Slechte kwaliteit, slechte service, geven NIETS om hun klanten! Dure koffiemachine net na de garantieperiode stuk, nog geen 4.000 kopjes gemaakt! Voor dit geld is dat een schande. En dan de klantens... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Toen de Consumentenbond de Melitta Purista series 300 positief beoordeelde kochten wij deze machine. Het verrassende aan deze machine is, dat als je twee kopjes koffie wilt, je altijd maar moet af... ãã£ãšèŠã
Dit is een waardeloos bedrijf, zeer klant onvriendelijk! Aangekocht april dit jaar {purista 300 serie}. Eerst zou het kapotte apparaat thuis gerepareerd worden, 1 week later bleek dat dus... ãã£ãšèŠã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Slechte kwaliteit, Slechte service
En dan de klantenservice? Die bestaat gewoon niet. Geen enkele verantwoordelijkheid voor hun eigen rotproduct.
Een duur premium merk dat zijn klanten zo behandelt verdient het niet om gekocht te worden. Voor ons nooit meer Melitta.
na de Solo nu de Purista
eerst de Solo een aantal weken gehad, apparaat deugde van geen kant, vroeg na een dag zo ongeveer alle schoonmaak programma's en dit bleef maar doorgaan. Uit "coulance" retour mogen sturen. Omdat de Purista op dat moment zgn in de uitverkoop was deze machine aangeschaft. De eerste 2 weken was een feestje. Maar NU
Weer constant die meldingen........
Dit maakt het alsnog een duur apparaat, ontkalking, reiniging, filters van de Melitta zijn peperduur,
Al met al ook de Purista geen aanrader.
Deutsche GrÃŒndlichkeit?
Het verrassende aan deze machine is, dat als je twee kopjes koffie wilt, je altijd maar moet afwachten wat er uit komt. Soms niks, soms 1 kopje en ja, ook een enkele keer twee kopjes (in minder dan de helft van de gevallen).
Verder moet het lekbakje wel erg vaak geleegd worden.
Toch nog een positief puntje: het schoonmaken gaat gemakkelijk.
Misschien moet de Consumentenbond de volgende keer iets diepgaander testen?!
Melita barista AFRADER
Koop ik een dure koffiemachine Melitta Barista gaat ie na 2.5 jaar al defect.
MELITTA vindt dat de levensduur maar 4 jaar is voor n apparaat van 800.- en wil maar een gedeelte vergoeden.
Zeer slechte kwaliteit 2.5 jaar en 5300 kopjes koffie en nu al defect
AFRADER koop iets anders!!!!
Dit is een waardeloos bedrijf, zeer klant onvriendelijk.
Dit is een waardeloos bedrijf, zeer klant onvriendelijk!
Aangekocht april dit jaar {purista 300 serie}.
Eerst zou het kapotte apparaat thuis gerepareerd worden, 1 week later bleek dat dus niet.
Moesten we het toch opsturen waarvoor aan van allerlei regeltjes voldaan moest worden o.a. schoonmaken en leeg zuigen.
1 week later terug ontvangen.
We moesten het helemaal schoonmaken (weer) en plakband resten verwijderen.
Gekocht via Bol, wij adviseren Bol aan hun aanbod Melitta te schrapen, je krijgt er een slechte naam van.
Ook het opsturen naar E Care moeten we afraden.
Dus beste mensen, ABSOLUUT NIET DOEN!
Ondertussen blijkt het apparaat niet gerepareerd!
Het blijft zichzelf ongevraagd aanzetten.
Tijn van Helmont
Corrie de Jonge
Drie keer gerepareerd tijdens garantie, vreselijk onderhoudsvriendelijk, dus snel bij het grof vuil
Drie keer gerepareerd tijdens garantie. En... nu uit garantie en weer stuk. Ophalen en diagnose us al 80 euro. Dus naar de vuil-container met dat kreng en nooit meer Melitta. De Solo is ook nog vreselijk onderhoudsvriendelijk.
Dus: die js al bij het grof vuil.
18 months and the mechanism inside wasâŠ
18 months and the mechanism inside was broken, couldn't open it anymore to clean. Worst buy ever!
Schoonmaken is zo vervelend
Schoonmaken is zo vervelend, en allerlei foutmeldingen, weg met dat ding....
Ze gaan allemaal na 3jaar verrot.
Ze gaan allemaal na 3jaar verrot.
Ben er helemaal klaar mee.
Troep
Geen/slecht contact te krijgen met deâŠ
Geen/slecht contact te krijgen met de klantenservice. Machine na 4 maanden in storing. En niet eruit te krijgen.
Telefoonnummer verwijst alleen maar door naar de website.
De website heeft niet de juiste informatie om het op te lossen.
En het contact formulier wordt niet beantwoord.
Toestel na 2 jaar huishoudelijk gebruikâŠ
Toestel na 2 jaar huishoudelijk gebruik defect. Reparatie dienst is eigenlijk onbestaande en kreeg een mail met uitleg om de reparatie zelf te doen maar zij konden ook niet garanderen dat het daarmee in orde ging komen. Niet te geloven
Onderdeel (lekbakje) Melitta Solo expresso apparaat
Ik wou een nieuw lekbakje Melitta Solo bestellen (het vorige vertoonde een barst na nog geen jaar gebruik !)
Het lukt niet wegens niet leverbaar buiten NL, dus uiteraard ook geen terugbetaling onder garantie van 2 jaar ! Enkel standaarantwoorden, geen telefoonnr ondanks verschillende mails. Slechte klantenservice !
