レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg synes konceptet virker rigtig lovende, og kundeservice er utrolig hjÊlpsomme og venlige. Mine hunde er vilde med foderet! Normalt er de mega krÊsne. Dejligt med et alternativt foder med rene rÃ¥va... もっず芋る

䌁業が回答したした

Bedste hundemad 🐟🀩 Vores William har bare ikke vÊret vild med tÞrkost og kunne gÃ¥ lÊnge uden at spise, hvilket resulterede i at han bl.a. ofte kastede op og havde meget uregelmÊssig affÞring... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vores hund er meget glad for maden og godbidderne. Hun har prÞvet alle varianter af maden og er lige begejstrede for dem. Vi startede med mindre portioner, som gradvis blev Þget og hendes mave klared... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg kan kun tilslutte mig samtlige andre positive anmeldelser angÃ¥ende MÆT. Vores lille gravhund er simpelthen den stÞrste krÊsenpind. Vi har prÞvet at blande alverdens lÊkre ting i hendes ellers kede... もっず芋る

䌁業情報

1. 家畜飌料販売業者
  2. 家畜飌料補造業者

圓該䌁業による蚘述

Giv din bedste ven den mad, de fortjener: Et friskt, lÊkkert og nÊringsrigt mÃ¥ltid. MÆT Frisk hundemad er komplette mÃ¥ltider. Med frisk mener vi, at rÃ¥varerne - bÃ¥de kÞd og grÞntsager - er friske og i god kvalitet. Vi tilbereder ingredienserne mildt, og maden skal opbevares pÃ¥ kÞl i dit kÞleskab. MÆT leverer frisk hundemad fra nordiske gÃ¥rde lige til din dÞr. Nemt for dig og godt for din hund.

3.7

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

243件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 90に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Super!

Mine hunde elsker at spise det og så er det selvfÞlgelig supernemt at det bliver leveret til dÞren. Jeg kan virkelig anbefale det!

2022幎6月7日

Hej Katinka

Tak for din feedback, og det glÊder os at hÞre, at dine hunde elsker MÆT og at leveringen til dÞren gÞr det ekstra bekvemt for dig. Vi sÊtter stor pris pÃ¥ din anbefaling!

Min hund er fan!

Jeg hÞrte om MÊt Pets på Facebook og bestilte en prÞvepakke, men dem der skulle levere klokkede i det og satte pakken på en helt anden adresse.
Jeg kontaktede MÊt Pets og de sendte fluks en ny pakke afsted.
Den ankom i dag og vores (sÊre og krÊsne) hund ELSKER det! Hun tÞmte skålen i lÞbet af ingen tid, hvilket er sjÊldent.

2022幎6月6日

Hej Jannie

Tak for din besked, og det er fantastisk at hÞre, at din hund elsker MÆT Pets! Vi beklager ulejligheden med den fÞrste levering, men det er godt at vide, at vi kunne rette op pÃ¥ det og sende en ny pakke, der nÃ¥ede frem i god stand. Vi sÊtter pris pÃ¥ din tÃ¥lmodighed og forstÃ¥else.

Tak for din stÞtte, og vi håber på at betjene jer igen i fremtiden!

Venlig hilsen, Cecilie

Tilfreds ejer og glade hunde

Vi fik en prÞvepakke hjem, og alle hundene i huset spiste det med velbehag. Vi fik de to varianter med kylling.
Jeg er vild med konceptet. Det bliver ikke nemmere.

2022幎5月15日

Hej Ann

Tak for din feedback! Vi er glade for at hÞre, at både du og alle hundene i huset nÞd prÞvepakken med de to varianter med kylling. Det er dejligt at vide, at konceptet passer godt ind i din hverdag.

