レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Oferta SMS i przez telefon Skusiłem się na większy zakład z racji bonusu w postaci zwrotu Przegrałem, zwrotu nie ma , odpowiedź z STS po kilku dniach „ niestety, ale nie otrzymasz bonusu za... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Wygrałem przez dwa miesiące od zarejestrowania konta jakieś 1400 złoty. Potem zaŌądali weryfikacji z dowodem przy twarzy, a po jej pozytywnym przejściu zablokowali moÅŒliwość obstawiania choćby 2 pln.

5぀星のうち2の評䟡

Dzień dobry!!! Spotkał mnie szok – najlepszy bukmacher STS, uwaÅŒany za lidera w Polsce, przestał wypłacać pieniądze. Zacznę od początku: kilka tygodni temu zarejestrowałem się i zacząłem obsta... もっず芋る

1.7

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

Oferta SMS i przez telefon i oszustwo

Oferta SMS i przez telefon
Skusiłem się na większy zakład z racji bonusu w postaci zwrotu
Przegrałem, zwrotu nie ma , odpowiedź z STS po kilku dniach
„

niestety, ale nie otrzymasz bonusu za udział w akcji promocyjnej, poniewaÅŒ kupon zagrany w ramach promocji nie spełnił jej warunków Marku.”
Po imieniu, niejasne zasady, nie podane w ofercie, interpretacja jednostronna, brak kultury komunikacji
Nie wracam do nich

2026幎4月15日
5぀星のうち3の評䟡

Całkiem spoko buk

Niezła aplikacja, niestety bardzo często się zawiesza, kursy teÅŒ pozostawiają wiele do ÅŒyczenia.
Bardzo bogata oferta na ligi polskie w piłce- duÅŒy plus.
Ogólnie polecam.

2026幎2月23日

Oszuści

Oszuści, są mecze które moÅŒna obstawiać np na kartki a ,albo róŌne , bo druÅŒyna z tego słynie to w Sts akurat nie ma statystyk do karty albo róŌnych oszuści nic więcej !!!?

2026幎1月31日

Sts-oszustwo

Sts to wielkie oszustwo pod kaÅŒdym względem, a przykładów, dowodów tylko moich osobistych mam dziesiątki (a z moimi znajomymi to kilkaset).Niewątpliwie bukmacher ma algorytmy, które pomagają mu dokonywać tychÅŒe oszustw. Jak bowiem wytłumaczyć fakt,ÅŒe grając +6,5 gola w hokeja,w lidze "podwórkowej ",po pierwszej tercji jest 0-5 (ten mecz zamyka nam kupon i robi kilka tysięcy złotych wygranej),a kończy się....0-6!Jak wytłumaczyć setki męczy piłkarskich, hokejowych ,gdzie w piłkę gra się np .+2,5 ,po pierwszej połowie jest 2-0,1-1 ,i mecze tak się kończą!Nie wpadnie ta jedyna bramka!Mam i tę wiedzę, ÅŒe VARY piłkarskie przez kilka lat załatwiało światowe lobby bukmacherskie w FIFA i UEFA (w jaki sposób to się domyślcie),BY LEGALNIE MÓC ANULOWAĆ ZDOBYTE GOLE.Nie wierzcie, ÅŒe Var ma coś wspólnego z grą Fair!Idąc dalej :ja sam mam.swoich bardzo duÅŒo przegranych kuponów systemowych (a z moimi znajomymi to kilka tysięcy takich kuponów),I SCHEMAT JEST IDENTYCZNY:grasz 3z4 wchodzi 2 mecze (z reguły 2 pierwsze mecze wchodzą, cieszysz się, ale potem 2 następne nie wchodzą).I w tych ostatnich meczach jest wysyp Varów.ZauwaÅŒcie,ÅŒe 80-90 % przypadków gołe są anulowane a tylko 10-20 % gole zostają. W hokeju zaś to jest śmiech :grasz +5,5 gola na przykład i są tercje :0-0/3-2/0-0,lub 2-2/0-0/0-0.Najczęsciej brakuje a to jednego gola,a to rzutu roÅŒnego, a to Ōółtej kartki(zaleÅŒy co grasz).To są przypadki?Absolutnie nie!ZWRACAM SIĘ Z PROŚBĄ O KONTAKT MAILOWY ZE MNĄ LUDZI ,KTÓRZY MAJĄ PODOBNE DOŚWIADCZENIA I SPOSTRZEÅ»ENIA.Szczepan

2026幎1月28日
5぀星のうち1の評䟡

Maszynka do niszczenia studentów

Nie rozumiem tej strony, chciałem wpłacić 7 zł a straciłem 70 i spółka ma to gdzieś.
Nie stać mnie ÅŒeby na studia dojeÅŒdÅŒać dzięki nim, przegrywam tam cały czas, nie ma ani jednego dnia, gdy bym wygrał.
NiemoÅŒliwe jest wręcz wygrać szczególnie w tym pseudo hazardzie

Update. Perfidni parszywi oszuści manipulujący rezultatami gier wyłudzeń pienięŌnych, raz odrzucają ostatnią kartę, raz nie, robią to w zaleÅŒności czy karta daje przegraną graczowi czy wygraną: zawsze na niekorzyść gracza. Oszukali mnie pienięŌnie raz nie odrzucając karty, a dziś odrzucili i teÅŒ mnie oszukali

