レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Den største anbefaling herfra - dit brand vil uden tvivl nå nye højder igennem Lux' professionelle vision og evner. Lux Creative har skudt content, billeder og video, for mig flere gange før, og skuff... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Professionel oplevelse med Lux! Sune & Lucas har kodet virksomhedens hjemmeside, og været med i hele forløbet. De er tilgængelige på alle tider af døgnet, og kommunikationen har været i top.... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg brugte Lux Creative, da jeg skulle have taget nye billeder! Og må sige Lucas, besidder utroligt stort talent, yderst professionel og dedikeret til sit arbejde! Kan varmt og trygt anbefale ham, v... もっと見る

4.9

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Kreativ og gennemført.

Jeg kom i kontant med Lucas da jeg havde en ide til et logo jeg gerne ville have lavet. Jeg fortalte ham mine ideer og de tanker som jeg havde til logoet. Lucas arbejdede kreativt videre på min ide, og lavede et resultat som var flottere end det jeg havde tænkt i mit hoved.

2020年7月28日
5つ星のうち5の評価

TAK for den fedeste oplevelse!!

Lux Koncern skabte en fantastisk stemning på vores studentervogn, som aldrig vil blive glemt! Desuden blev oplevelsen foreviget gennem de fedeste billeder. Jeg vil til en hver tid anbefale andre at benytte sig af Lux Koncern.

2020年7月9日
5つ星のうち5の評価

Kvalitet og professionalisme i top!

Lux Koncern kan stærkt anbefales til alle opgaver indenfor grafisk design og billeder! Resultatet matcher kundens behov fyldestgørende og endda med en hurtig modtagelse af produkt! :-)
Lucas fra Lux Koncern kan til enhver tid anbefales, og det er ikke sidste gang jeg tager fat i ham! ;-)

2020年7月9日

Vildeste oplevelse

Uden tvivl udover alle forventninger, turen på vognen havde ikke været den samme uden lux! Endnu federe er at man nu har en masse billeder at se tilbage på, takket være Lucas - at have dj på vognen gjorde bare at festen stak endnu mere af og vil aldrig glemme de dage!! Han er for vild, mega flink og uden tvivl alle pengene værd!!! Kun kærlighed herfra ❤️

2020年7月5日

Dygtig og kompetent.

Skulle have lavet en hjemmeside til mit firma, hvor jeg fik snakket med Lucas.
Lucas var meget dygtig og behjælpelig.
5 stjerner herfra, ville helt klart bruge ham igen!

2020年7月5日

Super oplevelse

Der blev skabt en fantastisk stemning på vores studentervogn ved hjælp fra Lux Koncern

Lux Creative からの回答

Mange tak for de søde ord sætte vi meget stor pris på :D

Fantastisk arbejde!

Lucas var med på vores studentervogn, og viste sig både at være en fantastisk person, som var enormt rar at have med, og derudover har han leveret de mest utrolige billeder. Kæmpe anbefaling herfra!

Lux Creative からの回答

Ja og så siger man mænd ikke kan multitasking haha :), glæd jer til billeder og video :D

5つ星のうち5の評価

Lucas er en både klasse person og fotograf

Lucas er både en klasse person samt fotograf, som jeg, på baggrund af hans bidrag til en klasse studentervogn, vil anbefale til alle, jeg kender!

Lux Creative からの回答

Håber da i havde en super god dag selvom det ikke var mig der skulle være dj men kun fotograf / videograf :D

5つ星のうち5の評価

Vi har været rigtig glade for…

Vi har været rigtig glade for samarbejdet med Lucas fra Lux koncern! . Han er altid sød og rar til hjælpe, hvis der er noget vi er i tvivl om i forhold til vores nye hjemmeside. så anbefaling fra Adas Dyrehospital & klinik.

2020年7月1日

Lux Creative からの回答

Vi er glade for at i valgte os til at hjælpe jer i mål med jeres nye hjemmeside, som er blevet virkelig lækker og ikke mindst rigtig brugervenlig både på pc og mobil, håber på at langt samarbejde med jer ud i fremtiden :)

5つ星のうち5の評価

Prof. forståelse for kundens ønsker

Lucas fra Lux Koncern hjalp mig med utrolig kort varsel.
Jeg skulle have hjælp til et logo, og allerede dagen efter, var første udkast klar.
Første udkast var så tæt på endeligt og perfekt resultat, at det kun var minimale ændringer. Og det tænker jeg er fordi, der blev udvist en vis professionel tilgang, og en fornuftig forståelse for, hvad jeg som kunde havde sat af ønsker og rammer, samt hvilket segment jeg gerne ville ramme produktet med.
Næste gang jeg skal ha lavet mere grafisk arbejde, vil Lux Koncern være den første, jeg henvender mig til.

2020年6月25日

Lux Creative からの回答

Nogen gange skal det gå stærkt, men det må aldrig ses på kvaliteten eller den service vi giver. Vi er super taknemlig over at du valgte at stole på at vi kunne nå at levere det til tiden og i den stil du ønskede, mon ikke at det næste bliver en masse billleder / video som du kan bruge til markesføring :D

// Lucas larsen

5つ星のうち5の評価

Fuldstændig fantastisk oplevelse at…

Fuldstændig fantastisk oplevelse at samarbejde med Lucas der står bag Lux Koncern. Han har hjulpet mig med at gøre min hjemmeside køreklar - og som jeg sagde til Lucas "Jeg er så glad for, at du findes". Eminent service og præcis den type udvikler, som man i min optik skal lede længe efter! Glæder mig til alt samarbejde fremover.

2020年6月18日

Super dygtig fotograf

Super dygtig fotograf, og til at redigere! Fik lavet nogle billeder, plus design. Og det blev bare super godt! Ikke sidste gang jeg får lavet noget her!

2020年6月2日

Trustpilot エクスペリエンス