レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち2の評䟡

Varorna motsvarade inte bilderna. VÀldigt LÅNGSAM kundtjÀnst. Hoppas jag hinner fÃ¥ retursedeln innan returtiden gÃ¥r ut!!! Har Skickat dem TRE MAIL och bett om retursedel!. INGET SVAR om detta, me... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

I bought a product that was exactly what I expected. But unfortunately the postage took way to long and it was not the company's fault. It was the local post office mistake. Therefore the product arri... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Jag har bestÀllt varor frÃ¥n detta företag, hÀlften av sakerna kom. Jag har provat ringa kundtjÀnst men fÃ¥r bara prata med en automat röst som hÀnvisar till att mejla och förklara vad som felat.Jag har... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Företaget Àr svÃ¥r att fÃ¥ kontakt med vid leveransproblem. Hittar inte deras postadress! SÀger att de sÀnt vissa varor som jag inte fÃ¥tt i det antal jag bestÀllt. ErkÀnde att de dubbelfakturerat men gj... もっず芋る

䌁業情報

圓該䌁業による蚘述

Lyckrea Àr men modernt företag som Àr dedikerat till att leverera och erbjuda de coolaste prylarna för den medvetna mÀnniskan. Om du har några problem med bestÀllningen, Var god och kontakta oss först. customer@lyckrea.se

2.3

通垞24時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

BedrÀgeri

BestÀllde en borste, eller två rÀttare sagt, för att ta bort pÀls. Det kom två st fönsterengöringsborstar som såg ut kosta 29 kr ca. NÀr jag vill ha tillbaka pengarna för att dessa borstar Àr helt vÀrdelösa för mig, vill de att jag betala 50% för att behålla sakerna. Alternativt sjÀlv står för frakten, till Kina. De jobbar alltså på det viset. De skickar random saker som de vill bli av med, som har ett marknads vÀrde på ca 1/4 av det du bestÀllt och vill sedan behålla hÀlften av dina pengar. PolisanmÀlt nu!

2025幎3月14日

Hej Christina

Vi Àr ledsna att höra att du inte Àr nöjd med produkten. Vi hoppas att varje kund kommer att bli nöjd med varje köp, men vi förstår också att allt inte kan vara perfekt. Om du av någon anledning inte Àr nöjd med din bestÀllning kan du begÀra att få returnera varorna inom 30 dagar efter att du mottagit bestÀllningen.

Vi arbetar hårt för att förbÀttra den hÀr processen, men låt oss veta hur vi kan göra den mer anvÀndarvÀnlig. Vi kommer att fortsÀtta att testa nya saker för att hitta det mest effektiva och lÀttförståeliga sÀttet att hantera kundklagomål och returförfrågningar.

Vi har rapporterat ditt problem till vårt kundserviceteam och de kommer att svara dig inom 48 timmar, om du inte fick någon feedback under den tiden. Du kan kontrollera om det finns något e-postmeddelande från "clientplus" med din skrÀppostbox eller skrÀppostmapp. Vi ger dig en tillfredsstÀllande lösning. Observera att vi kommer att kontakta din e-postadress som lÀmnades i bestÀllningen.

Tråddisktrasor - helt vÀrdelösa

Fick mina tråddisktrasor idag. Vilken besvikelse, helt vÀrdelösa. Testade på ugnsgallret - hÀnde absolut ingenting. (och då Àr inte gallret sÀrskilt smutsigt)
Kan inte annat sÀga Àn att detta Àr lurendrejeri.

2025幎3月8日

Hej Kristina

Lögner

Lögner. Det står att 166 tittar på produkten i nulÀget och att 96 har köpt den hittills. Uppdaterade sidan och det står helt andra tal. Gång på gång lögner.
210 kr för något som borde kosta högst 49 kr. Bedömmer att de kostar 3-5 kr att producera.

2025幎3月7日

Hej Per

Vi Àr ledsna att höra att du inte Àr nöjd med produkten. Vi har åtagit oss att förse våra kunder med prisvÀrda produkter

Vi skulle vilja hitta din bestÀllning och lösa problemet åt dig. Men vi hittade ingen bestÀllning från ditt trustpilotkonto "Per" efter att ha provat flera sökningar i systemet. Kan du ange ditt ordernummer eller namnet på mottagaren, telefonnummer, adress eller mer information för att hjÀlpa oss? Vi ger dig en tillfredsstÀllande lösning.

