äŒæ¥ãåçããŸãã
Strona oferuje 100% bonusu na pierwsze 3 wpÅaty ale sÄ spore haczyki a raczej oszustwa: 1. CaÅy balans trafia na saldo bonusowe 2. Bonus trzeba obróciÄ 5/6-krotnie w zaleÅŒnoÅci od promocji(wpÅaco... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jedyny bukmacher w Polsce który oszukuje i nie wypÅaca wygranych. Nie polecam gry i rejestracji nikomu w tym szambie. Od 2 miesiÄcy nie chcÄ wypÅaciÄ mojego kuponu który wygraÅem. Moje pieniÄ dze które... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
LV BET ZakÅady Bukmacherskie. Pakiet Powitalny aÅŒ do 4321 PLN! Zyskasz 600 + 1400 + 2000 PLN oraz cashback 321 PLN. Dodatkowo otrzymasz 45 dni gry bez podatku od stawki po rejestracji! Maksymalny bonus do czterech pierwszych wpÅat. Oferta na ZakÅady Bukmacherskie w Polsce. Legalny Bukmacher Internetowy. Obstawiaj w LV BET. Zarejestruj siÄ.
ããŒã©ã³ã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 72ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥äžçµã£ãŠããåç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
fajny bukmacher, zachecil mnie kizo i juz tak zostalem. podobaja mi sie bonusy zwlaszcza darmowy typer, ale sa tez wyplaty szybkie. szybciej moglaby dzialac strona i aplikacja za co 4* ale jest spoko, pozdrawiam i polecam.

LV BET ZakÅady Bukmacherskie ããã®åç
Bardzo duÅŒo promocji, najwyÅŒsze kursy na topowe spotkania z Premier League i innych popularnych lig. Oferta nawet na niszowe sporty, z samÄ aplikacja nigdy problemu nie miaÅem, wszystko sprawnie i pÅynnie, polecam

LV BET ZakÅady Bukmacherskie ããã®åç
CzÄsto sprawdzam sobie kursy u konkurencji i LV BET wypada naprawdÄ dobrze na tle konkurencji. W skrócie wygrane z tych samych selekcji czÄsto tutaj wychodzÄ duÅŒo lepiej niÅŒ w innym firmach. MoÅŒna sobie poklikaÄ i sprawdziÄ. MiÅo jestem równiez zaskoczony poziomem supportu, który odpowiada na pytania i rzeczywiÅcie próbuje rozwiÄ zaÄ problem, a nie odsyÅajÄ do suchych reguÅek z regulaminów, tak jak to ma miejsce w innych firmach. Moja sprawa (w której trochÄ sam zawaliÅem) zostaÅa rozpatrzona pozytywnie.

LV BET ZakÅady Bukmacherskie ããã®åç
chcesz mieÄ kase koÅo siebie nie wpÅacaj ani zÅotówki zÅodzieje to sÄ

LV BET ZakÅady Bukmacherskie ããã®åç
Na poczatku nie byÅo widaÄ pieniÄdzy ale pani z czatu wyjaÅniÅa wszystko i potem poszÅo juÅŒ dobrze ð

LV BET ZakÅady Bukmacherskie ããã®åç
ProszÄ uwaÅŒaÄ na tego nieuczciwego buka, nie chcÄ wypÅaciÄ wpÅaconych pieniÄdzy, wpÅata trafiÅa na konto bonusowe i siÄ przeterminowaÅa. DuÅŒe zachÄty jednak to waÅki. Sama aplikacja, tragiczna, zacina siÄ, ciÄÅŒko cokolwiek zrobiÄ.

