レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg synes konceptet virker rigtig lovende, og kundeservice er utrolig hjÊlpsomme og venlige. Mine hunde er vilde med foderet! Normalt er de mega krÊsne. Dejligt med et alternativt foder med rene rÃ¥va... もっず芋る

䌁業が回答したした

Bedste hundemad 🐟🀩 Vores William har bare ikke vÊret vild med tÞrkost og kunne gÃ¥ lÊnge uden at spise, hvilket resulterede i at han bl.a. ofte kastede op og havde meget uregelmÊssig affÞring... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vores hund er meget glad for maden og godbidderne. Hun har prÞvet alle varianter af maden og er lige begejstrede for dem. Vi startede med mindre portioner, som gradvis blev Þget og hendes mave klared... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg kan kun tilslutte mig samtlige andre positive anmeldelser angÃ¥ende MÆT. Vores lille gravhund er simpelthen den stÞrste krÊsenpind. Vi har prÞvet at blande alverdens lÊkre ting i hendes ellers kede... もっず芋る

䌁業情報

1. 家畜飌料販売業者
  2. 家畜飌料補造業者

圓該䌁業による蚘述

Giv din bedste ven den mad, de fortjener: Et friskt, lÊkkert og nÊringsrigt mÃ¥ltid. MÆT Frisk hundemad er komplette mÃ¥ltider. Med frisk mener vi, at rÃ¥varerne - bÃ¥de kÞd og grÞntsager - er friske og i god kvalitet. Vi tilbereder ingredienserne mildt, og maden skal opbevares pÃ¥ kÞl i dit kÞleskab. MÆT leverer frisk hundemad fra nordiske gÃ¥rde lige til din dÞr. Nemt for dig og godt for din hund.

3.7

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

243件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 90に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Vi skule have modtaget en kasse

Vi skule have modtaget en kasse smagsprÞver i dag til vores hund, og kunne se den skulle blive leveret om ca. 10 min. Vi har vÊret hjemme siden midt eftermiddag, men så kom der pludselig en besked, at den ikke kunne leveres, hvilket undre mig meget.
Hvorfor ?
Og hvad gÞr vi så nu ?

2024幎2月7日
自発的なレビュヌ

Hej

Jeg har sendt dig en privat besked. Vi beklager det problem, der er opstået med vores leverandÞrer. Vi har taget kontakt til dem.

Venlig hilsen, Cecilie

Hundemaden er verdensklasse men fragten

Hundemaden er verdensklasse men fragten er dyr.

2024幎1月15日

Hej Joachim

Tak for din feedback. Vi forstår dine bekymringer vedrÞrende fragtomkostningerne, men desvÊrre er dette uden for vores kontrol, da det skyldes stigende priser hos vores leverandÞrer for kÞleleveringstjenester.

Venlig hilsen, Cecilie

Min hund elsker maden, men...

Min hund elsker maden, så derfor er jeg kunde. Hvis jeg fandt et andet produkt, hun var lige så glad for, så skiftede jeg gerne. Det er ikke let at kommunikere med MÊt, der er kun levering 1 gang om ugen, der er ingen svar tilbage på mails, der er fejl på deres hjemmeside. Deres levering har i noget tid kostet 59 kr, men den gamle pris står på hjemmesiden, og en forkert mindstepris for gratis fragt. Men er det er 600 kr for fri levering og ikke 400. Det er lidt som om, dette er et sideprojekt til et andet arbejde, for der er ingen kundepleje.

2023幎12月27日

Hej Mette,

Vi undskylder de udfordringer, du har stået overfor. Vi Þnsker at orientere dig om, at vi for nylig har justeret priserne på vores levering som fÞlge af inflationen. Vi beklager, at disse Êndringer endnu ikke er blevet opdateret på vores hjemmeside. MinimumsbelÞbet for gratis fragt hedder 400 kr.

Desuden leverer vi kun en gang om ugen på grund af vores specialiserede kÞlelevering, der sikrer kvaliteten af vores produkter.

De tekniske udfordringer på vores hjemmeside og eventuelle kommunikationsproblemer beklager vi dybt. Vi strÊber altid efter at levere den bedste service og beklager, hvis dette ikke har vÊret din oplevelse.

Venlig hilsen, Cecilie

Begge hunde var vildt begejstrede for

Begge hunde var vildt begejstrede for alle smagsvarianter. Dog fik min Yorkshire terrier dårlig mave af den med oksekÞd. Ingen af de andre varianter udlÞste tynd mave - tvÊrtimod var maven fin på begge.
4 stjerner er fuldt fortjent og jeg vil med fuld overbevisning anbefale MÆT til krÊsne og smÃ¥tspisende hunde.

2023幎12月27日

Hej Christina

Tak for din positive anmeldelse og for at dele din oplevelse med MÆT! Det glÊder os at hÞre, at begge dine hunde nÞd smagsvarianterne, og at produktet passede godt til dine krÊsne hunde. Vi sÊtter pris pÃ¥ din anbefaling.

Super produkt

Bellis elsker alle ruller i prÞvepakken og den har fået den fineste faste affÞring samt en flot skinnende pels.
Emballagen er genial.

2024幎1月19日
自発的なレビュヌ

Hej Bitten

Vi er glade for at hÞre, at Bellis nyder vores mad, og at hans affÞring er blevet normal. Tak for din tilbagemelding!

Venlig hilsen, Cecilie

Vi kan varmt anbefale foder fra MÆT, som vores hund er meget glad for.

