レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg synes konceptet virker rigtig lovende, og kundeservice er utrolig hjÊlpsomme og venlige. Mine hunde er vilde med foderet! Normalt er de mega krÊsne. Dejligt med et alternativt foder med rene rÃ¥va... もっず芋る

䌁業が回答したした

Bedste hundemad 🐟🀩 Vores William har bare ikke vÊret vild med tÞrkost og kunne gÃ¥ lÊnge uden at spise, hvilket resulterede i at han bl.a. ofte kastede op og havde meget uregelmÊssig affÞring... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vores hund er meget glad for maden og godbidderne. Hun har prÞvet alle varianter af maden og er lige begejstrede for dem. Vi startede med mindre portioner, som gradvis blev Þget og hendes mave klared... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg kan kun tilslutte mig samtlige andre positive anmeldelser angÃ¥ende MÆT. Vores lille gravhund er simpelthen den stÞrste krÊsenpind. Vi har prÞvet at blande alverdens lÊkre ting i hendes ellers kede... もっず芋る

䌁業情報

1. 家畜飌料販売業者
  2. 家畜飌料補造業者

圓該䌁業による蚘述

Giv din bedste ven den mad, de fortjener: Et friskt, lÊkkert og nÊringsrigt mÃ¥ltid. MÆT Frisk hundemad er komplette mÃ¥ltider. Med frisk mener vi, at rÃ¥varerne - bÃ¥de kÞd og grÞntsager - er friske og i god kvalitet. Vi tilbereder ingredienserne mildt, og maden skal opbevares pÃ¥ kÞl i dit kÞleskab. MÆT leverer frisk hundemad fra nordiske gÃ¥rde lige til din dÞr. Nemt for dig og godt for din hund.

3.7

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

243件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 90に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Servicen er fin og maden er også OK

Servicen er fin og maden er også OK, min hund var bare ikke så vild med den.

2022幎10月21日

Hej Marianne

Tak for din tilbagemelding! Vi sÊtter pris på, at du delte din oplevelse. Vi beklager, at din hund ikke var så vild med maden.

Meget tilfreds!

Vores meget krÊsne hund er enormt glad for foderet! Det er det eneste han altid vil spise

2022幎10月19日

Hej Anne Sofie

Det glÊder os at hÞre, at jeres krÊsne hund er enormt glad for vores foder! Det er altid dejligt at vide, at vores produkter falder i god smag.

Super!

Vores hund er utrolig glad for MÆT. Efter lÊngere tids sygdom, var det det eneste han ville spise.

2022幎10月5日

Hej Jane

Det glÊder os at hÞre, at jeres hund er utrolig glad for MÆT, isÊr efter en periode med sygdom. Det betyder meget for os at vide, at vores mad har vÊret til hjÊlp og vÊrdsat.

Vores hund elsker maden

Vores hund elsker maden. Rigtig god kundeservice! Sebastian hjÊlper med alt!

2022幎8月28日

Hej Katrine

Tak for din positive feedback! Det er dejligt at hÞre, at jeres hund elsker maden, og at I har haft en god oplevelse med vores kundeservice.

Venlig hilsen, Cecilie

Vores hund elsker sin mad nu hvor den

Vores hund elsker sin mad nu hvor den blandes op med mÊt 🀗🀗

2022幎9月8日

Hej Gitte

Det glÊder os at hÞre, at jeres hund elsker sin mad, nu hvor den blandes op med MÆT! 🀗🀗 Det betyder meget for os at vide, at vores produkter bringer glÊde til jeres hund.

Venlig hilsen, Cecilie

Helt igennem fantastisk og lÊkkert koncept til hunde!

Fantastisk service, super nem og vejledende hjemmeside og hele konceptet i sig selv er lÊkkert og jeg ser det som luksus fodder og snacks til min hund. Og ikke mindst, sÃ¥ ELSKER min franske bulldog, pÃ¥ snart 6 Ã¥r, maden mere end noget andet mad han har fÃ¥et. Og snacksene de ryger ogsÃ¥ hurtigt ned. Jeg anbefalede ogsÃ¥ MÆT til min sÞsters cocker spaniel som lider af 2 slags allergier og det fungere ogsÃ¥, samt at hun heller aldrig har spist sin mad SÅ hurtigt som hun gÞr med MÆT, og hun er faktisk gÃ¥et hen og blevet lidt af et madÞre efter hun har fÃ¥et MÆT’s mad og snacks. SÃ¥ det kan virkelig anbefales!