Varning för detta företag

Varning för detta företag. Har bett om momskvitto 4 gånger och får inte ens ett svar... företaget Àr ett skÀmt. VÀlj annat företag!

2025幎3月4日

Hej Henrik

Vi Àr ledsna att höra att du inte Àr nöjd med bestÀllningen. Vi skulle vilja hitta din bestÀllning och lösa problemet åt dig. Men vi hittade ingen bestÀllning från ditt trustpilotkonto "Henrik N" efter att ha provat flera sökningar i systemet. Kan du ange ditt ordernummer eller namnet på mottagaren, telefonnummer, adress eller mer information för att hjÀlpa oss? Vi ger dig en tillfredsstÀllande lösning.

5぀星のうち1の評䟡

Paketet fast i Amsterdam.

Detta var då inget vidare. BestÀllde till Göteborg den 17 februari och ser via spårningsnummer att paketet nu ligger i Amsterdam sedan flera dagar och tycks ha fastnat dÀr. Fem mejl till Lyckrea utan svar så nu får Klarna ta tag i saken. Betalar gör jag sjÀlvklart inte.

2025幎3月3日

Hej Agnes

Vi Àr ledsna att höra att du inte Àr nöjd med leveranstiden. Enligt leveranstiden för webbplatsen, leveranstid: Tidsramen för leverans av en bestÀllning Àr uppdelad i två delar:
①Leveranstid: 10-20 arbetsdagar och ②Bearbetningstid: 3-5 arbetsdagar. Total tid: 10-25 arbetsdagar. Tack för din förståelse.

Vi beklagar att du inte fick mejlet. Vanligtvis svarar vi vår kund inom 48 timmar. Om du inte fick någon feedback under den tiden, kontrollera din skrÀppostbox eller skrÀppostmapp.

Vi skulle vilja hitta bestÀllningen och lösa problemet åt dig. Men vi hittade inte din bestÀllning av ditt trustpilotkonto ""Agnes"" efter att ha provat flera sökningar i systemet. Kan du ange ditt ordernummer eller namnet på mottagaren? Vi ger dig en tillfredsstÀllande lösning.

Kass kundservice.

BestÀllde vi deras hemsida. Dom tar mer betalt Àn vad hemsidan visar. Skickade email till dom och dom har Ànnu inte svarat. Över 14 dagar. Sen skickar dom varan efter berÀknad leverans datum. Ingen bra upplevelse och sista gÃ¥ngen jag handlar via dom. Har man ingen kundservice sÃ¥ har man inga kunder.

TillÀgg 11/3-25: Ni Àr super snabba på att svara hÀr i Trustpilot men att svara på email gör ni inte. Jag har skickat in uppgifterna ni behövde för att kolla min bestÀllning men ingen tillfredstÀllande lösning som ni skrev har jag fått. Ni pratar mycket men det Àr bara tomma ord! BÀttre att ni inte svarar och försöker låta bÀttre Àn vad ni Àr! Kundservice = 0.

TillÀgg 24/3-25: Lyckrea kontaktade Trustpilot och ville ta bort mitt omdöme för dom sa att det Àr falskt. Jag kunde dock bevisa att det inte Àr falskt. Detta Àr nog det lÀgsta ett företag kan sjunka nÀr dom försöker plocka bort riktiga omdömen. Visar Àn en gång hur dåliga dom Àr. Undvik detta företaget.

2025幎1月31日

Hej Martin

Vi Àr ledsna att höra att du inte Àr nöjd med produkten. Vi strÀvar efter att göra kvalitetsartiklar som uppfyller och övertrÀffar kundernas förvÀntningar och Àr ledsna att höra att din upplevelse inte var positiv. Vi hoppas verkligen att du ger oss en ny chans i framtiden så att vi kan visa vilken kvalitet våra kunder kan förvÀnta sig av oss.

Vi beklagar att svarstiden för e-post inte motsvarar dina förvÀntningar. Observera att den dagliga arbetstiden Àr mÃ¥ndag till fredag ​​och ledig pÃ¥ helger. Vanligtvis svarar serviceteamet pÃ¥ e-postmeddelanden inom 48 timmar. Det kan orsaka svarsförsening. Vi kommer att göra vÃ¥rt bÀsta för att förbÀttra tjÀnsten.

Vi skulle vilja hitta din bestÀllning och lösa problemet åt dig. Men vi hittade ingen bestÀllning från ditt trustpilotkonto "Martin Wigren

Rakapparat

Så, LyckRea tittar inte på e-post vi skriver? I e-posten jag har sent til LyckRea er ordernummer för rakapparat jag bestÀllde och kan inte laddas men dom svarar bara her. Ok, det er LY-1055202 och jag behöver nytt rakapparat. Jag skriver inte mitt telefonnummer och address her in för alla at se. Skal bli I e-posten.

2025幎2月14日

Hej David

TyvÀrr Àr teamet som hanterar e-postmeddelanden och hanterar TrustPilot inte samma team.

Har mejlat dom om var min order Àr 4ggr

Har mejlat dom om var min order Àr 4ggr men aldrig fÃ¥tt nÃ¥got svar 😡

2025幎2月8日

Hej Erik

Vi beklagar att svarstiden för e-post inte motsvarar dina förvÀntningar. Observera att den dagliga arbetstiden Àr mÃ¥ndag till fredag ​​och ledig pÃ¥ helger. Vanligtvis svarar serviceteamet pÃ¥ e-post inom 48 timmar. Det kan orsaka svarsförsening. Vi kommer att göra vÃ¥rt bÀsta för att förbÀttra tjÀnsten.

Vi har rapporterat ditt problem till vårt kundtjÀnstteam och de kommer att svara dig inom 48 timmar, om du inte fick någon feedback under den tiden. Du kan kontrollera om det finns någon e-post från "clientplus" med din skrÀppostbox eller skrÀppostmapp. Vi kommer att ge dig en tillfredsstÀllande lösning. Observera att vi kommer att kontakta din e-post som lÀmnades i bestÀllningen.

5぀星のうち5の評䟡

Jag har bara goda erfarenheter av

Jag har bara goda erfarenheter av Lyckrea.
LÀtt att navigera på hemsidan, många bra lite annorlunda varor som man inte hittar var som helst och framför allt Àr min erfarenhet efter flera köp att jag kan lita på att jag får det jag bestÀllt inom utlovad tid.

2024幎9月15日

Troligen en förlorad kund

Jag besökte Lyckreas hemsida för att lÀgga in en ganska stor bestÀllning(över 1400 kr). Som tur Àr tittade jag på recentionerna och den lÀsningen Àr skrÀmmande. Så många köpare som kÀnner sig lurade. Lurade både på varornas kvalité och på pengar.
De svar som Lyckrea ger verkar vara standardiserade och likalydande i de flesta fall och inte anpassade efter typ av klagomål. Bl.a. en kund som saknar leverans och Lyckrea svarar att de inte kan hitta hennes order. De ber, i svarsbrevet, då kunden att informera om namn m.m. och numret på ordern. Detta trots att den klagande meddelat sitt ordernummer i brevet.
Då förstår man att Lyckrea inte på rÀtt sÀtt lÀser klagomålen utan svarar bara med en massa "ordbajs"
Lyckrea borde polisanmÀlas för bedrÀgeri och det vi kunder kan göra Àr att totalbojkotta denna så kallade
leverantör.
Hur skall man våga bestÀlla något från detta blufföretag? Jag vågar i nulÀget inte!
Kenneth
Troligen en för Lyckrea förlorad potentiell kund

Ps/Det blir spÀnnande att få se vad de svarar på denna recention./Ds

2025幎2月7日

Hej Kenneth

Vi Àr ledsna att höra att du inte Àr nöjd med servicen. Vi kan bara hitta Turstpilot-kontot för varje recensent hÀr. Så det kan vara lite svårt för oss att hitta ordernumret nÀr kontot vÀl skiljer sig från mottagaren i bestÀllningen. Men vi kommer att fortsÀtta försöka knappast hjÀlpa varje kund. Tack för din vÀnliga förståelse.

Det finns många liknande bestÀllningar i vårt system om vi bara söker på ditt Trustpilot-konto. Så vi kan inte sÀkerstÀlla vilken som Àr din bestÀllning. Kan du ge oss mer information, såsom namnet på mottagaren, telefonnummer, adress eller mer information för att hjÀlpa oss? Vi ger dig en tillfredsstÀllande lösning.

