Bedste pizza ever. Blev overrasket over hvor gode pizzaer man kan få fra en food truck. Formidabel personale, Mega meget fyld og billige priser
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Den bedste(21) fra Mackies Pizza, er ren luksus! MÞr oksefilet der smelter pÃ¥ tungen, lÊkker cremet og smagfuld gorgonzola samt en dejlig sprÞd bund. Smager virkelig som i "gamle dage!" SÞde og ve... ãã£ãšèŠã
Jeg var i fÞrste omgang lidt skeptisk til stÞrrelsen med tanke pÃ¥ prisen da den ved fÞrste Þjekast ikke syner af meget, men der viste sig alligevel at vÊre pizza nok til at mÊtte en stor mand. Er af i... ãã£ãšèŠã
Smagen og service fra 90erne.. michael Lee ville sige âgodkendtâ - dog er stÞrrelsen lidt mindre end man husker. Men samme smag og kvalitet som man forventer. Forvent ikke en italiensk pizza eller en... ãã£ãšèŠã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Fantastiske pizzaer med rigtig god smag.
Godt nok det mest skuffet jeg er blevet efter en bestilling. 115,- for en fÊrdiglavet bund, billig topping magen til det i Netto eller Rema, og halvdelen af stÞrrelsen på en frokostpizza. Absurd og pinligt at arbejde i sådan en vogn.
Bedste pizzaðð¥ jeg lÊnge har smagt. Massere af fyld pÃ¥ og god smag ð
Vi blev skuffet over det nye Mackies Pizza Truck koncept. Pizzabunden er en lille 8' tommer, hård, masse-produceret bund (a la frysepizza). Det kan sagtens spises, men oplevelsen er ikke meget bedre end en klassisk frysepizza (til 2x prisen). Vi snupper en pizza fra et af de mange gode lokale pizzaria'er i Silkeborg, nÊste gang...
Fantastisk, simpelhen bare sÃ¥ godtâŠ.. prÞv det !!!
Fantastisk oplevelseð blev sÃ¥ glad da Mackies var genopstÃ¥et, nu har jeg haft fornÞjelsen af en bag-selv nr. 21 bagt efter oplysninger pÃ¥ spisekortet, det var en oplevelse som sendte mig straks til bunden af StrÞget,en oplevelse som jeg har sÞgt siden lukning af Mackies og INGEN har kunnet leve op til denne oplevelse, tak for I er tilbage. (hÃ¥ber ikke Mickey kigge med, spiste med kniv/gaffel)
Venter spÊndt på nÊste gang det 8270 tur.
God vind
Bare super lÊkkert!
God kvalitet og ligesom Mackies i de gamle dage. - sprÞd bund, godt med fyld og lÊkker smag!
Hold nu K⊠SÃ¥ kom jeg lige forbi Mackies pizza truck i EgÃ¥. Jeg skulle mÞdes med gutterne og se fodbold. Bestilte fem pizzaer. Og hold nu da op det var jo ligesom at vÊre pÃ¥ Mackies ð Super lÊkre sprÞde pizzaer med masser af fyld, Her fÃ¥r man virkelig noget for pengene!! Ja det gamle slogan lever stadig op til det. Tusind tak for det!! ðâïžâïžâïžâïžâïž
50 millioner fluer kan ikke tage fejl ð
Mackies pizza er tilbage igen. Den gode sprÞde bund og godt med fyld på og med masser af smag! Dem der står i vognen er så sÞde og rare, så en kÊmpe anbefaling herfra
THE BEST PIZZA IN TOWN.
Jeg er blÊst helt bagover hvor fantastisk pizzaen var. Jeg fik en nr 8, min yndlings pizza fra tidligere tider hos Mackies Pizza og må bare sige den ramte fuldstÊndig.
SÃ¥ vi ses snart igen, Nielsð
'50 millioner fluer kan ikke tage fejl'
Rigtig god pizza meget sprÞd og det hele spiller bare
Pizzaen smagte sindsygt godt og deres ost er lavet virkelig godt. Jeg kan klart anbefale.
Super fedt koncept at rejse rund i landet og servere pizza! Fantastisk pizza og god oplevelse.
Pizzaerne kÞbte vi rå og bagte dem selv. De var frisklavede , og bundene var sprÞde. Dejligt at servere noget for bÞrnebÞrnene, - noget der er lavet af gode råvarer , og som de kunne lide. Vi bestilte på Mackies Facebookside.
VÊrste pizza jeg nogensinde har fået.. kÊmpe fÞlelse af at blive direkte snydt for sine penge