ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
KiedyÅ najlepszy buk, dzisiaj dno i kilo muÅu: - support beznadziejny - ÅŒeby zatwierdziÄ kupon trzeba wyjÅÄ z appki - wylogowywanie graczy - problemy z wypÅatami - czat moderowany bardziej n... ãã£ãšèŠã
nie polecam na kazdym kroku jebia ludzi na kase zeby tylko zarobic i oszukac ludzi na swoje promocje
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
OMIJAÄ Z DALEKA!
Nie moÅŒna kolejny raz przywróciÄ konta. Å»enada! Superbet, to sÄ OSZUÅCI, bo jak majÄ coÅ zaliczyÄ na zielono w kuponie, to robiÄ , to z wielkim opóźnieniem i blokujÄ Cash Out na dÅugo. PracujÄ tam osoby, które sÄ maÅo kompetentne! KaÅŒdy inny Bukmacher, tylko nie oni!!!
SCAM
WymyÅlajÄ co chwile jak oszukaÄ uÅŒytkownika. W meczu z cs pierwsza mapa siÄ nie odbyÅa a oni over rund rozliczajÄ jako przegrane
WypÅaty mbank sÄ 24/7
Moja uwaga aby zmieniÄ w waszych danych informacje o tym, ÅŒe mbank wypÅaca 24/7 szybkimi przelewami. Jest to nieprawda. Nigdy nie otrzymaÅam przelewu w weekend. PieniÄ
dze przychodzÄ
w poniedziaÅek albo później. Wprowadzacie w bÅÄ
d. ProszÄ albo o zmianÄ informacji na stronie albo o zmianÄ operatora pÅatnoÅci, poniewaÅŒ widaÄ, ÅŒe wypÅaty wychodzÄ
ale przelewy24 przetrzymujÄ
Årodki.
Przelewy z soboty, z niedzieli ( róŌne godziny ), nie otrzymaÅam do dzisiaj. 7 wypÅat.
Oszustwo..
Najlepszy bukmacher w Polsce
Regularnie gram u tego buka i jest to chyba najlepsza firma w Polsce. CzÄste promocje, boosty, wysokie kursy i superprzewaga. Czasem rynki sÄ
dÅuÅŒej zawieszone, ale podobnie teÅŒ jest i u konkurencji.
postawiÅem kupon na druÅŒynÄ
postawiÅem kupon na druÅŒynÄ. Kupon zostaÅ zaakceptowany i pojawiÅ siÄ w zakÅadce kupony. Po minucie padÅ gol i okazaÅo siÄ ÅŒe zmienili kurs kuponu z 3.08 na 1,12. TakÅŒe oszukali mnie na kasÄ kiedy chciaÅem uzyskaÄ informacje to powiedzieli ÅŒe to normalne. Ale to nie jest normalne
Dramat
KiedyÅ uwaÅŒaÅem to za najlepszego Buka a teraz to jest Åmiech na sali
-Å»eby siÄ udaÅo do supportu napisaÄ to graniczy z cudem bo kaÅŒdego dnia jest jakiÅ crash i oczekiwanie po 40-50 minut
-Przy kaÅŒdej wpÅacie nie wiadomo czemu trzeba siÄ przelogowac bo nie ma szans ÅŒe postawisz kupon
-Aplikacja dostaje wylewu masz wpÅacone pieniÄ
dze np na NBA kuponu nie da siÄ postawiÄ a pieniÄdzy spowrotem nie wypÅacisz bo oczywiÅcie trzeba coÅ postawiÄ
-Czy juÅŒ wspominaÅem ÅŒe codziennie jest wylew aplikacji lub strony?
-a i nie moÅŒna zapomnieÄ o wszechobecnych crashâach wspominam o tym tak czÄsto bo codziennie coÅ nowego jak na superspin tylko bez opcji âbrak wylewuâ
OszuÅci i nic wiÄcej bez podstawieâŠ
OszuÅci i nic wiÄcej bez podstawie zablokowali konto
NIGDY NIE GRAJCIE W TEN SYFerbet
NIGDY NIE GRAJCIE W TEN SYFerbet
NIE WYPÅACA PIENIÄDZY
8 dni czekam na wypÅaty
Support totalnie dno tylko mówiÄ o cierpliwoÅÄi i nic nie robiÄ
I Lech PoznaÅ jeszcze reklamyje ten syf
Zeroooo
KiedyÅ najlepszy buk
KiedyÅ najlepszy buk, dzisiaj dno i kilo muÅu:
- support beznadziejny
- ÅŒeby zatwierdziÄ kupon trzeba wyjÅÄ z appki
- wylogowywanie graczy
- problemy z wypÅatami
- czat moderowany bardziej niŌ dyskusja w Sejmie
- czasem bez powodu wywala z aplikacji
- bonusy w kóÅko te same, beznadziejny freebet codziennie w innej formie
Niesamowite jak moÅŒna upaÅÄ w kilka miesiÄcy, odradzam.
