レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg har modtaget tre par briller - de to var med gule glas. Jeg reklamere, og skal udfylde en formular herefter vil jeg modtage en retuelabel. Den kommer ikke!? Luxreaders skal bruge noget ekstra h... もっず芋る

Har haft lÊsebriller fra Luxreaders i over 1 Ã¥r, og har vÊret meget tilfreds. De for over 1 Ã¥r siden kÞbte briller tabte det ene glas, hvilket jeg reklamerede over til kunderservice. Min model havde d... もっず芋る

The company responded quickly to my message requesting that I exchange my readers (I had ordered the wrong strength), and made doing so smooth and easy. In this era in which retailers seek reviews... もっず芋る

Luxreaders har undgÃ¥et at svare mig da deres tilbud om gratis returnering ikke er gratis men koster mig 163kr Elendig, til ingen kontakt - de bedrager kunder og er derefter ukontaktbare. Du... もっず芋る

䌁業情報

1. 県鏡卞業者

圓該䌁業による蚘述

Briller handler ikke blot om at styrke synet. Det handler om design, Êstetik, håndvÊrk og kvalitet. Med fokus på disse områder lancerede vi i 2018 Danmarks nye online brillebutik Luxreaders.dk. Her får du et stort udvalg af lÊkre briller til både kvinder og mÊnd. Udvalget rummer både klassiske designs og materialer samt de mere udfordrende og farverige af slagsen. Du kan prÞve brillerne på dit eget ansigt med vores virtuelle Try On og dermed finde de perfekte briller til dit ansigt og din personlige stil. Du kan frit vÊlge 3 par for 499,- inkl. fragt!

3.0

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3

1165件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

Fik 2 briller med fejl

Fik 2 briller med fejl. SÞd og venlig betjening ved telefonisk reklamation. Fik straks tilsendt andre.

2024幎3月3日

KÊre SÞren,

Mange tak for din fantastiske anmeldelse.
Vi er glade for at gÞre, at du er tilfreds med vores kundeservice! Vi er meget glade for, at vi kunne hjÊlpe dig med dette - vi håber, at du er glad for dine briller!

Glade kunder er prÊcis, hvad vi strÊber efter, så mange tak, fordi du delte din oplevelse.

Hvis du har spÞrgsmål, eller hvis der er noget, vi kan hjÊlpe dig med i fremtiden, så tÞv endelig ikke med at kontakte os - vi er her for at hjÊlpe!

Luxreaders

PÊne lÊsebriller til en god pris

PÊnt designede lÊsebriller til en god pris - og god kundeservice i tilfÊlde af ombytning

2024幎2月19日

KÊre SÞren,

Tak for din fantastiske anmeldelse.
Vi er glade for at hÞre, at du synes godt om vores design og pris på vores lÊsebriller samt fandt vores kundeservice god ved ombytning!

Vi håber at få fornÞjelsen af at tilbyde dig mange flere pÊnt designede lÊsebriller og god kundeservice i fremtiden.

Hurtig respons

Alt fungerede perfekt .. super service

2024幎2月14日

KÊre Christina,

Tak for din fantastiske anmeldelse.
Vi er glade for at hÞre, at alt fungerede perfekt og at synes godt om vores service!

Vi håber at få fornÞjelsen af at tilbyde dig briller og super service igen i fremtiden.

Luxreaders

Virkelig flotte briller til virkelig

Virkelig flotte briller til virkelig gode priser. Udgaverne med anti-blå linser fungerer fremragende.

2024幎2月11日

KÊre,

Mange tak for din fantastiske anmeldelse.
Vi er glade for at hÞre, at du synes godt om vores briller og priser samt at du synes, at vores Blue Light briller fungerer fremragende!

Luxreaders

LÊkkert design og hurtig levering

Jeg bestilte tre par briller og fik dem leveret dagen efter. Designet er lÊkkert, kvaliteten en god.

Hvis der er nogen jeg synes kunne vÊre bedre, så er det prÞv brillerne på kameraet. Brillerne virkede bredere på mig på kameraet end de faktisk er, det er dog ikke noget stÞrre problem, end jeg har valgt at beholde dem. Omend havde jeg nok valgt et stÞrrelses bredere hvis jeg havde kunne prÞve dem "live"

2024幎2月9日

KÊre Peter,

Tak for din skÞnne anmeldelse!
Vi er glade for at hÞre, at du synes godt vores om design og kvalitet af briller.

Tak for din feedback omkring vores Try On funktion - det sÊtter vi meget pris på. Kun på denne måde kan vi blive bedre, så tak for at dele dette med os.

Vi har gratis returnering ved brugen af vores returlabel, så hvis du Þnsker at returnere brillen og prÞve en anden model, er du velkommen til dette!

Skriv endelig til os, hvis du har spÞrgsmål - vi er her for at hjÊlpe!

Lyn hurtig levering

Lyn hurtig levering
Dejlig kvalitet til prisen

2024幎2月10日

KÊre,

Tak for din fantastiske anmeldelse.
Vi er glade for at hÞre, at du synes godt om vores kvalitet og leveringstid!

Er kÊmpe fan

Er kÊmpe fan. HÞj kvalitet lav pris. Slut med sÞvnlÞshed. Deres blue light er svaret🙏

2024幎2月5日

KÊre Suzann,

Tak for din fantastiske anmeldelse.
Vi er glade for at hÞre, at du synes vores briller er af hÞj kvalitet til en lav pris! Dertil er vi meget glade for, at vores Blue Light briller kan hjÊlpe med at gÞre ende på sÞvnlÞshed!

Luxreaders

Bestilte deres blue light briller fredag nat. De var klar til afhentning allerede lÞrdag morgen. Det er hvad jeg kalder for hurtig levering.

2024幎2月17日

KÊre Ab,

Tak for din fantastiske anmeldelse.
Vi er glade for at hÞre, at du er tilfreds med vores leveringstid! Glade og tilfredse kunder er prÊcis, hvad vi strÊber efter, så tak, fordi du delte din oplevelse med os.

Vi håber at få fornÞjelsen af at tilbyde dig mange flere briller i fremtiden med en hurtig levering.

Luxreaders

Rod med mails blev til en god oplevelse ifm ombytning

OPDATERET: Blev hurtigt kontaktet af Ida fra Luxreaders. Af en eller anden grund kommer mails fra firmaet ikke frem til mig (ej heller i spam), vi prÞvede en alternativ mailadresse og det lykkedes. Briller ombyttet uden problemer. Rar og behagelig assistance med fokus på at lÞse udfordringen så jeg kunne blive glad - og jeg er meget tilfreds. Som nÊvnt var det anden gang jeg kÞbte briller hos Luxreaders, og jeg gÞr det gladeligt igen. Tak for hjÊlpen!

Bestilte 3 par briller - og benyttede tilbuddet om et par gratis BL briller. Fik aldrig nogen bekrÊftelse men fik sms et par dage senere om at jeg kunne afhente det Þnskede sted, så det var egentlig fint nok.

De 3 briller lever op til forventningerne, men de gratis BL briller var desvÊrre vind og skÊve i stel og stÊnger. Skriver en mail om ovenstående. Får ikke svar i lÞbet af ugen, skriver endnu en mail, som der heller ikke svares på, og en sidste Þv mail nogle dage senere. Luxreaders reklamerer med 24 timers svar. Mine mails til deres kundeservice mail er skrevet 21/1, 26/1 og 30/1.
Ombytning: gerne, men de på hjemmesiden beskrevet muligheder passer lissom ikke med min udfordring, og jeg har ikke et ordrenr at referere til.
Det er egentlig det jeg forsÞger at forklare og spÞrge ind til i min fÞrste mail 21/1.
Herregud, det er de gratis briller den er gal med. Ja, men så meget desto mere Êrgerligt at det ÞdelÊgger den samlede oplevelse - alene pga manglende svar på 3 henvendelser.
Har fÞr kÞbt 3 par, og de levede 100% op til forventningerne, så skuffet over manglende svar/hjÊlpsomhed i denne omgang.

2024幎2月2日

KÊre Steffen,

Tak for din anmeldelse!
Jeg er ked af at hÞre om denne oplevelse. Det er bestemt ikke den oplevelser vi Þnsker, at du har med os, og vi beklager meget ulejligheden.

Jeg kan se, at vi har besvaret alle dine henvendelser, men det lader ikke til, at vores mails kommer frem til dig.. Jeg har anmodet om at få yderligere information fra dig og eventuelt et telefonnummer, så vi kan komme i kontakt med dig derigennem.

Jeg ser frem til at hÞre fra dig og finde en god lÞsning til dig.

God stil

God stil, god pris, hurtig levering

2024幎1月22日

KÊre Karsten,

Tak for din fantastiske anmeldelse.
Vi er glade for at hÞre, at du er tilfreds med dit seneste kÞb hos os og synes vores stil og pris er god med en hurtig leveringstid!

Hurtig prÊcis levering

Hurtig prÊcis levering - som altid

2024幎1月4日

KÊre Lisbeth,

Tak for din fantastiske anmeldelse.
Vi er glade for at hÞre, at du er tilfreds med dit seneste kÞb hos os og synes vores leveringstid har hurtig og prÊcis!

Glade og tilfredse kunder er prÊcis, hvad vi strÊber efter, så tak, fordi du delte din oplevelse med os. Vi håber at få fornÞjelsen af at tilbyde dig mange flere stilfulde briller i fremtiden.

Luxreaders

Da jeg modtog de briller som jeg har

Da jeg modtog de briller som jeg har kÞbt og åbner for pakken og vil tage brillerne ud af etuiet så ligger det ene brilleglas lÞst ved siden af brillerne.
Jeg har fÞr kÞbt briller på nettet hvor der var rigtige glas i med den styrke som jeg har behov for men de brilleglas der er i dem jeg bestilte er glassene enorm tykke og klodsede hinkestene mon de skal vÊre det til +3,5 briller ?

2023幎12月2日

KÊre John,

Vi er meget kede af at hÞre om denne oplevelse med vores briller. Det er bestemt ikke den kvalitet vi strÊber efter eller den oplevelse vi Þnsker du har med hos. Vi beklager meget ulejligheden!

Tilfredse kunder er vores fÞrst prioritet, og jeg har derfor anmodet om yderligere information fra dig, så jeg kan hÞre mere om din oplevelse og finde en god lÞsning til dig!

Jeg ser frem til at hÞre fra dig!

KÞbte 3 par bornholm for under 14 dage

KÞbte 3 par bornholm for under 14 dage siden.
Alle 3 par er nu så lÞse at de falder af hele tiden.

2023幎11月15日

KÊre Kim,

Vi er kede af at hÞre, at brillerne er blevet lÞse og falder af. Dette er bestemt ikke den kvalitet vi strÊber efter, eller den oplevelse vi Þnsker vores kunder har med os. Jeg beklager meget ulejligheden!

Tilfredse kunder er vores fÞrste prioritet og derfor har jeg anmodet om at få yderligere information fra dig, så vi kan kontakte dig og finde en god lÞsning til dig.

Jeg ser frem til at hÞre fra dig.

Luxreaders

Man kan prÞve dem pÃ¥ nettet og der

Man kan prÞve dem på nettet og der fÞlger retur seddel med.
Kan ikke vÊre nemmer !

KÊre Henrik,

Tak for din 5-stjernet anmeldelse.
Vi er glade for at hÞre, at din oplevelse med Luxreaders var god og nem.

TÞv ikke med at kontakte os, hvis du har spÞrgsmål, har brug for hjÊlp eller Þnsker at udforske flere af vores produkter. Vi er her for at hjÊlpe!

Tak, fordi du valgte os, og vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden!

Hurtigt og nemt

Hurtigt og nemt
PrÞv brillefunktionen online er en god ide

KÊre Nikolaj,

Tusind tak, fordi du tog dig tid til at give os en 5-stjernet anmeldelse!
Vi er glade at hÞre at din oplevelse med os var positiv. Din tilfredshed er vores prioritet, og vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Hvis du har yderligere spÞrgsmål eller har brug for hjÊlp, så tÞv ikke med at kontakte os.

Tak for at handle hos Luxreaders!

Ida

Hurtig levering, og brillerne var fine, solbrillerne var ikke lige sagen, men det var jo mig der havde valgt forkert.

2023幎8月29日

KÊre Susanne,

Tusind tak, fordi du tog dig tid til at give os en anmeldelse! Vi er begejstrede for at hÞre om din positive oplevelse med vores briller og levering.

Hvis du har yderligere spÞrgsmål, har brug for hjÊlp eller Þnsker at udforske flere af vores produkter, så tÞv ikke med at kontakte os. Vi er her for at betjene dig og sikre din fortsatte tilfredshed.

Tak, fordi du valgte os, og vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden!

Team Luxreaders

Hvad skal man gÞre for at komme i

Hvad skal man gÞre for at komme i kontakt med jer? Jeg har skrevet flere mails til jer vedrÞrende ombytning, men har ikke hÞrt fra jer hvilket undrer mig! Jeg har i mange år vÊret fast kunde hos jer.
PrÞver denne vej for at få kontakt

Hej Tommy,

Vi er virkelig kede af at hÞre om denne oplevelse. Du skal vide, at vi har svaret på dine e-mails, og det er mÊrkeligt, hvorfor du ikke kan modtage dem.

Vi foreslår, at du prÞver at kontakte os via en anden e-mail eller via vores chatfunktion. Hvis du vil kontakte os via chat, skal du besÞge vores hjemmeside på luxreaders.dk og derefter klikke på "chat-ikonet" i nederste venstre hjÞrne af siden.

Tak, og vi håber at hÞre fra dig!

Team Luxreaders

Plejer at vÊre meget tilfreds

Plejer at vÊre meget tilfreds - dog ikke med det sidsteplads briller

2023幎8月21日

Hej,

Vi er virkelig kede af at hÞre om denne oplevelse. Du skal vide, at vi tager din feedback alvorligt.

Kontakt os venligst via e-mail, så vi kan undersÞge din ordre og se, hvilke briller det drejer sig om. Kontakt os venligst på hej@luxreaders.dk.

Tak!

100% super god kundeservice og mega

100% super god kundeservice og mega HURTIG tilbage betaling ved returnering. Her handler jeg gerne igen.

2023幎8月24日

KÊre Falke,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at hÞre, at du havde en positiv oplevelse med vores kundeservice, og at du syntes, at vores refunderingsproces var hurtig og effektiv. Din tilfredshed er vores prioritet, og vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Skulle du have spÞrgsmål eller brug for hjÊlp til noget andet, så tÞv ikke med at kontakte os. Vi er her for at hjÊlpe, og vi kan ikke vente med at byde dig velkommen tilbage til dit nÊste shoppingeventyr!

Fin og hurtig levering

2023幎8月15日

Hej Kim,

Tak, fordi du har givet os en positiv 5-stjernet anmeldelse! Vi er glade for at hÞre, at du var tilfreds med leveringen af din ordre.

Vi bestrÊber os på at levere effektivt og rettidigt for at sikre, at vores kunder modtager deres produkter med det samme. Hvis du nogensinde har spÞrgsmål, brug for hjÊlp eller Þnsker at udforske flere af vores tilbud, så tÞv ikke med at kontakte os.

Vi sÊtter pris på din stÞtte og håber at få mulighed for at betjene dig igen i fremtiden.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。