レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Den bedste(21) fra Mackies Pizza, er ren luksus! MÞr oksefilet der smelter pÃ¥ tungen, lÊkker cremet og smagfuld gorgonzola samt en dejlig sprÞd bund. Smager virkelig som i "gamle dage!" SÞde og ve... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Bestilte de to dyreste pizza (119,- og 109,-). De har den dÃ¥rligste fÊrdig produceret bund - kedelig sammenpresset dej (svarende til den billigste kÞbepizza fra supermarkedet!). Tomatsaucen, som er... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Smagen og service fra 90erne.. michael Lee ville sige “godkendt” - dog er stÞrrelsen lidt mindre end man husker. Men samme smag og kvalitet som man forventer. Forvent ikke en italiensk pizza eller en... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jeg var i fÞrste omgang lidt skeptisk til stÞrrelsen med tanke pÃ¥ prisen da den ved fÞrste Þjekast ikke syner af meget, men der viste sig alligevel at vÊre pizza nok til at mÊtte en stor mand. Er af i... もっず芋る

連絡先

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Positivt overrasket over konceptet

Jeg var i fÞrste omgang lidt skeptisk til stÞrrelsen med tanke på prisen da den ved fÞrste Þjekast ikke syner af meget, men der viste sig alligevel at vÊre pizza nok til at mÊtte en stor mand. Er af indtryk af, at der er brugt gode og friske råvarer der får den samlede smagsoplevelse til at skille sig positivt ud. Fint koncept at man kan få frisk og god pizza uden at må vÊre tvunget til at spise den umiddelbart og i stedet selv tilberede den når det passer ind.

2025幎12月18日

Rigtig lÊkker pizza

Rigtig lÊkker pizza, blev overrasket over mÊngden af fyld. Kvaliteten kan både ses og smages, lÊkkert kÞd. Super venligt personale og en fed idé med at man kan bestille dem og bage dem hjemme.
Kommer igen, nÃ¥r Pizza trucken er i nÊrheden. 👌😊

2025幎12月11日
5぀星のうち4の評䟡

Endelig tog jeg mig sammen og prÞvede

Endelig tog jeg mig sammen og prÞvede at fÃ¥ pizzaer fra Mackies Pizza. KÞbte dem ubagte og smed dem i ovnen da jeg kom hjem. Var advaret om at de ikke var sÃ¥ store, men vi blev mÊtte alligevel. Det var ikke helt som i gamle dage hos Mackies, men tÊt pÃ¥. MÃ¥ske nÃ¥r de fÃ¥r fat i den “rigtige” pepperoni. SÃ¥ vil jeg helt sikkert prÞve igen. Flink personale og nemt at bestille hjemmefra.

2025幎12月16日

Den bedste(21) fra Mackies Pizza

Den bedste(21) fra Mackies Pizza, er ren luksus!
MÞr oksefilet der smelter på tungen, lÊkker cremet og smagfuld gorgonzola samt en dejlig sprÞd bund.
Smager virkelig som i "gamle dage!"
SÞde og venlige mennesker!
Kan bare give min bedste anbefaling.

2025幎12月17日

Ekstremt skuffende

Ekstremt skuffende.

En bund som en frysepizza og fyld uden omtanke og kvalitet.

Havde de kostet 25 kr eller 35 kr, så havde jeg vÊret fint tilfreds, men de forsÞger at slå alt for stort et brÞd op med det her koncept.

2025幎12月12日
5぀星のうち5の評䟡

Virkelig lÊkker og smagfuld pizza

Virkelig lÊkker og smagfuld pizza. Smager nÞjagtig som i gamle dage og fÞj hvor blev jeg mÊt, ku slet ik spise op, selv om Þjnene ku spise mere end maven. Fantastisk personale, god service, også selv om de havde travlt, hvilket er godt for dem. Kan virkelig anbefale dem

2025幎11月23日

Ekstrem lavt kval af råvare

Ekstrem lavt kval af råvare
Kvaliteten skal sammenlignes med en god fryser pizza.
Der intet håndvÊrk eller kÊrlighed lagt i det til trods for 2 små pizzaer kostede 219 kr dog inkl chili og hvidlÞg som lige kostede 20 kr ekstra.
Nogen ting er bedst at de forbliver dÞde

2025幎11月7日

Stor fejl

Stor fejl
Min stÞrste fejl med mackies food truck:
At kun bestille en pizza, hvor smager den bekendt & som i gamle dage hos Mackies🀩🀩 har du vÊret der & kender konceptet HOLD DIG IKKE TILBAGE😋😋😋

2025幎11月6日
5぀星のうち1の評䟡

PrÞvede for fÞrste gang pizza mackies

PrÞvede for fÞrste gang pizza mackies speciale fra deres foodtruck i Vejle. HAR FØR SMAGT FRA Mackies i Århus, hvilket var ok.

Må desvÊrre bare sige at det bliver et kÊmpe, nej tak. Dårligste pizza jeg har fået i lang tid. Dejen var kedelig, osten smagte af ingenting og tomatsaucen var dårlig. Der var tilgengÊld alt for meget peberfrugt. Til sidst men ikke mindst, så smagte oksekÞdet mildest talt dårligt, det var som om at der var kommet masser af hvidlÞg i kÞdet for at skjule den dårlige smag, hvilket bare gjorde den endnu dårligere.

Øv Þv.

Men i dette tilfÊlde havde en frysepizza vÊret bedre end pizzaen fra Mackies til 110 kr. Pr stk. Som også var på stÞrrelse med en frysepizza.

2025幎11月3日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス