レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Jeg har modtaget tre par briller - de to var med gule glas. Jeg reklamere, og skal udfylde en formular herefter vil jeg modtage en retuelabel. Den kommer ikke!? Luxreaders skal bruge noget ekstra h... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Har haft læsebriller fra Luxreaders i over 1 år, og har været meget tilfreds. De for over 1 år siden købte briller tabte det ene glas, hvilket jeg reklamerede over til kunderservice. Min model havde d... もっと見る

5つ星のうち5の評価

The company responded quickly to my message requesting that I exchange my readers (I had ordered the wrong strength), and made doing so smooth and easy. In this era in which retailers seek reviews... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Luxreaders har undgået at svare mig da deres tilbud om gratis returnering ikke er gratis men koster mig 163kr Elendig, til ingen kontakt - de bedrager kunder og er derefter ukontaktbare. Du... もっと見る

企業情報

1. 眼鏡卸業者

当該企業による記述

Briller handler ikke blot om at styrke synet. Det handler om design, æstetik, håndværk og kvalitet. Med fokus på disse områder lancerede vi i 2018 Danmarks nye online brillebutik Luxreaders.dk. Her får du et stort udvalg af lækre briller til både kvinder og mænd. Udvalget rummer både klassiske designs og materialer samt de mere udfordrende og farverige af slagsen. Du kan prøve brillerne på dit eget ansigt med vores virtuelle Try On og dermed finde de perfekte briller til dit ansigt og din personlige stil. Du kan frit vælge 3 par for 499,- inkl. fragt!

3.0

ネガティブなレビューに回答していません

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち3の評価

Brillerne kom hurtigt og var ok

Brillerne kom hurtigt og jeg troede kvaliteten var ok. Desværre er "Unisex" briller, hvilket betyder at de er for brede til mig og falder af, og kvaliteten på glassene har vist sig heller ikke at være som andre læsebriller jeg har købt, så reelt bruger jeg ingen af de 3 par jeg købte længere og har dem kun liggende som reserve.

2024年12月6日

Luxreaders からの回答

Tak for din feedback! Vi er glade for, at du satte pris på den hurtige levering og kvaliteten. Hvis du har brug for hjælp til at finde et par briller, der passer bedre, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice – vi hjælper gerne! 😊

Anbefalelsesværdig oplevelse!

Super nemt, hurtig levering og flot kvaliteten til prisen!

2024年12月9日

Luxreaders からの回答

Tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for, at du er tilfreds med kvaliteten, leveringstiden og den nemme proces. 😊

5つ星のうち5の評価

Goee tilbud og særdeles hurtig…

Goee tilbud og særdeles hurtig levering..

2024年11月27日

Hej Peter,

Tusind tak for din positive feedback! Vi er glade for, at du er tilfreds med både vores tilbud og den hurtige levering. Vi ser frem til at handle med dig igen. 😊

Med venlig hilsen,

5つ星のうち5の評価

Hurtig levering og god kvalitet

2024年11月13日

Kære Rene,

Tak for din vidunderlige anmeldelse.
Vi er glade for at høre, at du finder vores kvalitet god og levering hurtig! Glade og tilfredse kunder er præcis, hvad vi stræber efter, så tak, fordi du delte din oplevelse med os.

Anbefales

Fine briller og rigtig god og venlig kundeservice!

2024年11月15日

Kære Maria,

Tak for din fantastiske anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med dit seneste køb hos os og synes vores kundeservice er rigtig god og venlig!

Vi håber at få fornøjelsen af at tilbyde dig mange flere fine briller i fremtiden.

5つ星のうち2の評価

Skuffende kvalitet.

Kvaliteten af stellet er ikke super god. Brillerne blev hurtigt løse i hængslerne.
Der står i beskrivelsen, af Oslo modellen er ekstra bred. Det er ikke rigtigt. Jeg har ikke er specielt stort hoved, men på trods af det strammer de. Designet er super fint.

2024年11月13日

Kære Thomas,

Vi er meget kede af at høre at du finder kvaliteten af vores briller skuffende. Det er bestemt ikke den oplevelse vi ønsker vores kunder har med os og vores briller. Vi beklager meget ulejligheden.

Vores Oslo brille er en af vores bredeste modeller, hvorfor der står "ekstra bred". Men jeg er ked af høre, at de ikke passede.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb er du naturligvis velkommen til at returnere dem. Vi tilbyder gratis retur og en returperiode på 100 dage.

Tøv endelig ikke med at kontakte vores kundeservice, hvis du har spørgsmål eller hvis der er noget vi kan hjælpe med! Vi er her for at hjælpe.

5つ星のうち3の評価

Go pris og design ok

Go pris og design ok, men 2 af de 3 sæt jeg købte var med skæve stænger/stel. Kvaliteten af stel er ikke den højste, men ok til prisen.

2024年11月5日

Kære Nikolaj,

Vi er glade for at høre at du finder vores pris god og design okay. Dog er vi meget kede af at høre, at 2 par var skæve. Det er bestemt ikke den kvalitet vi stræber efter, eller den oplevelse vi ønsker vores kunder har med os. Vi beklager meget ulejligheden.

Jeg har netop anmodet om dine kontaktoplysninger, så vi kan komme i kontakt med dig, og finde en god løsning til dig.

Jeg ser frem til at høre fra dig.

Hurtig bestilling oglevering.

Hurtig bestilling oglevering.
Dejlige briller.

2024年10月30日

Kære Jette,

Tak for din fantastiske anmeldelse.
Vi er glade for at høre, at du finder vores bestillingsproces og levering hurtig samt vores briller dejlige!

Vi håber at få fornøjelsen af at tilbyde dig mange flere stilfulde briller i fremtiden.

5つ星のうち5の評価

God og hurtig service og levering

God og hurtig service og levering. Moderne og lette briller til en acceptabel pris🤗

2024年11月1日

Kære Helle,

Tak for din vidunderlige anmeldelse.
Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores briller, pris, service og levering.

Vi håber at få fornøjelsen af at tilbyde dig mange flere moderne og lette briller i fremtiden.

Hurtigt leveret

Hurtigt leveret, god kvalitet og pasform :)

2024年10月24日

Kære Svend-Erik,

Tak for din fantastiske anmeldelse.
Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med kvalitet og pasform af vores briller samt hurtige levering!

Glade og tilfredse kunder er præcis, hvad vi stræber efter, så tak, fordi du delte din oplevelse med os. Vi håber at få fornøjelsen af at tilbyde dig mange flere briller i fremtiden.

God kvalitet

God kvalitet, lynhurtig levering, kommer igen og igen...

2024年10月16日

Kære Andrea,

Tak for din fantastiske anmeldelse.
Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med dit seneste køb hos os og synes vores kvalitet er god samt leveringstid lynhurtig.

Vi glæder os til at tilbyde dig mange flere briller i fremtiden.

5つ星のうち5の評価

Bestilte (troede jeg) tre briller for…

Bestilte (troede jeg) tre briller for to brillers pris. Fik kun to briller fordi jeg kun havde bestilt to - men intet problem. Den sidste brille eftersendt uden beregning.

Kvaliteten er helt i top - langt bedre briller og meget mere solide end det skrald man får i Normal, apoteket, harald-skrald osv.

Godt produkt, god kvalitet og god service.

2024年10月1日

Kære,

Tak for denne fantastiske anmeldelse af os.
Vi er meget glade for at høre, at du finder kvaliteten af vores briller helt i top samt kunde service god! Vi er glade for, at vi kunne hjælpe med eftersende det tredje par briller - tøv endelig ikke med at kontakte vores kundeservice igen, hvis du har spørgsmål eller hvis der er noget vi kan hjælpe med i fremtiden!

Vi er sætter stor pris på, at du delte din oplevelse med os! Glade og tilfredse kunder er præcis, hvad vi stræber efter - så tak!

Vi håber at få fornøjelsen af at tilbyde dig mange flere gode briller i fremtiden.

Super lækre briller

Super lækre briller - jeg købte 3 par, og de er helt perfekte.
Jeg fik dem allerede efter 2 dage.
Jeg har også prøver at kontakte kundeservice, og der blev svaret meget hurtigt, hurtigere end jeg forventede.
Jeg anbefaler Luxreaders til alle som kender deres styrke.

2024年10月14日

Kære,

Tak for denne vidunderlige anmeldelse.
Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores briller, leveringstid samt kundeservice! Glade og tilfredse kunder er præcis, hvad vi stræber efter, så tak, fordi du delte din oplevelse med os.

Vi håber at få fornøjelsen af at tilbyde dig mange flere super lækre briller i fremtiden.

