Rychlé jednánÃ. Objednali jsem pobyt na poslednà chvÃli, kdy odjezd byl hned druhÜ den. VyÄerpávajÃcà informace pÅiÅ¡ly obratem s pÅesnÜm popisem, co bude následovat a jak dále postupovat. VÅ¡e bylo dok... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Naprostá spokojenost. Rezervace bez problémů, komunikace emailem naprosto v poÅádku. Následné dotazy zodpovezeny do druhého dne na vÜbornou. Ubytováni luxusni, lokalita také (union lido, IT)- vÅ¡e jako... ãã£ãšèŠã
We liked our position almost at the beach, clean facilities, well supplied shop in the camp and bakery shop. What we dislike much was, that our electric scooter was stolen. We talked to the police in... ãã£ãšèŠã
PerfektnÃ, rychlé a sluÅ¡né jednánÃ. Velmi ochotnÜ personál a nejnişšà ceny. Organizace v kempu byla úşasná a prvnà dovolená která nemÄla ani jednu chybu. TakÅŸe jsem tento rok znovu zvolily dovolenou p... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
LuxCamp je Váš specialista na LUXusnÃ-CAMPing dovolenou po celé EvropÄ. Jako nejvÄtšà online zprostÅedkovatel kempů na svÄtÄ nabÃzà LuxCamp kaÅŸdÜ den nové nabÃdky, od pÅibliÅŸnÄ 80 poskytovatelů ubytovánà v kempech. V souÄasné dobÄ působà jako zprostÅedkovatel ve 13 evropskÜch zemÃch a snaÅŸÃ se nabÃdnout nejlepšà kempy v EvropÄ.
é£çµ¡å
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Rychlá komunikace
Jednoduchá a rychlá rezervacee.
Jednoduchá a rychlá rezervace.
Faktura pÅiÅ¡la obratem. KdyÅŸ jsem volala do kanceláÅe,panà byla velmi ochotná a vÅ¡e mi důkladnÄ vysvÄtlila. ZatÃm jsme velmi spokojeni.
S rezervacà spokojenost
S rezervacà spokojenost, ale nikdo mnÄ neodpovÄdÄl na dotazy v rámeÄku, proÄ ho tam tedy máte?

LuxCamp CZ ããã®åç
Reservation process was OK.
I could sleep like no they were singingâŠ
I could sleep like no they were singing playing like super loud. Okay if it was to 10 or 11 pm i would be quiet but now itâs 2:31 AM AND THEY ARE STILL PLAYING and they donât seem that they would end. I just arrived and i am tired from the way.

LuxCamp CZ ããã®åç
Everything was clear and easy.
Hodnocenà Lux camp
Pojedeme po druhé a zatÃm vÅ¡e ok. Minulá dovolená byla super. VÅ¡e probÄhlo tak,jak mÄlo.
Pokyny pro rezervaci byly jasné aâŠ
Pokyny pro rezervaci byly jasné a srozumitelnÄ. TroÅ¡ku nepÅehledné okénko pro zadávánà datum-od, do.

LuxCamp CZ ããã®åç
SpoleÄnost by se mÄla lépe prosadit na trhu cestovnÃho ruchu.âŠ
SpoleÄnost by se mÄla lépe prosadit na trhu. Je málo známá na trhu cestovnÃho ruchu a tudÃÅŸ jsem i já podlehla "panice ". ZÃskávala jsem informace o Vás mezi pÅáteli, kteÅà vyuÅŸÃvajà k cestovánà pravidelnÄ jinou spoleÄnost. Prohlédla jsem i recenze. BohuÅŸel VaÅ¡e spoleÄnost je neznámá.

LuxCamp CZ ããã®åç
Komunikace byla vÅŸdy pÅÃjemná aâŠ
Komunikace byla vÅŸdy pÅÃjemná a nápomocna.
VÅ¡echno pÅehledné.
Jen trochu matoucà pro mÄ byla informace, ze máme platbu provést v korunách bance, která je v Dánsku, kde se taky platà v korunách.

Rezervace
Rezervace, probÄhla v poÅádku. VeÅ¡keré dotazy na infolince bez Äekánà zodpovÄzené. ZatÃm super tÄÅ¡Ãme se na pobyt.
Dostatek fotografii z kempu i bydleni
Dostatek fotografii z kempu i bydleni. Vse jasne a prehledne. Jen zde neni napsan check-in a check-out.

ONLINE rezervace
1) V modulu "zarezervovat ubytovani / online rezervace" chybi kolik zbyva dostupnych typu ubytovani, jestli se jedna o jedno volne ubytovani, ci tri, ci pet.
2) fotky ubytovani jsou "ilustrativni a mohou se lisit od skutenosti" pro nabizenou sluzbu ubytovani v teto cenove relaci bych ocekaval detailnejsi popis a aktualni fotky daneho ubytovani, napr. z predchozi sezony.

celkove spokojenost s vyhledanim
celkove pro vyhledani a objednani dovolene spokojenost,jen trochu zmatecne info ohledne potvrzeni rezervace dovolene. uz se tesime na pobyt v kempu a zda mobilhouse bude vypadat tak jako na obrazcich :-)

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã