KÊre Victoria ðâïž Tak for at tage imod mig uanset hvilken sjov eller akavet situation jeg kommer i bÃ¥de da jeg var hÞjgravid og da jeg kom med baby pÃ¥ armen og en krop der er i stykker sÃ¥ gÞr du det... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
MadeByKgaard er en lille virksomhed i hjertet af Odense, som sÊlger både skÞnhedsbehandlinger, hårklemmer, accessories og meget mere. Visionen er at du som kunde skal gå herfra lidt gladere end da du kom, samt at det skal vÊre et safe space for alle. Jeg tror på at de forskelligheder vi hver har, er det som skaber unikke og stÊrke personer, og dette vil vi gerne sÊtte fokus på gennem den kontakt vi har med jer. Alle skal have et sted at vÊre, og MadeByKgaard er derfor stedet for dig.
Oluf Bagers Gade 30, kl, 5000, Odense C, ãã³ããŒã¯
- Hello@madebykgaard.dk
- madebykgaard.dk
Altid super lÊkre produkter der erâŠ
Altid super lÊkre produkter der er pakket sÃ¥ fint ind. Og ekstrem hurtig levering ð

LÊkre produktet og mega hurtig levering
LÊkre produktet og mega hurtig levering
Victoria har den sÞdeste og givet altid den bedste service

Hurtig levering
Havde varen 2 dage efter jeg bestilte og de var flottere end jeg havde forestillet mig... mega god service og kÊmpe ros herfra

Favorit stedet til vipperneððŒââïž
Jeg har i lang tid vÊret tilhÊnger af lash lift og extensions, og har prÞvet en hel del i Odense og omegn. Alt lige fra de billige til de lidt dyrere behandlere.ðž Nu har jeg fÃ¥et lavet lash lift hos Victoria i et stykke tid, og mÃ¥ bare sige at hun fÃ¥r toppoint i alle bokseneððŒ
1. Hendes butik er gå afstand fra Odense C og nem at komme til (kÊmpe plus hvis man ikke har bil)
2. Hendes butik og hende selv rummer den dejligste stemning af hjemlighedâš
3. Man kan mÊrke at hun brÊnder for at give dig en god oplevelse og service
4. Der er intet under hendes behandlinger der svier eller gÞr ondt (har jeg nemlig oplevet flere andre steder fÞrhen)
5. Hendes lash lift holder sig pÊnere i lÊngere tid uden at krÞlle osv.ððŒââïž
Hvis du mangler en vippedame vil jeg klart anbefale det her sted. Jeg har i hvertfald selv tÊnkt mig at blive hÊngende herð€©

KÊmpe anbefaling!
Victoria lavede de smukkeste bryn pÃ¥ mig! Selve stemningen i butikken er sÃ¥ rar at fÃ¥ behandling i. Hun forklarer hvert step i behandlingen og alt i alt en super sÞd og rar person, med et talent for bryn!ðð
Butikken er fyldt med en masse fine ting, som helt klart er et kig vÊrd!

SkÞnt!
Jeg fik lavet lashlift og browlamination, og det blev simpelthen så flot! Er så glad for resultatet.
Når det så er sagt, så modtages man bare med glÊde af Victoria og hendes farverige univers. Victoria er meget professionel og er enormt dygtig til sit arbejde.
Det kan varmt anbefales, også hendes mange duftvokse hun har i butikken!!

Fantastisk oplevelse
Victoria og hendes lille butik er virkelig noget jeg har kÊmpe respekt for! Fantastisk service og man fÞler sig velkommen fra man trÊder ind ad dÞren.
Victoria er super dygtig til det hun gÞr, sÃ¥ en kÊmpe anbefaling herfra! ð€ð»

MadeByKgaard ããã®åç
Fine ting til en god pris den hÞjeâŠ
Fine ting til en god pris den hÞje kvalitet taget i betragtning.
KÞbte duftlys af soya. Rigtigt lÊkre.

5/5 - ELSKER! Virkelig en god oplevelse
Jeg har vÊret forbi salonen i dag, og fÃ¥et lavet mit fÞrste brow lamination, og jeg mÃ¥ sige - JEG ELSKER DET. Elsker stemningen inde i butikken, hyggelig snakke, god stemning og man bliver ikke andet end glad nÃ¥r man trÊder ind i det farveunivers ð¥¹ð¥¹. Mine bryn er simpelthen blevet Sà flotte og har trÃ¥dt ud med 10 x mere selvtillid, end da jeg trÃ¥dte ind i salonen med mine nÊrmest ikke-eksisterende Þjenbryn. Det er ikke sidste gang jeg kommer og fÃ¥r lavet mine bryn!

Fantastisk oplevelse!
Jeg er Sà begejstret for min oplevelse hos Madebykgaard! De lokaler, der er indbydende og hyggelige, skaber den perfekte atmosfÊre. Victoria er engageret og Êrligt inddrager dig i behandlingen. Under behandlingen formår hun at skabe en behagelig dialog og giver samtidig plads til ro. Butikken tilbyder også fine ting som hårklemmer, og selvom det er en åben butik, har Victoria formået at bevare diskretionen under behandlingen. En fantastisk kombination af professionalisme og hygge! Jeg kommer igen!!

KÊmpe anbefaling!
Dygtig behandler, som virkelig tager sig tid til sin kunde.ðž Meget tilfredsstillende resultat, samt en skÞn oplevelse. Kommer helt sikkert igen.ð©·

MadeByKgaard ããã®åç
Fine smykkeÊsker og sÞd betjening.

FuldstÊndig fantastisk oplevelse
FuldstÊndig fantastisk oplevelse. Jeg vil til hver en tid anbefale MadeByKgaard. Kunne ikke vÊre mere tilfreds.

Klar anbefaling herfra
Faldt tilfÊldigt over hjemmesiden og det er jeg så glad for.
De skÞnneste ting og ikke sidste gang jeg handler her - så klar anbefaling herfra.

Lashlift deluxð
Jeg havde den bedste oplevelse hos Victoria/madebyKgaard. Jeg valgte og tag hele vejen fra à rhus for at fÃ¥ lavet et lashlift delux da jeg havde hÞrt hun skulle vÊre hammerne dygtig, ja det er hun. Jeg gik hjem med det stÞrste smil pÃ¥ lÊben og det flotteste resultat, Victoria fik at vide hun kommer til at se mig igen. Kan helt klart anbefale og tag turen derned hun er den sÞdeste og roligste og snak med imens du for behandling. Hun startet ihverfald med at rede min sommerferieð¥°ð

MadeByKgaard ããã®åç
Den stÞrste anbefaling herfra!
Jeg havde sÃ¥dan en god oplevelse hos Victoria og MadeByKgaard ðž det flotteste lashlift udfÞrt af en super dygtig og professionel kvinde, der virkelig har styr pÃ¥ sit erhverv og sin forretning. Victoria fandt en tid til mig med kort varsel, selvom kalenderen var fuld, hvilket gjorde en kÊmpe forskel for mig. Flere seje selvstÊndige kvinder som dig ð€ð»

Flot resultat + gode priser
Flot resultat og helt vildt sÞd Victoria. Meget uformelt og nede på jorden.
Fik både flotte vipper og pÊne smykker med hjem.
Gode priser og god vejledning