LV BET ZakÅady Bukmacherskie ããã®åç
Uwazam ze to jest naj lepszy bukmacher na rynku . nigdy nie mialem zadnych problemow na tej stronie i kazdemu polecam , maja bardzo dobre kursy i fajne bonusy
korzystam z usÅug LV BET w Polsce, majÄ jedne z najwyÅŒszych kursów w Polsce na topowe ligi, bardzo dobry support i szybkie wypÅaty, nigdy nie miaÅem z nimi problemu
Firma to jedno wielkie oszustwo i banda zlodzieji.
historia zaczyna sie od potencjalnego ,,bonusu,,
- trzeba wplacic kase i dostajesz jej podwojenie, ale haczyk jest taki, ze cala twoja kwota zamienia sie w ,, bonus,, zeby z niego wyjsc, musisz dokonac okolo 5 obrotow tego bonusu, zalezne od kwoty jaka postawimy, koniec koncow. zeby odzyskac pieniadze, musimy czekac az bonus stanie sie niewazny po okolo miesiacu, tj. kolejny haczyk musi byc go tyle- dwukrotnosc wplaty :) bo pozniej wszystko przepada. haha jedna wielka kpina. a zeby tego bylo malo na samym koncu zeby wyplacic upragnione pieniadze, musimy zagrac conajmniej za polowe swojego pierwszego depozytu, bo inaczej odrzuca transakcje wyplaty i zostajemy dalej z ta sama kwota na buku. jedno wielkie klamstwo, zdzierstwo i oszusci, totalnie nie polecam tego buka. nie wiem skad tyle pozytywnych ocen j tak wysoki ranking, ale jest to po prostu tragedia, odradzam i trzymac sie z daleka od zlodzieji.!!!!
Problemy z wyplata odrzucanie dokumentow potwierdxajacych wplate z konta bankowego support kompletnie nie chetny do pomocy z wkurwienia dalem juz calosc na raz w pokerze bo po kilku tygodniowej walce poddalem sie
Strona oferuje 100% bonusu na pierwsze 3 wpÅaty ale sÄ
spore haczyki a raczej oszustwa:
1. CaÅy balans trafia na saldo bonusowe
2. Bonus trzeba obróciÄ 5/6-krotnie w zaleÅŒnoÅci od promocji(wpÅacone Årodki sÄ
liczone teŌ jako "bonusowe")
3. "Bonusowymi" Årodkami nie jesteÅmy graÄ w kaÅŒdej kategorii tylko tej wybranej przez strony np "sporty wirtualne"

LV BET ZakÅady Bukmacherskie ããã®åç
Fantastyczna promocja! 50% freebetu od wpÅaty, z tym, ÅŒe Twoja wpÅata teÅŒ zamienia siÄ we freebet i musisz zrobiÄ niÄ 3krotny obrót. PrzykÅad - wpÅata 400 zÅ, 200 zÅ freebet = 600 zÅ freebet, do wypÅaty po obrocie 1800 zÅ. DRAMAT I ZÅODZIEJSTWO
PrzelaÅem na konto Årodki w postaci krypto i ponoÄ bÅyskawicznie miaÅy siÄ pojawiÄ na koncieâŠâŠ czekam i czekam i czekam âŠ. WysÅaÅem nawet historiÄ z bÅocka wiÄc kasa do nich poszÅa na wskazane konto. Pisze i pisze i pisze i nic-zganiajÄ na zondÄ jako poÅrednikað€£ð€£ð€£sÅabe takie zagrywki