Jeg er så skuffet

Jeg er så skuffet, bestilte en prÞvepakke til mine 2 hunde, mine hunde var glade for begge slags, men jeg foretrak risottoen, da den kan varmes lidt ude at blive grÞdagtig, jeg vil ikke give mine hunde mad direkte fra kÞleskabet. Så jeg bestilte 28 pÞlser med risotto og et nyt kÞleskab, da mit gamle var for lille til alt det hundemad. På hjemmesiden og på min fÞlgeseddel/faktura stod der, at det bestilte ville vÊre blandet protein, så jeg forventede at få, ca.halv gris og kylling, men jeg modtog 27 pÞlser med gris og 1 med kylling. Det var virkelig noget skidt, da min ene hund har bugspytkirtelbetÊndelse og kun må få 7% fedt i sit foder, så det passede jo perfekt med kyllingerisottoen til ham og griseversionen til den anden. Så nu stod jeg med 27 pÞlser til den ene hund og kun 1 til den anden. Desuden var der 5 ugers holdbarhed tilbage, en lille hund på 8 kg kan jo ikke nå at spise 27 pÞlser på 5 uger, hvilket betyder at jeg skal til at fryse det, give det vÊk eller smide det ud.
Jeg ringede til firmaet og fik at vide pr. tlf. svarer at jeg skulle skrive en sms hvilket jeg gjorde, men efter ca. 14 dage har jeg stadig intet hÞrt fra dem.

2022幎5月15日

Hej Anette

Vi har siden da snakket i telefon og skrevet over email om sagen, men for en god ordens skyld svarer jeg også lige her.

Jeg beklager meget din dårlige oplevelse. Vi var desvÊrre udsolgt af kylling i den uge, og jeg skrev en mail ud for at hÞre, om man hellere ville vente med at få sin ordre. Jeg kan forstå, at du aldrig modtog denne mail og derfor selvfÞlgelig ikke kunne vende tilbage.

Hovednummeret var desvÊrre blevet omstillet til min personlige tlf, derfor fik du den besked. Vores hovednummer kan ikke modtage sms, og derfor så jeg ikke din besked. Det beklager jeg meget.

Som du ved, vil vi rigtig gerne sende den rigtige ordre afsted til dig med det kylling, som du ikke fik fÞrste gang.

Tak for din forståelse.

Dbh Sebastian

Det er nemt at arb med min hund skal

Det er nemt at arb med min hund skal bare lÊre at spise det

2022幎4月25日

Hej Susanne

Tak for din feedback! Vi er glade for at hÞre, at du finder det nemt at arbejde med vores produkt. Det kan tage lidt tid for nogle hunde at vÊnne sig til ny mad, men vi håber, at din hund snart vil nyde det fuldt ud.

PrÞvepakken er for stor

Jeg bestilte prÞvepakken med 8 pÞlser og valgte Chicken Risotto pga. allergihund med sart mave. Pakken kom hurtigt og i fin emballage leveret til dÞren. DesvÊrre faldt smagen ikke i hundens smag, så ikke en gang en halv pÞlse blev spist. Altså en dyr fornÞjelse. Kunne vÊre fint om en prÞvepakke bare indeholdt en af hver slags pÞlse og så hellere betale lidt for porto. Dejligt at det ikke kÞrer på abonnement automatisk og at det er nemt at bare kÞbe en enkelt levering.

2022幎4月24日

MÆT Pets からの回答

Hej Rikke, tak for din feedback.

Dejligt at pakken kom godt og hurtigt frem. Vi arbejder på en mindre prÞvepakke :)

Vi er kede af at hÞre, at din hund ikke ville spise maden. Nogle hunde sluger MÆT fÞrste gang, mens andre krÊver lidt tilvÊnning. Der er selvfÞlgelig ogsÃ¥ nogle hunde, der bare ikke kan li' det. Men prÞv at give det en chance til og fÞlg disse rÃ¥d:

- SÞrg for, at din hund er godt sulten, nÃ¥r du serverer MÆT de fÞrste gange. GÃ¥ f.eks. en lang tur inden.
- Bland noget af din hunds nuvÊrende foder sammen med MÆT. Det gÞr tilvÊnningen nemmere. Du kan f.eks. starte med 50% MÆT og 50% nuvÊrende foder, sÃ¥ du langsomt arbejder dig op til at fodre med 100% MÆT.

Du må endelig skrive, hvis du har nogle spÞrgsmål.

