Jeg er faktisk virkelig imponeret over lÊderpuden. Den er af hÞj kvalitet. Syninger, materiale og generel udfÞrsel er helt fejlfri. Meget varm anbefaling herfra. Vi er meget glade for puden og... ãã£ãšèŠã
Die bestellten Kissen sind top verarbeitet und passen maÃgenau. Einzige kleine Beanstandung bei den RÃŒckenpolster empfehle ich das Klettband eher in 3 Streifen vertikal anzunÀhen oder horizontal im o... ãã£ãšèŠã
Firmaet lever ikke op til deres egne lÞfter. Vi har kÞbt hynder til en designstol gennem dette firma. Vi fik leveret dÃ¥rligt syede hynder hvoraf een var i forkerte mÃ¥l. Da vi klagede blev vi mistÊnk... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi er meget fornÞyd med kvaliteten pÃ¥ putene til vÃ¥r rotting sofa pÃ¥ terrassen. Med disse nye putene fÞles det som vi fikk nye mÞbler. Kvaliteten er topp! Leveringen tok ca 3 uker som kanskje var litt... ãã£ãšèŠã
Maaho ã«ã€ããŠ
- hello@maaho.com
- maaho.com
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 57ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç
Fineste kvalitet og hurtig levering.
Har netop modtaget den fineste hynde lavet på mål. Materiale, farve og stÞrrelse var prÊcis som vi havde håbet på. Hurtig levering, sÊrligt taget i betragtning, at det er håndlavede hynder på mål. Absolut ikke sidste gang vi bruger Maaho :D
Godt
Vi bestilte en hynde til en indbygget reol med bÊnk. Det var utroligt nemt selv at designe den, og det fÊrdige produkt blev utroligt flot, og også til en god pris.
Overordnet set en god oplevelse og en fin dug
Overordnet set en god oplevelse og en fin dug. Jeg har vÊret i tvivl om, hvorvidt jeg selv skulle tillÊgge krympning af dugen - eller om det er noget fabrikken gÞr - det er ikke tydeligt angivet på alle duge.
Fordi jeg var i tvivl tillagde jeg selv krympning - og kan nu forstå, at fabrikken også gÞr, så derfor er jeg endt med en dug, der er for lang - også efter at jeg har vasket den fÞrste gang.

Maaho ããã®åç
Meget hurtig tilbagemelding og derefterâŠ
Meget hurtig tilbagemelding og derefter hurtig levering, selvom det blev syet efter mål. Lige prÊcis det, vi havde bestilt . Så vi er godt tilfredse.
KÞbte sofahynder fremstillet efter mål
KÞbte sofahynder fremstillet efter mål. Super kvalitet og flot forarbejdning, kan kun anbefales. Ordren og forsendelsen forlÞb som lovet ved bestillingen.
Excellent made to order cushions
The cushion arrived in the selected size, colour, fabric and in good quality. Happy with the product, will order more!
Ekstremt dårlige service
Jeg havde bestilt en hynde i en farve, der på billedet er mÞrk bordeaux. Jeg modtog en hynde i en skrigende-lilla farve.
Jeg skrev derfor til dem, men fik bare at vide, at det kan vÊre svÊrt at gengive farver på deres hjemmeside og at det blot var mit eget problem, at jeg ikke havde bestilt stofprÞver hjem inden kÞbet, og at specialfremstillede varer ikke tages retur. Intet sted på hjemmesiden, står der dog, at man ikke kan regner med deres farver.
Jeg skrev til dem, at det var tale om vildledende markedsfÞring, og at jeg synes den eneste rigtige lÞsning var at tilbyde et nyt betrÊk, hvis de ikke vil tage hele hynden retur, men jeg har intet hÞrt fra dem siden. Nu sidder jeg tilbage med en dyr hynde, jeg ikke kan bruge.

En rigtig god kÞbsoplevelse
Jeg havde bestilt en siddehynde til en gammel sofa, og den var så fin, da den ankom. Målene var perfekte, stoffet kÞnt og leveringstiden passende for en vare, der skulle laves efter mål.
Leider nicht zu empfehlen
Leider nicht zu empfehlen, auf allen Ebenen!!
Maaho misst irgendwie anders
Maaho wirbt mit "schnelle Lieferung"
das ist nicht eingetroffen
18.06.2025 bestellt - geliefert 26.07.2026
Eigene Produktion: die fertigen Kissen kommen aus Tschechien
Leider sind die Kissen beide zu kurz. Ich musste die Kissen wieder zurÃŒcksenden. Nach viel Schriftverkehr und Wartezeit
habe sie nun endgÃŒltig am 15.09. zurÃŒck bekommen. Leider wieder zu kurz.
Es wurde nur die Toleranz von 2 cm berÌcksichtigt, obwohl ich gebeten hatte die Kissen bitte um 10 cm lÀnger zu produzieren. Das wurde nicht angenommen. Maaho misst irgendwie anders. Ein Sitzkissen passt einigermassen, aber das andere ist def. zu kurz. Nun habe ich eine Menge Geld bezahlt und mir wurde nicht das geliefert, was ich wollte.

Virkelig fin kvalitet
Virkelig fin kvalitet, og selvom der er lidt lang levering, så er produktet virkelig godt. Klar anbefaling.
Vi fik en perfekt vare
Unacceptable: charging for cancelled, undelivered order
We chose Maaho because their website promised fast delivery times. On May 20, 2025, we ordered outdoor cushions (JSSTCZLDO). Only after placing the order did we learn that delivery would take 3â5 weeks. This was later postponed in 5-week intervals â twice. At the second delay, I attempted to cancel, which under the Swedish Consumer Purchase Act (Konsumentköplagen) is my clear right in the case of significant delivery delays. Maaho, however, initially refused and kept us âhostage,â preventing us from finding alternatives.
After much pressure, Maaho finally confirmed the cancellation in writing. Despite this, they have since tried twice to withdraw money via Klarna for goods that were never delivered. Both attempts were stopped only after direct intervention with Klarna.
The problem is still not solved. 4 months after the initial order they are still trying to get paid. The payment through Klarna is only paused waiting from confirmation from Maaho, which I don't think will come this time either.
This is not just poor customer service, it is a breach of consumer rights and highly unacceptable business practice. I strongly advise avoiding this company.
This behavior is outrageous and proves that Maaho is not a company to be trusted.
UPDATE!
Since writing my review, Maaho has actually withdrawn 12,860 SEK from my account for the order that was never delivered. When I contacted them, they blamed Klarna, which is absolutely ridiculous considering they have had over two months to stop the payment since confirming the cancellation of the order.
Even worse: Maaho explicitly told me they will no longer help me with a refund because I left them a negative review on Trustpilot. Avoid this company at all costs!
SuperfornÞyd ðð
Det var god og hyggelig kontakt.
Vi fikk tidlig beskjed om når vi kunne forvente levering, som stemte.
Benkputen -som vi bestilte- var helt perfekt og fint laget.
Vi er superfornÞyde og skal bestille mer fra denne produsenten.
Anbefales pÃ¥ det varmeste!! ðð
Sitzkissen fÃŒr easy chair.
Zweite Bestellung heute erhalten.
Bin sehr zufrieden mit der QualitÀt und der Passgenauigkeit. Kissen wurden
zudem vor dem zugesagten Liefertermin
versendet.
Vielen Dank, jederzeit wieder!!
Und uneingeschrÀnkte Weiterempfehlung âïž âïž âïžâïžâïž
Ett pris som inte motiveras av upplevelsen
Priset motiverar att kvaliteten bör vara vÀldigt hög, vilket det inte kÀnns som. Tygkvaliteten kÀnns vÀldigt bra dock. DÀremot Àr det som får det att kÀnnas som en klar 2 istÀllet för 3 (max 4) Àr att kardborrefÀstet kommer som en bit dubbelhÀftande kardborreband istÀllet för att vara fastsydda på kudden. Klistret kommer inte att sitta fast på kudden sÀrskilt lÀnge och sÀtter ett lågt helhetsintryck.
Zur vollsten Zufriedenheit!
Wir haben das erste mal bestellt, Lieferterminen eingehalten, die QualitÀt ist wie auf der Seite beschrieben.
Wir wÃŒrden wieder bestellen.
top product
prima materiaal netjes verpakt
goede kwaliteit alleen lange levertijd
Kvaliteten på altansejlet er fin nok
Kvaliteten på altansejlet er fin nok, og kunne give mere end 3 stjerner. Men: ventetiden fra bestillingen til modtagelsen er alt for lang. Den frist der opgives ved bestillingen blev overskredet med 1 måned. Henvendelser vedr. egentlig modtagelsesdato er illusorisk. Man modtager et ubrugeligt standardsvar.