czeÅÄ!
JeÅli jesteÅ zakopmpleksionym przysÅowiowym "kowalskym" = NIE CZYTAJ tego co poniÅŒej i tak nie pojmiesz bo o zrozumieniu to juÅŒ nie ma mowy.
I teraz KONKRET do RZECZY = ZNAM WSZYTKIE BUKI naziemne i nie tylko...
Wiem jak wyglÄ
dajÄ
standardy u WSZYSTKICH: jak wyglÄ
da strona www = szata graficzna, dziaÅ BOK który jest giga WAÅ»NY i co najwaÅŒniejsze ROZLICZANIE ZAKÅADÃW PRAWIDÅOWO!!! * fortuna tutaj mogÅaby siÄ duuuÅŒo uczyÄ np, , zwÅaszcza "LIVE" * który nie Åódź siÄ i tak nie istnieje = majÄ
zapas duÅŒy zapas czasu i ZAWSZE bÄdÄ
wiedzieli WIÄCEJ niÅŒ przedstawiÄ
w ofercie ale przynajmniej wypÅacajÄ
. STe eS jeÅli juÅŒ wygrasz wiÄkszÄ
kwote np: 40 k i bÄdziesz miaÅ ZWERYFIKOWANE KONTO + rachunek bankowy i TAK BÄDÄ ROBILI CI niedogodnoÅci = OFC dla "TWOJEGO BEZPIECZEÅTWA", co by wypÅate odciÄ
gaÄ w czasie ile sie da no a przy okazji dobrze by byÅo gdybyÅ SZANOWNY "GRACZU", w tym czasie WYSKROBAÅ SIÄ DO ZERA! = ofc to WSZYSTKO DLA TWOJEGO BEZPIECZEÅSTWA i z MIÅOÅCI do SPORTU;p . JAK wiÄkszoÅÄ z was wie a moÅŒe i WSZYSCY bukmacherzy i caÅa "zóÅta gwardia" = przy poczÄciu narodzili siÄ z miÅoÅciÄ
do tzw., SPORTU. PUENTA, bonus na lv bet = fikcja dlaczego ?, no to pacz= DEPO do którego zachÄcajÄ
a jest ich 3 od wpÅaty z czego pierwsza do 800 czy jakoÅ podobnie * przyglÄ
dajÄ
siÄ jak typujsz x 4 musisz obróciÄ czyli wpÅacasz 800x 4 = 3200 musisz przemieleÄ stawkami ÅŒeby cokolwiek niby móc wypÅaciÄ = ryzyko z którym przypuszczam bardzo dobrze siÄ zapoznali jest po TWOJEJ stronie duuuuÅŒo wiÄksze jako obstawiajÄ
cego niÅŒ ich = stÄ
d ochoczo zapraszajÄ
do skorzystania z tzw., "bonusu" x3 = lepiej nie korzystaÄ i za te 800 co chciaÅbyÅ skorzystaÄ i MUSIAÅ przemieleÄ x4 co i tak no.., wszyscy wiemy jaki to jest "SPORT", wyskrobiesz siÄ wczeÅniej czy później, chociaÅŒ jakieÅ szanse masz...
Robili mi na poczÄ
tek problem z przesÅanymi dokumentami * skan dowodu, ÅŒe coÅ tam coÅ tam, blablabla. ZrobiÅem ponowne zdjÄcie komórkÄ
i to samo = no i babka dostaÅa light zyebke na czacie, coÅ tam poskwierczaÅa do tego co to robiÅ trudnoÅci i odpisaÅa, "juÅŒ wszystko w porzÄ
dku, dokumenty zostaÅy zaakceptowane". Co do samej strony moje oczy widziaÅy BAAAAAAAAAARDZO DUŻà = strona lv best jest GIGANTYCZNIE SÅABA!: poczynajÄ
c od szaty graficznej która jakoÅ daje rade, to jest CIEMNA, maÅo czytelna, trzeba siÄ wpatrywaÄ, przy czym ryzyko popeÅnienia bÅÄdu przy obstawianiu jest GIGA DUÅ»E! i przypuszczam, ÅŒe jak nie wiadomo o co chodzi to ZAWSZE chodzi o TO SAMO = byÄ moÅŒe o ile nie na pewno jest w tym ukryty cel. To portal NA PEWNO nie dla ludzi + 50 a i +40 ze sÅabszym wzrokiem teÅŒ. Samo obstawianie jest GIGA SÅABE! a CZÄSTO NIEMOÅ»LIWE jeÅli zdarzenia zaczynajÄ
siÄ 2-3 minuty przed tym jak chcesz wysÅaÄ kupon = system nie pozwoli, bÄdÄ
siÄ pojawiaÅy komunikaty o treÅci "nie moÅŒesz", "nie moÅŒesz" i takie blablabla w kóÅko, system dodatkowo mimo, ÅŒe próbowaÅem z "pojedynczego" przeÅÄ
czyÄ na kombi te same "blablabla" + wraca na pojedynczy gdzie chce ÅŒebym kaÅŒde zdarzenie obstawiÅ indywidualnie, kedy typuje np: 10 i chce je uzbieraÄ w AKO = HIT SEZONU!!!! = BUAHAHAHHAHHAAHAHA. Tak po chwili zagoszczenia na platformie lv bet * mimo, ÅŒe od ZAWSZE jakoÅ niechÄtnie ich odbieraÅem jeszcze kiedy byÅy punkty stacjonarne to ZAWSZE mi siÄ kojarzyÅ lv bet z takim "odmieÅcem bukmacherskim", niby by chcielli coÅ..., ale cel przypuszczam ZAWSZE JEDEN = WPÅAÄ DEPO I f.out. * rzypomniaÅo mi siÄ jak poszedÅem do naziemnego lv bet i puÅciÅem kupon za 500 jak morda sie cieszyÅa temu niby kierowniczkowi co przyjmowaÅ, omg.... = sobie pomyÅlaÅem no co za ooj to juÅŒ przegraÅem tak?, a ty cieszysz buÅe bo 500 zarobione= no i tak to, tak teÅŒ siÄ zakoÅczyÅa przygoda moja z naziemnym lv bet. Po przetestowaniu ver., on line, lv bet i pytaniu na czacie, czy bÄdÄ mógÅ wypÅaciÄ Årodki = zaczÄ
Å mi lawirowaÄ i kluczyÄ, na " naszym portalu, trzeba to i tam to " = z miejsca poczuÅem odrzucenie i machloje, czyli ÅŒe bÄdÄ
kÅopoty za to przy WPÅACIE DEPO = ZAWSZE PROSZE BARDZO JAK NAJCZÄÅCIEJ i dokumenty zweryfikowane nie sÄ
potrzebne;p. Lv bet w moim PRZEKONANIU: 1. szata graficzna ciemna, baaaaaaardoz maÅo przejrzysta co byÅ siÄ szybciej wypÅukaÅ z kasy, 2. uwaÅŒaj na to co stawiasz mój pierwszy zakÅad gdzie zagraÅem za 200, zostaÅ zamieniony, tzn: obstawiÅem dwa zdarzenia: 1 tak jak chciaÅem i weszÅo, drugie teÅŒ by weszÅo tyle ÅŒe zostaÅo zamienione : na parzystÄ
iloÅÄ pkt * o dziwo w meczu by weszÅo no ale coÅ Ty;p, na parzystÄ
goÅci = ofc, byÅa nieparzysta:) * co za przypadek, nie?. no i tak to ale co zrobisz, branÅŒa ÅŒyje wiadomo z czego ..., 3. same kursy to jest nieistotne i tak wszÄdzie sÄ
podobne ale sÄ
i to jest+ 4.GIGA problemy z obstawianiem zdarzeÅ live = ZWÅASZCZA JAK MASZ DOBRE TYPY, system bÄdzie utrudniaÅ caÅy czas i jak puÅcisz to i tak ryzyko bÄdzie mniejsze dla lv bet do wypÅaty. 5 = NIE POLECAM!!!!!

