KÊre Victoria ðâïž Tak for at tage imod mig uanset hvilken sjov eller akavet situation jeg kommer i bÃ¥de da jeg var hÞjgravid og da jeg kom med baby pÃ¥ armen og en krop der er i stykker sÃ¥ gÞr du det... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg har vÊret forbi salonen i dag, og fÃ¥et lavet mit fÞrste brow lamination, og jeg mÃ¥ sige - JEG ELSKER DET. Elsker stemningen inde i butikken, hyggelig snakke, god stemning og man bliver ikke andet... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg havde sÃ¥dan en god oplevelse hos Victoria og MadeByKgaard ðž det flotteste lashlift udfÞrt af en super dygtig og professionel kvinde, der virkelig har styr pÃ¥ sit erhverv og sin forretning. Victor... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg havde den bedste oplevelse hos Victoria/madebyKgaard. Jeg valgte og tag hele vejen fra à rhus for at fÃ¥ lavet et lashlift delux da jeg havde hÞrt hun skulle vÊre hammerne dygtig, ja det er hun. Jeg... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
MadeByKgaard er en lille virksomhed i hjertet af Odense, som sÊlger både skÞnhedsbehandlinger, hårklemmer, accessories og meget mere. Visionen er at du som kunde skal gå herfra lidt gladere end da du kom, samt at det skal vÊre et safe space for alle. Jeg tror på at de forskelligheder vi hver har, er det som skaber unikke og stÊrke personer, og dette vil vi gerne sÊtte fokus på gennem den kontakt vi har med jer. Alle skal have et sted at vÊre, og MadeByKgaard er derfor stedet for dig.
é£çµ¡å
Oluf Bagers Gade 30, kl, 5000, Odense C, ãã³ããŒã¯
- Hello@madebykgaard.dk
- madebykgaard.dk
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Fantastiske produkter
Hurtig levering - og HELT FANTASTISKE produkter og de dufter helt vildt godt!

MadeByKgaard ããã®åç
Jeg får lavet lash lift Deluxe
Jeg får lavet lash lift Deluxe, og vipperne er bare spot on, Victoria er virkelig virkelig så dygtig. Kunne jeg give 10 stjerner så gjorde jeg det.

Stor anbefalingâ€ïž
Jeg kÞber duftvoks i denne sÞde butik, jeg kÞber primÊrt til min klinik hvor mange kunder ofte kommenterer pÃ¥ hvor dejligt det dufter. Jeg fÃ¥r altid mine varer korrekt og hurtigt, den seneste gang med en ekstra gave ð stor anbefaling.

MadeByKgaard ããã®åç
Super fine produkter og hurtig levering!
Virkelig nogle fine produkter og så flot en pakning som er helt personlig. Og så var hjemmesiden super god og leveringen helt vildt hurtig. Jeg ville helt bestemt anbefale produkterne og hjemmesiden til andre! 100 % tilfreds!

MadeByKgaard ããã®åç
Vil helt klart bestille igen
Hurtigt svar på beskeder.
Hurtig levering.
LÊkre varer.
Sjove kort og andre ting man ikke kan finde andre steder.
Godt håndvÊrk.
Ikke sidste gang jeg bestiller.

Ynglings selvforkÊlelsesunivers! <3
MadeByKgaard er mit ynglings selvforkÊlelsesunivers!
Hendes duftvokse, som jeg efterhÃ¥nden har en del af, er SÃ
skÞnne. Og de er med til at bringe selvforkÊlelsen på en kold og grå lÞrdag til et hÞjere niveau. Derudover er de jo også smukke med glade farver og glimmer!
Selve butikken er også et besÞg vÊrd, for her mÞder du Victoria - som er indbegrebet af go' kundeservice og nÊrvÊr! <3 Selvom der kan vÊre run på, så ser hun sine kunder - også selvom det er virtuelt man handler! Hun ser dig som kunde!<3
Jeg elsker din stemning, din butik og dine produkter!

Altid skÞnt at besÞge Victoria
Det er altid dejligt at besÞge Victoria i hendes butik. Hun har de skÞnneste produkter og hun er så dygtig til det hun laver.