Dbh Cristina, MÆT

Kan kun vÊre tilfreds

Kan kun vÊre tilfreds. Fik dobbelt så meget som jeg havde bestilt. At jeg så ikke kan få primadonnaen til at spise det er jo bare Êrgerligt. Men det var da forsÞget vÊrd.
Tak for god service.

2022幎4月1日

Hej Zenia

Mange tak for din tilbagemelding! Det glÊder os at hÞre, at du er tilfreds med vores service. Vi beklager, at din hund ikke er så begejstret for maden, men vi sÊtter pris på, at du har givet det et forsÞg.

Venlig hilsen, Cecilie

PrÞv det du vil ikke fortryde

Meget lÊkkert , nemt at gå til , og fantastisk kundeservice

2022幎3月30日

Hej Tanja

Tak for din positive tilbagemelding! Det glÊder os at hÞre, at du finder vores produkter meget lÊkre og nemme at håndtere. Vi lÊgger stor vÊgt på at levere en fantastisk kundeservice, og det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse.

Tak igen!

NÊsten perfekt

NÊsten perfekt, men venter pÃ¥ hvalpeversionen 😀

2022幎3月28日

Hej Camilla

Tak for din feedback! Vi sÊtter pris pÃ¥ din interesse i vores hvalpeversion. Netop nu har vi lanceret vores hvalpepakke, som du kan finde under hundekasser. I hvalpepakken inkluderes 6 ruller MÆT, et stykke legetÞj og en pose snacks til din hvalp.

Igen tak for din feedback det betyder meget for os!

Frisk lÊkkert mÊttende mad

Vi er så glade for at vÊre blevet introducere til jeres fodder!

Vi har en hund med meget sart mave, som har vÊret en del igennem, med blandt andet et stort mavesår, og en masse opkast. Det har gjort hans madglÊde lidt har vÊret forsvundet, men den må man sige han har fået tilbage med jeres friske mad. Vi har prÞvet begge varianter med kylling, og han elsker det! Det giver ham lÊngere mÊthed, og opkast er nÊsten ikke noget vi ser lÊngere. For os har det vÊret et mirakel middel, isÊr for vores hund skulle få det bedre, efter sådan en hård omgang.

Så vi kan helt sikkert anbefale det til andre, også hunde med sarte maver.

2022幎3月21日

Hej Charlotte,

Mange tak for din feedback! Det glÊder os virkelig at hÞre, at jeres hund har haft sÃ¥ positive resultater med MÆT's friske mad. Det er fantastisk, at han har fÃ¥et sin madglÊde tilbage, og at I har set en markant forbedring med lÊngere mÊthed og mindre opkast.

Tak for din stÞtte, og vi ser frem til at fortsÊtte med at betjene jer!

Venlig hilsen, Cecilie

Min ellers meget småtspisende bichon

Min ellers meget småtspisende bichon havanais er meget begejstret for mÊts foder. Hun spiser op hvergang og er også begyndt at spise tÞrfoder. Det er virkelig fået gang i hendes appetit og hun har meget mere energi.

2022幎3月16日

Hej Charlotte,

Tusind tak for din positive tilbagemelding! Det er fantastisk at hÞre, at din bichon havanais er meget begejstret for MÆT's foder og at det har fÃ¥et gang i hendes appetit. Det er dejligt at vide, at hun spiser op hver gang og endda er begyndt at spise tÞrfoder.

Tak igen, og vi ser frem til at fortsÊtte med at betjene dig og din lille bichon havanais!

Venlig hilsen, Cecilie

Vores hund er helt tosset med MÆT!

Vores hund Hermann har nu i en periode prÞvet MÆT - bÃ¥de den friske hundemad og godbidderne, og han er helt tosset med det, sagt ligeud 😄

Hermann har heldigvis aldrig haft problemer med sin mave og spiser ogsÃ¥ sin tÞrkost med stort velbehag, sÃ¥ vi bruger MÆT som et supplement til hans kost.
Vi bruger specielt MÆT i Hermanns KONG, som han er blevet helt vild med, og som fungerer rigtig godt til alene-hjemme-tid og ellers som en god stimulerende aktivitet.
Han kan nÊsten ikke vÊre i sig selv og bliver meget utÃ¥lmodig, sÃ¥ snart han dufter det friske hundemad 🐶

