Made By Með€ Gir dette firmaet 5 store stjernerððððð De yter virkelig god service. Enkelt Ã¥ bestille, rask levering, og produktene er godt pakket. Det er aldri tvil om at de Þnsker fornÞyde kun... ãã£ãšèŠã
Fort forsendelse og veldig bra artikler. Jeg er helt fornÞyd med alt hva jeg har bestilt. Tusen takk for å gjÞre det mulig å få kjÞpt tingene man trenger for å lage selv krem, parfyme osv....
Oljene kommer i smÃ¥ delikate aluminiumsbokser, som beskytter glassflaskene. Kvaliteten pÃ¥ oljene er utmerket. Sikkerhetsdatablad og en oversikt over de enkelte eteriske oljene kjemiske sammensetning... ãã£ãšèŠã
Flott innpakkete produkter, god kvalitet pÃ¥ alt jeg fikk. Produktene har meget god kvalitet. Hadde gledet meg sÃ¥ veldig til forsendelsen, slik at jeg syntes det nok tok litt lang tid fÞr det kom i pos... ãã£ãšèŠã
- ã¢ããã»ã©ããŒçšååº
- çŸå®¹è£œåæäŸæ¥è
- çŸå®¹çšååº
- åç²§åè£œé æ¥è
- åç²§ååº
- å¥åº·ã»çŸå®¹è£œååº
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Norsk nettbutikk med 100% rene, naturlige og Þkologiske eteriske oljer av hÞy kvalitet fra Florihana destilleri i Frankrike. Vi har stort utvalg av tilbehÞr til eteriske oljer og aromaterapi. Diffusere, neseinhalatorer, sprayflasker i glass, rollerflasker, krukker, pipetter, pumpeflasker, oljemapper og displayer. BÞker om eteriske oljer. Råvarer og ingredienser til å lage egne hudpleie- og rengjÞringsprodukter, DIY hudpleie, kosmetikk og såpe. Naturlige, parabenfrie og giftfrie hudpleieprodukter. Såper og hudpleie baseprodukter som kan tilsettes eteriske oljer. MSDS og GC/MS rapport tilgjengelig på alle eteriske oljer i nettbutikken. Vi bestreber oss alltid på å levere hÞy kvalitet til våre kunder.
Stongafjellsvegen 74, 5301, KleppestÞ, ãã«ãŠã§ãŒ
- post@madebyme.no
- madebyme.no
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Kan anbefales
Bestilt flere ganger fra Made By Me. Alltid fornÞyd og varene kommer raskt. Ved spÞrsmål har jeg raskt fått svar.
Leverer kjapt og trygt med kundeserviceâŠ
Leverer kjapt og trygt med kundeservice vi liker. De pakker alt godt inn og vi har alltid fått hele varer og produkter tilsendt. SvÊrt godt fornÞyd!
Kjekke produkter til ok pris
Kjekke produkter til ok pris. FornÞyd med varene som svarte til forventningene. Rask levering, men syntes frakten var dyr, og hadde ingen andre rimeligere frakt alternativer.
Organic raw sheabutter
Rask levering og flott raw sheabutter.
Sammen med batana olje og flotte urter er det bare å sette sammen de mest legende kremer og salver.
Elsker dette produktet
Alt var kjempefint som alltid!
Imponerende rask levering og godeâŠ
Imponerende rask levering og gode produkter ð«¶ð»
veldig fornÞyd.Bra produkter og veldigâŠ
veldig fornÞyd.Bra produkter og veldig rask levering!
Produktene er veldig bra.
Produktene er veldig bra.
Og stor pluss at det tar kort tid fÞr de er i postkassen
Anbefales
FÞrste gang jeg fant norsk nettbutikk som solgte Olivem 1000, kjempefornÞyd! Profesjonell, kvalitet, konkurransedyktige priser, vil handle igjen.
Pakket og sendt umiddelbart etter bestilling.
Fikk en feilsendt vare
Fikk en feilsendt vare. Dagen etter var dette rettet opp, og en ny forsendelse (med riktig produkt) var sendt meg. Det er veldig bra service.
Veldig fornÞyd med Florihana eteriskeâŠ
Veldig fornÞyd med Florihana eteriske oljer og hydrolater som er av hÞy kvalitet. Anbefales !
Rask og effektiv leveringð€