MadeByKgaard ããã®åç
Fantastisk og vanedannende webshop.
Kan virkelig anbefale denne skÞnne webshop! ð
Har nu handlet her flere gange, og har hver gang modtaget helt vidunderlig produkter.
De flotte kort er nu et must for mig at have på lager herhjemme til fÞdselsdage osv, hårspÊnderne og de fine smykker er absolut vÊrd at anbefale også.
For ikke at tale om duftvoksene der er SÃ
skÞnne og holder deres duft i mange timerðŒ
Kundeservicen er bestemt også vÊrd at nÊvne, da jeg ellers ikke oplever så god og personlig en services andre steder.
Man kan virkelig mÊrke at man er vÊrdsat som kunde hos Madebykgaard.dk og både min datter og jeg glÊder os altid til at åbne pakker fra butikken der er pakket med kÊrlighed.
Tak for dig Victoria ð©·

MadeByKgaard ããã®åç
Duftvoks der oser og sviner
Er ked at jeg må give en negativ anmeldelse, har handlet her flere gange da hun solgte duftvoks fra Serenity Blends og med dem har der ingen problemer vÊret.
Da hun så begyndte at lave sine egne duftvoks, tÊnkte jeg fedt man nu kunne få nye dufte.
De fÞrste jeg kÞbte af dem hun selv lavet oplevede jeg at de osede og lagde en hinde i hele badevÊrelset, jeg kontaktede hende og vi aftalte at jeg sendte retur.
Fik så afvide at de var afprÞvet og at der ikke var nogen problemer med dem og en lang besked med at hun brugte max duft osv.
Jeg blev tilbudt et gavekort, som jeg jo så måtte prÞve på nye duftvoks, dem har jeg så fÞrst taget i brug nu og kan så igen rengÞre badevÊrelse for de oser og ligger også en hinde over alt.
Êrgeligt.
KÞber andre steder i fremtiden.

MadeByKgaard ããã®åç
Virkelig gode produkter og hurtigâŠ
Virkelig gode produkter og hurtig levering skal helt klart kÞbe der fra igen
Himmelsk duft og kanon og personlig betjening
Victoria, der er indehaver, er enormt sÞd og tager sig godt af gÊsterne i butikken. Jeg har vÊret i butikken to gange nu, og jeg har kun godt at sige. Hendes duftvoks er unik, og det er som at vÊre i en slikbutikð€© alt dufter himmelsk! Jeg er super glad for den duftlampe og de to slags voks, som jeg indtil videre har prÞvet. Jeg kommer helt sikkert tilbage efter noget nyt voks, for jeg har lyst til at prÞve det hele!
Bedste service og produkter
Jeg elsker hendes produkter, leveringen sker inden for kort tid i min optik. Hun leverer den bedste kundeservice, og hjÊlper gerne med at finde den rette duft
Fantastisk service og produkter
Bestilte en masse ting og fik efter få dage leveret en kÊmpe pakke med alle tingene. Det hele var pakket rigtig godt ind og produkterne er Sà lÊkre. KÊmpe anbefaling.
Super flotte produkter og indpakning
Super flotte produkter og indpakning.
Hurtig forsendelse og god service.
Handler gerne igen ved MadeByKgaard.
Et must-have for pollenallergikere!
Som allergiker med Þmme, trÊtte Þjne er Victorias Brow Lamination og Lash Lift Deluxe et must-have for mig igennem sommeren.
Mine Þjne får en frisk og vedholdende make-over, så jeg ikke behÞver at skulle tage makeup på, for at fÞle mig selvsikker, og derved undgår jeg endnu mere irriterede Þjne, når makeuppen skal af.
Varmeste anbefalinger af denne skÞnne, kÊrlige og imÞdekommende unge kvinde, som altid byder velkommen i den lille pastelhimmel.
Så MadeByKgaard på TikTok
Så MadeByKgaard på TikTok, og fandt det hele lidt forvirrende. Victoria svare indenfor ganske få minutter og dagen efter har hun handlet på det som jeg synes var svÊrt. KÊmpe stor anerkendelse for at handle så hurtigt pga én kunde. Jeg skyndte mig at bestille dagen efter, og wauw! Duftene er fantastiske!
Har i ikke prÞvet det endnu, kan det klart anbefales.

Hurtigt og nemt
Det var nemt og hurtigt at bestille og jeg modtog varerne lynhurtigt. Varerne var som forventet af god kvalitet. Handler her gerne igen.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