Op 5 april een geboorte vlag besteld. Opn7 april bevestiging van verzending ontvangen. Inmiddels is het 13 april en er is nog niets binnen. Bij contact wordt verwezen naar postnl en dat we nog ma... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Top service! Na het ontvangen van mijn trouwkaarten, zag ik dat er een aantal scheef gedrukte kaarten tussen zaten. Gelijk contact opgenomen en Lot stond mij super te woord. Ze dacht heel goed mee e... もっと見る
企業が回答しました
Made for moment heeft het heel makkelijk gemaakt om voor ons onze uitnodigingen uit te zoeken, te bewerken en te laten printen. We kregen zelfs extra uitnodigingen mee, omdat deze dan “over” zijn uit... もっと見る
企業が回答しました
Mooie geboorte kaartjes ontvangen! Erg blij mee. Veel positieve reacties op gehad. Wat ik minder vind is dat wij voor ruim €200 euro hebben besteld en dat er dan ook nog eens €6,95 verzendkosten in... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Shop bij Made for Moments alle items rondom jouw moment. Ga je trouwen? Van welkomstbord en gastenboek tot tafelsetting en bedankjes: ontwerp alles in thema van jouw trouwkaarten. Zwanger? Ontdek alle musthaves rondom de geboorte zoals geboortekaartjes, een geboortebord, kraambezoekboek en meer. Durf op te vallen, ga voor onze trendy designs. Ook als het gaat om uitnodigingen, cadeaus en foto- en wanddecoratie. Made for Moments, al sinds 2006 dé expert in trendy en eigenzinnige gepersonaliseerde trouwkaarten, geboortekaartjes en cadeaus!
連絡先
Arnhemsebovenweg 180, 3708 AH, Zeist, オランダ
- madeformoments.nl
ネガティブなレビューの 23%に回答しています
通常1カ月以上経ってから回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Super service
MfM heeft veel opties, het bewerkingsprogramma werkt goed en laat de kaart waarheidsgetrouw zien. De proef voor €2,50 met een heel proefpakket erbij vonden we ook heel fijn. Nu hebben we kaarten waar we heel blij mee zijn, en ook nog eens snel bezorgd!
Mooi assortiment!!
Mooi assortiment, makkelijk te bewerken. Mooie kwaliteit en gratis proefdruk. Daarnaast wordt er snel gereageerd op evt vragen, fijne communicatie!!
En snelle levering!!
Producten zijn goed
Producten zijn goed. Maar het bewerken van de kaarten mag duidelijker zijn.
Mooiste druk werk voor onze trouw
Snelle verzending, drukwerk is van super goeie kwaliteit en de tool om het drukwerk te bewerken is gemakkelijk in gebruik.
Voor de geboorte van onze dochter…
Voor de geboorte van onze dochter hebben wij de kaartjes besteld bij Made for Moments. Een fijne website waar je makkelijk een kaart kan maken in jouw gewenst stijl en waar je ook proef drukken kan bestellen.
We hebben ontzettend veel complimenten gehad op het ontwerp en zijn erg blij met het resultaat.
Prachtige kaarten!
Makkelijk programma om kaarten naar eigen inzicht te maken. Mooie kwaliteit, ook de goudfolie. Snelle levering en mooi pakket bij proefdruk. Heel erg tevreden, aanrader!
Fan van Made for Moments
Al meerdere keren besteld bij Made for Moments. Mooie producten, goede kwaliteit en super service!
Alles was keurig verzorgd en goed…
Alles was keurig verzorgd en goed verpakt. Snelle levering.
Fijne flexibele kaart ontwerp tool
Veel voorbeelden van kaarten die geheel kan aanpassen naar jouw smaak. Best een goed editor ook. Zitten wel wat verbeterpunten in maar vooralsnog is hij eenvoudig te leren.
Ik heb mijn eigen kaart gemaakt door eigen afbeeldingen te uploaden en gebruik gemaakt van de aanwezige letter fonts. Kleuren zijn te maken met behulp van RGB code, dus alles is mogelijk.
Voor herhaling vatbaar !!!
Eenvoudig te volgen werkinstructies
Verzorgde en duidelijke voorstelling
Mooi resultaat, accorderend met de verwachting
Snelle opvolging ook
Kwalitatieve geboortekaartjes met…
Kwalitatieve geboortekaartjes met snelle levering
Logo staat op kaartje
Kaartjes zijn mooi, maar het logo staat op het kaartje. Iets wat niemand zou willen natuurlijk. Je kunt dit in het ontwerp er niet afhalen en moet dit apart bij hen aanvragen, wat niet duidelijk staat aangegeven op de website. Oplossing vanuit hen is 40% korting op een nieuwe bestelling, wat absurd is want je betaalt al een godsvermogen aan de kaartjes.
Mooie kaartjes!
Bij de proefdruk kregen we samples om te bekijken welke envelope kleur en papiersoort we wilden. Handig om nog aan te passen! De kaartjes voldeden aan onze verwachtingen en werden snel geleverd.
Overzichtelijk en vele opties
Overzichtelijk en vele opties, wat uiteindelijk tot een mooi resultaat leidt.
Perfecte service!
Perfect en snel geholpen met mijn verzoek, samen met snelle levering.
Prachtige kaarten en letter opties
Maak er altijd zelf kaarten en zijn prachtig. Ze hebben hier net wat mooiere lettertypes en ook dikkere glossy & metallic letters mogelijk, snelle levering, en goede klantenservice.
Is alleen wel prijzig, maar goed dan heb je ook wat! Wat mij betreft zouden ze de kleuren enveloppen en letters nog iets uit kunnen breiden.
Wij zijn tevreden…
Wij zijn tevreden over onze producten en de service van Made for Moments, maar een beetje chaotisch was het wel. Eerste proefdruk had wat schade en geen meegeleverde kleurstalen voor kaart en enveloppe.
Later plots twee hele sets opgestuurd gekregen, los van elkaar, waarvan één inclusief proefdruk maar dan wel een oude versie.
Enkele weken later bij geboorte onze definitieve kaarten zeer snel ontvangen inclusief een mooie vlag voor aan de gevel.
Ook vond ik het wat onduidelijk wat de prijs was van onze kaarten inclusief enveloppe.
Goede service, mooi assortiment en snelle levering.
Wij zijn heel blij met de kaartjes die wij via Made for moments hebben besteld. Ze zijn makkelijk aan te passen en ze hebben een groot assortiment. Je kunt uit allerlei soorten papier kiezen en uit veel kleuren enveloppen. Je kunt een proefdruk bestellen en dan krijg je er gelijk een pakketje bij met kleurvoorbeelden van de enveloppen en van de soorten papier. De kaartjes worden snel geleverd en het resultaat was prachtig, al veel positieve reacties gehad.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。