Oferta SMS i przez telefon SkusiÅem siÄ na wiÄkszy zakÅad z racji bonusu w postaci zwrotu PrzegraÅem, zwrotu nie ma , odpowiedź z STS po kilku dniach â niestety, ale nie otrzymasz bonusu za... ãã£ãšèŠã
WygraÅem przez dwa miesiÄ ce od zarejestrowania konta jakieÅ 1400 zÅoty. Potem zaÅŒÄ dali weryfikacji z dowodem przy twarzy, a po jej pozytywnym przejÅciu zablokowali moÅŒliwoÅÄ obstawiania choÄby 2 pln.
DzieÅ dobry!!! SpotkaÅ mnie szok â najlepszy bukmacher STS, uwaÅŒany za lidera w Polsce, przestaÅ wypÅacaÄ pieniÄ dze. ZacznÄ od poczÄ tku: kilka tygodni temu zarejestrowaÅem siÄ i zaczÄ Åem obsta... ãã£ãšèŠã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Oferta SMS i przez telefon i oszustwo
Oferta SMS i przez telefon
SkusiÅem siÄ na wiÄkszy zakÅad z racji bonusu w postaci zwrotu
PrzegraÅem, zwrotu nie ma , odpowiedź z STS po kilku dniach
â
niestety, ale nie otrzymasz bonusu za udziaÅ w akcji promocyjnej, poniewaÅŒ kupon zagrany w ramach promocji nie speÅniÅ jej warunków Marku.â
Po imieniu, niejasne zasady, nie podane w ofercie, interpretacja jednostronna, brak kultury komunikacji
Nie wracam do nich
STS .to zÅodzieje .na kaÅŒdym krokuâŠ
STS .to zÅodzieje .na kaÅŒdym kroku szmaciarze coÅ kombinujÄ .a polski rzÄ d dopuszcza tych gnoji na rynek by okradaÄ zwykÅych ludzi ?!!!! ZamknÄ Ä to Åcierwo jak najszybciej !!!!!!
CaÅkiem spoko buk
NiezÅa aplikacja, niestety bardzo czÄsto siÄ zawiesza, kursy teÅŒ pozostawiajÄ
wiele do ÅŒyczenia.
Bardzo bogata oferta na ligi polskie w piÅce- duÅŒy plus.
Ogólnie polecam.
Sts kradnie
System sam sobie dubluje kupony i sciaga pieniadze. Nie da sie odzyskac. Zlodzieje
OszuÅci
OszuÅci, sÄ mecze które moÅŒna obstawiaÄ np na kartki a ,albo róŌne , bo druÅŒyna z tego sÅynie to w Sts akurat nie ma statystyk do karty albo róŌnych oszuÅci nic wiÄcej !!!?
Sts-oszustwo
Sts to wielkie oszustwo pod kaÅŒdym wzglÄdem, a przykÅadów, dowodów tylko moich osobistych mam dziesiÄ tki (a z moimi znajomymi to kilkaset).NiewÄ tpliwie bukmacher ma algorytmy, które pomagajÄ mu dokonywaÄ tychÅŒe oszustw. Jak bowiem wytÅumaczyÄ fakt,ÅŒe grajÄ c +6,5 gola w hokeja,w lidze "podwórkowej ",po pierwszej tercji jest 0-5 (ten mecz zamyka nam kupon i robi kilka tysiÄcy zÅotych wygranej),a koÅczy siÄ....0-6!Jak wytÅumaczyÄ setki mÄczy piÅkarskich, hokejowych ,gdzie w piÅkÄ gra siÄ np .+2,5 ,po pierwszej poÅowie jest 2-0,1-1 ,i mecze tak siÄ koÅczÄ !Nie wpadnie ta jedyna bramka!Mam i tÄ wiedzÄ, ÅŒe VARY piÅkarskie przez kilka lat zaÅatwiaÅo Åwiatowe lobby bukmacherskie w FIFA i UEFA (w jaki sposób to siÄ domyÅlcie),BY LEGALNIE MÃC ANULOWAÄ ZDOBYTE GOLE.Nie wierzcie, ÅŒe Var ma coÅ wspólnego z grÄ Fair!IdÄ c dalej :ja sam mam.swoich bardzo duÅŒo przegranych kuponów systemowych (a z moimi znajomymi to kilka tysiÄcy takich kuponów),I SCHEMAT JEST IDENTYCZNY:grasz 3z4 wchodzi 2 mecze (z reguÅy 2 pierwsze mecze wchodzÄ , cieszysz siÄ, ale potem 2 nastÄpne nie wchodzÄ ).I w tych ostatnich meczach jest wysyp Varów.ZauwaÅŒcie,ÅŒe 80-90 % przypadków goÅe sÄ anulowane a tylko 10-20 % gole zostajÄ . W hokeju zaÅ to jest Åmiech :grasz +5,5 gola na przykÅad i sÄ tercje :0-0/3-2/0-0,lub 2-2/0-0/0-0.NajczÄsciej brakuje a to jednego gola,a to rzutu roÅŒnego, a to ŌóÅtej kartki(zaleÅŒy co grasz).To sÄ przypadki?Absolutnie nie!ZWRACAM SIÄ Z PROÅBÄ O KONTAKT MAILOWY ZE MNÄ LUDZI ,KTÃRZY MAJÄ PODOBNE DOÅWIADCZENIA I SPOSTRZEÅ»ENIA.Szczepan
Witam zostaÅem oszukany miaÅem pewnyâŠ
Witam zostaÅem oszukany miaÅem pewny kupon wygrana 800 zÅ po zakoÅczeniu meczu odrazu kupon siÄ zmieniÅ zapomnieli kursów zmieniÄ na kuponach miaÅem 3 kupony i wszystek zmieniÅy siÄ automatycznie na tych samych kursach
Maszynka do niszczenia studentów
Nie rozumiem tej strony, chciaÅem wpÅaciÄ 7 zÅ a straciÅem 70 i spóÅka ma to gdzieÅ.
Nie staÄ mnie ÅŒeby na studia dojeÅŒdÅŒaÄ dziÄki nim, przegrywam tam caÅy czas, nie ma ani jednego dnia, gdy bym wygraÅ.
NiemoÅŒliwe jest wrÄcz wygraÄ szczególnie w tym pseudo hazardzie
Update. Perfidni parszywi oszuÅci manipulujÄ
cy rezultatami gier wyÅudzeÅ pieniÄÅŒnych, raz odrzucajÄ
ostatniÄ
kartÄ, raz nie, robiÄ
to w zaleÅŒnoÅci czy karta daje przegranÄ
graczowi czy wygranÄ
: zawsze na niekorzyÅÄ gracza. Oszukali mnie pieniÄÅŒnie raz nie odrzucajÄ
c karty, a dziŠodrzucili i teŌ mnie oszukali
SpóÅka która morduje dzieci
SpóÅka która morduje dzieci, nastolatków i ludzi oraz uzaleÅŒnia ich od nielegalnego hazardu.
Ci oszuÅci, terroryÅci budujÄ
tyle placówek, np w Krakowie i odpowiadajÄ
za uboÅŒenie Polaków, okradanie ich i wywoÅŒenie pieniÄdzy poza kraj.
Wszystkie gry karciane sÄ
manipulowane i nie da siÄ w nich wygraÄ, nawet za parÄ zÅotych.
Perfidni oszuÅci, nie pomagajÄ
zwierzÄtom w schroniskach, mimo, ÅŒe okradajÄ
Polaków na miliardy zÅotych.
Oficjalnie ustawiajÄ
mecze sportowe wraz z sportowcami, tak ÅŒeby okraÅÄ fanów z pieniÄdzy i później majÄ
na kontrakt z Lewandowskim.
Nie pomogÄ
ÅŒadnemu czÅowiekowi, ale niszczÄ
kaÅŒdego, zachÄcajÄ
do gry na innych zagranicznych fraud stronach typu stake czy duel, bo tam przynajmniej raz na 1000 razy dadzÄ
ci wygraÄ, a nie jak w sts, faÅszywi gracze i 0% na wygranÄ
Sam znam osobiÅcie przypadek pracownicy sts na niskim szczeblu, wpadÅa w dÅug 360 000 zÅ które przegraÅa u tych terrorystów.
Åmiech na sali.
BÅagam niech ktoÅ zajmie siÄ tymi gnojami i zrobi z nimi najgorsze co tylko siÄ da, oni mordujÄ
dzieci i mnie
DuÅŒo minus, bardzo maÅo plusów
Oferowali kilka set zÅotych bonusu dostaÅem 0, pomijajÄ c ten fakt to strona jest strasznie pusta, mnoÅŒniki na mecze sÅabe w porównaniu do konkurencji, 0 bonusów za kupony z wieloma meczami, podatek wezmÄ od ciebie od kaÅŒdej wygranej nawet 5/10zÅ szczerze to chyba jedyny plus ÅŒe strona wypÅaca natychmiast pieniÄ dze gdzie konkurencji zajmuje to od 15 min do nawet kilku dni
Uwaga!
