná a

Komunikace byla vÅŸdy příjemná a nápomocna.

Všechno přehledné.

Jen trochu matoucí pro mě byla informace, ze máme platbu provést v korunách bance, která je v Dánsku, kde se taky platí v korunách.

2023幎4月24日

VáşenÜ zákazníku,

Děkujeme za vaše hodnocení.
Platbu za dovolenou je moÅŸné provést převodem nebo online platbu kartou (v rámci Last-minute rezervací pouze online platbou)

K provedení platby bankovním převodem pouÅŸijete uvedené bankovní údaje ve vaší faktuře. Číslo účtu je v mezinárodním formátu, kterÜ je zcela běşnÜ pro zahraniční platební styk.
Pokud si nevíte rady, je nejlepší kontaktovat vaši banku kde vám rádi poradí.
Při převodu uvedete vaše rezervační číslo, abychom mohli vaši platbu správně zaúčtovat.
Jedná se o mezinárodní účet u dánské banky, kterÜ je veden v české měně, proto je třeba provést platbu v korunách abyste se vyhnuli kurzovému rozdílu.

Doporučujeme online platbu kartou, která se propisuje tentÜş den a je uÅŸivatelsky příjemnější. Tu je moÅŸné provést z vaÅ¡eho zákaznického portálu, kde si také můşete prohlédnout vaÅ¡i rezervaci.
Přihlašovací údaje naleznete ve vaší faktuře.

5぀星のうち5の評䟡

Dostatek fotografii z kempu i bydleni

Dostatek fotografii z kempu i bydleni. Vse jasne a prehledne. Jen zde neni napsan check-in a check-out.

2023幎4月21日

VáşenÜ zákazníku,

Informace o check-in a check-out naleznete ve vaÅ¡em voucheru, kterÜ zasíláme zákazníkům cca 4tÜdny před nástupem do kempu.

5぀星のうち3の評䟡

ONLINE rezervace

1) V modulu "zarezervovat ubytovani / online rezervace" chybi kolik zbyva dostupnych typu ubytovani, jestli se jedna o jedno volne ubytovani, ci tri, ci pet.

2) fotky ubytovani jsou "ilustrativni a mohou se lisit od skutenosti" pro nabizenou sluzbu ubytovani v teto cenove relaci bych ocekaval detailnejsi popis a aktualni fotky daneho ubytovani, napr. z predchozi sezony.

2023幎4月17日

VáşenÜ zákazníku,

Pokud potřebujete více neÅŸ jedno ubytování, je třeba nás vÅŸdy kontaktovat abychom prověřili zdali jsou k dispozici více neÅŸ jedno ubytování.

Fotografie na naÅ¡ich webovÜch stránkách slouşí k tomu, aby vám poskytly obecnou představu o daném ubytování. Ubytování má samozřejmě vybavení popsané na naÅ¡ich webovÜch stránkách. Prostředí, uspořádání a vÜzdoba se vÅ¡ak mohou liÅ¡it. Fotografie nejsou vÅŸdy pořízeny v kempu, na kterÜ se díváte.
Deatilní popis zařízení naleznete u kaÅŸdého ubytování pod tlačítkem Informace.

celkove spokojenost s vyhledanim

celkove pro vyhledani a objednani dovolene spokojenost,jen trochu zmatecne info ohledne potvrzeni rezervace dovolene. uz se tesime na pobyt v kempu a zda mobilhouse bude vypadat tak jako na obrazcich :-)

2023幎4月13日

VáşenÜ zákazníku,

Potvrzení vaší rezervace probÜhá následujícím způsobem.

Nejdříve obdrşíte emailem první předběşné potvrzení o přijetí vaší rezervace.
Jakmile provedeme závěrečnou kontrolu a obdrşíme potvrzení od naÅ¡eho partnera, obdrşíte druhé (konečné) potvrzení s fakturou.
Obvykle nejpozději do jednoho pracovního dne.

Můşe uplynout nějakÜ čas, neÅŸ obdrşíte konečné potvrzení/fakturu. Zvláště pokud svou rezervaci provedete mimo pracovní dobu o státních svátcích nebo o víkendu.

V některÜch případech je potvrzení velmi rychlé a obdrşíte jak první tak konečné potvrzení téměř současně v rámci několika minut.

Voucher zasíláme cca 4tÜdny před nástupem do kempu.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。