Den største anbefaling herfra - dit brand vil uden tvivl nå nye højder igennem Lux' professionelle vision og evner. Lux Creative har skudt content, billeder og video, for mig flere gange før, og skuff... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Professionel oplevelse med Lux! Sune & Lucas har kodet virksomhedens hjemmeside, og været med i hele forløbet. De er tilgængelige på alle tider af døgnet, og kommunikationen har været i top.... もっと見る
Lucas brænder for det han laver og kan tydelig mærkes. Top service og helt igennem professionelt arbejde. Kæmpe anbefaling herfra
Jeg brugte Lux Creative, da jeg skulle have taget nye billeder! Og må sige Lucas, besidder utroligt stort talent, yderst professionel og dedikeret til sit arbejde! Kan varmt og trygt anbefale ham, v... もっと見る
Super hurtige og effektive!
Lucas har designet logoet og lavet…
Lucas har designet logoet og lavet visit kort til min virksomhed.
Jeg er meget tilfreds med hans design men også hans professionelle tilgang.
klasse service.
Lucas er meget professionel og udfører…
Lucas er meget professionel og udfører altid mine problemstillinger til perfektion. Klar anbefaling herfra!
Udførte opgaven til perfektion
Udførte opgaven til perfektion. God kommunikation hele vejen igennem.
KÆMPE ANBEFALING HERFRA
KÆMPE ANBEFALING HERFRA!
I forbindelse med et projekt på mit arbejde bookede vi Lux Koncern, da de var budgetvenlig kontra så mange andre i branchen. Derudover havde vi også hørt godt om dem og det blev vi kun bekræftet i.
Projektet træk lidt i langdrag på grund af vejr og andet, men det gjorde ikke noget, for vi har hele tiden haft et godt samarbejde og dialog med Lukas, som er et meget venligt og inspirerende menneske.
Efterfølgende blev der også fulgt op på os som kunder. Der var noget billede og video materiale, som vi synes manglede, og det var intet problem. Ugen efter stod Lux her igen og var klar til at hjælpe.
Endnu engang en kæmpe anbefaling herfra. Det er i hvert fald ikke sidste gang, jeg bruger Lux :-)
Stor anbefaling
Danske Makeupartister havde fornøjelsen af Lux Koncern, til at tage billeder til vores hjemmeside. Stor anbefaling herfra grundet Lucas' professionalisme og evne til at få vores visuelle ide til virkelighed.
God hjemmeside og design
Gode til design og til at drible med ideer, også selvom man ikke har meget indhold.
Jeg vil altid anbefale Lux Koncern
Jeg vil altid anbefale Lux Koncern. Jeg har brugt dem gennem flere år og det fungere bare!
God service og fed energi
Vi har haft stor hjælp med vores visuelle identitet. Lucas er en person som virklig gør sit for at arbejdet bliver lavet til perfektion, stor ros herfra - kan klart anbefales.
Vi har 2 gange haft fornøjelsen af at…
Vi har 2 gange haft fornøjelsen af at have Lux Koncern forbi vores forretning. Vi har bestemt kun rosende ord omkring service og kvalitet og kan varmt anbefale andre at bruge denne virksomhed.
God service og høj kvalitet ifm nyt site: Energidrift.dk
Vi har brugt Lux ifm. nyt site for Energidrift.dk og vi er virkelig tilfredse. Rettelser er kommet igennem hurtigt og vi har et virklig fungerende site i dag.
Tak til Lucas og teamet for god service
Vi har brugt Lux Koncern både til…
Vi har brugt Lux Koncern både til virksomhed og privat en del gange nu, Lucas er super dygtig og kreativ person at have samarbejde med, han har altid nye ideer som han overrasker os efter optagelserne. mangler du en god kameramand med masser ideer så brug Lux Koncern, du kommer ikke til at fortryde det, kan klart anbefales!
Intet andet end rosende ord til Lucas
Jeg havde fornøjelsen af Lucas, i mere eller mindre et helt døgns tid, da han var ude og skyde 2 testimonial videoer til mit firma, med 2 af mine kunder.
Hele vejen igennem, blev man mødt af en ildsjæl, som man virkelig kan mærke brænder for sit firma og sine kunder.
Prisen var fair.
Servicen var i top.
Det endelig produkt, præcis som jeg havde ønsket mig det.
De varmeste anbefalinger herfra!
Videoerne kan ses på i-vækst.dk under cases.
Det er ikke sidste gang!
Lucas er en fantastisk kreativ person
Lucas er en fantastisk kreativ person, som lytter til dine ønsker, og levere derefter prof resultater😍
Står du og tænker hvem skal jeg vælge til mine fotoer, videoer, logoer eller noget andet? Så hiv fat i Lucas🙏🏽
Fantastisk service
Fantastisk service. God dialog og vi fik leveret er flot stykke arbejde. Kan kun anbefales.
Fantastisk samarbejde
Samarbejdet med lux koncern er altid en fornøjelse, og det færdige produkt forbløffer en hver gang.
Bedste arbejde jeg længe har set
Bedste arbejde jeg længe har set ! Gjorde vores logo perfekt og lige efter den tegning jeg selv havde lavet. UBER TILFREDS. Plus han var hurtig like? Har skulle vente andre steder i 100 år og her. Bum. Så var det lavet.
Jeg vil gerne give mine varmeste…
Jeg vil gerne give mine varmeste anbefalinger til Lux Kocern. Jeg har kun oplevet professionalisme, perfektionisme og gennemført arbejde fra deres side af. Jeg vil til enhver tid vælge Lux-Koncern uanset, hvor I landet I holder til. Kæmpe anbefaling herfra!
Super glad for det samarbejde jeg har…
Super glad for det samarbejde jeg har haft med Lux igennem årene. De er dygtige og prof, jeg føler jeg er i gode hænder hver gang de laver en opgave for os.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。