Uwaga: stosujÄ perfidne techniki, by zgarnÄ Ä Twoje pieniÄ dze. Na przykÅad mogÄ przedstawiÄ odpowiednie dokumenty potwierdzajÄ ce ÅŒe zlecasz wypÅatÄ Årodków i ÅŒe powinieneÅ poczekaÄ kilka minut, podczas gdy w rzeczywistoÅci wstrzymujÄ wypÅatÄ bez Twojej wiedzy. Potem algorytm obserwuje, czy wracasz na stronÄ wieczorem, i jeÅli tak, Årodki rzekomo przeznaczone do wypÅaty wracajÄ na konto, aby zwiÄkszyÄ szansÄ, ÅŒe zagrasz dalej i stracisz pieniÄ dze. Okrutne i bezduszne!
zwykÅe oszustwo
zwykÅe oszustwo. nie moÅŒna wypÅaciÄ depozytu, zmuszajÄ cie do gry
Oszustwo
Oszustwo. OszukujÄ co do zagranego kuponu na niÅŒszych kwotach. Niby obstawione + a byÅ -. Trzeba pobieraÄ kupony i robiÄ printscreeny.
Oszusci miaÅem wyplscic caschaut bo dobrze szlo aber
Oszusci miaÅem wypÅaciÄ ceschaut bo dobrze szÅo ale oszusty nie wÅÄ czyli tego meczu do gry poerdole ich zmieniam bukmachera
Ta wasza aplikacja to jakiÅ pieprzonyâŠ
Ta wasza aplikacja to jakiÅ pieprzony ÅŒart, milion aktualizacji, które TRZEBA ROBIÄ POJEDYNCZO, trwa to lata Åwietlne.
CaÅkiem sprawnie idzie obstawianieâŠ
CaÅkiem sprawnie idzie obstawianie meczy wypÅaty i wpÅaty sÄ ok.
bardzo sÅaba firma
bardzo sÅaba firma, marÅŒa, kursy, limity stawek.
Banda oszustów
Banda oszustów, wspóÅpracujÄ ze sportowcami i esportowcami, aby ustawiaÄ mecze stÄ d nagle Iga ÅwiÄ tek za samo zagranie w turnieju dostaje 800 000 zÅ bogacÄ c siÄ na ludzkiej tragedii. Sekcja gry to najwiÄksze oszustwo, gdzie gry nie sÄ nawet organizowane w Polsce i ich wyniki sÄ manipulowane ze strony âniezaleÅŒnego ofertodawcyâ oszukujÄ graczy i naraÅŒajÄ na kolejne oszustwa.
Witam wszystkich serdecznie
Witam wszystkich serdecznie. Dzisiaj i ja musiaÅem widocznie doÅwiadczyÄ jak te szuje z sts kÅamiÄ i robiÄ z ludzi skoÅczonych hazardzistow. Mam screeny z kuponami i zakÅadami jeden po drugim gdzie widaÄ co. Do sekundy kiedy i na co zagraÅem.... A oni mi mówiÄ ÅŒe ja kombinuje i mnie zablokuja jak siÄ nie pogodze z tym ÅŒe oni zapewniajÄ ÅŒe majÄ racjÄ. Ale jak perfidnie dzisiaj kÅamali ÅŒe mojkupon jest przegrany. No ludzie wysyÅam muscreeny a. On dalej twardo ÅŒe przehlgrany E przegrany. Nnie odpuszcze. To 500zl ale nie odpuszczÄ bo bÄdÄ mi zwracali za koszty sÄ dowe, za adwokata... Zapraszam wszystkich z podobnymi przypadkami nie machajcie rÄkoma na kilkaset zÅotych. ChociaÅŒby dlatego jak nas traktujÄ .
STS!
DzieÅ dobry!!!
dze.
ZacznÄ od poczÄ
tku: kilka tygodni temu zarejestrowaÅem siÄ i zaczÄ
Åem obstawiaÄ gÅówne wydarzenia piÅkarskie. Wszystko byÅo super, udaÅo mi siÄ pomnoÅŒyÄ saldo. Jednak do czasu, gdy poprosiÅem o wypÅatÄ Årodków. Najpierw poprosili o przesÅanie zdjÄÄ i przelanie symbolicznej kwoty na ich konto bankowe, aby zweryfikowaÄ konto. WeryfikacjÄ przeszedÅem pomyÅlnie, ale przy kolejnej próbie wypÅaty STS zaÅŒÄ
daÅ, abym osobiÅcie stawiÅ siÄ w ich biurze, aby zweryfikowaÄ dokumenty. PracujÄ jednak daleko od ich punktów, ale to ich nie obchodzi, nie liczÄ
siÄ z komfortem klientów. Wiedzcie, ÅŒe STS nie pozwoli wam wygraÄ duÅŒych sum, a potem bÄdÄ
problemy z wypaltÄ
Jestem Biriucov Alexandr