Jeg er faktisk virkelig imponeret over lÊderpuden. Den er af hÞj kvalitet. Syninger, materiale og generel udfÞrsel er helt fejlfri. Meget varm anbefaling herfra. Vi er meget glade for puden og... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Die bestellten Kissen sind top verarbeitet und passen maÃgenau. Einzige kleine Beanstandung bei den RÃŒckenpolster empfehle ich das Klettband eher in 3 Streifen vertikal anzunÀhen oder horizontal im o... ãã£ãšèŠã
Firmaet lever ikke op til deres egne lÞfter. Vi har kÞbt hynder til en designstol gennem dette firma. Vi fik leveret dÃ¥rligt syede hynder hvoraf een var i forkerte mÃ¥l. Da vi klagede blev vi mistÊnk... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Tolle QualitÀt
Die bestellten Sitzpolster sind in der angegebenen Lieferzeit geliefert worden.
Sie haben eine tolle QualitÀt und passen einwandfrei.
Auf eine zwischenzeitliche RÃŒckfrage wurde sofort reagiert.
Sehr gerne wieder.
Varning â ïž för Maaho
Varning â ïž för Maaho. Jag fick vÀnta i mÃ¥nader pÃ¥ min bestÀllning! Och nÀr den vÀl kom sÃ¥ var dynorna i fel mÃ¥tt. Flera centimer försmÃ¥. NÀr jag kontaktar dem och ber om pengarna tillbaka sÃ¥ ignorerar de mig.
Jag vill varna för att köpa av Maaho.

Bra kvalitet, snabb leveransa
VÀldigt fina och vÀlgjorda kuddar.
VÀldigt fina och vÀlgjorda kuddar.
FruktansvÀrt dålig service
FruktansvÀrt dålig service. Innan vi bestÀllde dynorna så var i kontakt med företaget som informerade oss att bestÀlla exakta mått vilket vi gjorde. NÀr vi vÀl fick hem dynorna så skiljde det fyra cm på vardera dyna, kontaktade företaget då och frågade hur detta kom sig och då menar de på att de i sina villkor har att det kan skilja 1-2 procent, så de har friskrivit sig rÀtten att fixa det. Hade vi vetat om detta så hade vi ju uppgett några extra centimeter. DÀrefter så var det en stor blå flÀck på sjÀlva dynan, som man ser kommer från sjÀlva påsen som de levererat dynan i. Tog ett foto på en gång, nÀr den var kvar i påsen och skickade Àven med detta till företaget som då menar på att jag måste emballera dynan och posta den tillbaka för att de ska undersöka vart flÀcken kommer ifrån, notera då också att det tog två veckor att få dynan levererad (sex veckor från att vi bestÀllde, men två veckor i leverans). IstÀllet för att lita på kunden så utgår de ifrån de vÀrsta och noll medgörliga!
Så nu sitter vi hÀr med en stor glipa pga dynorna inte passar och med en flÀck som inte går bort, 3000 kronor fattigare med och ingen kompensation för detta heller! Jag skulle ALDRIG bestÀlla hÀrifrån, jag brukar inte heller vara den som lÀmnar recensioner men jag vill varna andra så de sliper bli lurade!

Maaho ããã®åç
Vi er meget fornÞyd med kvaliteten pÃ¥âŠ
Vi er meget fornÞyd med kvaliteten pÃ¥ putene til vÃ¥r rotting sofa pÃ¥ terrassen. Med disse nye putene fÞles det som vi fikk nye mÞbler. Kvaliteten er topp! Leveringen tok ca 3 uker som kanskje var litt lenger enn forventet. Men det spiller ingen rolle nÃ¥r resultatet ble sÃ¥ bra ð¥°
Sehr schöne Kissen
Sehr schöne Kissen, passen perfekt ! Super QualitÀt kann ich nur weiterempfehlen, gute und schnelle Kommunikation, schnelle Lieferung! ðð»
DÃ¥rlig kvalitet og uforskammet kundeservice
Kvaliteten af produktet levede langt fra op til det der stod på hjemmesiden. Her stod materialet som "VandtÊt, slidstÊrkt og overfladebehandlet" og "lang levetid og kan bruges både inde og ude. VandsÞjletryk: 1000 mm (VandtÊt)." Imidlertid bliver stoffet helt gennemblÞd efter bare et minuts let regn, og Mahoos kundeservice skrev til mig at stoffet tager skade og bliver misfarvet, hvis ikke man henter det ind med det samme, når det regner. Da jeg klagede over at et "vandtÊt" produkt bliver gennemblÞdt med det samme, skrev kundeservice til mig at det var "brugsfejl" og holdt derefter op med at svare på mails.

Maaho ããã®åç
SuperfornÞyd med fin og lang nok duk
SuperfornÞyd med fin og lang nok duk, mangler bare Ã¥ bestille lin-servietter ogsÃ¥ð
Kom tidigare Àn lovat
Lång leveranstid, kom dock tidigare Àn utlovat som gjorde mig glad o överraskad, jÀttefin dyna, hade bestÀllt 185x60cm till en sittbÀnk. Fick en som va 5 cm för kort men de funkade Àndå. Så överlag jÀttenöjd.
Alting er nu på plads
Alting er nu på plads - fin oplevelse.
Produktet lever fuldt ud op tilâŠ
Produktet lever fuldt ud op til forventningerne, kun den lange ventetid som trÊkker lidt ned i stjerner ð
Sehr zufrieden
Gute QualitÀt, Ware wie beschrieben, wir sind zufrieden
MåttbestÀllt balkongskydd
Balkongskyddet helt överensstÀmmande med den måttbestÀllda produkten. Perfekt passform.
Kraftig vÀv och ordentliga öglor.
Supernöjd !
Super fin kvalitet
Super fin kvalitet. Levering hurtigere end forventet.
Bra kvalitet och passform.
Passer på mål og de kom hurtigt
Passer på mål og de kom hurtigt. Og så er hynder og puder super flotte.
Flotte tekstilerâšvi vil kjÞpe merð
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