Jeg har kÞbte 4 stykker smykker til minâŠ
Jeg har kÞbte 4 stykker smykker til min hustru. Super flotte smykker, prÊcis som på billedet.
Levering var i top. Hurtigt og nemt.
Kan stÊrkt anbefale Luxurylessâ€ïž!
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
Levering var i top. Hurtigt og nemt.
Kan stÊrkt anbefale Luxurylessâ€ïž!
Easy to order, very fast delivery, the purchase was as expected.
Skulle bruge 2 t-shirts. Meget overskuelig hjemmeside. Hurtig levering âºïž
Jeg blev anbefalet hjemmesiden af en veninde da hun tidligere havde haft en god oplevelse. Jeg kÞbte et par shorts fra Leviâs og et par Þreringe. Begge dele kom rigtigt hurtigt og er i super fin kvalitet. Jeg er isÊr glad for shortsene som jeg fik billigt I forhold til at de er fra Leviâs. Mega god oplevelse.
Rigtig fin webshop med fine ting og gode produkter.
God service og hurtig levering ð
Jeg har haft en rigtig god oplevelse. Leveringen var hurtig, og servicen var virkelig god. Varerne levede helt op til mine forventninger og så ud prÊcis som på billederne. Alt i alt en rigtig god handel, og jeg bestiller gerne herfra igen. Kan varmt anbefales!
Super god betjening.
Virkelig hurtigt levering.