LV BET ZakÅady Bukmacherskie ããã®åç
Nie lubiÄ oceniaÄ po jednej zÅej lub dobrej zakoÅczonej sprawie z jakÄ
Å firmÄ
. ByÅy jakieÅ maÅe wpadki, ale kaÅŒdemu siÄ zdarza. Na pewno nie jest to scum.
W porównaniu do innych podobnych i nawet bardziej znanych firm na rynku tutaj zawsze moÅŒna miÅo i rzetelnie porozmawiaÄ na czacie, dogadaÄ siÄ, uzyskaÄ rzetelne odpowiedzi. Kursy, co mnie zdziwiÅo, sÄ
czÄsto lepsze, a bywajÄ
mecze, ÅŒe nawet najlepsze na rynku. Przez kilka miesiÄcy strona i apka po jednym razie miaÅaÅ jakieÅ zawiechy. Ale która strona czy apka siÄ ie wiesza jesli korzysta z niej X tysiecy uÅŒytkowników w jednym czasie. Zdarza siÄ nawet najlepszym.
Bonus powitalny na 3 kolejne depozyty to Åwietna sprawa dla mnie. WpÅacam i cyk jest. ChoÄ rozumiem, ÅŒe niektórzy chcieliby mieÄ darmowe bonusy za wszystko. Dla mnie super i promocje teÅŒ fajne bo moÅŒna wybraÄ z kilku kategorii.
ZastanawiaÅem siÄ czy daÄ 4 czy 5 gwiazdek, ale grajÄ
c u innych mam jednak lepsze doÅwiadczenia.

