レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Mette is fantastic. I am pregnant with very swollen legs. Her lymphatic drainage is helping a lot with pain relief and having less swelling. Also she also helped me find a site for compression socks.... もっと見る

5つ星のうち5の評価

I had lipedema surgery and went to Mette for lymphatic drainage during my recovery. Mette is truly exceptional, she always checks in with how I’m feeling that day and thoughtfully adjusts the treatmen... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Kontakte mette da hendes side kom på min Facebook hele tiden og havde ondt i skulderen og nakken og ryggen Dejlig behagelig oplevelse om aftenen var hele min krop tung som bly og de næste par dag gav... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Mette er en super sød og behagelig behandler og meget dedikeret. Selvom hun ikke kunne afhjælpe mit problem, gav hendes lymfedrænage en lethed i mine ben.

企業情報

1. リンパ排出療法士
  2. 代替医療の療養師
  3. 健康・美容製品店
  4. マッサージ師
  5. 女性医療クリニック
  6. リフレクソロジスト

当該企業による記述

Jeg er uddannet lymfedrænage massør med certifikat og har dybdegående viden om lymfesystemet. Manuel lymfedrænage (MLD) er en specialiseret massageteknik og et håndværk, som kun udføres af få i Danmark. Behandlingen foregår ved lette, rytmiske bevægelser, der følger retningen af lymfestrømmen. Behandlingen udføres med hænderne ud fra en særlig teknik.  Denne teknik stimulerer lymfesystemet for at fremme dræning af overskydende væske og dræne affaldsstoffer væk fra kroppen via de store lymfekar. MLD er en blid massagebehandling, der fokuserer på at stimulere lymfesystemet for at fremme dræning af overskydende væske og dræne affaldsstoffer væk fra kroppen via de store lymfekar. Behandlingen kan lindre smerter og ubehag ved at reducere trykket på nerver og muskler forårsaget af hævelse og væskeophobning. Og øger dit velbefindende og din bevægelighed. Bemærk at MLD ikke almindelig massage, og det anbefales at behandlingen udføres af uddannede fagfolk. Jeg tilbyder følgende behandlinger: - Helkropsbehandling 90 min - Over eller underkrops behandlinger 60 mim - Ødem behandling en kropsdel 30 min - Elev-behandlinger zoneterapi 45 min Hvad gør behandlingen for dig? - Mindsker væskeophobning i ben, arme og hænder. - Effektiv behandling efter hofte- og knæoperationer. - Mindsker eksemer, hudproblemer allergi og akne - Lindrer migræne og spændingshovedpine. - Dæmper bihulebetændelse. - Giver din krop en følelse af lethed - Gør dine led mere fleksible og mindre stive - Hjælper ved nedsat blodcirkulation. - Lindrer smerter ved gigt, slidgigt, og urinsyregigt. - Hjælper med at styrke svagt immunforsvar - Beroliger det parasympatiske nervesystem - Minimerer træthed under og efter inflammation. - Hjælper på symptomer ved stofskifte -og autoimmune sygdomme. - Afhjælper væskeophobninger efter fjernelse af lymfeknuder efter endt kræftbehandling. (konsulter altid lægen inden) - Hurtigere restitution efter fødsel. - Kan mindske forstoppelse. - Mindsker ubehag fra fibromyalgi. - Dæmper stress og søvnløshed. - Hurtigere restitution efter mummy make over, (MMO), liposuction, (fedtsugning) og buttlift.  - Udrensende og frigiver affaldsstoffer (toxiner)

4.6

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Kontakte mette da hendes side kom på…

Dejlig behagelig oplevelse om aftenen var hele min krop tung som bly og de næste par dag gav min krop mere slip på mine smerter i kroppen så ser frem til næste behandling

2023年12月30日
自発的なレビュー