Fijn dat het apparaat klein is
Fijn dat het apparaat klein is, maar dat gedoe met schoonmaken,vooral die zetgroep, is een ramp. Zo gemakkelijk als het op die YouTube filmpjes lijkt, is bij mij in de praktijk TOTAAL niet.Die zetgroep zit constant vast! En ook dat hendeltje met die rode knop werkt ook niet zoals het moet.Het liefste zou ik het apparaat in de container gooien!!!!!
Ruim verdienstelijk
Update 17/04 - De Belgische servicetak van Melitta mag dan wel volledig geschrapt zijn, de schriftelijke tussenkomst en opvolging van en door Melitta Nederland (ook voor Belgische klanten) is ruim verdienstelijk.
Dankzij tussenkomst van Melitta.nl konden we ons slecht werkend toestel laten oppikken door een koerier en werd het volledige aankoopbedrag terugbetaald.
Zeer slechte klantenservice
Koffieapparaat besteld, in transit, nu na 1 week nog geen apparaat binnen en geen gegevens bij DHL?? Die sturen ons weer terug naar Melitta die alleen een bandje per telefoon als info hebben en ze je een formulier laten invullen en weer laten wachten!!!??? Erg slechte service.
cafetiÚre Melitta dangereuse
La cafetiÚre Melitta type Enjoy Therm top est trÚs dangereuse par un gros défaut de conception et fabrication.
En effet, le pot en métal peut tomber tout seul et se détacher de la poignée quand le pot est plein de café bouillant! Résultat : le café se repend sur la personne qui tient la cafetiÚre en main, avec de sérieuses brûlures aux jambes et tout le café brûlant sur le sol avec le pot qui roule par terre.
ModÚle de cafetiÚre à proscrire absolument!
Contact avec Melitta, pas de réaction ni de réponses.
Désolant.
Melitta Solo koffieautomaat
Mijn Melitta Solo apparaat is 6 maanden oud en is al 2x voor reparatie opgestuurd. Iedere keer krijg ik kulantwoorden, de klantenservice is niet bereikbaar, na iedere 2 kopjes moet ik de "bonen doorkloppen" ???????????
Dus nu zou hij voor de 3e keer wegmoeten.
In al die 20 jaar dat we bonenmachines heb ik nog nooit zo iets meegemaakt. En dat "kloppen" is niet genoeg, soms moet ik 6x laten malen voordat ik 1 kopje koffie heb.
WAARDELOOS!!!!!! Ik koop NOOIT meer Melitta.
To say drama is to say nothing.
The worst company I have ever had contact with. For several weeks we have been trying to contact about a complaint about a purchased product, which has failed us yet again. No response to emails, after calling the "hot line" number on the sticker attached to the coffee machine, a recorded automatic message starts, which tells us to fill out a form and then ends the call. However, we have never received a response to any form. We are extremely disappointed. We will never buy any Melitta product again. Our coffee machine is still under warranty, which we cannot use!!!!! With such a large company, such neglect of the customer is unacceptable. We will discourage anyone from buying Melitta products. We could have stayed with our previous coffee machine from a competing company, we regret the decision to buy a Mellita coffee machine.
Slechte ervaring met Melitta PassioneâŠ
In augustus 2024 een Melitta Passione bonenmachine gekocht, ca 4 weken heerlijke koffie uit gehaald. Toen begon de ellende.
Machine gekocht na goede review op Consumentenbond.
Het is nu februari 2025, machine is 4 keer terug geweest, ook is er een nieuwe zetgroep opgestuurd.
Vanmorgen machine weer terug gekregen, probleem niet opgelost, komt geen koffie uit.
De service is OK, immers nog steeds garantie, maar koffie krijg ik er niet uit.
Bereikbaarheid uitsluitend via e-mail, responstijden van 3-4 dagen.
Ik weer niet meer wat ik hiermee aanmoet, wil een andere machine, heb hier geen vertrouwen meer in!
barista TS850 einde levensduur 48mnd
Februari 2021 een barista TS850 gekocht.
Laatste maanden begon het apparaat te karsen en te piepen. Een reparatie van 335 euro voor een apparaat van destijds 749. Communiceren kan alleen via contact formulier. We kunnen 20% korting krijgen op een nieuwe als trouwe klant terwijl er een actie loopt van 25% op alle melitta apparaten. Rare zet van de klantenservice René M Hilversum
Antwoord van klantenservice: Bedankt voor uw bericht aan Melitta.
We kunnen ons voorstellen dat u geschrokken bent van het hoge bedrag van de prijsopgave. Ook wij schrikken hiervan, maar kennelijk is dit wat er nodig is om uw toestel weer goed werkend te krijgen. We vertrouwen hierin op het oordeel van onze servicemonteurs.
Zoals u weet, biedt Melitta als fabrikant van uw toestel 2 jaar fabrieksgarantie. Deze termijn is inmiddels verstreken. Als consument mag u echter ook uitgaan van een bepaalde levensduur van uw toestel. Daarvan kunt u tabellen vinden op internet, van branche-organisatie Techniek Nederland (voorheen Uneto VNI). Voor uw toestel is deze te verwachten levensduur 48 maanden, helaas is ook deze termijn inmiddels verstreken waardoor wij hierin tot onze spijt niets voor u kunnen betekenen. Uiteraard kunt u ervoor kiezen om de prijsopgave niet te accepteren.
Mocht u overwegen een nieuw toestel te kopen, dan bieden we u als trouwe Melitta-gebruiker graag een kortingscode aan waarmee u kunt profiteren van 20% korting op een aankoop in onze webshop. De kortingscode luidt: MIJNMELITTA20. Let op: deze kortingscode geldt niet voor refurbished artikelen of in combinatie met speciale acties.
We hopen u met deze informatie van dienst te zijn geweest. Mocht u verdere vragen hebben dan beantwoorden we die graag!
Vriendelijke groet,
KÀthe Fiolet