Denne hjemmeside er ren svindel, hvis formÃ¥l er at narre en til at kÞbe noget hos dem ved at bruge billeder af tÞj som slet ikke ligner det man efterfÞlgende modtager. Jeg bestilte en jakke som viste... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ligner hollandsk firma men der gÃ¥r flere uger inden det ankommer og det er helt klart temu-tÞj, sendt direkte fra Kina. I min verden er det svindel! StÞrrelser er alle forskellige selvom tÞjet er... ãã£ãšèŠã
Ventede over 3 uger pÃ¥ min ordre, som jeg mÃ¥tte rykke for. NÃ¥ede ikke frem til konfirmationsfest, og da var det for sent af afbestille ordren. TÞjet elendig kvalitet. PÃ¥ deres hjemmeside stÃ¥r der inte... ãã£ãšèŠã
Der kommer ikke noget frem når jeg vil besÞge websitet, så det må (også)vÊre svindel.
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
LY Copenhagen er et dansk ejet selskab, som tilbyder det nyeste modetÞj til kvinder-piger i alderen 15-30. LY Copenhagen forhandler de stÞrste trends/brands indenfor scandinavian af anerkendte designer og deres eget brand, som bliver udviklet hele tiden. Lycopenhagen.dk bliver inspireret hver eneste dag, i at levere den bedste service til alle kunder og forkÊler alle med en unik oplevelse, hvilket gÞr Lycopenhagen.dk endnu mere attraktiv for nye kunder såvel som for tilbagevendende kunder.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Thumbs up herfra
SkÞnne, sÞde og hjÊlpsomme piger i den fysiske butik i SÞnderborg. Bestilling over nettet fungerer også super godt. Super hurtig levering. Thumbs up herfra.

Lycopenhagen.dk ããã®åç
God service, bÃ¥de i butik og nÃ¥r jeg bestiller pÃ¥ nettet ð

Lycopenhagen.dk ããã®åç
Imponerende service i den fysiske butikâŠ
Imponerende service i den fysiske butik i Odense. TrovÊrdig og tålmodig hjÊlp til en fortabt mand på jagt efter en surprisekjole til en smågravid hustru... #mojn

Lycopenhagen.dk ããã®åç
God service og meget hurtig levering

Altid helt fantastisk service
Altid helt fantastisk service, bÃ¥de pÃ¥ nettet og i butikken. Kan kun anbefale folk at stÞtte dem ððŒâ€ïž

Lycopenhagen.dk ããã®åç
Mega god service og hurtig levering ð€©

De er fantastisk
De er fantastisk, rigtig god service. Jeg har altid vÊret glad for at handle i deres fysisk butik, altid smilende og hjÊlpsom. Nu har jeg erfarede mig at det samme er gÊldende når jeg handler over nettet :).

Lycopenhagen.dk ããã®åç
Sindsyg hurtig levering. Bestilte om morgen og modtog pakken dagen efter om eftermiddagen ð

Lycopenhagen.dk ããã®åç
Det er dejligt at man kan se hvordanâŠ
Det er dejligt at man kan se hvordan tÞjet sidder på modellerne på hjemmesiden Udvalget er stort og flotte farver. Ikke sidste gang jeg handler der.
Den fysiske butik i Odense er virkelig et besÞg vÊrd

Lycopenhagen.dk ããã®åç
Jeg har netop modtaget den finesteâŠ
Jeg har netop modtaget den fineste bluse. Servicen var helt i top! Det bliver ikke sidste gang, at jeg handler der :)

Ikke ét dÃ¥rligt ord at sige â€ïž
Ikke ét dÃ¥rligt ord at sige â€ïž
Pigerne i butikken er simpelthen sÃ¥ sÞde, det gÊlder bÃ¥de i SÞnderborg og Odense. Deres svartid nÃ¥r man kontakter dem via Instagram er virkelig hurtig og over den kanal er de virkelig ogsÃ¥ hjÊlpsomme ð

Lycopenhagen.dk ããã®åç
Hurtig levering, lÊkkert udvalg og sÞde piger
Vildt hurtig levering, og det lÊkreste udvalg af tÞj og andet godt! SÞde, hjÊlpsomme piger i butikkerne og en vanvittig iskaffe i Odense-butikken - hvad mere kan man Þnske sig ð

Lycopenhagen.dk ããã®åç
Helt igennem fantastisk kundeservice ogâŠ
Helt igennem fantastisk kundeservice og sindssyg hurtig levering! Modtog allerede pakken dagen efter ð€© Havde en udfordring med en rabatkode, og deres kundeservice var lynhurtige til at svare og lÞse udfordringen ðž

Lycopenhagen.dk ããã®åç
Hurtig levering og flot produkt

Lycopenhagen.dk ããã®åç
God service og hurtig levering
God service og hurtig levering! Selvom jeg internetshoppede en lÞrdag aften, blev min pakke sendt den efterfÞlgende dag :-) god stil!

Lycopenhagen.dk ããã®åç
Alt spillede og hurtig levering ð

Super lÊkre varer
Super lÊkre varer, god service. Fik pakken dagen efter :-)
Super god kundeservice!!
Super god kundeservice! Stor anbefaling herfra. De er super sÞde og gÞr alt for at give dig den bedste oplevelse hos LY Copenhagen :)

Fedt sortiment & god kundeservice
Dejligt udvalg af bl.a. kjoler. Bestilte online og fik kjolen dagen efter ð€ EnestÃ¥ende kundeservice ð

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã