レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg synes konceptet virker rigtig lovende, og kundeservice er utrolig hjÊlpsomme og venlige. Mine hunde er vilde med foderet! Normalt er de mega krÊsne. Dejligt med et alternativt foder med rene rÃ¥va... もっず芋る

䌁業が回答したした

Bedste hundemad 🐟🀩 Vores William har bare ikke vÊret vild med tÞrkost og kunne gÃ¥ lÊnge uden at spise, hvilket resulterede i at han bl.a. ofte kastede op og havde meget uregelmÊssig affÞring... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vores hund er meget glad for maden og godbidderne. Hun har prÞvet alle varianter af maden og er lige begejstrede for dem. Vi startede med mindre portioner, som gradvis blev Þget og hendes mave klared... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg kan kun tilslutte mig samtlige andre positive anmeldelser angÃ¥ende MÆT. Vores lille gravhund er simpelthen den stÞrste krÊsenpind. Vi har prÞvet at blande alverdens lÊkre ting i hendes ellers kede... もっず芋る

䌁業情報

1. 家畜飌料販売業者
  2. 家畜飌料補造業者

圓該䌁業による蚘述

Giv din bedste ven den mad, de fortjener: Et friskt, lÊkkert og nÊringsrigt mÃ¥ltid. MÆT Frisk hundemad er komplette mÃ¥ltider. Med frisk mener vi, at rÃ¥varerne - bÃ¥de kÞd og grÞntsager - er friske og i god kvalitet. Vi tilbereder ingredienserne mildt, og maden skal opbevares pÃ¥ kÞl i dit kÞleskab. MÆT leverer frisk hundemad fra nordiske gÃ¥rde lige til din dÞr. Nemt for dig og godt for din hund.

3.7

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

243件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 90に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Vores hund elsker den friske mad

Vores hund elsker den friske mad. Efter mange forsÞg er det lykkedes at få vores hund til at spise hver gang, der serveres for ham. LÊkker hundemad, som både lugter og smager godt.

2024幎7月25日

Hej Merete,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er virkelig glade for at hÞre, at din hund elsker vores friske hundemad. Det betyder meget for os at vide, at vi har kunnet finde noget, som din hund nyder at spise.

De bedste hilsner,
MÆT Pets

Vores vovse synes ikke det er godt

Fin levering, desvÊrre synes vores lille hund ikke om smagen på de forskellige.

Fint med en smagspakke inden man skriver sig op til et abonnement.

2024幎6月23日

Hej Jeanett,

Jeg er ked af at hÞre, at din hund ikke kunne lide smagen af vores produkter.

Vi er glade for, at du fandt leveringen tilfredsstillende og vÊrdsÊtter idéen om en smagspakke. Det er netop derfor, vi tilbyder denne mulighed, så man kan teste produkterne, fÞr man forpligter sig til et abonnement.

Mine hunde er KRÆSNE men MÆT vil de

Mine hunde er KRÆSNE men MÆT vil de gerne spise - hver dag, så 👍herfra

2024幎6月24日

Hej,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!

Vi er så glade for at hÞre, at dine hunde elsker vores produkter - isÊr når de er lidt krÊsne! Det betyder meget for os at vide, at vi kan bidrage til, at dine firbenede venner er glade og tilfredse hver dag.

Vi ser frem til at betjene dig og dine hunde igen i fremtiden!

Med venlig hilsen,

Hunden elsker det

2024幎6月19日

Hej Cathrine,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er utroligt glade for at hÞre, at din hund elsker vores produkter. Din positive feedback betyder meget for os, og det motiverer os til at fortsÊtte med at levere kvalitetsprodukter til kÊledyr.

De bedste hilsner,
MÆT Pets

My dog has always been super picky with

My dog has always been super picky with his food. To the point he truly seemed to hate his food (no matter how many brands we tried) until now! He is really obsessed with mÊt!

2024幎5月22日

Hey Karla

Thank you for your feedback! We're thrilled to hear that your picky eater has finally found a food he loves. It's wonderful to know that he's obsessed with MÊt!

Best regards,

mÊt er en stor succes for 8 Ã¥rige westi

mÊt er en stor succes for 8 årige westi kiki bestiller igen . hilsen kirsten h

2024幎6月13日

Hej Kirsten,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Vi er sÃ¥ glade for at hÞre, at MÆT er en stor succes for din 8-Ã¥rige Westi, Kiki. Vi ser frem til at fortsÊtte med at levere til jer.

NÊmt og lÊkkert

NÊmt og lÊkkert

2024幎5月22日

Hej Majbrit,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at hÞre, at du synes, vores produkter er nemme og lÊkre. Vi ser frem til at fortsÊtte med at levere til dig.

Cecilie

MÆT er fantastisk mad til hunde.

MÆT er fantastisk mad til hunde.
Vi fÃ¥r tilsendt MÆT til vores hunde én gang om mÃ¥neden og der er sÃ¥ meget lÊkker og spÊndende mad, at jeg bliver helt glad pÃ¥ vores hundes vegne.
Maden er både lÊkker velduftende og sund og godbidderne er også gode, sunde og varierende.
Vores hunde elsker MÆT og MÆT er godt for vores hunde.

2024幎6月7日

Hej,

Tak for din fantastiske anmeldelse. Det glÊder os at hÞre, at jeres hunde nyder MÆT-produkterne sÃ¥ meget. Vi lÊgger stor vÊgt pÃ¥ at tilbyde lÊkker, sund og varierende mad til jeres firbenede venner, og det er dejligt at vide, at det bliver vÊrdsat.

Vi sÊtter stor pris på jeres stÞtte og feedback. Din anmeldelse vil helt sikkert inspirere andre hundeejere til at prÞve vores produkter. Vi ser frem til at fortsÊtte med at levere kvalitetsmad til jeres hunde.

Cecilie

Min hund er krÊsen - men MÊt elsker han.

Min hund er krÊsen - men MÊt med oksekÞd elsker han.

2024幎5月24日

Hej Mik,

Tak for din 5-stjernede anmeldelse af vores MÆT produkter til din krÊsne hund! Vi er glade for at hÞre, at din hund elsker det. Vi sÊtter pris pÃ¥ din stÞtte og feedback.

KrÊsen hund

Super god anvisning hvor meget hunden skal ha’. Hurtig levering. Jeg havde hÃ¥bet dette foder var lÞsningen for Milo,somer meeeeget krÊsen,og gÊlder desvÊrre ogsÃ¥ med dette foder. Milo vil absolut ikke ha’ det ,hverken som foder eller som belÞnning. Derfor kun 2 stjerner herfra.

2024幎5月9日

Hej Helle

Det er virkelig Êrgerligt at hÞre, at vores foder ikke var den rigtige lÞsning for Milo. Vi forstår, hvor vigtigt det er at finde det rette foder til ens kÊledyr, og det er Êrgerligt, at vi ikke kunne opfylde Milos behov.

KÊmpe anbefaling af MÊt Pets herfra

KÊmpe anbefaling af MÊt Pets herfra. Jeg har en Amerikansk Cocker på snart 2 år som, indtil jeg skiftede til MÊt Pets, ikke rigtig ville spise sit foder, så hun var tynd og havde tit maveproblemer. Efter jeg er begyndt at fodre med MÊt Pets er hun blevet i fin foderstand, hendes mave fungerer perfekt og hun står og venter utålmodigt når jeg klargÞr hendes mad, som hun elsker❀
Mine store madglade hunde elsker også at få en klat MÊt Pets i deres tÞrfoder.

2024幎4月25日

Hej Kirsten

Vi er så glade for at hÞre, at vores foder har haft en så positiv effekt på din Amerikanske Cocker og dine andre hunde! Det betyder meget for os at vide, at vores produkt har bidraget til at forbedre deres helbred og trivsel. Vi sÊtter pris på din tillid til os og din anbefaling af vores foder.

Tak fordi du valgte MÊt, og tak for din anmeldelse!

LÊkker mad til hunden

LÊkker og god kvalitets mad som min hund elsker.
De leverer med Gordon der holder en godt opdateret med leveringstidspunkt undervejs, hvilket gÞr det nemt at sÞrge for at vÊre hjemme når de kommer.

2024幎3月23日

Hej Dan

Dejligt at din hund elsker vores mad! Vi er glade for at hÞre, at vores leveringsservice med Gordon gÞr det nemt for dig at planlÊgge din dag omkring leveringen. Tak for din anmeldelse! 🐟

Er virkelig tilfreds

Er virkelig tilfreds. Og det er min hund ogsÃ¥. Der bliver spist op hver gang🀗🀗👍👍

2024幎3月20日

Hej Helle

Det lyder fantastisk! Vi er sÃ¥ glade for at hÞre, at din hund er tilfreds med maden! Tak for din stÞtte og din anmeldelse! 🐟

Genial opfindelse

Madkasseabonnementet gÞr det sÃ¥ nemt at have hund. SÃ¥ skal man ikke lÊngere slÊbe flere kg poser af hundefoder med hjem 😅
Og så elsker min hund maden, og det har hjulpet på hans allergi.

2024幎3月24日

Hej Niki

Tusind tak for din anmeldelse! Det glÊder os at hÞre, at vores abonnement er et hit hjemme hos jer. Vi er glade for at hÞre, at din hund elsker maden, og at det har haft en positiv indvirkning på hans allergi. Vi sÊtter stor pris på din stÞtte!

Jeg kan KUN anbefale mÊt

Jeg kan KUN anbefale mÊt! De har hurtig levering, hundene ELSKER maden! LigesÃ¥ snart man tager en “pÞlse” ud af kÞleskabet, hopper de rundt. Med MÆT er det et fest mÃ¥ltid for din hund, hvergang de skal spise.

Vi har en rigtig krÊsen hund, som pÃ¥ ingen mÃ¥de vil spise andet end menneske mad- og vi har prÞvet ALT. Men med MÆT, spiser han lÞs og pludselig er han glad for at spise.

KÊmpe kÊmpe anbefaling herfra!

2024幎3月29日

Hej Martine

Tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at hÞre, at din hund elsker vores mad, og at det har gjort en positiv forskel i dens kost. Vi strÊber altid efter at levere kvalitetsprodukter og tilfredsstille vores kunders behov, sÃ¥ det er dejligt at hÞre, at vores mad har gjort mÃ¥ltiderne til en fest for din firbenede ven. Vi sÊtter pris pÃ¥ din stÞtte og din anbefaling. Tak fordi du valgte MÆT!

Cecilie

Virkelig god hundemad, virkelig dårlig kundeservice

Virkelig god hundemad, men virkelig dårlig kundeservice. De er kommet til at opkrÊve mig for meget for mit abonnement. Da jeg skrev til dem vendte de hurtigt tilbage og meddelte at de havde rettet det, men intet om at de ville refundere det som jeg allerede havde betalt for meget. Det spurgte jeg ind til og fik ikke svar. Jeg rykkede dem for svar, men stadig intet. FuldstÊndig radiotavshed i 12 dage nu.
Hvis man gerne vil have godt hundefoder til ens hund og samtidig kan leve med en kundeservice der ignorerer en sÃ¥ er MÆT et godt valg. Hvis man gerne vil kunne fra svar fra kundeservice nÃ¥r man har spÞrgsmÃ¥l eller udfordringer med det man kÞber, sÃ¥ er MÆT ikke et godt valg desvÊrre.

2024幎3月25日

Hej Benjamin,

Vi sÊtter pris på din tilfredshed med vores mad! Det er dog beklageligt at hÞre om din dårlige oplevelse med vores kundeservice. Jeg har desvÊrre ikke kunnet finde den e-mail, som du hÊvder at have sendt til os. Derfor vil jeg bede dig om at sende den igen, så vi kan rette op på fejlen og refundere dine penge. Det ikke vores hensigt at ignorere din henvendelse. Vi bestrÊber os altid på at svare på alle vores kunders e-mails og sikre, at de får en god oplevelse. Det er muligt, at din e-mail er gået tabt, hvilket har resulteret i manglende svar.

Cecilie

Min hund elsker maden fra MÆT

Min hund elsker maden fra MÆT, syntes desvÊrre det er lidt til den dyre side.

2024幎2月24日

Hej!

Vi er utroligt glade for at hÞre, at din hund nyder vores mad! Vi forstår din bemÊrkning vedrÞrende prisen og Þnsker at forklare, at prisen afspejler den hÞje kvalitet af de råvarer, vi bruger.

Venlig hilsen, Cecilie

Vores hvalp elsker MÊt

Vores hvalp elsker MÊt. Hun kan ikke vente på hvert måltid og slikker sin skål hver gang. Hendes affÞring er fast, og det tog nÊsten ingen tid for hendes mave at vÊnne sig til skiftet. Vi blander stadig lidt hÞj kvalitet tÞrkost i også.

2024幎2月21日

Hej Mathias

Tusind tak for din positive anmeldelse og for at dele din oplevelse. Det er dejligt at hÞre, at jeres hvalp er glad for vores mad og at overgangen gik smidigt.

Venlig hilsen, Cecilie

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。