Vores hund er meget glad for den friske mad fra MÆT, som udgÞr halvdelen af kosten. Vi supplerer med tÞrfoder, og det fungerer godt. Der er variation i foderet med de forskellige slags. Det er nemt med abonnement, og vi oplever god service. Vi har vÊret tilfredse kunder i mere end 1 Ã¥r nu, sÃ¥ vi fortsÊtter:-)

2023幎12月17日

Hej Nette

Mange tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for, at jeres hund nyder MÆT-foderet. Det er fantastisk at hÞre, at I har vÊret tilfredse kunder i over et Ã¥r. Vi sÊtter pris pÃ¥ jeres stÞtte og ser frem til at fortsÊtte med at levere kvalitetsfoder til jeres hund.

Et super prpdukt

Et rigtig godt produkt der gÞr at min hund er gået fra at vÊre tynd og krÊsen til at vÊre normal vÊgtig og mÊt

2024幎1月8日

Hej Lisbeth

Tak for din feedback! Det betyder meget for os at hÞre, at vores mad har bidraget til, at din hund har opnået en normal vÊgt og nyder måltiderne fuldt ud.

Fick aldrig leveransen

2023幎11月30日

KÊre Sandra,

Vi beklager, men det er desvÊrre ikke muligt for os at sende varer til Stockholm. Derfor har vi vÊret nÞdt til at annullere din ordre. Vi håber på, at vi i fremtiden vil vÊre i stand til at tilbyde levering til Stockholm.

Venlig hilsen, Cecilie

Det bedste mad til din hund!!

Uden tvivl det bedste mad til din hund!
Jeg har en fransk bulldog med sart mave, sart hud og som er meget krÊsen.
Vi har kÊmpet i 4 år med at finde et foder, som han vil blive ved med at spise og som er god for hans mave, hud og pels.
Det har vi fundet nu og han skal aldrig have andet mad fra nu af. Hans klamme prutter er vÊk, hans pels er sÃ¥ flot og blÞd og han fÊlder nÊsten ikke. Men det bedste er at se, hvordan han danser rundt om en, nÃ¥r han skal have mad og man kan nÊrmest hÞre ham sige “nam-nam”, imens han spiser.
Vi har fået en helt ny hund og kan kun sige tusind tak til MÊt Pets.

2023幎11月26日

Hej Janne

Hvor fantastisk at hÞre om jeres positive oplevelse med vores hundefoder! Det glÊder os virkelig at vide, at jeres franske bulldog trives så godt med det. Vi sÊtter stor pris på, at I har valgt MÊt som den foretrukne mad til jeres hund, og det er dejligt at vide, at I har set så tydelige forbedringer i hans velvÊre.

KÞbt legetÞj til hunden

KÞbt legetÞj til hunden det blev den glad for, legetÞjet er lavet af lÊder så nu kan det holde i 10-12 dage

2023幎11月15日

Hej Arne

Tak for din anmeldelse! Det glÊder os at hÞre, at din hund er glad for vores legetÞj.

MÆT Pets Hundemad er det bedste vi har

MÆT Pets Hundemad er det bedste vi har prÞvet. Vores hbalp, nu 5 mdr gammel og jeg, hendes madmor er begge glade for maden. Vi har i alt haft 3 hunde i sammenlagt 39 Ã¥r, alle fodret med tÞrfoder. Det har vÊret OK, men kedeligt. Nu har vi meget bedre fornemmelse af, hvad hunden fÃ¥r at spise og kan se, at den har det godt med det.

2023幎11月20日

Hej Ulla
Mange tak for din feedback, vi er glade for at hÞre at jeres hvalp trives med vores mad 😄 Det er altid skÞnt at finde noget, som ens hund virkelig trives med. HÃ¥ber jeres lille hvalp bliver ved med at elske det! 🐟

KÊmpe anbefaling

Vores hvalp elsker foderet fra MÆT og slikker skÃ¥len ren hver gang. En kÊmpe forskel fra tidligere, hvor hun ikke spiste nok (hverken tÞr- eller vÃ¥dfoder) og nÃ¥ede at blive lidt tynd i det. Nu har hun taget 300 gram pÃ¥ pÃ¥ 14 dage - og dyrlÊgen er svÊrt tilfreds. Virkelig en varm anbefaling herfra!

2023幎11月20日

Hej Anna

Fantastisk at hÞre, at jeres hvalp elsker MÆT-foderet! 🌟 Det er tydeligvis en kÊmpe hit, isÊr nÃ¥r hun slikker skÃ¥len ren hver gang. Og wow, en vÊgtforÞgelse pÃ¥ 300 gram pÃ¥ kun 14 dage er virkelig imponerende! Det er godt at vide, at dyrlÊgen ogsÃ¥ er tilfreds med udviklingen. Tak for den varme anbefaling, og jeg hÃ¥ber, jeres hvalp fortsÊtter med at trives sÃ¥ godt! 🐟

Rubbish customer service

When they mess up your order the customer service are useless. Take ages, if in fact they even bother to reply. Not worth the money for this level of service.

2023幎10月21日

Hi Amy

I'm very sorry that you've had that experience. I feel like we've tried to respond and assist you through the issues you've encountered, helping you make changes to your subscription, so I'm sorry to hear you've had a different perception.

We're sorry for the experience you've had, and you're welcome to reach out to us privately if you'd like us to make amends.

Best regards, Cecilie

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。