LV BET ZakÅady Bukmacherskie ããã®åç
Co jest najwaÅŒniejsze uczciwoÅÄ, pewnoÅÄ ÅŒe jak wygrasz bukmacher nie robi problemów z wypÅatÄ
Dawno nie graÅem w lvbet ale mówiÄ spróbujÄ zagram
WgraÅem swój aktualny dowód osobisty status: potwierdzony.
Prosili o ostatnie potwierdzenie przelewu do lvbet z 2022 roku
ZnalazÅem wysÅaÅem:
bezpoÅrednio z banku wgraÅem w sekcji dokumenty
1,2,3,4,5 razy
Przez komputer później przez komórke w formacie pdf nic nie zmieniaÅem i odp:
"DziaÅ Weryfikacji odrzuciÅ Twój dokument ze wzglÄdu na podejrzenie ingerencji w plik. Bardzo proszÄ przesÅaÄ dokument od razu po wygenerowaniu z rachunku bez ÅŒadnej ingerencji w plik."
ZasiliÅem jeszcze raz bukmachera aby byÅ nowy przelew wysÅaÅem potwierdzenie to samo....
Mam konta na wszystkich bukach nigdy nie spotkaÅem siÄ z takim czymÅ.
Kompletna kpina to nie jest bukmacher tylko banda oszustów omijaÄ szerokim Åukiem

LV BET ZakÅady Bukmacherskie ããã®åç
Od tygodnia mÄczÄ siÄ z wypÅata bo wpÅaciÅem Årodki z innego swojego konta przez blok
Po prostu nie próbujcie tam zakÅadaÄ konta

LV BET ZakÅady Bukmacherskie ããã®åç
CAÅKOWITE NIEPOROZUMIENIE!!! ObsÅuga klienta kÅamie i uznaje dokumenty wedÅug wÅasnego widzimisiÄ. Chat który nie jest chatem. Ogólnie poraÅŒka. Nawet konta zamknÄ Ä nie mozna beÅŒ kontaktu z obsÅugÄ i proszenia o zamkniÄcie. Wydaje mi siÄ ÅŒe jest to wyÅudzanie danych osobowych. To siÄ nadaje na jakÄ Å fajnÄ aferke w tv.

LV BET ZakÅady Bukmacherskie ããã®åç
Witam, chciaÅbym ostrzec wszystkich przed grÄ w Bukmacherze LVBET!!!! Wczoraj (04.04.2025) obstawiÅem mecz koszykówki w Turcji (play off kobiet) Besiktas-Fenerbache (handicap +28 na Besiktas) i mimo wygranej (ponad 1000 zÅ) rozliczyli mi zakÅad jako przegrany!!! TwierdzÄ c, ÅŒe te kursy to pomyÅka i tak majÄ w regulaminie, ÅŒe mogÄ kaÅŒdy zakÅad anulowaÄ. Mam równieÅŒ zapis screenów które pokazujÄ , ÅŒe u innych bukmacherów teÅŒ byÅy takie kursy! Nikomu nie polecam wpÅacaÄ tma jakikolwiek pieniÄdzy, jak przegrasz wszystko bÄdzie cacy...jak wygrasz szukajÄ tylko powodu by nie wypÅaciÄ Ci wygranej! Jestem uparta osobÄ i zamierzam tÄ sytuacjÄ opisywaÄ przez najbliÅŒsze kilka miesiÄcy na róŌnych forach i portalach spoÅecznoÅciowych od Facebooka po Twittera (X), ale takie nieetyczne praktyki siÄ skoÅczyÅy! RównieÅŒ wczeÅniej źle rozliczyli mi kupon z Ligi GruziÅskiej, ale po odpowiedniej interwencji kupon zostaÅ roliczony poprawnie... CzÅowiek musi siÄ upominaÄ o swoje! Å»erujÄ na tym, ÅŒe robiÄ sobie co chcÄ na mniej popularnych zdarzeniach. #LVBET_OSZUÅCI

OpiszÄ swojÄ
sytuacjÄ wydaje mi siÄ ÅŒe ktoÅ w koÅcu powinien zajÄ
Ä siÄ tym bukmacherem, wiÄc zaczynajÄ
c konto zaÅoÅŒyÅem jakoÅ rok temu w 2024 , jak siÄ wpÅaca pieniÄ
dze to nie ma ÅŒadnego problemu chciaÅem wypÅaciÄ swoje wygrane 143zÅ i odrazu tysiÄ
ce weryfikacji poprosimy o potwierdzenia wpÅaty z konta paysafecard z 2024 ja mówiÄ ÅŒe mam zablokowane bo blokujÄ
konta bez powodów a oni ÅŒe muszÄ im to dostarczyÄ o tyle dobrze ze przelali wygrana i poprosiÅem o zamkniÄcie konta.
DziÄkujÄ zÅodzieje za przelanie wygranych ale konta u was nigdy juÅŒ nie otworze i nie polecÄ ð

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã