Varorna motsvarade inte bilderna. VÀldigt Là NGSAM kundtjÀnst. Hoppas jag hinner fÃ¥ retursedeln innan returtiden gÃ¥r ut!!! Har Skickat dem TRE MAIL och bett om retursedel!. INGET SVAR om detta, me... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
I bought a product that was exactly what I expected. But unfortunately the postage took way to long and it was not the company's fault. It was the local post office mistake. Therefore the product arri... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jag har bestÀllt varor frÃ¥n detta företag, hÀlften av sakerna kom. Jag har provat ringa kundtjÀnst men fÃ¥r bara prata med en automat röst som hÀnvisar till att mejla och förklara vad som felat.Jag har... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Företaget Àr svÃ¥r att fÃ¥ kontakt med vid leveransproblem. Hittar inte deras postadress! SÀger att de sÀnt vissa varor som jag inte fÃ¥tt i det antal jag bestÀllt. ErkÀnde att de dubbelfakturerat men gj... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Lyckrea Àr men modernt företag som Àr dedikerat till att leverera och erbjuda de coolaste prylarna för den medvetna mÀnniskan. Om du har några problem med bestÀllningen, Var god och kontakta oss först. customer@lyckrea.se
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Snart 1 månad sedan jag gjorde min bestÀllning. 10-15 dagar skulle leveransen ta, men jag har inte ens fått en bekrÀftelse på att det har skickats. Betala har jag dock fått göra! -.-
Jag har både skickat mail till dem samt skrivit på Facebook, utan svar. VÀldigt oseriöst företag! Varning!

Lyckrea ããã®åç
Bra ljud i hörlurarna och enligt mitt tycke så tycker jag att det Àr skönt att kunna stÀnga av eller pausa musiken med ett knapptryck på hörlurarna.
Blev vÀldigt nöjd över både bestÀlld produkt som leveranstid.
Silikonduschmattan Àr en besvikelse.
- sitter inte fast utan ramlar ned.
- massage effekten minimal
- löddrar inte med flytande tvål, måste massera in tvål
mao underlÀttar inte att hålla kroppen ren

Lyckrea ããã®åç
Man får inte det man har bestÀllt från företaget,
Mailat till dom 3 gånger men får inget svar tillbaka.
Kommer ALDRIG att handla något mer dÀr.
Hoppar de får nÀringsförbud
Bluff företag.

Lyckrea ããã®åç
BestÀllde och förbetalade en vara som aldrig kom. Efter att ha kontaktat företaget två gånger utan att ha fått något svar varnar jag andra köpare för detta företag. Tack vare att betalningen gick via Klarna fick jag tillbaka mina pengar.

Lyckrea ããã®åç
Skrev ett omdöme hÀr och fick ett helt annat svar hÀr Àn på mejlen! Och dessutom får jag svar!! Låt bli att handla av detta företag om du inte Àr beredd att bli blåst på pengar !

Lyckrea ããã®åç
Köpte ett barnspel till julklapp, ordernr: Ly-1049714. Fick varan den 21/12-24. Paketet var trasigt vid leverans. Förpackningen till ringklockan var också trasig. Ingen instruktion om spelet fanns på svenska, vilket inte framgick av deras information. Ingen CE-mÀrkning angående fÀrgerna som trÀmaterialet Àr målat med så man vet inte om de Àr giftfria och sÀkra. Viktigt då det Àr ett barnspel.
Mejlade kundtjÀnsten den 21/12-24 men fick aldrig nÃ¥got svar, uselt! Det fanns ingen information om hur man skulle returnera en felaktig vara. Har nu vÀntat 5 mÃ¥nader pÃ¥ ett svar och information om hur jag ska kunna returnera det trasiga och bristfÀlliga spelet. Ãr det rimligt tycker Lyckrea? Betalade 318 kr för försÀndelsen.
Efter 5 månaders vÀntan på hjÀlp, och en recension på TP fick jag Àntligen hjÀlp. Redan efter en dag svarade Lyckrea, och idag fick jag information från Klarna om att ett återbetalning gjorts. Klarna har f.ö inte gjort något för att hjÀlpa mig, trots utebliven hjÀlp från deras samarbetspartner, också uselt!
Mitt Àrende visar tydligt på att Trustpilot fyller en viktig funktion. Sorgligt att det Àr så men bra att ni finns.

Lyckrea ããã®åç
Seriöst företag som står för sina produkter och ser till att du blir nöjd.
Glad att jag tog mig tid att blÀddra till lite Àldre omdömen (ett par mÃ¥nader) INNAN jag bestÀllde. Vilket gjorde att jag avstod helt. Goddag yxskaft-svar frÃ¥n âserviceteametâ var ibland rent skrattretande. Tack för Trustpilot som hjÀlper oss konsumenter att bli mer observanta och ger oss möjlighet att dela vÃ¥ra erfarenheter.

Lyckrea ããã®åç
Lyckrea har också en bra returpolicy. Jag köper mina djurtillbehör dÀr. Vad mer kan jag sÀga - jag har redan gått överbord! Tack!

Lyckrea ããã®åç
Jag inte fått min order,men den Àr betalt!! Orderreferens C6TS1SL3.
Ni svarar ej på.mail
/Sofia

Lyckrea ããã®åç
Köpte en vara som inte var enligt annonsen. Det saknades tillbehör som skulle ingå och leveranstiden hölls inte. Vid brevkonvensation fick jag svar av ett kinesiskt företag och inte från Lyckrea. De hÀnvisade till sin företagspolicy trots att jag handlat av Lyckrea. Det var Àven Lyckrea som fick min betalning enligt Klarnakvittot. Lyckrea Àr ett svenskt företag och då torde svenska lagar gÀlla.

Lyckrea ããã®åç
Jag Àr helt nöjd med Lyckreas produkter. Kineserna gör bra grejer.
I thoughts that the product I ordered will fit me for short trips
Det med högtryckstvÀtt Àr ren och skÀr bluff ð¥ð¥

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã