Madam Peach BV レビュー 735

TrustScore 5段階評価の4.5

4.7

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Bestellingen worden snel verzonden. Één keer duurde het langer, mail gestuurd kreeg dezelfde dag nog een reactie terug. Bleek dat het bestelde item uitverkocht was, dag na de mail werd het alsnog ve... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Fijne webshop. Tot nu toe nog niets retour hoeven te sturen omdat de maten gewoon prima zijn. De travelstof kleding is echt geweldig. Fijn ook dat behalve de hele kleine maten ook de grotere maten b... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Update: n.a.v. mijn review heeft de klantenservice contact met me opgenomen. Ze vergoeden het retourlabel, ik krijg een sjaaltje opgestuurd en 10% korting op mijn volgende aankoop. Jammer hoe het... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Prachtige webshop met mooie kleding ! Mooi stel van lady day uitgezocht, het jasje was wat te ruim en retour gestuurd, dit lukte niet helemaal maar telefonische medewerker heeft me keurig geholpen. Br... もっと見る

企業情報

1. 婦人服店
  2. 衣料品店
  3. ファッション アクセサリー店
  4. 大きいサイズの服専門店
  5. 作業服店

当該企業による記述

Jouw favoriete Nederlandse modemerken. 🤍 Sinds 2019 hebben wij duizenden vrouwen laten stralen. ✨ Shop gezellig bij ons online of in de winkel (in Winschoten). Gratis verzending vanaf €75 euro en gratis omruilservice. Voor 22.00 besteld, is morgen dragen.

連絡先

通常1カ月以上経ってから回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち4の評価

Mooie en duidelijke website.

Mooie en duidelijke website.
Mijn bestelling was niet op voorraad en dus niet geleverd volgens de belofte op de website dat deze dezelfde dag wordt verstuurd. Pas na een telefoontje van mij werd dit duidelijk. Mijn tip is dan ook mocht er iets laten geleverd worden laat dat de klant weten.
De deelregeling die ik heb ontvangen was prima!
Helaas ontbreekt er nog wel een blouse en heb ik geen info wanneer deze komt.

2026年1月28日

Beste Francoise,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring en feedback. Wij vinden het vervelend om te horen dat uw bestelling niet volledig volgens de belofte op onze website is geleverd en dat dit pas na uw telefoontje duidelijk werd. Wij nemen uw opmerking hierover serieus en zullen dit intern meenemen om onze communicatie te verbeteren.

Fijn om te lezen dat de deelzending die u heeft ontvangen naar wens was. Met betrekking tot de ontbrekende blouse hebben wij u inmiddels per e-mail een update gestuurd over de huidige status en de verwachte levering.
Wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen bij Madam Peach.

5つ星のうち5の評価

De bestelling duurde wat langer

De bestelling duurde wat langer, maar ze kwamen met een mooie oplossing

2026年1月28日

Beste Irene,

Bedankt voor uw mooie review.
Fijn om te horen dat u tevreden bent met de geboden oplossing. Wij stellen uw vertrouwen zeer op prijs en hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen bij Madam Peach🌸

5つ星のうち5の評価

Zeer fijne webshop waar ik graag mijn…

Zeer fijne webshop waar ik graag mijn kleding koop, mooie kleding, nette prijzen en goede en snelle verzending , ook als je iets retourneert geen probleem, gaat altijd goed en geld staat vlug weer op je rekening.
Ik blijf hier lekker shoppen, zeer fijne ervaring mee❤️

2026年1月18日

Beste Trudy,

Hartelijk dank voor uw mooie en uitgebreide reactie. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze kleding, prijzen, service en snelle verzending. Ook uw positieve ervaring met retourneren en de vlotte terugbetaling vinden wij fijn om te horen.

Wij vinden het geweldig dat u met zoveel plezier bij ons shopt en hopen u nog vaak blij te mogen maken met mooie items en goede service. U bent van harte welkom en wij verwelkomen u graag opnieuw in onze webshop. 🌸

Fijne winkel

Fijne winkel, snelle levering en snel antwoord op vragen. Al jaren mijn favoriete winkel voor het merk Lady Day.

Beste,

Hartelijk dank voor uw fijne reactie. Wat leuk om te horen dat u onze winkel al jaren waardeert en dat Lady Day uw favoriete merk is. Fijn dat u onze snelle levering en het vlotte antwoord op vragen zo positief ervaart.

Wij stellen uw vertrouwen enorm op prijs en heten u graag weer van harte welkom in onze webshop.🌸

Prima

Keurig verpakt, mooie kleding. Alleen 'vandaag besteld, morgen in huis' was niet waar. Zaterdag besteld, was donderdag in huis.