2022幎8月12日

Hej Sissel

Tusind tak for din fantastiske tilbagemelding! Vi er henrykte over at hÞre, at du sÊtter pris på vores service, finder hjemmesiden nem og vejledende, og ser konceptet som luksus for din hund. Det glÊder os isÊr at hÞre, at din franske bulldog og din sÞsters cocker spaniel elsker vores mad og snacks så meget. Det er dejligt at vide, at det også har haft positive effekter for din sÞsters hund med allergier.

Vi sÊtter pris på din anbefaling! ⭐

Venlig hilsen, Cecilie

Min hund elsker maden og jeg har ikke

Min hund elsker maden og jeg har ikke oplevet andet end suverÊn kundeservice. KÊmpe anbefaling herfra ⭐⭐⭐⭐⭐

2022幎8月9日

Hej Katrine

Det glÊder os at hÞre, at din hund elsker maden, og at du har haft en suverÊn kundeserviceoplevelse! 🌟🌟🌟🌟🌟 Tak for din anbefaling.

Venlig hilsen, Cecilie

Easy to order delicious food

Easy to order delicious and good quality food for my boy. Perfect delivery to home as well.

2022幎8月4日

Hey Lelde

Thank you for your feedback! We're thrilled to hear that ordering was easy and that your boy enjoys our delicious and good-quality food.

Best regards, Cecilie

Utrolig sÞde men upålidelige

Deres mad er virkelig god og vores hund er meget glad. Men deres levering er meget upålidelig.

2022幎7月6日

Hej Mikkel

Tak for din feedback vedrÞrende vores mad, og vi er glade for at hÞre, at din hund nyder det. Vi beklager dog dybt for eventuelle problemer med vores leveringsservice. Vi tager din feedback alvorligt og vil strÊbe efter at forbedre pålideligheden.

Gode produkter

2022幎6月29日

Hej Susanne

Tak for din positive feedback! Det glÊder os at hÞre, at du finder vores produkter gode.

Jeg ville rigtig gerne give 5 stjerner

Jeg ville rigtig gerne give 5 stjerner, da mine hunde elsker maden.
MEN! Jeres kundeservice trÊkker ned.
Jeg har flere gange prÞvet at kontakte jer pr telefon, fÞrste gang da jeg i min månedsbestilling fik fordÊrvet mad.
Da jeg ikke kunne komme igennem på telefonen, sendte jeg en mail, med billeder hvor det tydeligt kunne ses maden var dårlig...intet svar...
Har nu modtaget endnu en månedsforsendelse hvor der manglede snack. PrÞvede at ringe igen, og fik en telefonsvarer med et nr hvor jeg skulle sende en sms.
Har sendt en sms med billede af min faktura, og hvad der mangler, endnu intet svar!
Jeg kÞber for 400 kr mad til mine hunde om måneden, og forventer at der svares når jeg ikke får det jeg betaler for!
Overvejer at opsige mit abonnement og handle et andet sted?

Hej Pia

Jeg beklager meget din oplevelse. Vi har efterfÞlgende snakket i telefon og på mail, og som aftalt refunderer jeg dig for de 2 ruller og 1 snack, i alt 119 kr. Dvs. vi kun trÊkker 280 kr i denne måned.

Jeg hÃ¥ber, at vi fik lÞst problemet - ellers sÃ¥ skriver du bare igen. Det betyder meget for os her hos MÆT, at bÃ¥de hunde og hundeforÊldre er glade :)

Dbh Sebastian

Min hund med kronisk tyktarmsbetÊndelse

Min hund med kronisk tyktarmsbetÊndelse er meget glad for MÊt Pets.
I forbindelse med spÞrgsmå, har jeg oplevet en rigtig god kundeservice.
Kan give mine bedste anbefalinger.

