Banner for Modulskolefoto

TrustScore 5段階評価の4.5

4.4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Got my passport photos taken and the staff was easy-going, fast, friendly and efficient. Would highly recommend Kristina!

5つ星のうち5の評価

Ulkebøl Skole har brugt Modul Foto i ca. 10 år efterhånden. Vi er meget tilfredse med samarbejdet. Alt forløber enkelt og professionelt og vi får altid nogle skønne billeder af vores elever. Senest ha... もっと見る

企業情報

1. 写真家
  2. パスポート用写真処理業者

当該企業による記述

Vores mission er at tage gode og ægte billeder, der med glæde hænges op i de danske hjem, og skaber smil på læben og gode minder. Men vi vil mere end blot at tage skolefotos – vi vil gøre vores til at hylde det ægte og vores forskelligheder. Hos modul foto har vi fotografer, der har en god forståelse for den enkelte elev og hurtigt kan skabe en tryg kontakt til dem. Derudover specialiserer vi os i at tage pasfotos på vores kontor på Frederiksberg.

4.4

通常48時間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Super fotografi, fantastisk kundeservice.

Tog det mest fantastiske billede af min to-årige i hans gamle vuggestue Den Grønne Giraf. Min betaling gik aldrig igennem, hvilket jeg ikke anede, og jeg opdager pludselig at jeg stadig skylder for billede + rykkere og dukker personligt op for at betale / undskylde / hitte rede i det hele. Samt bede om at købe endnu et billede, dog kommer det lidt an på prisen grundet min ophobede regning.

I løbet af 5 minutter har jeg betalt sølle 220,- for både det originale billede + min regning som var oppe på lige under 400 + et billede til. Jeg er dybt taknemmelig over Modul Fotos rummelighed, gode service og effektivitet. Bare TAK 🥰

2026年4月13日

Hej Ingeborg
Tusind tak for tage dig tid til at sætte ord på hele din oplevelse. Og hvor er jeg glad for at høre, når vi rammer præcis det du nævner: God service og rummelighed:)
Vi er glade for at vi kunne hjælpe og så synes vi jo at alle for tjener et godt billede - uden at det behøver at koste en bondegård:)

Mvh Stine

Visum

Hurtig, nem og flink service til pas og visum

2026年4月8日

Tusind tak:)

5つ星のうち1の評価

Ekstremt dårlig service og rod i…

Ekstremt dårlig service og rod i bestillingssystemet! Tilbage i 2024 kunne jeg ikke få lov til at bestille min datters dimissionsfoto. Jeg forsøgte via mail, og hele processen har strakt sig over næsten to år med utallige beskeder frem og tilbage og forkerte billeder sendt. Jeg har aldrig modtaget det rigtige billede.

Virksomheden svarer, at sandsynligheden for fejl stiger i takt med, at kommunikationen har været via mail, men de nævner ikke, at deres bestillings system virkede ikke da jeg skulle bruge det første gang og intet blev gjort for at rette det med det samme.

De har endda sendt fakturaer for det manglende billede til en tidligere adresse, selvom jeg flere gange har gjort dem opmærksom på, at jeg var flyttet. Alligevel blev de ved med at sende rykkere og truede med inkasso. Jeg fik at vide dette ved et tilfælde. Hvis personen som havde fået den sidste rykker på min tidligere adresse, ikke havde kontaktet mig, ville jeg havde endt med en inkasso.

Sidst var det muligt at annullere det hele og jeg har takket nej til et sidste forsøg fra deres side til at sende mig billedet. Jeg giver op og kan ikke virkelig mere.

Jeg ser virkelig frem til den dag, hvor jeg ikke længere er tvunget til at bruge Modulfoto til skolefotos. En gennemført dårlig og tvungen oplevelse via skolen – med høje priser og en suverænt ringe, forældet service.

2026年3月24日

Hej AM

Jeg har lige prøvet at kigge i din sag, og kan godt se at der har været mange medarbejdere og mails indover.

I og med vi både har taget dimissionsbilleder og almindelige klassefotos og korrespondancen strækker sig over en længere periode, er risikoen for at der bliver sendt et forkert billede desværre større.
Dette er ikke for at ansvarsfralægge, men blot så du ved hvorfor fejlen er sket.

Men jeg kan kun undskylde mange gange! Vi tager den helt på vores skuldre.
Jeg ved, at min kollega tilbød dig det i går og at du takkede nej, men jeg vil nu alligevel tilbyde dig, at sende dig billedet med pakkepost uden beregning, hvis du vil. Så vil jeg personligt pakke det og få det sendt afsted! Bare som et lille plaster på såret.

Skriv meget gerne direkte til mig på stine@modulfoto.dk , hvis jeg må dette:)

mvh Stine Frandsen, Coo modul foto

5つ星のうち5の評価

Altid god og hurtig service!

Altid god og hurtig service!
Vi har benyttet os af modul foto i flere år og har altid været så tilfredse😊

2026年3月13日

Modulskolefoto からの回答

Ej hvor er det dejligt at høre:) Tusind tak for at skrive det til os:)

100% happy

100% happy. Quality picture, quality print, and very helpful customer service :)

2026年2月26日

Modulskolefoto からの回答

Thank you very much for your kind words :)

Quality and Professional Service at Modul

I went to Modul on my lunch break to take my passport photos. I was kindly greeted by Kristina who took great care of me at their onsite studio at Falkoner Alle. Wonderful service and highly satisfied with quality and professional photos.

Thank you Kristina and thank you Modul!!!

2026年2月22日

Hi Lowell

Thank you so much for your kind words. Kristina definetely is one of pur sweetest photographers:)

Smil

Venlighed og god service

2026年2月16日

Hej Jette

Tusind tak :)

5つ星のうち1の評価

Rykkere uden at have modtaget billeder

Siden oktober har jeg løbende været i kontakt med Modulfoto vedr. nogle skolefotos jeg ikke har modtaget.

12/10 efterlyser jeg billederne pr mail.
14/10 efterlyser jeg efter aftale igen. Vi aftaler, at jeg kun skal have gruppefotoet nu, da portrætfotoet var til en gave.
17/11 har jeg ikke modtaget et gruppefoto, så det efterlyser jeg igen.
30/12 efterlyser jeg endnu engang, efter at have fået flere rykkere.
5/1 mailer vi frem og tilbage, Modulfoto tilbyder at sende igen, hvilket jeg takker nej til.
8/1 modtager jeg endnu en rykker hvori de skriver, at de vil overgive det til 3. part. Jeg kontakter igen telefonisk og jeg spørger, om de vil sende en bekræftelse på, at rykkerne ikke skal betales. Jeg hører dog ikke fra dem.
Nu er den betalingsfrist, der fremgår på seneste faktura, overskredet, og jeg har stadig ikke hørt fra Modulfoto.

Det ser desværre ikke ud til, at jeg er den eneste, der har denne oplevelse med Modulfoto.

2025年10月12日

Hej

Det lyder godt nok mærkeligt og virkelig træls. Det er bestemt ikke vores mening og slet ikke vores arbejdsgang. Derfor tænker jeg at der må være gået noget galt. Desværre kan jeg intet se om hvem du er, og derfor heller ikke rigtig hjælpe pt.

Vil du ikke sende en mail direkte til mig på stine@modulfoto.dk, med dine oplysninger så jeg kan hjælpe dig?

Mvh Stine

Trustpilot エクスペリエンス