5つ星のうち5の評価

Jeg har endnu engang haft en fantastisk…

Jeg har endnu engang haft en fantastisk oplevelse, ved at bestille mine læsebriller hos luxreaders - smart med virtuel try-on, og online synstest .
Super hurtig levering !!

2024年10月11日

Kære Birgit,

Tak for din fantastiske anmeldelse.
Vi er glade for at høre, at du endnu en gang har haft en god oplevelse med. Det er dejligt at vide, at du tilfreds med vores virtuelle Try-On funktion, online synstest samt super hurtig levering.

Glade og tilfredse kunder er præcis, hvad vi stræber efter, så tak, fordi du delte din oplevelse!

fremragende kundeservice

1. Great customer service - very fast, very helpful, very articulate, & very kind. Ida was excellent in the exchange case I had. So an extra big thanks to Ida for the 'fremragende kundeservice' provided.
2. Glasses are of good, solid quality & the stated strength of the lenses is also very accurate.
3. Glasses are reasonably priced - especially if buying one of the "2 for 3" deals.
3. Website is very easy to navigate & includes a rather accurate AI 'try on' of the different frames/glasses.
4. Easy ordering & fast delivery - and a smooth & fast exchange process too.
5. And it deserves to be repeated, as per pt.1: Great customer service from Ida.

2024年10月14日

Dear ccj,

Thank you so very much for this wonderful review. We truly appreciate all your kind words and we are very pleased to know that you are satisfied with our customer service, glasses, prices, ordering process and delivery!

Happy customers are exactly what we aim for, so thank you so much for sharing your experience!

Please don't hesitate to reach out to us another time if there is anything we can do for you - we are here to help!

We hope to have the pleasure of providing you with many more glasses in the future.

Once again, thank you for this amazing review!

Best regards,

Virkelig god kvalitet

Brillerne er virkelig god kvalitet. Det har været værd at betale lidt ekstra!

2024年9月25日

Kære Morten,

Tak for denne fantastiske anmeldelse af os.
Vi er meget glade for at høre, at du finder kvaliteten af vores briller virkelig god, og at prisen er værd at betale!

Vi er sætter stor pris på, at du delte din oplevelse med os! Glade og tilfredse kunder er præcis, hvad vi stræber efter - så mange tak!

5つ星のうち2の評価

Stilistisk fine men dårlig kvalitet

Stilistisk fine, men mærkbar dårlig kvalitet på stel.
Ret sikker på at jeg er nødsaget til at købe et par nye inden for den nærmeste fremtid.

2024年9月23日

Kære Daniel,

Vi er kede af at høre, at kvaliteten ikke levede op til dine forventninger. Glade og tilfredse kunder er vores første prioritet, og du er naturligvis velkommen til at returnere brillerne, hvis du ikke ønsker at beholde dem. Vores returperiode er på 100 dage og vi tilbyder gratis retur ved brugen af vores returlabel - du kan læse mere om vores returproces på vores hjemmeside.

Hvis der er noget vi kan hjælpe dig med, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice - vi er her for at hjælpe!

Hav en dejlig dag.

5つ星のうち5の評価

Jeg så og fik en god oplevelse

Jeg så, jeg spurgte, jeg fik et godt svar, jeg købte det jeg så og jeg fik en god oplevelse .

2024年9月19日

Kære Lars,

Tak for din fantastiske anmeldelse.
Vi er meget glade for at høre, at du har du haft en god oplevelse med os! Glade og tilfredse kunder er præcis, hvad vi stræber efter, så tak, fordi du delte din oplevelse.

Rigtig fine briller

Jeg bestilte 3 stk. Rigtig fine briller og etui til dem alle.
Hurtig betjening. Jeg er meget tilfreds.

2024年9月24日

Kære Fisker,

Tak for din fantastiske anmeldelse.
Vi er glade for at høre, at du er meget tilfreds med dit seneste køb hos os og synes vores betjening var hurtig samt briller rigtig fine!

5つ星のうち5の評価

Nem hjemmeside hurtig levering god…

Nem hjemmeside hurtig levering god brille kvalitet 🙂👍

2024年9月6日

Kære Peter,

Tak for din fantastiske anmeldelse.
Vi er glade for at høre, at du finder vores hjemmeside nem, levering hurtig samt kvalitet på vores briller god!

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。