Hej Gitte

Det glÊder os at hÞre, at din hund med kronisk tyktarmsbetÊndelse trives godt med MÊt. Vi sÊtter stor pris på din feedback og er glade for, at du har haft en positiv oplevelse med vores kundeservice.

Fin mad

Fin mad, lidt rodet hjemmeside, synes det virker lidt forvirret. Men det er nok bare mig.
Pris lidt i overkanten af hvad jeg har råd til.

Hej Sus

Tak for din Êrlige feedback. Vi beklager, at vores priser er uden for dit budget, men vi sÊtter stor pris på din stÞtte. Vi vil selvfÞlgelig undersÞge og arbejde på at gÞre vores hjemmeside mere brugervenlig.

Jeg har prÞvet 20 forskellige produkter

Jeg har prÞvet 20 forskellige produkter til min hund, hvilket hun ikke har gidet spise og det er fÞrste gang jeg oplever at hun slikker madskÃ¥len efter hun har fÃ¥et MÆT foder.

Det giver rigtig meget ro i maven at jeg ved hun får det hun har behov for i dagligdagen.

Hej Henriette

Mange tak for din feedback! Det glÊder os at hÞre, at din hund er så begejstret for foderet og at det har bidraget til ro i hendes mave. Det er altid dejligt at vide, at vores produkt opfylder forventningerne og skaber tilfredshed hos både hunde og ejere.

Tak igen for din feedback!

Virkelig lÊkkert foder

Virkelig lÊkkert foder!
Det eneste vores hund vil spise

2022幎6月9日

Hej Regina

Tak for din besked, og det glÊder os at hÞre, at din hund nyder foderet! Vi sÊtter pris på din stÞtte og glÊder os over, at vi kan levere et produkt, som din hund virkelig kan lide.

Venlig hilsen, Cecilie

Meget bÞvlet levering og returnering af penge

Jeg har begge gange jeg har skullet få leveret maden haft meget bÞvl med levering.
Man skal vÊre hjemme til at tage imod, da jeg bor i lejlighed og tidsrummet hvor fragtmanden kan komme er nÊrmest hele dagen, så det forventes at man ikke har noget job eller andet at tage sig til og bare skal sidde hjemme og vente på leveringen en hel dag.
Leveringstidspunktet bliver fÞrst indsnÊvret dagen hvor forsendelsen sendes afsted dvs. dagen inden leveringen. Det kan man ikke nå at Êndre, hvis man f.eks. gerne vil have leveret til arbejdspladsen på det tidspunkt.
FÞrste levering lykkedes det at finde en engangslÞsning på men 2. levering var jeg nÞdt til at afmelde, da jeg ikke var der til at modtage pakken i det tidsrum de ville levere.
Det er meget ufleksibelt og jeg kan ikke få leveret til pakkeshop eller Êndre leveringsadressen dagen inden.
Så jeg har set mig nÞdsaget til at opsige abonnementet.

Pengene er trukket for den sidste planlagte leverance, som dog aldrig blev leveret.
Det vidste jeg ikke er lovligt når varen ikke er afsendt. Overvejer at melde til Forbrugerombudsmanden, for jeg har fortsat ikke fået mine penge retur, selvom der nu er gået flere uger og på trods af at jeg har rykket for det.

Hold jer vÊk!!!

2022幎6月7日

Hej Jamila

Jeg beklager, at du har haft problemer med vores levering. Vi arbejder hele tiden på at forbedre processen, og vi skifter fremover til at levere i tidsrummet 15-22, så man har stÞrre chance for at vÊre hjemme. Dog behÞver du ikke at vÊre hjemme for at modtage maden, så lÊnge fragtmanden kan komme ind i din opgang - det kan f.eks. vÊre via en nabo eller en dÞrkode.

Det er desvÊrre ikke muligt at Êndre leveringsadressen en dag inden, da fragtmandens rute allerede er lavet af vores leveringsfirma på det tidspunkt. Vi kan ikke tilbyde levering til pakkeshop, da maden er frisk og skal sendes med kÞlet, fÞdevaregodkendt transport.

Dine penge blev refunderet i starten af juni. Jeg sender dig gerne et screenshot på email, som bekrÊftelse på refunderingen.

Dbh Cristina, MÆT

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。