Bestellingen worden snel verzonden. Één keer duurde het langer, mail gestuurd kreeg dezelfde dag nog een reactie terug. Bleek dat het bestelde item uitverkocht was, dag na de mail werd het alsnog ve... もっと見る
企業が回答しました
Fijne webshop. Tot nu toe nog niets retour hoeven te sturen omdat de maten gewoon prima zijn. De travelstof kleding is echt geweldig. Fijn ook dat behalve de hele kleine maten ook de grotere maten b... もっと見る
企業が回答しました
Update: n.a.v. mijn review heeft de klantenservice contact met me opgenomen. Ze vergoeden het retourlabel, ik krijg een sjaaltje opgestuurd en 10% korting op mijn volgende aankoop. Jammer hoe het... もっと見る
企業が回答しました
Prachtige webshop met mooie kleding ! Mooi stel van lady day uitgezocht, het jasje was wat te ruim en retour gestuurd, dit lukte niet helemaal maar telefonische medewerker heeft me keurig geholpen. Br... もっと見る
企業が回答しました
Jouw favoriete Nederlandse modemerken. 🤍 Sinds 2019 hebben wij duizenden vrouwen laten stralen. ✨ Shop gezellig bij ons online of in de winkel (in Winschoten). Gratis verzending vanaf €75 euro en gratis omruilservice. Voor 22.00 besteld, is morgen dragen.
Mauritsstraat 1a, 9671BV, Winschoten, オランダ
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常1カ月以上経ってから回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Mooie en duidelijke website.
Mijn bestelling was niet op voorraad en dus niet geleverd volgens de belofte op de website dat deze dezelfde dag wordt verstuurd. Pas na een telefoontje van mij werd dit duidelijk. Mijn tip is dan ook mocht er iets laten geleverd worden laat dat de klant weten.
De deelregeling die ik heb ontvangen was prima!
Helaas ontbreekt er nog wel een blouse en heb ik geen info wanneer deze komt.

Madam Peach BV からの回答
De bestelling duurde wat langer, maar ze kwamen met een mooie oplossing

Madam Peach BV からの回答
Zeer fijne webshop waar ik graag mijn kleding koop, mooie kleding, nette prijzen en goede en snelle verzending , ook als je iets retourneert geen probleem, gaat altijd goed en geld staat vlug weer op je rekening.
Ik blijf hier lekker shoppen, zeer fijne ervaring mee❤️

Madam Peach BV からの回答
Fijne winkel, snelle levering en snel antwoord op vragen. Al jaren mijn favoriete winkel voor het merk Lady Day.

Madam Peach BV からの回答
Keurig verpakt, mooie kleding. Alleen 'vandaag besteld, morgen in huis' was niet waar. Zaterdag besteld, was donderdag in huis.

Madam Peach BV からの回答
Fijn om hier te shoppen .
Goede en mooie kleding .en goede communicatie als je iets wilt vragen.Sasrom shop ik hier graag 🥰

Madam Peach BV からの回答
Het bedrijf is erg klantvriendelijk. Mocht er een artikel toch niet op voorraad zijn dan informeren ze dat per mail met de nodige alternatieven.

Madam Peach BV からの回答
Op de website staat: voor 22.00 uur besteld, volgende dag in huis.ik had het 6 dagen later in huis. Op berichtjes werd niet gereageerd. Teleurstellend!
Madam peach heeft bovenstaande netjes opgelost.

Madam Peach BV からの回答
Ik heb bij Madam peach een hele mooie blazer gekocht waar ik heel blij mee ben en helemaal in straal!
Madam peach heeft prachtige kleding en biedt goede service.

Madam Peach BV からの回答
Goede en snelle levering altijd goed verpakt. Leuke collectie en soms een korting . Toppie gewoon

Madam Peach BV からの回答
De pakketjes komen altijd mooi verpakt binnen.
De kwaliteit is echt goed.
En als je de goede maat opgeef past het altijd.
Voor mij is het echt top.

Madam Peach BV からの回答
Zeer tevreden over het meedenken. De bestelde artikelen zouden in mijn vakantie geleverd worden. Een mailtje en alles wordt geregeld: het wordt ip de laatste dag van mijn vakantie pas verstuurd. Er wordt echt meegedacht. Maar ook was in het verleden iets niet meer op voorraad: je krijgt een telefoontje waarin Madam Peach zegt dat het groot uitvalt dus dat ze je zonder verzendkosten een maatje kleiner willen sturen. Echt klantvriendelijk!!

Prachtig travel broek gekocht! Netjes verpakt! Top service

Madam Peach BV からの回答
Bestellen bij Madame Peach is simpel en bezorging is vlot. In de filmpjes wordt vaak de maat aangegeven . Dit maakt dat je goed kunt inschatten welke maat je kunt bestellen voor jezelf. Leuke site met mooie merken.
Ik heb ern sweater besteld. Mooie kwaliteit.

Madam Peach BV からの回答
Hartstikke blij met de fijne en snelle service! Het merk Mi Piace wat ze verkopen is super kwaliteit, Madampeach verkoopt veel hiervan, helemaal toppie!!

Madam Peach BV からの回答
Dit is echt de site waar ik graag shop. Leuke collectie en snelle levering. Ik kijk weer uit naar de nieuwe collectie. Altijd weer een fijn moment om te shoppen bij jullie. Tot snel

Madam Peach BV からの回答
Snelle levering ondanks de feestdagen! Heel mooi materiaal van kleding, netjes afgewerkt. Heel tevreden, ook zeer stijlvol aan goede prijzen!

Madam Peach BV からの回答
De medewerkers zijn zeer klantgericht en flexibel en zijn meer dan bereid met de klant mee te denken. Ik heb de benadering als zeer persoonlijk en prettig ervaren

Madam Peach BV からの回答
Je wordt tijdens de kerstperiode netjes op de hoogte van het verzendproces. 2 paar mooie schoenen ontvangen

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。