Det hÀr hade kunnat bli en etta eller en tvÃ¥a pÃ¥ grund av fel som uppstod inledningsvis â MEN tack vare bÃ¥de sitt sÀtt att lösa problemet och den mycket trevliga attityden sÃ¥ snart de förstod vad som... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jag Àr jÀtte nöjd med er service⊠Men dÀremot inte nÀr jag hÀmtade paketet pÃ¥ Direkten i Husby..Oprofessionella personal, nonchalanta och dÃ¥ligt bemötande. Min adress Àr i Akalla, och jag gÃ¥r h... ãã£ãšèŠã
AI botten var ju kunnigare Àn kuntjÀnsten. De hade verkligen inte lust att hjÀlpa till. Mailat dem för att jag ska ersÀtta gamla lysrör i en gammal armatur. Tur man Àr elektriker och har jobbat med be... ãã£ãšèŠã
Lamporna vi köpte var fina! Star Trading Solcellslampa Solia 3 olika styrkelÀgen Ett batteri var kasst laddade aldrig upp men dom fanns pÃ¥ Biltema Betyget Àr enbart för den fina kylvÀskan man... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
HÀr finner du alla typer av lampor och belysning frÃ¥n de bÀsta leverantörerna. âStörst pÃ¥ lampor âFri frakt över 499* âSnabba leveranser
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Fungerade superbra !
Snabb leverans och bra grejer
Prylarna kommer ju aldrig!
Varorna jag bestÀllde fanns inte iâŠ
Varorna jag bestÀllde fanns inte i lager och det fanns inte uppgift om nÀr de skulle komma. Fick kontakta och avbryta köp, vilket dock gick smidigt.
Jag bestÀllde lampor
Jag bestÀllde lampor, betalade och fick lampor. Frakten motsvarade en evighet med dagens mått mÀtt, men gjorde mig inget i detta fall.
Snygga och ger mysigt ljus
Fick sakerna snabbt
Fick sakerna snabbt. Inget som var trasigt fast det var lysrör.
Inga spam-mail efter köp heller.
Levererade snabbt fungerande lysrör somâŠ
Levererade snabbt fungerande lysrör som passade i våra gamla takarmaturer.
Jag Àr mycket nöjd med köp från Lysman
Köpte lysrör. Bra priser. Snabb leverans. Och bra skyddad leverans förpackning. Direkt leverans till hemadress.
Snabbt och enkelt plus att ni harâŠ
Snabbt och enkelt plus att ni har Klarna som betalningsmöjlighet
Snabb leverans lÀtt navigerad hemsida
Har Ànnu inte haft möjlighet att anvÀnda produkten men Àr nöjd med leverans.
Precis det jag behövde med bra leveransâŠ
Precis det jag behövde med bra leverans och pris
Fina ljus och bra pris.
Jag Àr nöjd!