Egy hetet töltöttÃŒnk mobilházban Zatonban elÅszezonban. A komplexum hatalmas, minden igÚnyt kielégÃtÅ. Ennyi idÅ alatt fel sem tudtunk mindent fedezni. A nagy távolságok miatt Úrdemes biciklit vinni,... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
A mobilházak elhelyezkedése a camping terÃŒletén belÃŒl nagyon eltérÅ. A közvetlenÃŒl a fŠút melletti, a középen elhelyezkedŠés a vÃzpart melletti között nagy a kÃŒlönbség. De valakinek az sem jó ha túl... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
A recepcióban udvariasak, segÃtÅkészek és gyorsak voltak. A sátorhely kiváló volt. (tiszta,rendezett,fÃŒves,) A vizesblokk osztályon felÃŒli. Minden ragyogott a tisztaságtól, (korszerű szanitel, erg... ãã£ãšèŠã
KÃŒlföldi nyaralást foglaltunk, gyorsan kaptunk visszajelzést a foglalásunkkal kapcsolatban, az szállással kapcsolatos információk bÅségesnek, elégségesnek tűntek ahhoz, hogy bátran foglaljunk. KiderÃŒl... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
A LuxCamp Európa vezetÅ kempingspecialistája, több mint 25 év tapasztalattal. Jelenleg 13 európai országban aktÃv mint ÃŒgynök és közvetÃtÅ, és arra törekszik, hogy a legjobb kempingeket kÃnálja luxus környezetben.
é£çµ¡å
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Maximálisan elégedett vagyok MINDENNEL! :-)
Maximálisan elégedett vagyok a nyugalommal, amit biztosÃtanak, a tisztasággal a vizes blokkokban (napi többszöri - folyamatos - takarÃtás...) Szép környezet, bolt a campingon belÃŒl... Minden igényt kielégÃtÅ, ár-érték aránya kitűnÅ. A személyzet korrekt, készséges.
Gyorsan választ kaptam a kérdéseimreâŠ
Gyorsan választ kaptam a kérdéseimre most is. Tavaly is velÌk foglaltuk a szállásunkat és nagyon jól sikerÌlt, a gyerekek azota is emlegetik.
ElsŠfoglalásom
Az foglalásom, mely egyben az elsÅ volt a Lux Camp-nél gyorsan, pontosan történt. A visszajelzést is gyorsan megkaptam. A második részlet kifizetését követÅen kell megkapnom az uti igazolást. Remélem az is idÅben megérkezik, Ãgy nem lesz probléma az utazásunknál.
Tisztelt Cég!
Tisztelt Cég!
KérdésÌnkre mind levélben ,mind telefonon észségesen válaszoltak.
Ami szerÃŒntÃŒnk nem megfelelÅ, hogy indulás elÅtt 8 héttel bekeérik az utazás teljes összegét!
Ãdvözlettel: Varga Erika
Booking was easy
Booking was easy and clean. I was able to book in my mother language.
SegÃtÅkészség
A kérdésemre azonnal választ kaptam. Az elutalt foglalási összeg után egybÅl megérkezett a számla, mely teljeskörűen tájékoztatott a foglalási adatokról, a részletek befizetési idÅpontjáról.
Extra helpful
They replied to all our questions extra soon via email and were helpful in attitude.
Gyorsan
Gyorsan , könnyen elérhetÅ ( nem gép ! ) ,korrekt udvarias segÃtÅkész ( kérésÃŒnkre a kempigrÅl térképet kÃŒldtek ) tájékoztatás.
Sok tapasztalatom még nincs.Csak aâŠ
Sok tapasztalatom még nincs.Csak a szállásfoglalással kapcsolatban tudok nyilatkozni.Gyorsan és egyszerűen tudtam szállást foglalni ami nekem megfelelÅ volt,mert nem bonyolÃtották túl.
LuxCamp
Gyors foglalás és visszaigazolás. A többi majd a szálláshelyen kiderÌl.
Minden tökéletesen a valóságot tÃŒkrözteâŠ
Minden tökéletesen a valóságot tÌkrözte , tökéletes nyaralást kaptunk a pénzÌnkért! KöszönjÌk a szervezést!
Very easy booking
Easy booking
Easy booking no problems and a quick confirmation.
Check in process was long and very hot.
Nagyon meg voltam elégedve LuxCampâŠ
Nagyon meg voltam elégedve a LuxCamp gyors, rugalmas és segÃtÅkész munkájával.
Egy idÅpont változtatást szerettem volna, és a vártnál gyorsabban és egyszerűbben intézÅdött a dolog.
Köszönöm LuxCamp
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