Vi fik leveret vores MÆT lige til dÞren i en fin termokasse, og har kun oplevet god service og glade svar. SÃ¥ herfra er der kun ros til MÆT ⭐⭐⭐⭐⭐

2022幎3月10日

Hej Trine,

Mange tak for din fantastiske tilbagemelding! Det glÊder os at hÞre, at Hermann er helt vild med MÆT, og at I har haft en positiv oplevelse med bÃ¥de den friske hundemad og godbidderne. Det er ogsÃ¥ dejligt at vide, at MÆT fungerer godt som et supplement til Hermanns kost og isÊr som en stimulerende aktivitet i KONG.

Min hund

Min hund, der godt nok også er lidt krÊsen, kan ikke lide nogen af smagene desvÊrre

2022幎3月2日

MÆT Pets からの回答

Hej Merete. Øv, det er vi rigtig kede af at hÞre. Vi har en hÞj succesrate med vores mad, ogsÃ¥ hos krÊsne hunde, men nogle hunde kan bare ikke li' maden, og sÃ¥ er der desvÊrre ikke noget at gÞre. Du mÃ¥ have en rigtig god dag. Dbh Cristina, MÆT

HÞj kvalitet mad

HÞj kvalitet mad, hvilken selv mest krÊsne hunde vil lide. Meget forskelligt i, hvordan man kan give den til hunde, så - at spise for hundene er aldrig kedeligt. De også har fantastisk kunde service og hurtig levering. Mine 5 hunde er meget glÊde og sunde. Tak!

2022幎3月2日

Hej Sandra

Tak for din fantastiske feedback! Det glÊder os at hÞre, at MÆT har opfyldt dine forventninger med hÞj kvalitet, og at dine hunde elsker det. Vi sÊtter ogsÃ¥ pris pÃ¥ dine rosende ord om vores kundeservice og hurtige levering.

Venlig hilsen, Cecilie

Jeg er rimelig tilfreds med maden

Jeg er rimelig tilfreds med maden, dog har min ene hund haft dÃ¥rlig mave efter at vÊre blevet fordre med MÆT i en uges tid. Alle hundene er dog begejstret for smagen.

2022幎2月23日

MÆT Pets からの回答

Hej Helle, tak for din anmeldelse. Vi er glade for at hÞre, at dine hunde er begejstrede for maden.

Vi er kede af, at din ene hund har haft dÃ¥rlig mave. For nogle hunde kan det tage et stykke tid at vÊnne sig til et nyt slags foder – derfor anbefaler vi, at man starter langsomt ud med at give MÆT sammen med hundens gamle foder. Man kan starte med 25% og sÃ¥ arbejde sig op til at give MÆT 100%.

Nogle hunde har generelt sarte maver. Hvis det er tilfÊldet for din ene hund, så anbefaler vi, at du kun fodrer med vores Risotto-retter (Chicken Risotto og Pork Risotto), da de er lavet specielt til hunde med sarte maver.

Hvis dette ikke hjÊlper, må du meget gerne kontakte os igen. Det er vigtigt for os, at både hunde og ejere får den bedste oplevelse.

Dbh Cristina, MÆT

Hundefoder og service i topklasse

Vi har modtaget MÆT i over et halvt Ã¥r nu, og jeg har aldrig set min hund pÃ¥ 4,5 Ã¥r vÊre mere begejstret for sit foder, end hun er nu🙏❀

Det er tydeligt at se, hvor meget hun elsker sit foder, og hun trives utrolig godt på det og har god energi igennem hele dagen hver dag!

Det er nemt at skÊre ud i tern, så vi bruger det også til at trÊne med. Og så har der aldrig vÊret problemer med leveringen. Det kÞrer bare

Venlig hilsen en glad hundeejer🐶

2022幎2月16日

Hej Viktoria

Tak for din fantastiske feedback! Det glÊder os at hÞre, at din hund er sÃ¥ begejstret for MÆT og trives sÃ¥ godt pÃ¥ det. Det er ogsÃ¥ dejligt at vide, at du har haft en positiv oplevelse med leveringen og at det er nemt at bruge MÆT til trÊning.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。