2026年1月24日

Beste,

Hartelijk dank voor uw eerlijke feedback. Fijn om te horen dat de bestelling keurig verpakt was en dat u tevreden bent over de mooie kleding. Jammer dat de levering langer heeft geduurd dan u mocht verwachten. Onze excuses daarvoor.

Wij nemen uw opmerking over de levertijd serieus en gebruiken dit om onze service verder te verbeteren. Uiteraard bent u bij een volgende bestelling weer van harte welkom in onze webshop.🌸

5つ星のうち5の評価

Fijn om hier te shoppen .

Fijn om hier te shoppen .
Goede en mooie kleding .en goede communicatie als je iets wilt vragen.Sasrom shop ik hier graag 🥰

2026年1月15日

Beste Heidi,

Hartelijk dank voor uw prachtige review. Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze kleding en onze communicatie. Dat maakt ons ontzettend blij!

5つ星のうち5の評価

Het bedrijf is erg klantvriendelijk

Het bedrijf is erg klantvriendelijk. Mocht er een artikel toch niet op voorraad zijn dan informeren ze dat per mail met de nodige alternatieven.

Beste Mirjam,

Hartelijk dank voor uw mooie review. Wat fijn om te horen dat u onze klantvriendelijkheid en communicatie zo waardeert. We vinden het belangrijk om u goed te informeren en mee te denken in passende alternatieven, dus dit doet ons goed!

5つ星のうち1の評価

Teleurstelling

Op de website staat: voor 22.00 uur besteld, volgende dag in huis.ik had het 6 dagen later in huis. Op berichtjes werd niet gereageerd. Teleurstellend!

Madam peach heeft bovenstaande netjes opgelost.

Beste Yvonne,

Hartelijk dank voor uw review en uw eerlijke feedback. Wat vervelend om te horen dat uw bestelling later is aangekomen dan u mocht verwachten en dat u ons tussentijds niet heeft kunnen bereiken. Daarvoor onze oprechte excuses.

Uw pakket is inderdaad een dag later verzonden en vervolgens twee dagen later aangeboden, helaas op een moment dat u niet thuis was. Dat neemt niet weg dat de communicatie vanuit onze kant beter had gemoeten – dat spijt ons zeer.

Wij nemen uw feedback serieus en gebruiken dit om onze service te verbeteren. Mocht u ons hierover nog persoonlijk willen benaderen, dan denken we graag met u mee en mag u mij altijd bellen op (06) 48 68 34 72.

Blij met Madam Peach

Ik heb bij Madam peach een hele mooie blazer gekocht waar ik heel blij mee ben en helemaal in straal!
Madam peach heeft prachtige kleding en biedt goede service.

Beste Folien,

Hartelijk dank voor uw prachtige review. Wat fijn om te horen dat u zo blij bent met uw nieuwe blazer en dat deze helemaal in de smaak valt – daar doen we het voor!

Ook heel leuk om te lezen dat u onze kleding en service zo waardeert. Dat maakt ons ontzettend blij!
We hopen u snel weer te mogen verwelkomen bij Madam Peach.

5つ星のうち5の評価

Goede en snelle levering altijd goed…

Goede en snelle levering altijd goed verpakt. Leuke collectie en soms een korting . Toppie gewoon

2026年1月20日

Beste mevrouw,

Hartelijk dank voor uw fijne review. Wat leuk om te horen dat u zo tevreden bent over onze snelle levering, de verzorgde verpakking en onze collectie. En natuurlijk fijn dat u ook blij wordt van onze kortingen – dat vinden wij extra leuk om te bieden!

5つ星のうち5の評価

Mooi en met zorg ingepakt

Mooi en met zorg ingepakt, alles zag er netjes uit

2025年12月23日

Beste Jenny,

Hartelijk dank voor uw mooie review. Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de verzorgde verpakking en dat alles netjes is aangekomen. We besteden daar veel aandacht aan, dus dit waarderen we enorm!

We hopen u snel weer te mogen verwelkomen bij Madam Peach!

5つ星のうち5の評価

Je krijgt wat je ziet op de filmpjes echt top

De pakketjes komen altijd mooi verpakt binnen.
De kwaliteit is echt goed.
En als je de goede maat opgeef past het altijd.
Voor mij is het echt top.

2026年1月17日

Beste Jeanette,

Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u blij bent met de verpakking, kwaliteit en pasvorm van onze kleding.

