Jeg har modtaget tre par briller - de to var med gule glas. Jeg reklamere, og skal udfylde en formular herefter vil jeg modtage en retuelabel. Den kommer ikke!? Luxreaders skal bruge noget ekstra h... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Har haft læsebriller fra Luxreaders i over 1 år, og har været meget tilfreds. De for over 1 år siden købte briller tabte det ene glas, hvilket jeg reklamerede over til kunderservice. Min model havde d... もっと見る
The company responded quickly to my message requesting that I exchange my readers (I had ordered the wrong strength), and made doing so smooth and easy. In this era in which retailers seek reviews... もっと見る
Luxreaders har undgået at svare mig da deres tilbud om gratis returnering ikke er gratis men koster mig 163kr Elendig, til ingen kontakt - de bedrager kunder og er derefter ukontaktbare. Du... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Briller handler ikke blot om at styrke synet. Det handler om design, æstetik, håndværk og kvalitet. Med fokus på disse områder lancerede vi i 2018 Danmarks nye online brillebutik Luxreaders.dk. Her får du et stort udvalg af lækre briller til både kvinder og mænd. Udvalget rummer både klassiske designs og materialer samt de mere udfordrende og farverige af slagsen. Du kan prøve brillerne på dit eget ansigt med vores virtuelle Try On og dermed finde de perfekte briller til dit ansigt og din personlige stil. Du kan frit vælge 3 par for 499,- inkl. fragt!
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Snydefirma
Midt i juli sendte jeg to par briller retur til ombytning.
Betalte porto for at få tilsendt to andre par
Jeg har intet modtaget. Får kun autosvar fra deres chat robot.
Så rent fup og tyveri
Super ærgerlig kundeservice
Super ærgerlig kundeservice. Modtog ikke returlabel, forsøgte at kontakte kundeservice, men de havde kun en chatbot der ikke var til nogen hjælp. Efter at have forsøgt mig med den et par gange fandt jeg firmaets mail gennem CVR-registeret og først der fik jeg svar om at de havde travlt. Da jeg så skrev en uge efter fik jeg svar om at de ville sende et returlabel på mail snart. Jeg har derfor ventet 3 uger på at modtage et returlabel for tre par briller jeg ikke skal have. Derudover er det først muligt at bestille sin returvare når brillerne er leveret til firmaet. Unødvendigt besværligt og kan ikke anbefale at købe fra luxreaders.
Ingen kundeservice
Desværre kan man ikke give 0 stjerner - det fortjener deres manglende kundeservice.
Jeg har været kunde gennem mange år - og for første gang har jeg modtaget et par briller hvor stængerne smuldrer og den ene stang er gået af / men ingen reaktion fra kundeservice / ingen hjælp. Har nu ved at returnere på min mail med ordrebekræftelsen fået fat i en person - selv om svarene minder mest om robot svar - har det dog ikke hjulpet. Jeg gider ikke være til grin for mine egne penge. Så er færdig som kunde der.
Scammers der ikke vil lade mig…
Scammers der ikke vil lade mig returnere mine briller
Ikke eksisterende kundeservice
Nogle ganske fine briller. Men den mest ringe “kundeservice”, jeg har oplevet længe. De kom til at sende mig et par briller med en forkert styrke. Ingen mulighed for at få kontakt. Man kan ikke ringe og chatbotten var til absolut ingen hjælp. Er endt med at betale porto for at få byttet et par briller, jeg aldrig havde bestilt. Har endnu ikke hørt fra dem efter ca. en måned. Måske er der slet ingen medarbejdere på arbejde i juli og august.
Ikke-eksisterende kundeservice
Jeg har haft positive erfaringer tidligere, men desværre har jeg nu en virkelig dårlig oplevelse med en helt fraværende kundeservice. Jeg skulle returnere og bytte et par, men fik ingen returlabel med. Har siden forsøgt at kontakte dem på alle kanaler adskillige gange - uden noget svar. Så nu brænder jeg inde med et par briller, jeg ikke kan bruge. Det er uacceptabelt.
Do not order here anything
I orders 6 weeks ago 3 glasses (16336-nl) but don’t get anything till now. Also no reaction from the dutch site.
My tip: Do not order anything from luxreaders : NO DELIVERY, AND NO REACTIONS
Jeg vender altid tilbage til Luxreaders
Jeg har handlet mange gange hos Luxreaders. Hurtigt levering og altid spændende stel i mange farver. Så er der læsebriller til forskellige outfits, det synes jeg, er fantastisk.
Hurtig levering,men dårlig kvalitet
Hurtig levering,men dårlig kvalitet. Brillerne var fuldstændig bøjede og umulige at have på. Jeg skal også selv betale for returfragten, selvom brillerne er beskadigede. Jeg køber bestemt ikke andre briller der.
Alt er gået galt fra forkert varer til nul kundeservice
De leverede forkerte briller og ingen returlabel i pakken - som de ellers beskriver de vedlægger.
Jeg har utallige gange forsøgt at kontakte dem via chat og der er blot larmende stilhed.
Det er umuligt at finde et telefonnummer på dem…
Absolut ikke anbefalelsesværdige
Fik bestilt en 3 pak
Fik bestilt en 3 pak, desværre var 2 af brillerne for små. Ville returnere og bytte - søgte hjælp vis chattten, der lovede at et “rigtigt” menneske ville kontakte mig. 3 uger senere - INTET HØRT.
Fantastisk udvalg af briller og hurtig levering
Fantastisk udvalg af briller, god byggekvalitet, og jeg var overlykkelig, da jeg modtog mine +3 solbriller. God pris, og leveringen var meget hurtig.
Wayne fra Lyngby
Useless Chatbot service & customer…
Useless Chatbot service & customer service do not respond despite numerous emails. Heard nothing about my order placed 10 days ago. Use PostNord and Royal Mail 🙄 to deliver & track your order is a complete waste of time. Anyone have contact details for their CEO?
Venter stadig….
Jeg har skrevet 2 gange til jer for at få returseddel, men stadig 2 uger efter ikke hørt noget!!!
Med Venlig Hilsen
Claire
Hurtig og effektiv levering
Hurtig og effektiv levering! Super gode solbriller😎😎😎👊🏻💪🏻
Et godt par, et skidt par
Jeg fik et par i julegave og var vild med dem! Brugte dem hver dag, og alt var godt. Elskede dem! Så glemte jeg dem i toget og ville bestille et nyt par. Det tog over en måned før de var på lager, og da jeg så endelig fik et nyt par, var de af væsentlig lavere kvalitet end mit første par. De knirker og bøjer f.eks.
Det er jo fine briller til prisen, men når man nu har haft den samme model før, i meget bedre kvalitet, undres man. Det virker lidt hip som hap hvilken brille man får.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。