5぀星のうち4の評䟡

Jag förstår efter jag har lÀst meddelandet från Lyckrea.Men kan ni skicka disktrasorna igen den 15 April 2025, då Àr jag tillbaka från semestern Àr jag vÀldigt tacksamt

jag bestÀllde disktrasor den 16/1 och har inte fått Ànnu,Jag ska vara bortrest den 12/2 åter den 5/4.Klarna har redan skickat en faktura till mig som jag måste betala 258 kr senast 15/2 men då Àr jag redan borta. Jag ska inte betala varorna som jag inte har fått. Hoppas att jar får dem senast på måndag,10/2 så jag hinner betala klarna, annars kan ni cancel bestÀllningen

2025幎2月3日

Hej Myrna

Vi Àr så ledsna att höra att du inte har fått paketet. Vi har kontrollerat din bestÀllning och den Àr på vÀg. Du kan spåra denna bestÀllning på https://t.17track.net/zh-cn#nums=UJ091538503SE. Den senaste statusen Àr 2025-02-07 09:35
Sweden,ROSERSBERG BREVTERMINAL, FörsÀndelsen Àr under transport

VÀnta tålmodigt i några dagar till, om du inte har fått den kan du kontakta eftersÀljarteamet. Vi kommer att ge dig en tillfredsstÀllande lösning.

VARNING

VARNING! SÀmst!!
Efter bestÀllning som gjordes för 1 månad sedan har vara inte kommit Àn och kundtjÀnst Àr kassa på att svara på mejl ifrån sina kunder. BestÀll aldrig hÀrifrån!

Edit: svar till lyckrea:, Jag har mejlar er men ni svarar ju aldrig.

2025幎2月6日

Hej Mariana

Fick fel produkt

BestÀllde en fÃ¥gel och fick spoltabletter till toalett. DÃ¥ligt bemötande vid reklamation. Rekommenderas ej. Kommer inte prova med nÃ¥gon bestÀllning mer. 👎

2025幎1月3日

Hej Pekka

Vi Àr ledsna att höra att du inte Àr nöjd med produkten. Observera att små mÀtavvikelser på grund av manuell mÀtning. På grund av den olika bildskÀrmen och ljuseffekten kan den faktiska fÀrgen på föremålet skilja sig något från fÀrgen som visas på bilderna.

5぀星のうち1の評䟡

Very bad product's 😡😡 and very very bad

Very bad product's 😡😡 and very very bad customer service 😡
And solution is 50% mony back or send it to China with my cost😡
I'm not recommending this @Lyckea
To any one
🚚Carefully🚚

2025幎2月3日

Hej ESLAM

Vi Àr ledsna att höra att du inte Àr nöjd med bestÀllningen. Vi tar ditt svar på största allvar och kommer att övervaka våra anstÀllda med högre krav. Vi vÀrdesÀtter våra kunders nöjdhet och deras åsikter om vår service, produkter, bestÀllningsprocess med mera. Så vi uppskattar verkligen att du tar dig tid att dela dina tankar med oss. Dina röster hjÀlper oss att fortsÀtta utveckla fler tjÀnster och produkter som möter dina behov.

SÀmsta någonsin

SÀmsta någonsin. Ingen seriös aktör! Jag försöker returnera en vara som var defekt vid leverans och först återkommer de om att de inte returnerar. NÀr jag hÀnvisar till vad som står på hemsidan sÀger de att de kan återbetala halva beloppet. Sedan hÀnder inget. NÀr jag två veckor senare kontaktar dem igen skriver de att de kan betala tillbaka 70%. Jag skriver att jag accepterar och sedan Àr det dödstyst. Nu får jag inte lÀngre svar nÀr jag mailar dem. Något telefonnummer finns inte att nå dem på heller. Inga pengar har returnerats. Jag ångrar så att jag valde denna leverantör! Vill varna andra, så att de inte går på samma nit som jag gjort.

2025幎1月30日

Hej Lisa

Vi Àr ledsna att höra att du inte Àr nöjd med bestÀllningen. Vi ber om ursÀkt för att återbetalningen inte har kommit Ànnu. Vi kollade med våra revisorer och betalningsplattform, de bekrÀftade alla att återbetalningen gjordes utan problem. Normalt tar det 7-14 arbetsdagar för betalningshanteringen.

Vi skulle vilja hitta din bestÀllning och lösa problemet åt dig. Kan du ange ditt ordernummer eller namnet på mottagaren, telefonnummer, adress eller mer information för att hjÀlpa oss? Vi ger dig en tillfredsstÀllande lösning.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。