レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち2の評䟡

Varorna motsvarade inte bilderna. VÀldigt LÅNGSAM kundtjÀnst. Hoppas jag hinner fÃ¥ retursedeln innan returtiden gÃ¥r ut!!! Har Skickat dem TRE MAIL och bett om retursedel!. INGET SVAR om detta, me... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

I bought a product that was exactly what I expected. But unfortunately the postage took way to long and it was not the company's fault. It was the local post office mistake. Therefore the product arri... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Jag har bestÀllt varor frÃ¥n detta företag, hÀlften av sakerna kom. Jag har provat ringa kundtjÀnst men fÃ¥r bara prata med en automat röst som hÀnvisar till att mejla och förklara vad som felat.Jag har... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Företaget Àr svÃ¥r att fÃ¥ kontakt med vid leveransproblem. Hittar inte deras postadress! SÀger att de sÀnt vissa varor som jag inte fÃ¥tt i det antal jag bestÀllt. ErkÀnde att de dubbelfakturerat men gj... もっず芋る

䌁業情報

圓該䌁業による蚘述

Lyckrea Àr men modernt företag som Àr dedikerat till att leverera och erbjuda de coolaste prylarna för den medvetna mÀnniskan. Om du har några problem med bestÀllningen, Var god och kontakta oss först. customer@lyckrea.se

2.3

通垞24時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Lyckrea

Redigeras då Lyckrea håller på att åtgÀrda problemet.
Svar till Lyckrea som nu justerat min betalning. Tack för det. Det hade varit smidigt om er kundtjÀnst hade rÀttat till det från början så hade ni inte behövt skicka bestÀllningen. Men nu nÀr den Àr skickad på 2 mössor så undrar jag hur vi gör. Ska jag returnera den i sin helhet? Och så ligger det fortfarande en bestÀllning kvar från mig som enligt Klarna fortfarande behandlas av Lyckrea. Det vore bra om den kunde annulleras.
NÀr allt Àr klart så tar jag bort mitt omdöme eller Àndrar helt till Lyckreas fördel.
BÀsta hÀlsningar, Katarina

Jag lade en bestÀllning pÃ¥ en mössa med ”inbyggd” ledbelysning och bluetooth. Men det krÃ¥nglade med bestÀllningen som inte gick igenom varpÃ¥ de skickar mig en ny lÀnk för att fullfölja bestÀllningen. Det hela slutar med att jag kommer att fÃ¥ 3 mössor!!! Och jag ville ha 1 !!!

Jag kontaktade Lyckrea omedelbart för att de skulle rÀtta till bestÀllningen, alltså bara minuter efter bestÀllningen Först dagen efter får jag svar att bestÀllningen Àr skickad och att inte kan Àndra denna. Alltså vilket seriöst företag som helst skulle ha rÀttat till det hela och sett att bestÀllningen inte var skickad och åtgÀrdat problemet.
Riktigt dålig service och absolut ingen vilja till ett bra kundbemötande.
Sista gången jag bestÀller från Lyckrea!

2025幎10月23日

Hej Katarina

Vi beklagar att du inte Àr nöjd med systemprocessen. Vi har rapporterat ditt problem till vår kundtjÀnst och de kommer att svara dig inom 48 timmar. Om du inte har fått någon feedback under den tiden kan du kontrollera om det finns några e-postmeddelanden från "clientplus" i din skrÀppostmapp eller skrÀppostmapp. Vi kommer att ge dig en tillfredsstÀllande lösning. Observera att vi kommer att kontakta den e-postadress som du lÀmnade i bestÀllningen.

Liten flaska rengöring 6 ml

Liten flaska rengöring vid bestÀllning står det att det Àr 60 ml i varje flaska vilket det inte Àr. Detta Àr ett bluffföretag från Kina

2025幎10月16日

Hej Patrik

Vi beklagar att du inte Àr nöjd med produktens kapacitet. Produktens kapacitet anges i den detaljerade beskrivningen.

Det finns många liknande bestÀllningar i vårt system om vi bara söker efter ditt Trustpilot-konto. DÀrför kan vi inte avgöra vilken som Àr din bestÀllning. Kan du ge oss mer information, såsom mottagarens namn, telefonnummer, adress eller annan information som kan hjÀlpa oss? Vi kommer att ge dig en tillfredsstÀllande lösning.

5぀星のうち1の評䟡

Ni döljer ju Bankid i appen!!

Ni döljer ju Bankid i appen!!
GÃ¥r ju inte att logga in.
Gör & GÖR RÄTT!!

2025幎9月28日

Hej Bosse

5぀星のうち1の評䟡

Företaget Àr svÃ¥r att fÃ¥ kontakt med

Företaget Àr svår att få kontakt med vid leveransproblem. Hittar inte deras postadress! SÀger att de sÀnt vissa varor som jag inte fått i det antal jag bestÀllt. ErkÀnde att de dubbelfakturerat men gjorde inget för att rÀtta till det. AnvÀnder bl a Klarna för att sÀnda fakturor. Dock finns inte angivet på fakturorna vad de består av och inte heller antalet. NÀr jag vÀgrar betala och bestrider, sÀnder den kravet till inkasso!

2025幎9月27日

Hej Alf

Jag har sett att du gjorde två liknande bestÀllningar den 8 juni. Gjorde du dem av misstag?

Vi har rapporterat ditt problem till vår kundtjÀnst och de kommer att svara dig. Observera att vi kommer att kontakta din e-postadress som du lÀmnade i bestÀllningen.

Med vÀnliga hÀlsningar.

5぀星のうち3の評䟡

Verkligen glad att mina förvÀntningar

Verkligen glad att mina förvÀntningar uppfylldes nÀr jag köpte en vacker begagnad rengöringsduk för handfat och avlopp som var i nÀstan perfekt skick till ett bra pris. Jag valde den var exakt som visat och övertrÀffade den kvalitet jag förvÀntade mig. Jag kommer tillbaka!

2025幎7月4日
5぀星のうち1の評䟡

SÃ¥ spÀnnande de som skrivit att de Àr

Så spÀnnande de som skrivit att de Àr glada att de kollade recensionerna först innan de bestÀllde och dÀrmed inte bestÀllde, får dumsvar som att de beklagar att inte varan inte motsvarade förvÀntningarna, haha. De har ju inte ens lÀst, sorgligt

2025幎9月17日

Hej Erja

Vi Àr en riktig och pålitlig shoppingsajt. Vi strÀvar efter att erbjuda våra kunder prisvÀrda produkter. Vi förstår dina funderingar. Vi hoppas att varje kund blir nöjd med varje köp, men vi förstår också att allt inte kan vara perfekt. Vi stöder också att kunderna kan returnera varorna inom 30 dagar. För eventuella problem du har stött på kommer vi att hjÀlpa dig att lösa dem och göra vårt bÀsta.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。