レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Top service! Na wat research voor een nieuwe telefoon (de oude was inmiddels 10 jaar oud en begon nu toch echt achterop te raken qua apps/updates) kwam ik op de site van MacBas terecht. Online (let we... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Mede door de reviews te bekijken kwamen we bij MacBas terecht toen we een MacBookPro wilden kopen. Ook onze ervaring met MacBas is zeer positief. Bas heeft ons geweldig geholpen om de MacBook goed in... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Contact en een afspraak was snel geregeld. Bas was er zelf niet maar werd goed geholpen en geadviseerd door z’n collega waardoor ik heel tevreden naar huis ging met een nieuwe MacBook Air.

䌁業情報

1. パ゜コン アクセサリ店

圓該䌁業による蚘述

Uw specialist in degelijke en betaalbare Apple producten!

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Snelle reactie

Snelle reactie. Hele mooie prijzen! Super gastvrij geholpen. Zelfs niet verkoop gerelateerde vragen waren geen probleem.

2024幎8月1日

Dank Salvatore :-) en onwijs veel plezier van de Mac

Een heel tevreden klant.

Bas heeft mij met veel geduld en kennis enorm geholpen. En als ik ergens mee zit of er niet uitkom, dan is Bas erg behulpzaam. Ik geef het zeker door aan mijn vrienden die ook hulp nodig hebben.

2024幎7月11日

Macbas からの回答

Super bedankt Joke en help uiteraard graag bij vraagstellingen :-)

Tweede aankoop gedaan bij MacBaS

Tweede aankoop gedaan bij MacBaS. Bas neemt uitgebreid de tijd en heeft me enorm geholpen om de juiste keuze te maken. Ook daarna nog goed contact toen ik wat vragen had. Goed advies, lekkere koffie en prima service! 👍👍👍

2024幎7月9日

Dank u wel :-)

Macbook Air 2024 15inch M3

Bas geeft goed advies en heeft mijn Macbook tegen een hele goede prijs geleverd.
Ga binnenkort bij hem langs om nog een ipad te halen

2024幎6月1日

Macbas からの回答

Geweldig Marne, hartelijk dank en altijd welkom natuurlijk

5぀星のうち5の評䟡

Bas nam alle tijd me nieuw aangekochte

Bas nam alle tijd me nieuw aangekochte MacBook over te zetten. Service is boven gemiddeld goed. Erg blij mee.
Dag later andere oplader gekregen omdat ik die nieuwe grote blokken in me stopcontact niet handig vind.

2024幎6月4日

Macbas からの回答

Super bedankt voor de aankoop Martijn en onwijs veel en lang plezier van de mac 😃

5぀星のうち5の評䟡

Persoonlijk, flexibel tegen goede prijs

Ik was op zoek naar een nogal specifieke uitvoering van de MacBook Pro welke lastig te krijgen was. Het model was ook bij MacBas niet voorradig maar door zijn snelle, en heldere antwoorden toch besloten hier een bestelling te plaatsen.

Na een paar dagen bleek het specifieke model toch een langere levertijd als verwacht te hebben en ook hier weer nam Bas uitgebreid de moeite om te overleggen wat ik wilde. Uiteindelijk een model met betere specs voor dezelfde (zeer scherpe) prijs besteld.

Bij aflevering een bakje koffie, rustig en uitgebreide uitleg en alles prima in orde. Wil je nog ouderwets advies, en je als klant de koning voelen: hier moet je zijn.

2024幎6月3日

Macbas からの回答

Dank Domenique, je bent altijd welkom

Nieuwe Macbook Air

Onlangs een nieuwe Macbook Air gekocht bij Macbas.

Netjes ontvangen en ik kon ter plekke de (gesealde) Macbook testen. Ook in geval van problemen kon ik altijd bellen voor hulp, maar gelukkig niet nodig gehad.

De prijs was aanzienlijk lager dan bij Apple, enorm blij met de aankoop.

2024幎5月8日

Macbas からの回答

Hartelijk dank voor uw mooie review.

Uitstekend product

Uitstekend product, makkelijk contact via whatsapp en goed bezorgd!

2024幎4月23日

Dankjewel Jeroen 🙏🏻

Afgelopen week een MacBook Air M1 bij

Afgelopen week een MacBook Air M1 bij Bas gekocht. Mijn eerste keuze bleek helaas al verkocht, echter Bas kwam meteen met een aantal alternatieven. Mocht de laptop eerst even rustig bekijken en wat zaken checken voordat de koop werd afgerond. Alles bij elkaar heel vriendelijk geholpen en heel blij met de laptop! Bedankt Bas!

2024幎5月7日

Macbas からの回答

Hartelijk dank Mark en ik wens jullie een superfijn gebruik van de mac!! Bedankt voor het vertrouwen en de aankoop

5぀星のうち5の評䟡

Ik ben top geholpen door MacBaS

Ik ben top geholpen door MacBaS, op korte termijn voor mijn vakantie heeft macbas mij een mooie nieuwe macbook verkocht voor een scherpe prijs.

2024幎4月18日

Dank je wel Nick :-)

Uitstekende ervaring met Macbas

Voor de studie van mijn dochters zocht ik twee MacBooks, die ik bij Macbas heb gevonden. Ik werd super vriendelijk door Bas ontvangen tijdens het ophalen van de MacBooks en ik trof, geheel volgens afspraak, twee splinter ongeopende MacBooks aan!

2024幎5月2日

Macbas からの回答

Veel plezier voor de meiden Xander en bedankt!!

Top ervaring

Top ervaring, ook meer dan tevreden met mijn aankoop. Heb een macbook Air M3 gekocht voor een hele mooie prijs. Heb de Mac bij Bas zelf opgehaald en ter plekke uitgepakt, daar heb ik dan uitleg en tips verkregen hoe ik er het beste mee kan omgaan. Nogmaals bedankt Bas

2024幎4月2日

Super bedankt Jasko

Macbook Pro M3, 16 GB, 512 Gb

Ik heb mijn MacBook Pro m3 bij Bas gekocht. De moeite van het omrijden waard!! Via chat en telefoon snelle reacties en duidelijke en vriendelijke communicatie. MacBook in zijn 'thuiswinkel' opgehaald. Geholpen bij de keus tussen macbook air en -pro. Goede uitleg, lekkere koffie en deal voor een vaste prijs, maar stuk goedkoper dan elders. Aanrader!

2024幎4月20日

Prachtige review Ton , Bedankt

MacBook Pro uit 2019 bij Macbas

MacBook Pro uit 2019 bij Macbas gekocht. Ik heb nog steeds veel plezier van deze aankoop.
Bas neemt de tijd voor me om alles uit te leggen en een vertrouwde keuze te maken.
Graag weer!

2024幎1月26日

Dank Alfred

Fantastische ervaring bij MacBaS

Fantastische ervaring bij MacBaS! Als eenmanszaak voor reparatie en verkoop van Mac-computers zowel nieuw als gebruikt, kan ik niet genoeg benadrukken hoe blij ik ben met mijn recente MacBook Air-aankoop. Vanaf het eerste contact voelde ik me gehoord en begrepen. De eigenaar was vriendelijk, deskundig en nam de tijd om al mijn vragen te beantwoorden. Mijn MacBook Air en werkt als een zonnetje! Een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar persoonlijke service en topkwaliteit Mac-producten. Dank je wel, MacBaS!

2024幎4月27日

Dank Nicky :-)