We verwelkomen u graag weer bij uw volgende bestelling!🌸

Lieve groet,Hinnie van Madam Peach

5つ星のうち5の評価

Zeer tevreden over het meedenken

Zeer tevreden over het meedenken. De bestelde artikelen zouden in mijn vakantie geleverd worden. Een mailtje en alles wordt geregeld: het wordt ip de laatste dag van mijn vakantie pas verstuurd. Er wordt echt meegedacht. Maar ook was in het verleden iets niet meer op voorraad: je krijgt een telefoontje waarin Madam Peach zegt dat het groot uitvalt dus dat ze je zonder verzendkosten een maatje kleiner willen sturen. Echt klantvriendelijk!!

2026年1月15日

Beste Debbie,

Bedankt voor uw prachtige review.
We vinden de service voor onze klanten erg belangrijk en vinden het fijn om te horen dat u dit als positief heeft ervaren.

We wensen u nog een hele fijne vakantie toe en wensen u alvast veel plezier met uw bestelling. 🌸

Prachtig travel broek gekocht

Prachtig travel broek gekocht! Netjes verpakt! Top service

2026年1月13日

Beste mevrouw,

Bedankt voor uw prachtige review.
Wat fijn om te horen dat u blij bent met de bestelde broek en onze service.

We hopen u snel nogmaals te mogen verwelkomen bij Madam Peach!🌸

5つ星のうち5の評価

Bestellen bij Madame Peach is simpel en…

Bestellen bij Madame Peach is simpel en bezorging is vlot. In de filmpjes wordt vaak de maat aangegeven . Dit maakt dat je goed kunt inschatten welke maat je kunt bestellen voor jezelf. Leuke site met mooie merken.
Ik heb ern sweater besteld. Mooie kwaliteit.

2026年1月11日

Beste Trea,

Hartelijk dank voor uw fijne review. Wat prettig om te horen dat het bestellen eenvoudig is, de bezorging vlot verloopt en dat de maatinformatie in de filmpjes helpt bij het maken van de juiste keuze. Veel plezier met uw sweater en dank u wel voor het compliment over de kwaliteit.

We hopen u snel nogmaals te mogen verwelkomen bij Madam Peach!🌸

5つ星のうち5の評価

Hartstikke blij met de fijne en snelle…

Hartstikke blij met de fijne en snelle service! Het merk Mi Piace wat ze verkopen is super kwaliteit, Madampeach verkoopt veel hiervan, helemaal toppie!!

2026年1月10日

Beste mevrouw Koenders,

Hartelijk dank voor uw enthousiaste review!
Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze service en dat u de kwaliteit van het merk Mi Piace zo waardeert. Uw complimenten betekenen veel voor ons en motiveren ons enorm.

Wij hopen u snel weer te mogen verwelkomen bij Madam Peach, er komt een mooie Mi Piace collectie aan volgende week!

5つ星のうち5の評価

Dit is echt de site waar ik graag shop

Dit is echt de site waar ik graag shop. Leuke collectie en snelle levering. Ik kijk weer uit naar de nieuwe collectie. Altijd weer een fijn moment om te shoppen bij jullie. Tot snel

2026年1月10日

Beste Caroline,

Wat fijn om te lezen, bedankt voor deze mooie woorden! 🤍
Geweldig dat u zo geniet van onze collectie en service. We kijken ernaar uit om je binnenkort weer te verrassen met de nieuwe collectie. Tot snel en heel graag weer tot ziens bij Madam Peach!

Liefs,

Mooie en goede kleding

Snelle levering ondanks de feestdagen! Heel mooi materiaal van kleding, netjes afgewerkt. Heel tevreden, ook zeer stijlvol aan goede prijzen!

2025年12月31日

Beste Hanne,

Hartelijk dank voor uw mooie review!
Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over de snelle levering, de kwaliteit van het materiaal en de nette afwerking van onze kleding. Ook uw compliment over de stijl en onze prijzen stellen wij enorm op prijs.

Graag tot een volgende bestelling!

Isa van Madam Peach

5つ星のうち5の評価

Persoonlijk, klantgericht en uiterst flexibel

De medewerkers zijn zeer klantgericht en flexibel en zijn meer dan bereid met de klant mee te denken. Ik heb de benadering als zeer persoonlijk en prettig ervaren

2026年1月2日

Beste Hanna,

Bedankt voor uw prachtige review.
We vinden het ontzettend belangrijk om met de klant mee te denken en persoonlijk contact te hebben.

We hopen u snel nogmaals te mogen verwelkomen bij Madam Peach!

Isa van Madam Peach

Prima contact

Je wordt tijdens de kerstperiode netjes op de hoogte van het verzendproces. 2 paar mooie schoenen ontvangen

2025年12月30日

Beste Corrie,

Bedankt voor uw mooie review.
Fijn om te horen dat de schoenen naar wens zijn, we wensen u veel draagplezier!

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。