Op 5 april een geboorte vlag besteld. Opn7 april bevestiging van verzending ontvangen. Inmiddels is het 13 april en er is nog niets binnen. Bij contact wordt verwezen naar postnl en dat we nog ma... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Top service! Na het ontvangen van mijn trouwkaarten, zag ik dat er een aantal scheef gedrukte kaarten tussen zaten. Gelijk contact opgenomen en Lot stond mij super te woord. Ze dacht heel goed mee e... もっと見る
企業が回答しました
Made for moment heeft het heel makkelijk gemaakt om voor ons onze uitnodigingen uit te zoeken, te bewerken en te laten printen. We kregen zelfs extra uitnodigingen mee, omdat deze dan “over” zijn uit... もっと見る
企業が回答しました
Mooie geboorte kaartjes ontvangen! Erg blij mee. Veel positieve reacties op gehad. Wat ik minder vind is dat wij voor ruim €200 euro hebben besteld en dat er dan ook nog eens €6,95 verzendkosten in... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Shop bij Made for Moments alle items rondom jouw moment. Ga je trouwen? Van welkomstbord en gastenboek tot tafelsetting en bedankjes: ontwerp alles in thema van jouw trouwkaarten. Zwanger? Ontdek alle musthaves rondom de geboorte zoals geboortekaartjes, een geboortebord, kraambezoekboek en meer. Durf op te vallen, ga voor onze trendy designs. Ook als het gaat om uitnodigingen, cadeaus en foto- en wanddecoratie. Made for Moments, al sinds 2006 dé expert in trendy en eigenzinnige gepersonaliseerde trouwkaarten, geboortekaartjes en cadeaus!
連絡先
Arnhemsebovenweg 180, 3708 AH, Zeist, オランダ
- madeformoments.nl
ネガティブなレビューの 23%に回答しています
通常1カ月以上経ってから回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Hele slechte klantenservice!!!!!
Zondag iets besteld en stond maandag dat het dinsdag bezorgd zou worden.
Maar opeens veranderde dit naar onbekend
Gisteren telefonisch contact gehad en medewerker gaf aan dat de achterliepen maar het lag op de inpaktafel en zou die middag de deur uitgaan. We zijn nu een dag verder maar nog niks verandert in de situatie!
Daarnaast staat dat er binnen 24 uur gereageerd wordt op de mail maar heb op 10 en 11 september gemaild. Maar geen reactie!!!!!
Helemaal prima
Fijne website, je kunt zo aanpassen en opslaan om later verder te werken aan eigen ontwerp. Hele snelle verzending. Had de geboortekaartjes een dag later al in huis. Twee jaar geleden ook geboortekaartjes hier besteld. Datum voor- en achterkant verschilden maar kreeg direct kosteloos een nieuwe set toegestuurd. Niks op aan te merken, 5 sterren!!
De geboortekaartjes van onze kinderen…
De geboortekaartjes van onze kinderen besteld bij made for moments.
Mijn partner had het kaartje gemaakt en voor dat ze het opstuurde naar mij gestuurd om te kijken of alles goed was. Ik heb dit kunnen bevestigen.
Bij aankomst was het kaartje niet goed. Mijn partner heeft toen gebeld en ze zouden dan 40% korting geven op een nieuwe bestelling. Ik ben hiermee niet akkoord gegaan en aangegeven dat dit de fout was van made for moments. Zij gingen met mij niet de discussie opzoeken en gaven aan dit volledig te vergoeden en op te sturen.
Dus uiteindelijk netjes behandeld en tevreden over het resultaat.
Super tevreden!!!
2 x geboortekaartjes besteld en zeer tevreden.
Correcte prijs en kwaliteit!
Super snelle levering -> Zondag besteld en dinsdag namiddag al geleverd. 🥰
Wij raden madeformoments aan!
Perfect
Snelle service, makkelijk om eigen ontwerp te maken.
Na een klein foutje van hun uit, hebben ze toch goede service aangeboden om de fout recht te zetten.
ABSOLUUT SCHANDALIG
We hebben TWEE keer een proefdruk besteld, vervolgens voor meer dan €300 aan geboortekaarten besteld, en wat krijgen we? Kaarten met een DRUKFOUT op de voorkant: een dikke streep én meerdere dunne strepen dwars door de bedrukking heen. Onacceptabel!
We hebben meteen gemaild met foto’s én telefonisch contact gezocht. Eerst kregen we te horen dat ze het gingen overleggen en zouden terugmailen. Uren later: niks gehoord. Dus zelf maar weer gebeld. En wat blijkt? Het is een bekend probleem bij sommige kleuren! Hoe durven jullie dit niet vooraf te melden?