2025幎12月20日

Spółka która morduje dzieci

Spółka która morduje dzieci, nastolatków i ludzi oraz uzaleÅŒnia ich od nielegalnego hazardu.
Ci oszuści, terroryści budują tyle placówek, np w Krakowie i odpowiadają za uboÅŒenie Polaków, okradanie ich i wywoÅŒenie pieniędzy poza kraj.
Wszystkie gry karciane są manipulowane i nie da się w nich wygrać, nawet za parę złotych.
Perfidni oszuści, nie pomagają zwierzętom w schroniskach, mimo, ÅŒe okradają Polaków na miliardy złotych.
Oficjalnie ustawiają mecze sportowe wraz z sportowcami, tak ÅŒeby okraść fanów z pieniędzy i później mają na kontrakt z Lewandowskim.
Nie pomogą ÅŒadnemu człowiekowi, ale niszczą kaÅŒdego, zachęcają do gry na innych zagranicznych fraud stronach typu stake czy duel, bo tam przynajmniej raz na 1000 razy dadzą ci wygrać, a nie jak w sts, fałszywi gracze i 0% na wygraną.
Sam znam osobiście przypadek pracownicy sts na niskim szczeblu, wpadła w dług 360 000 zł które przegrała u tych terrorystów.
Śmiech na sali.
Błagam niech ktoś zajmie się tymi gnojami i zrobi z nimi najgorsze co tylko się da, oni mordują dzieci i mnie

2025幎11月3日
5぀星のうち2の評䟡

DuÅŒo minus, bardzo mało plusów

Oferowali kilka set złotych bonusu dostałem 0, pomijając ten fakt to strona jest strasznie pusta, mnoÅŒniki na mecze słabe w porównaniu do konkurencji, 0 bonusów za kupony z wieloma meczami, podatek wezmą od ciebie od kaÅŒdej wygranej nawet 5/10zł szczerze to chyba jedyny plus ÅŒe strona wypłaca natychmiast pieniądze gdzie konkurencji zajmuje to od 15 min do nawet kilku dni

2025幎11月30日

Uwaga!

Uwaga: stosują perfidne techniki, by zgarnąć Twoje pieniądze. Na przykład mogę przedstawić odpowiednie dokumenty potwierdzające ÅŒe zlecasz wypłatę środków i ÅŒe powinieneś poczekać kilka minut, podczas gdy w rzeczywistości wstrzymują wypłatę bez Twojej wiedzy. Potem algorytm obserwuje, czy wracasz na stronę wieczorem, i jeśli tak, środki rzekomo przeznaczone do wypłaty wracają na konto, aby zwiększyć szansę, ÅŒe zagrasz dalej i stracisz pieniądze. Okrutne i bezduszne!

2025幎10月1日

Oszustwo

Oszustwo. Oszukują co do zagranego kuponu na niÅŒszych kwotach. Niby obstawione + a był -. Trzeba pobierać kupony i robić printscreeny.

2025幎8月25日

Banda oszustów

Banda oszustów, współpracują ze sportowcami i esportowcami, aby ustawiać mecze stąd nagle Iga Świątek za samo zagranie w turnieju dostaje 800 000 zł bogacąc się na ludzkiej tragedii. Sekcja gry to największe oszustwo, gdzie gry nie są nawet organizowane w Polsce i ich wyniki są manipulowane ze strony „niezaleÅŒnego ofertodawcy” oszukują graczy i naraÅŒają na kolejne oszustwa.

2025幎6月12日

Witam wszystkich serdecznie

Witam wszystkich serdecznie. Dzisiaj i ja musiałem widocznie doświadczyć jak te szuje z sts kłamią i robią z ludzi skończonych hazardzistow. Mam screeny z kuponami i zakładami jeden po drugim gdzie widać co. Do sekundy kiedy i na co zagrałem.... A oni mi mówią ÅŒe ja kombinuje i mnie zablokuja jak się nie pogodze z tym ÅŒe oni zapewniają ÅŒe mają rację. Ale jak perfidnie dzisiaj kłamali ÅŒe mojkupon jest przegrany. No ludzie wysyłam muscreeny a. On dalej twardo ÅŒe przehlgrany E przegrany. Nnie odpuszcze. To 500zl ale nie odpuszczę bo będą mi zwracali za koszty sądowe, za adwokata... Zapraszam wszystkich z podobnymi przypadkami nie machajcie rękoma na kilkaset złotych. ChociaÅŒby dlatego jak nas traktują.

2024幎11月18日

STS!

Dzień dobry!!!

Zacznę od początku: kilka tygodni temu zarejestrowałem się i zacząłem obstawiać główne wydarzenia piłkarskie. Wszystko było super, udało mi się pomnoÅŒyć saldo. Jednak do czasu, gdy poprosiłem o wypłatę środków. Najpierw poprosili o przesłanie zdjęć i przelanie symbolicznej kwoty na ich konto bankowe, aby zweryfikować konto. Weryfikację przeszedłem pomyślnie, ale przy kolejnej próbie wypłaty STS zaŌądał, abym osobiście stawił się w ich biurze, aby zweryfikować dokumenty. Pracuję jednak daleko od ich punktów, ale to ich nie obchodzi, nie liczą się z komfortem klientów. Wiedzcie, ÅŒe STS nie pozwoli wam wygrać duÅŒych sum, a potem będą problemy z wypaltą
Jestem Biriucov Alexandr

2024幎10月4日