レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

astrid borgaa Danmark 81 Anmeldelser 4487 LÊst 16 Nyttig ServiceanmeldelserProduktanmeldelser FÃ¥ e-mails om anmeldelser, nye funktioner, tips om virksomheder... もっず芋る

En fantastisk god oplevelse med mÃ¥nesÞster.dk. HÃ¥ndskrevet besked inde i pakken. Der er virkelig nusset omkring bestillingen. Alt er pakket omhyggeligt ind for at sikre forsendelsen kommer uskadt frem... もっず芋る

䌁業情報

Anmeldelser

LÊst

Nyttig

ServiceanmeldelserProduktanmeldelser

FÃ¥ e-mails om anmeldelser, nye funktioner, tips om virksomheder og produkter m.m. Du kan til enhver tid afmelde dig.

Anmeldelser

Anmeldelse af Maanesten

76 anmeldelser

For 3 timer siden

Jeg skulle bruge et bestemt armbånd

Jeg skulle bruge et bestemt armbånd inden imorgen, og Nathalie sÞrgede for at det blev afsendt så hurtigt at det nåede frem igår

2025幎12月14日

LÊkker kvalitet!

Så fin indpakning hvor man mÊrker kÊrligheden med det samme. Jeg har kÞbt nogle rÞgelsespinde med kamille i den smukkeste indpakning og den lÊkreste kvalitet (jeg har lige tÊndt en, og den spreder den roligste og dejligste duft), en muslingeholder og en voks-duft-blok med Jasmin. Det er helt sikkert ikke min sidste bestilling her ❀

2025幎8月15日
自発的なレビュヌ

Jeg havde en virkelig god oplevelse hos

Jeg havde en virkelig god oplevelse hos butik MaanesÞster! Betjeningen var bÃ¥de imÞdekommende og oprigtig – man fÞler sig set og velkommen fra det Þjeblik, man trÊder ind. Ejeren er smilende og venlig, og hun tager sig tid til at vejlede grundigt om de forskellige produkter. Det er tydeligt, at hun brÊnder for det, hun laver, og det smitter af pÃ¥ hele stemningen i butikken. En hyggelig og inspirerende butik, jeg helt sikkert vender tilbage til!

2025幎6月11日

LÊkre produkter

LÊkker rÞgelse, hvad end det er kugler eller cones så er det super kvalitet.

Også lÊkker kvalitet på Shungit krystallen til at rense vand.

Alt i alt et sted jeg lÊgger mine penge fremover, de har sÃ¥ mange lÊkre og magiske produkter 😍

2025幎5月6日

Tak for god service!

Jeg bestilte en pakke som blev pakket og sendt nÊrmest samme dag, selvom jeg bestilte efter kl 16! Så god service. Der var desvÊrre en lille fejl med min pakke, men jeg skrev til MånesÞster og de svarede men det samme. Vi lÞste problemet nemt og hurtigt, så tusind tak for god service! Jeg bestiller gerne herfra igen :)

2025幎2月6日
自発的なレビュヌ

ForstÃ¥r ikke de kunne afsende så

ForstÃ¥r ikke de kunne afsende sÃ¥ hurtigt nÃ¥r jeg bestilte midt om natten, men det er magi 😍 min pakke kom lynhurtigt og har aldrig set sÃ¥ flot indpakket en pakke fÞr, mÃ¥tte gemme Êsken. Samt de fineste smÃ¥ kort og tÞrrede blomster indeni. Simpelthen fineste lille butik at stÞtte ❀❀❀

2024幎12月12日

Absolut varm anbefaling

Den fineste indpakning med de fineste energier fra mÃ¥nesÞster.dk 🔮🌛🌝🌜✚ jeg har svÊrt ved at skille mig af med selve den brune “postkonvolut” fordi at den ogsÃ¥ er sÃ¥ fin. Tak for at gÞre lidt ekstra for jeres kunder.

Derudover er der et godt udvalg af forskellige varer og leveringen er hurtig.

2024幎8月8日
自発的なレビュヌ

Sikke en dejlig oplevelse at handle hos

Sikke en dejlig oplevelse at handle hos MånesÞster!
SkÞnt min pakke ankom hurtigt, var der brugt tid og omhu pÃ¥ at pakke mine ting smukt, fint og nÊnsomt. Jeg fÞler at jeg modtog endnu mere end jeg havde bestilt. Min pakke var fyldt med gode intentioner og gode vibrationer, som jeg hermed mangedobler, og sender tilbage til MÃ¥nesÞster. 🩷

2024幎4月18日
自発的なレビュヌ

Jeg har skrevet om MånesÞster fÞr

Jeg har skrevet om MånesÞster fÞr, men jeg har bestilt endnu en pakke herfra, og jeg fÞler, at i fortjener en god anmeldelse til. Tusind tak til dig/jer for den så fine hjemmeside, pakke og gode varer og tak til dig, Natalie, for en fin besked og for at pakke mine varer så pÊnt ind. Tak Tak Tak. Må jeres brand spredes vidt og bredt

2024幎3月26日

Intet dårligt at sige!

Jeg vil til hver en tid anbefale MånesÞster! Jeg har bestilt varer derfra flere gange og har kun haft gode oplevelser. Varerne kommer i den fineste indpakning, som er personliggjort med et lille håndskrevet kort. Kvaliteten af varerne er super, og der medfÞlger altid en lille seddel til hver Êdelsten, som beskriver dens energier. Jeg har ikke noget dårligt at sige. Tak!

2024幎1月17日

Kvalitetsvarer og god service

Jeg kÞbte 2 smukke saltlamper, begge med et dejligt blÞdt lys, samt en smuk figur i Ametyst sten. Alle tingene i hÞj kvalitet. Jeg er utrolig glad for mine kÞb (til rimelige priser) og fik den allerbedste kÞbsoplevelse ved Maanesoester. De varmeste anbefalinger herfra

2024幎1月16日
自発的なレビュヌ

Super service og kvaliteten på produktet er i top

Fik mega smukt Himalaya saltlampe. Lampen var virkelige godt pakket ind, og at saltlampen ikke fik skade under transport var imponerende. Der skete kun lille uheld, det var at knappen til lampen blev knust under transporten. Knappen overlevede ikke.

Men super service, de sender strakt nyt knap ud til mig :)

2023幎11月23日

Allerfineste kÞbsoplevelse <3

Allerfineste kÞbsoplevelse <3
Mine varer kom lynhurtigt - og var prÊcis så fine som forventet!

Men hvad jeg ikke forventede, var al den karma, energi og kÊrlighed der var lagt med ned i kassen. Det var en sand fornÞjelse at åbne de små fine gaver, og lÊse den personlige hilsen.
Tak Natalie! Du driver ikke bare en forretning, men har en passion og et hjertebarn i MånesÞster.

2023幎11月17日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