Made By Með€ Gir dette firmaet 5 store stjernerððððð De yter virkelig god service. Enkelt Ã¥ bestille, rask levering, og produktene er godt pakket. Det er aldri tvil om at de Þnsker fornÞyde kun... ãã£ãšèŠã
Fort forsendelse og veldig bra artikler. Jeg er helt fornÞyd med alt hva jeg har bestilt. Tusen takk for å gjÞre det mulig å få kjÞpt tingene man trenger for å lage selv krem, parfyme osv....
Oljene kommer i smÃ¥ delikate aluminiumsbokser, som beskytter glassflaskene. Kvaliteten pÃ¥ oljene er utmerket. Sikkerhetsdatablad og en oversikt over de enkelte eteriske oljene kjemiske sammensetning... ãã£ãšèŠã
Flott innpakkete produkter, god kvalitet pÃ¥ alt jeg fikk. Produktene har meget god kvalitet. Hadde gledet meg sÃ¥ veldig til forsendelsen, slik at jeg syntes det nok tok litt lang tid fÞr det kom i pos... ãã£ãšèŠã
- ã¢ããã»ã©ããŒçšååº
- çŸå®¹è£œåæäŸæ¥è
- çŸå®¹çšååº
- åç²§åè£œé æ¥è
- åç²§ååº
- å¥åº·ã»çŸå®¹è£œååº
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Norsk nettbutikk med 100% rene, naturlige og Þkologiske eteriske oljer av hÞy kvalitet fra Florihana destilleri i Frankrike. Vi har stort utvalg av tilbehÞr til eteriske oljer og aromaterapi. Diffusere, neseinhalatorer, sprayflasker i glass, rollerflasker, krukker, pipetter, pumpeflasker, oljemapper og displayer. BÞker om eteriske oljer. Råvarer og ingredienser til å lage egne hudpleie- og rengjÞringsprodukter, DIY hudpleie, kosmetikk og såpe. Naturlige, parabenfrie og giftfrie hudpleieprodukter. Såper og hudpleie baseprodukter som kan tilsettes eteriske oljer. MSDS og GC/MS rapport tilgjengelig på alle eteriske oljer i nettbutikken. Vi bestreber oss alltid på å levere hÞy kvalitet til våre kunder.
Stongafjellsvegen 74, 5301, KleppestÞ, ãã«ãŠã§ãŒ
- post@madebyme.no
- madebyme.no
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Rask levering og godt utvalg.
Rask og effektiv levering
Bra produkter
Bra produkter, rask levering, pakket uvanlig ryddig og fint så det kom trygt frem (sjelden jeg legger merke til pakketeknikken så her ble jeg nok imponert). Spennende utvalg jeg ikke har funnet i andre norske nettbutikker. Kan trygt anbefales.
Topp kundeservice
Made By Me var sÊrdeles hjelpsomme da jeg fikk problemer med levering av pakken. Etter å ha etterspurt pakken gjennom e-post, var de rett på sak for å finne ut av ting og ordne opp. Alle tiders kundeservice.
Jeg opplever at det er god kvalitet pÃ¥âŠ
Jeg opplever at det er god kvalitet på produktene.
Enkelt å bestille
Enkelt å bestille.
God kommunikasjon for sporing av pakke
Rask leveranse
Super fornÞyd
Rask levering
Rask levering, mottok akkurat de produktene som jeg trenger og hadde bestilt. Gleder meg å ta produktene i bruk.
Er kjempe fornÞyd med produktene
Er kjempe fornÞyd med produktene, tusen takk for at dere finnes!
Manglende opplysninger
Hei.
Det var en flott og rask levering. Den eterisk olje jeg kjÞpte hadde en veldig kort best fÞre dato. Den var på tilbud og jeg forstå deretter hvorfor. Synes det skal opplyses på nettsiden. Når det gjeller eteriske oljer det er en kjempe viktig informasjon.
Takk for svar!
Da har jeg tydeligvis ikke sett det om det var der fÞr. Fint at dere gjÞr det! Håper det står på alle andre oljene i butikken.
Supert!

Made By Me AS ããã®åç
Rask og grei handel
Good products great service :) HaveâŠ
Good products great service :) Have only ever had one issue where i received the wrong lids and this was fixed extremely quickly with unbeatable customer service :)
Raskt levert!