De “oplossingen” die werden aangeboden waren ronduit belachelijk:
- Een andere kleur kiezen (dus opnieuw gokken?).
- Op eigen risico opnieuw laten drukken.
- 20% korting… op alleen de kaarten.
Wij hebben aangegeven dat we ALLES retour willen sturen en ons geld terug willen. Maar nee, dat kon niet. De kaarten mochten terug, maar de enveloppen en sluitstickers “waren goed”, dus die moesten we maar houden en opnieuw gebruiken. Wat een absurde redenering.
Het allerergste: in de bestelling zat een kaartje waarop ze zeggen dat ze altijd gaan voor tevreden klanten en bij ontevredenheid zoeken naar een passende oplossing. Nou, daar hebben we helemaal NIETS van gemerkt. Beloften die compleet loze woorden blijken te zijn.
We hebben bewust proefdrukken besteld om zeker te zijn van een perfect eindresultaat. Nu zitten we met een drama: of kiezen voor kaarten met strepen, of een kleur waarvan we geen idee hebben of het past bij de enveloppen. En tot overmaat van ramp: opnieuw werd beloofd dat iemand terug zou bellen. Tot op heden helemaal niets meer gehoord.
Dit bedrijf is totaal onbetrouwbaar en doet alsof dit de normaalste zaak van de wereld is. Voor ons: NOOIT MEER!
Onnodig hoge kosten
Onnodige kosten gemaakt, nadat ik een tik fout had gemaakt in de bestelling qua aantallen. Ik wilde er maar 10 en had per ongeluk 19 ingevuld.
Zondagavond besteld, maandagochtend direct de klantenservice gebeld. En toen kon het al niet meer aangepast worden.
Het helpt misschien klanten om iets van 24 uur tussen bestellen en drukken te laten voor het herstellen van fout of zelfs annuleren van de bestelling.
Daarnaast wilde ik een trouwakte laten printen (met goudfolie) op posterformaat. Dat kunnen ze niet. Dus gevraagd of ik alsjeblieft het design uit mijn collectie mag downloaden, zodat ik een andere drukker kon vragen. Ik wilde er best wat voor betalen. Maar de klantenservice vroeg meer dan €200,- hiervoor. Belachelijk!
Super mooie kaartjes!!
Super mooie kaartjes!!
Service Top en snel!!
100% aan te raden !!!
Top service, en mooie producten
Klantenservice reageert en handelt snel. Heel fijn contact gehad en ik ben erg blij met mijn aankopen!
Erg blij met beide geboortekaartjes…
Erg blij met beide geboortekaartjes voor onze kinderen! De service is uitstekend, snelle verzending en de kaartjes zijn van hele mooie kwaliteit.
Super service
De kaarten waren niet helemaal naar wens. Na 1 telefoontje werden ze razendsnel opnieuw gedrukt.
Heel lange levertijd
Heel lange levertijd. Al meer dan een week aan het wachten op geboortekaartjes..
Hele goede customer service
Wij hadden 'menukaartjes' besteld voor het programma bij de ceremonie van de bruiloft waar wij BABS waren. Deze stonden op afgeleverd bij de track&trace van PostNL, maar waren bij ons niet afgeleverd en we hadden haast ivm vertrek naar het buitenland voor de bruiloft 2 dagen later. Na contact met Made for Moments werd er direct zonder extra kosten een tweede pakketje opgestuurd. Uiteindelijk kwamen beide pakketjes een dag later aan. Echt heel netjes! Super goede customer service!
Producten van slechte kwaliteit
We kochten een tuinbord en geboortekaartjes. De kaarten arriveerden zonder de enveloppen waarvoor we betaald hadden en het bord ging minder dan een week mee voordat het kapot ging omdat het zo dun was. We namen per e-mail contact op met de klantenservice. De enveloppen werden uiteindelijk te laat verzonden, maar ze gaven niets om het bord. Er werd geen vervanging of restitutie aangeboden.
Tevreden over design, ontwerpprogramma, levertijd - de "druk" van de kaartjes is niet naar verwachting helaas
Ik ben erg tevreden over het design en het ontwerpprogramma incl. de snelle levertijd. Wat ik echt jammer vind is de "druk" , de kaartjes die geleverd zijn hadden op 2 punten geen mooie hoeken. Dat vind ik niet passen bij de prijs die je hiervoor betaald.
Goede service mooie kwaliteit
Goede service mooie kwaliteit. Uitstekende kaart gedrukt veel mogelijkheden en met mooie enveloppen met een goudkleurige binnenkant.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。