Ten bukmacher to jakieÅ oszoÅomy
Ten bukmacher to jakieÅ oszoÅomy. Co tydzieÅ aktualizacja aplikacji, która nic nowego nie wnosi, tylko zaÅmieca urzÄ dzenie coraz wiÄkszÄ iloÅciÄ niepotrzebnych plików. Nie spotkaÅem siÄ nigdy i nigdzie z takim przypadkiem. Najwyraźniej zatrudniajÄ tam ludzi specjalnej troski, którzy swojÄ pseudo aktywnoÅciÄ chcÄ siÄ wykazaÄ przed szefostwem. O tym, ÅŒe majÄ zaniÅŒone kursy i kiepskie promocje nawet nie warto wspominaÄ, bo to twór rumuÅski w rÄkach polskiego zÅodzieja. WystarczajÄ ce zestawienie, ÅŒeby rÅŒnÄ Ä graczy na kasÄ.
Zdecydowanie Nie polecam
Nie polecam, kiepskie promocje, niÅŒsze kursy niÅŒ na STS, odbieranie promocji bez konkretnego powodu, polecam trzymaÄ siÄ z daleka od tego bukmachera. Ewidentnie próba wyciÄ gniÄcia jak najwiÄkszej iloÅci pieniÄdzy od graczy
nie polecam na kazdym kroku jebia ludziâŠ
Totalnie nie mogÄ zrozumieÄ tyluâŠ
Totalnie nie mogÄ zrozumieÄ tylu negatywnych opinii, brak jakiejkolwiek pozytywnej recenzji aÅŒ dziwi⊠Nie ma lepszego bukmachera w Polsce pod kaÅŒdym wzglÄdem: bezproblemowe wypÅaty, najlepsze bonusy oraz konkursy dla graczy. Nadal jednak boli mnie ÅŒe nie mogÅem otrzymaÄ mojej nagrody (iPhone 14) gdy wygraÅem supergame 1,5 roku temuð byÅ dostÄpny tylko odbiór osobisty, wysyÅka nie wchodziÅa w grÄð miaÅem zaplanowany wyjazd za granicÄ⊠jednak mimo tego mam pozytywne odczucia co do superbeta, nie majÄ konkurencji w Polsce.
Nie moÅŒliwa wypÅata duÅŒych wygranych
Totalne dno chce zmieniÄ numer konta wysyÅam wszystko jak trzeba a oni staÅe wysyÅajÄ
jednÄ
i tÄ
samÄ
wiadomoÅÄ
Próba zmiany nr konta bankowego przez aplikacjÄ nie moÅŒliwa teÅŒ rozpatrywane negatywnie, czat totalna lipa a co do wypÅaty wygranych zapomnij tak owinÄ
Å wszystko ÅŒe ich nie wypÅacisz
Krecz
Dramat, krecz przy wyniku 1:1, a oni zaliczajÄ
zakÅad jako przegrany.
W momencie gdy wynik 1:0 po Twojej myÅli przy kreczu zwrot, nie polecam.
Niestety na ten moment najgorsze kasynoâŠ
Niestety na ten moment najgorsze kasyno na mojej liÅcie...
MiernoÅÄ.
Niestety, ale kursy dumpingowe, bonusy Åmieszne groszowe, strona dziaÅa jak chce i dodatkowo chat prowadzi jakiÅ jakiÅ hitler jak w sts, czyli banowanie nawet jak nikt niczego im nie zgÅasza. Ludzie ogólnie majÄ ogromny ból dupy z kaÅŒdego powodu. Nie wiem kogo zatrudniajÄ bukmacherzy do moderacji chatów, ale ci ludzie nie sÄ zbyt mÄ drzy. TraktujÄ dorosÅych jak dzieci, pewnie swoich niemajÄ c. Nie polecam buka. WypÅaty teÅŒ nie przychodzÄ zawsze natychmiast jak u innych.
Bukmacher na ten moment niestetyâŠ
Bukmacher na ten moment niestety najgorszy z obecnie dostÄpnych. Zazwyczaj bonus freebet 100% wyglÄ da tak, ÅŒe albo dopisujÄ kwotÄ po wyznaczonym obrocie bez wzglÄdu na wygranÄ czy przegranÄ lub dopisujÄ odrazu. W superbet promocja freebet 100% wyglÄ da nastÄpujÄ co: w przypadku wygranej freebet jest niewidoczny, natomiast w przypadku przegranej freebet jest dopisany do konta, czyli wpÅacajÄ c depozyt, zaÅóŌmy 100 zÅ, nastÄpnie stawiamy zakÅad za 100 zÅ, zaÅóŌmy po kursie 2 zÅ. JeÅŒeli zakÅad jest wygrany konto jest zasilane o kwotÄ wygranÄ , czyli ÅÄ cznie mamy 176 zÅ (po odliczeniu podatku), i freebet jest juÅŒ zrealizowany. JeÅŒeli przegrywamy wspomniane 100 zÅ, to freebet jest dopisany do konta.
Szybka wypÅata na kwotÄ 71 zÅotych wisiâŠ
Szybka wypÅata na kwotÄ 71 zÅotych wisi juÅŒ ponad 30 godzin. Chyba uciekajÄ z NaszÄ kasÄ ...
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